Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem..ale stejně víc času trávím tady..
jinak já doufám, že to brzo přejde..chtěl bych už zas začít sexuálně žít.. ![]()
@Katula1234 píše:
Jsem..ale stejně víc času trávím tady..jinak já doufám, že to brzo přejde..chtěl bych už zas začít sexuálně žít..
tak to ja prave žiju…kdyz mám ty pauzy..a je vse ok…
Já mám pouze takový divný nahnědlý hlen za celý den..nevím co to má znamenat.. ![]()
@Katula1234 píše:
Já mám pouze takový divný nahnědlý hlen za celý den..nevím co to má znamenat..
proste se čistíme ale ja uz nejak dlouho…
njn..dnes jsem to už nevydržela a lehla do vany..bez vany jsem jak tělo bez duše..a dlouho sjem to vydržela bez vany..ale dnes už to nešlo..je to droga.. ![]()
@Katula1234 píše:
njn..dnes jsem to už nevydržela a lehla do vany..bez vany jsem jak tělo bez duše..a dlouho sjem to vydržela bez vany..ale dnes už to nešlo..je to droga..
a dr ti nerekl jak asi dlouho je normalni krvacet? me se tam tak nechce…
No řekl mi, že u samovolnýho to může být i měsíc..já naštěstí už nic.. ![]()
@Katula1234 píše:
No řekl mi, že u samovolnýho to může být i měsíc..já naštěstí už nic..
aha takze jsem klidná
hlavně ze uz mi neni zle ![]()
@Babeta Šlingrová a zkoušela si ten kontryhel? mně přišlo, že jsem prodělala i ovulku.. ![]()
@Katula1234 píše:
@Babeta Šlingrová a zkoušela si ten kontryhel? mně přišlo, že jsem prodělala i ovulku..
jak ovulku? nezkousela…jsem ho..ja krvacim malinko uz 23dní…a taky mi prislo ze jsme pred 4dny citila ovulku…ale…pochybuji ze jsme otehotnela…sice jsme 2 dny nespinila ale uz zas…
Jo tak my se zatím ani nesnažili..:) spíš jako takovej hlen..no prostě ovulace no..takže předpokládám, že možná brzo dostanu ms..a můžeme se snažit..
doufám..já nevím..tak já špinila atd…a začala jsem ho pít a nic..neříkám, že za to může on..ale je prý dobrý na spodek no.
a k dr se nechystáš?23dnů je docela dost
![]()
@Katula1234 píše:
Jo tak my se zatím ani nesnažili..:) spíš jako takovej hlen..no prostě ovulace no..takže předpokládám, že možná brzo dostanu ms..a můžeme se snažit..doufám..já nevím..tak já špinila atd…a začala jsem ho pít a nic..neříkám, že za to může on..ale je prý dobrý na spodek no.
a k dr se nechystáš?23dnů je docela dost
![]()
U DR JSEM BYLA 16HO…ME SE TAM NECHCE…POKUD ME POSLE NA KYRETAZ JA NECHCI PROSTE
@Babeta Šlingrová píše:
U DR JSEM BYLA 16HO…ME SE TAM NECHCE…POKUD ME POSLE NA KYRETAZ JA NECHCI PROSTE
a co ti řekl? jenže prostě si myslím, že je to už docela dost dlouho..no já nevím..nejsem dr..třeba to jako nic není..mně dr. řekl, že budu krvácet dlouho..a já nekrvácela jen špinila..ale k dr. chodím každý týden na kontrolu a na krev.. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
fakt?
Holky já se z toho již po…kadim asi do vejšky..2dny nic a teď zase špinim..už je to 20dní od prvního krvácení a už mě to fakt nebaví..Proč se to děje když 26ho v děloze na utz nevidel nic? Jen cystu která pomalu mizí? Ještě počkám do patka a v pondělí případně zajdu na gyndu..to už není snad možný…já na revizi ale nechci dopr…****
katulo nejsi na fb?http://www.facebook.com/babeta.machovaslingrova