Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja taky potratila v 6tt, masivni krvaceni trvalo 2 dny, pak se to preneslo v normalni MS, takze dalsi 4-5 dny slabsiho, pak uz bylo dobre
… Jen jsme mela mnohem vetsi bolesti nez pri normalni MS. Hodne stesti do dalsich pokusu!
Já v 8 tt, krvácení trvalo celkem 8 dní, z toho tak 5 opravdu hodně. 20 dní od začátku toho krvácení přišla ovulace, kdy jsem znovu otěhotněla, nyní jsem 26 tt a vše v pořádku.
Ja v 6tt a jak pisou holky,2-3dny hodne silna ms(vlozku jsem menila cca pul hodiny,ale jen par hodin)a pak dalsich 5dni normalni ms.Take sem pi tomto krvaceni uz dalsi ms nedostala a tedka jsem cca11tt.Hodne stesti
Ja v 6tt a jak pisou holky,2-3dny hodne silna ms(vlozku jsem menila cca pul hodiny,ale jen par hodin)a pak dalsich 5dni normalni ms.Take sem pi tomto krvaceni uz dalsi ms nedostala a tedka jsem cca11tt.Hodne stesti
Tak já jsem krvácelaa asi měsíc
z toho týden opravdu hodně moc… ale asi jsem extrém…zastavovali mně krvácení orgametrilem a za další měsíc jsem byla znova těhotná
![]()
@Anonymní píše:
Tak já jsem krvácelaa asi měsícz toho týden opravdu hodně moc… ale asi jsem extrém…zastavovali mně krvácení orgametrilem a za další měsíc jsem byla znova těhotná
![]()
teda tak to je mazec, já krvácela 6dní, ale první dva dny byl horor, bolelo mi to víc jak normální ms.no a teď uvidíme zda se to povedlo či nikoli:)musíme jen čekat
TAK MI PORADTE SAMOVOLNE JSME MINULY CTVRTEK POTRATILA ASI V 55TT NEVIM PRESNE PAC TO JESTE NEBYLO VIDET NA UTZ..MELA JSME TO JEN POTVRZENE 2X Z KRVE ZE JSEM TEHOTNA…A OD CTVRTKA KRVACIM…V PATEK NIC A TED V SOBOTU OPET…TAKZE UZ JAKO 111DEN…A TO JSEM CHTELA HNEDC ZACIT ZKOUSET DALSIHO MIMISKA?:) J TU NEKDO KOMU SE POVEDLO IHNED POTOM OTEHOTNET?
@Babeta Šlingrová ahojky tak se jukni na mě:) já sem potratila v 5tt a další ms už nedorazila:)mimi se má čile k světu a srdíčko bije jako o závod:) a žádné prášky neberu na udržení páč se to stalo poprvé
@Zlobísek:)) píše:
@Babeta Šlingrová ahojky tak se jukni na mě:) já sem potratila v 5tt a další ms už nedorazila:)mimi se má čile k světu a srdíčko bije jako o závod:) a žádné prášky neberu na udržení páč se to stalo poprvé
jéé to bych si přála..ale proč teda od čvtrtka krvácím?dneska je ot 11den a čekala jsme spise ovulaci nez tohle porad
a docela citim jako ze ovulku..ale proc to krvaceni?nemuze to bejt i cysta?me ji tam objevil cca pred 3tydny a pomalu se vytraci…no sere me to..prala jsme si hnedka ted v plodne dny na to vlitnout
ale moc ti to preju..to je parada..
Když jsem potratila spontánně, tak jsem krvácela jako silnější MS… jen když mi dělali revizy, tak to krvácení bylo delší dobu…
Tak já mohu jen tušit jak asi dlouho jsme byla tt…dle ms..asi 5-6tt ale na utz nic videt nedbylo jen cysta..ktera se zmensuje..krvacet jsme zacala ve ctvrtek a porad to trva a uz me to s…v deloze mi rikal ze nic neni…tak o kyretazi nic nerikal..se toho bojim…
Ahoj, já teď prožívám něco podobného ale nejsem si jistá. Minulý týden mi vyšel tt pozitivní hoodně lehce (no, musela jsem to téměř hledat), pak během dne negativní a o tři dny později ráno slabý druhý proužek ale už viditelný. Pak začly strašné bolesti, že se nedalo ani narovnat, jiné než při menstruaci, následně 1den špinění a následne velmi silné krvácení. Jsou to dva dny a teď se mi to upravilo a vypadá to jako normální měsíčky… už jsem o jedno mimi přišla ale s tímhle jsem se nesetkala, nevíte některá? K dokt. určitě půjdu, ale mám strach a chtěla jsem se poradit…kuju…
@MarriB píše:
Ahoj, já teď prožívám něco podobného ale nejsem si jistá. Minulý týden mi vyšel tt pozitivní hoodně lehce (no, musela jsem to téměř hledat), pak během dne negativní a o tři dny později ráno slabý druhý proužek ale už viditelný. Pak začly strašné bolesti, že se nedalo ani narovnat, jiné než při menstruaci, následně 1den špinění a následne velmi silné krvácení. Jsou to dva dny a teď se mi to upravilo a vypadá to jako normální měsíčky… už jsem o jedno mimi přišla ale s tímhle jsem se nesetkala, nevíte některá? K dokt. určitě půjdu, ale mám strach a chtěla jsem se poradit…kuju…
já ti můžu akorát napsat jak to bylo u mě ![]()
já sem hrozně dlouho čekala než se na testíku objeví čárka, a pak byla furt slabší a nechtěla sílit, tak sem šla za doktorem a když sem zkoukla ultrazvuk bylo mi to jasný, něco tam sice bylo, ale… přišla sem dom a to už sem silně cejtila záda a bříško, pak se to rozjelo, ale první dva dny sem byla vyřízena, bylo to o hodně silnější než při normální ms a hlavně šli ze mě takový kusy
dokonce sem ty dni i proležela
ale pak sem už fungovala normálně. hlavně ti tím nechci ňák strašit jo
jen píši jak to bylo u mne.
V 6tt je plod ještě malý, mělo by to být jako menstruace. Mně se to stalo v 10tt, odešlo skoro vše, ale začala jsem hodně krvácet + psychický nátlak ze strany lékařů - po týdnu vyčkávání jsem stejně šla na revizi, ačkoliv si i teď myslím, že by si tělo tak na 95% poradilo samo.
Myslím si, že pokud by krvácení trvalo dýl než třeba 2 týdny, nebo bylo extrémně silné, tak bych šla k lékaři, jinak bych vyčištění nechala na přírodě. Téměř všechno je lepší než revize, kterou lékaři dělají jako na běžicím pásu a berou ji jako jediné možné řešení - toť moje zkušenost z FN Hradec Králové.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Je to jako měsíčky nebo šestinedělí? Stalo se to v 6tt . Díky za odpovědi