Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@luciie88 díky za radu. Zeptám se jen - těhotenství se samo vstřebává? Jakože plod postupně mizí, bez špinění a dalších problémů?
@Kukacka123 Díky moc! Fakt každému bych přála, buď aby nemusel takové situace, jako my (všichni tady, co se nedaří nebo nedařilo) prožívat. A pokud ano, tak co nejméně, a aby se na každého nakonec usmálo štěstí
Ten strach o zdraví miminka je s tou naší anamnézou ještě snad větší, ale věřím ![]()
@Maky1234 Já jak jsem taková v těhu těma hormonama zalitá, tak mě to až slzu vehnalo, že tě můžu trošku naplnit optimismem.
Snad se vám brzy zadaří, hlavně, aby teď se to vyřešilo bez problémů, ať s revizí nebo bez. ![]()
@Maky1234 píše:
@g.sandova aha to ani nevím, že to existujea nikdo mi jí ani nenabízel
![]()
Já si o ní řekla sama. Nejdřív nechtěli, potom uznali, že to lze.
Nakonec jsem se začala čistit sama a podpořili mi to
@Maky1234 u mě to tak bylo. Trvalo to tedy tři měsíce, ještě čekám co bude teď na kontrole, před 14ti dny už tam bylo jen 6 mm zbytku váčku. Gynekolog sám mi řekl, že tělo si dokáže poradit. Nesmí tedy být horečky, hodně silné bolesti a moc dlouhé a silné krvácení.
@Mutlice píše:
@Kukacka123 Díky moc! Fakt každému bych přála, buď aby nemusel takové situace, jako my (všichni tady, co se nedaří nebo nedařilo) prožívat. A pokud ano, tak co nejméně, a aby se na každého nakonec usmálo štěstíTen strach o zdraví miminka je s tou naší anamnézou ještě snad větší, ale věřím
@Maky1234 Já jak jsem taková v těhu těma hormonama zalitá, tak mě to až slzu vehnalo, že tě můžu trošku naplnit optimismem.
Snad se vám brzy zadaří, hlavně, aby teď se to vyřešilo bez problémů, ať s revizí nebo bez.
Presne tak, uplne Ti rozumim. Ja mela z kazde kontroly hruzu, hlavne kolem toho 17tt. Bala jsem se az do konce. Porod hrozny, mala mela problemy, ja byla z toho v haji, ale nakonec je to zdrava uzasna holcicka
ale ten strach se spis znasobil, kdyz se narodila
![]()
@Mutlice moc děkuji..a moc vám držím palce až do,,grande finále,,
![]()
@Maky1234 píše:
@g.sandova nevíš náhodou, jak se ta tableta jmenuje?
Nevím, je to potratovs tableta. Podává se při umělém PT. Podává se v nemocnici. Nejdřív to prbrt s gybrkologem, musí se do určitého týdne. Nejdříve nechtěli, pak teda zjistili, že zákon nezarizuje, kdy tu tabletu podat, jestli při UPT nebo zamlklem. Takže mi ji dali.
Dobrý deň chcem sa spitat či nemáte niaku zaručený recept na domáci potrat. Ja viem je to odomna nespravodlivé voči tým ženám čo Bohu žiaľ deti nemôžu mať ale ja si to bábätko ozaj nemôžem dovoliť nakoľko už jedno mám a som na neho sama a skúšala som všetko horúcu vaňu, červené víno, silné kávi, škoricu, klinčeky, Kofolu, ženské čaje, prosím vás pomôžte mi ďakujem.
Ahojky holky chtela bych slyšet vás názor. Před 4 dvěma jsem prodělala biochemický potrat. 5 dnů spozdeni a test slabnul, pak křeče a došla silnější ms i s kusy. Ale teď k tematu. Krvavé už jsem přestala jen spinim ale stále mám tupou bolest v podbrisku spis na bokach. K doktorovi nechci hnal by mě hned do nemocnice a ani by se na mě nepodíval. Test je negativní..muže to být mimodelozni? Nebo se jen proste moc pozoruji
Čauky holky prosím vás sem 6 týdnů těhotná ale miminko si nechat nemůžu můžete mi poradit na samovolny potrat jestli mám něco vypít nebo tak nějak moc by jste mi pomohli tak budu čekat na vaši radu děkuji
![]()
@Ivet Vorlicku píše: Čauky holky prosím vás sem 6 týdnů těhotná ale miminko si nechat nemůžu můžete mi poradit na samovolny potrat jestli mám něco vypít nebo tak nějak moc by jste mi pomohli tak budu čekat na vaši radu děkuji![]()
Tak to fakt ne!!! tady ty rady jsou určené v situaci, kdy žena je pod dohledem doktorů a konzultovala postup (navíc bohužel v situaci, kdy miminko chtěla, ale potrácí nechtěně). Jestli si myslíš, že ti tu někdo napíše zaručenou radu (lektvar), jak se zbavit nechtěného těhotenství „podomácku“, tak nikdo soudný ti tu radit nebude. Budeš to muset řešit normální legální cestou. Proč se nezeptáš svého gynekologa?
Dobrý den, jdu za vámi pro radu, právě jsem zjistila že jsem těhotná, dělala jsem si jen jeden test a vyšel pozitivně, u lékaře jsem ještě nebyla ale už teď vím že potřebuju radu která bude fungovat, potřebuju radu jak potratit, jsem zoufalá a v koncích a necítím se na to být matkou, alespoň zatím ne, a proto vás všechny co tu jste moc moc prosím o radu na něco co by fungovalo a na něco co je volně prodejné a dá se sehnat v obchodě, vyzkouším všechno klidně i více věcí zároveň ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.