Samovolný potrat - jak dlouho trvá krvácení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
2.7.12 19:27
@Kristyna+Daník píše:
Taky doufám, že nic takového už nebudu muset podstoupit a přeju ti hodně štěstí :-)))

Přeju totéž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
2.7.12 20:35

TÁÁK NEKRVÁCÍM HURÁ…CO ŘÍKÁTE NA TO…ŽE SE NEMÁ SOULOŽIT DENNĚ POKUD CHCETE MIMINKO ABY DOZRALY SPERMIE? TROŠKU Z JINEHO SOUDKU…ALE NECHCI ZASE ZAKLADAT JINE TEMA…ČETLA JSEM ZE CHLAPOJ DOZRAVAJI AZ 3DNY TAKZE SEX DENNE ANI NEMA CENU? SE PRIZNAM ZE JSME VČERA TO..A DNESKA JE TO 12DEN CYKLU…CYKLUS MAM 26-27DNÍ..JEN TEDKA TEDA NEVIM ALE PREJ SE TO POCITA STEJNE…JAKO MENZES TEN SAMOVOLNEJ POTRAT…TAKZE OD 1DNE KRVACENI PROSTE POCITAM DNY CYKLU… :potlesk: JA CHCI PROSTE BRZO OTEHOTNET… :)

• Citovat
  • Upravit
6327
2.7.12 21:11

@Babeta Šlingrová já sem počkala na ovulku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
2.7.12 21:23
@Zlobísek:)) píše:
@Babeta Šlingrová já sem počkala na ovulku:)

A KDY TI PRISLA?

• Citovat
  • Upravit
6327
2.7.12 21:28

Hele normálně jako předtím, kdyby se nic nestalo. takže tělo to asi bralo jako ms :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
2.7.12 21:58
@Zlobísek:)) píše:
Hele normálně jako předtím, kdyby se nic nestalo. takže tělo to asi bralo jako ms :think:

TAKŽE MÁM NORMÁLKA TED PLODNE DNY…TAK KEZ BY.)

• Citovat
  • Upravit
11513
2.7.12 23:18

Nám to tenkrát radil i sexuolog, že častý sex je spíš k neúspěchu.. A jak píšeš, tak nám doporučil jednou za tři dny…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
3.7.12 18:59

Tak zase krvácím od včera odpoledne..se poseru už fakt…myslíte že je mozné mít plodné dny i přes to?

• Citovat
  • Upravit
13535
3.7.12 21:15

Zdravím vás, já krvácím od soboty.(šlo to ráz na ráz, ve středu vše v pořádku :srdce: bušilo a v sobotu krvácení).a hned v sobotu ze mě vyšel plod..:( od té doby krvácím..včera opět cosi vyšlo..a dnes zase..zítra jdu na kontrolu..samozřejmě doktor mě chtěl poslat v sobotu na revizi..ale já odmítla..a on, že je to jedno, že mi nehrozí nic..že akorát můžu třeba 14 dní krvácet, jestli mě to neomezuje..já budu krvácet klidně i měsíc, když vím, že se tělo vyčistí samo, než jít na revizi..ale nekrvácím masivně..taková průměrná ms..možná i méně.. :nevim: a bříško občas bolí víc jak při ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
3.7.12 21:16

Jo..byla jsem 7+1. když se to stalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
3.7.12 21:47
@Katula1234 píše:
Zdravím vás, já krvácím od soboty.(šlo to ráz na ráz, ve středu vše v pořádku :srdce: bušilo a v sobotu krvácení).a hned v sobotu ze mě vyšel plod..:( od té doby krvácím..včera opět cosi vyšlo..a dnes zase..zítra jdu na kontrolu..samozřejmě doktor mě chtěl poslat v sobotu na revizi..ale já odmítla..a on, že je to jedno, že mi nehrozí nic..že akorát můžu třeba 14 dní krvácet, jestli mě to neomezuje..já budu krvácet klidně i měsíc, když vím, že se tělo vyčistí samo, než jít na revizi..ale nekrvácím masivně..taková průměrná ms..možná i méně.. :nevim: a bříško občas bolí víc jak při ms..

TAK JA UZ KRVACIM ASI 13DNI..SICE NE TAK SILNE ALE JO…

• Citovat
  • Upravit
13535
9.7.12 13:03

@Babeta Šlingrová tak co? jak si na tom? kdy ti ustálo to krvácení teda? já dnes už 10 dní..ale poslední 4 dny špiním..už se těším až přijde MS..a můžeme se začít snažit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
9.7.12 15:40
@Katula1234 píše:
@Babeta Šlingrová tak co? jak si na tom? kdy ti ustálo to krvácení teda? já dnes už 10 dní..ale poslední 4 dny špiním..už se těším až přijde MS..a můžeme se začít snažit.. :roll:

uz 19den spinim..nebo krvacim?je to neco mezi…ale uz ze me vysla i nejaka tkan a kousek neceho vetšiho..tak snad bude klid..ale je to dlouhe…dneska citim jako ovulaci…ale to asi nebude ze?newbo muze byt?

• Citovat
  • Upravit
13535
9.7.12 19:08

@Babeta Šlingrová za jak dlouho se chceš začít snažit? já právě dva dny nic a te´d už jen špiním..spíš vůbec a zítra jdu na kontrolu.. :roll:

já u sebe ovulaci nikdy nepoznala..nikdy jsem to ani neřešila..takže ti neporadím.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babeta Šlingrová
9.7.12 22:21
@Katula1234 píše:
@Babeta Šlingrová za jak dlouho se chceš začít snažit? já právě dva dny nic a te´d už jen špiním..spíš vůbec a zítra jdu na kontrolu.. :roll:já u sebe ovulaci nikdy nepoznala..nikdy jsem to ani neřešila..takže ti neporadím.. :(

včera b ylo pozde…nechce se mi v zari do prace :)a kdyz si miminko moc prejeme..a ted se nepovedlo..tak snad brzo to klapne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty