Samoživitelka nebo potrat ? Složitá situace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149648
9.7.24 12:57
@Anonymní píše: Více

Klidně mě sežer ty, ale slibovat dítě jednou možná snad a pak když ženská otěhotněla tak ji hnát na potrat je hnus. Tak si vezmu kondom a držím hubu o tom jak s holkou dítě chci. Je tu i diskuze jak vdaná otěhotněla a manžel jí trestá za to že si dítě nechala protože on si to najednou, když už byla těhotná, rozmyslel protože se na zo necítí. Jako co to je za hovadství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
9.7.24 13:00
@Keyllah píše: Více

no přesně tak, už před 4 lety řeší, zda je těhotná nebo ne, což podle toho, co píše dnes, měla 18 roků, a že vyzkoušela spoustu antikoncepcí (v těch 18 :roll: ) v podstatě se 4 roky snaží otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
9.7.24 13:01

Tedy je potřeba brát ohled na chlapa, který nechce a zároveň je druhotné, že žena chce. Bohužel, sex je (nejen v tomto směru) riskantní záležitost. Mohl se chránit ještě jinak.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
9.7.24 13:02

@stinga případné těhotenství nemusíš řešit výhradně v situaci, kdy je žádoucí.

• Citovat
  • Upravit
22188
9.7.24 13:06
@Anna766 píše: Více

Tahle se chtěla Dolores jmenovat opravdu, ne jako nick na web.
Když klikneš na její nick, tak se dostaneš na její profil, tam sjedeš trošku dolů a rozklikneš si diskuzní příspěvky a tam uvidíš všechny její příspěvky ve všech diskuzích. Tam zjistíš, že už před čtyřmi lety řešila otehotneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.24 13:08

@Kl3renc
Bud jsi troll, co to neumí.
Nebo jsi neskutečné hloupá a dost kecáš…kolik je tady z toho pravda 1 procento, hm?
Důkaz viz screen tvých diskuzí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.24 13:11

@Anna766 vždyť to píšu. Jinak se budeš dívat situaci kterou popisuješ ty - těhotná žena ve svazku, kdy se chlap zbláznil a na tohle.

• Citovat
  • Upravit
149648
9.7.24 13:12
@mado píše: Více

Vím už jsem viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
9.7.24 13:41

Chudák chlap. Tahle lhářka se už 4 roky snaží otěhotnět s každým, kdo projde kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.7.24 13:58

A muž by neměl brát v potaz názor ženy, co to dítě chce?
A zabít dítě, aby stát nebyl skodnej… No to teda pardon. Nehledě na to, že z dítěte jednou dost pravděpodobně bude daňový poplatník a na to, že zakladatelka pracuje, tudíž odvádí sociální pojištění, které je pro tyto případy určené. Já bych na potrat šla jen v případě zjištěné vady, jinak ne. A klidně mě taky můžete sežrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
9.7.24 13:58
@karkarka píše: Více

To je síla :roll: On si holt ve 36 letech myslel, že ji utáhne na pohádku dítě za dva roky a pak za další dva…a ona holt přechytračila jeho a dítě si 100% nechá. To je asi karma… :potlesk: :potlesk: :potlesk: Bůh ví, co kdy sliboval holkám před ní a kolik let plodného života jim „ukradl“ :nevim:
Zajímavé, že o svatbě se bavit nestihli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.24 14:04

@karkarka no tak hlavně, pochybuju, že ji je 22…Před 4 roky jí bylo 18 a už řešila aktivně na emiminu mimiska? :D Pěkně nás tu někdo tahá za nos

• Citovat
  • Upravit
34103
9.7.24 15:28
@Kl3renc píše: Více

Hodně blbá situace. Ty to dítě chceš, on ne. Váš vztah se nejspíš rozpadne, atˇse rozhodneš jakkoliv. Takže za mě, jestli to dítě opravdu chceš, máš práci a podporu rodiny, tak si ho nech a on atˇtáhne k čertu. Nechoď na potrat z donucení, toho bys hodně litovala. On by měl mít ve svém věku už fakt rozum a tak nějak bych čekala, že se k situaci postaví zodpovědně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.7.24 16:04

Neni dulezita dokonala mama, ale predevsim milujici mama a ta opravdu nema problem s tim, aby jeji dite bylo stastne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
9.7.24 16:32

Kdyby dítě chtěl, nejspíš už by ho i měl. Tobě dítě podle mě sliboval, aby si Tě udržel. Pokud by ho chtěl brzy, nebude nepříčetný, že to přišlo dřív. A už vůbec by Tě nehnal na potrat. Nicméně, být samoživitelkou není úplně snadné. Za sebe to doporučit nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí