Samovolný potrat - jak dlouho trvá krvácení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Babeta Šlingrová
10.7.12 16:55
@Katula1234 píše:
Už 10 dní..teda 2 dny nic..a zas.. :(

fakt?
Holky já se z toho již po…kadim asi do vejšky..2dny nic a teď zase špinim..už je to 20dní od prvního krvácení a už mě to fakt nebaví..Proč se to děje když 26ho v děloze na utz nevidel nic? Jen cystu která pomalu mizí? Ještě počkám do patka a v pondělí případně zajdu na gyndu..to už není snad možný…já na revizi ale nechci dopr…****
katulo nejsi na fb?http://www.facebook.com/babeta.machovaslingrova

• Citovat
  • Upravit
13535
10.7.12 17:10

Jsem..ale stejně víc času trávím tady.. :) jinak já doufám, že to brzo přejde..chtěl bych už zas začít sexuálně žít.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
10.7.12 19:57
@Katula1234 píše:
Jsem..ale stejně víc času trávím tady.. :) jinak já doufám, že to brzo přejde..chtěl bych už zas začít sexuálně žít.. :lol:

tak to ja prave žiju…kdyz mám ty pauzy..a je vse ok…

• Citovat
  • Upravit
Babeta Šlingrová
11.7.12 19:42

Tvl a zase…ach jo

• Citovat
  • Upravit
13535
11.7.12 21:11

Já mám pouze takový divný nahnědlý hlen za celý den..nevím co to má znamenat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
11.7.12 21:24
@Katula1234 píše:
Já mám pouze takový divný nahnědlý hlen za celý den..nevím co to má znamenat.. :nevim:

proste se čistíme ale ja uz nejak dlouho…

• Citovat
  • Upravit
13535
11.7.12 21:32

njn..dnes jsem to už nevydržela a lehla do vany..bez vany jsem jak tělo bez duše..a dlouho sjem to vydržela bez vany..ale dnes už to nešlo..je to droga.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
11.7.12 21:48
@Katula1234 píše:
njn..dnes jsem to už nevydržela a lehla do vany..bez vany jsem jak tělo bez duše..a dlouho sjem to vydržela bez vany..ale dnes už to nešlo..je to droga.. :lol:

a dr ti nerekl jak asi dlouho je normalni krvacet? me se tam tak nechce…

• Citovat
  • Upravit
13535
12.7.12 16:15

No řekl mi, že u samovolnýho to může být i měsíc..já naštěstí už nic.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
13.7.12 18:53
@Katula1234 píše:
No řekl mi, že u samovolnýho to může být i měsíc..já naštěstí už nic.. :dance:

aha takze jsem klidná :)hlavně ze uz mi neni zle :)

• Citovat
  • Upravit
13535
13.7.12 19:08

@Babeta Šlingrová a zkoušela si ten kontryhel? mně přišlo, že jsem prodělala i ovulku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
13.7.12 19:12
@Katula1234 píše:
@Babeta Šlingrová a zkoušela si ten kontryhel? mně přišlo, že jsem prodělala i ovulku.. :nevim:

jak ovulku? nezkousela…jsem ho..ja krvacim malinko uz 23dní…a taky mi prislo ze jsme pred 4dny citila ovulku…ale…pochybuji ze jsme otehotnela…sice jsme 2 dny nespinila ale uz zas…

• Citovat
  • Upravit
13535
13.7.12 19:51

Jo tak my se zatím ani nesnažili..:) spíš jako takovej hlen..no prostě ovulace no..takže předpokládám, že možná brzo dostanu ms..a můžeme se snažit.. :dance: doufám..já nevím..tak já špinila atd…a začala jsem ho pít a nic..neříkám, že za to může on..ale je prý dobrý na spodek no. :nevim: a k dr se nechystáš?23dnů je docela dost :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
13.7.12 21:07
@Katula1234 píše:
Jo tak my se zatím ani nesnažili..:) spíš jako takovej hlen..no prostě ovulace no..takže předpokládám, že možná brzo dostanu ms..a můžeme se snažit.. :dance: doufám..já nevím..tak já špinila atd…a začala jsem ho pít a nic..neříkám, že za to může on..ale je prý dobrý na spodek no. :nevim: a k dr se nechystáš?23dnů je docela dost :nevim: :zed:

U DR JSEM BYLA 16HO…ME SE TAM NECHCE…POKUD ME POSLE NA KYRETAZ JA NECHCI PROSTE

• Citovat
  • Upravit
13535
13.7.12 21:19
@Babeta Šlingrová píše:
U DR JSEM BYLA 16HO…ME SE TAM NECHCE…POKUD ME POSLE NA KYRETAZ JA NECHCI PROSTE

a co ti řekl? jenže prostě si myslím, že je to už docela dost dlouho..no já nevím..nejsem dr..třeba to jako nic není..mně dr. řekl, že budu krvácet dlouho..a já nekrvácela jen špinila..ale k dr. chodím každý týden na kontrolu a na krev.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty