Šampon Kerastase

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Švadlenka Madlenka
28.8.12 12:41

Kerastase šampóny jsou super, akorát to chce používat dlouhodobě, pravidelně, pak je nějaký efekt. A jako u všeho, ani ten šampón není samospásný, pokud člověk nemá nějakou rozumnou životosprávu (ovoce, zelenina, denně neleje)…
Výborný je i loccitane http://www.loccitane.cz/…15,11079.htm .

• Citovat
  • Upravit
12895
28.8.12 12:42

@Flooa Třeba ho nezkusily a kecaly. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.8.12 12:45

Kertase jsem měla jen jednou a byla jsem s ním moc spokojená, u mě je bohužel problémová ta cena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
28.8.12 15:31

Ahoj, jednu dobu jsem používala oranžovej kerastase na zničený vlasy a byla jsem moc spokojená. Vnutila mi ho kadeřnice a než jsem ho vyzkoušela, tak jsem měla hrozný výčitky, kolik jsem v tom kadeřnictví nechala peněz :mrgreen: Ale pak jsem zjistila, že krásně pění a stačí ho oproti levnějším šamponům maličko a hlavně jsem k němu nepotřebovala ještě kondicioner, takže mě to fifnančně ve výsledku vycházelo skoro stejně. Asi se k němu zase vrátím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
28.8.12 15:34

@bisonka Jj, stačí skutečně malý bobek. Já si kupovala litrové balení (kadeřnické potřeby) a stálo kolem tisícovky, takže to vycházelo pak lépe.

• Citovat
  • Upravit
8935
28.8.12 23:02

Máte někdo zkušenosti s šamponem proti vypadávání vlasů? Mě ho doporučili na kožním-stylem kouknu co tu leží za letáky, jeden vezmu a řeknu, že když nebudu používat tento šampon, tak se to bude horšit. Tím jsem moc přesvědčená nebyla. A hlavně v tu dobu už byly vlasy v pohodě. A nyní začaly opět padat, mám zase plešaté kolo na hlavě, tak nevím, zda mám vyzkoušet tento šampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
29.8.12 08:23

@lasička1 pokud je to po porodu, tak je to způsobeno hormony, dobrý šampón ti neublíží, ale taky ani nepomůže zabránit padání.

• Citovat
  • Upravit
10623
29.8.12 09:19

@lasička1 A jaký konkrétně? Já měla ten www.kadernicke-potreby.com/…timuliste-gl i ten www.kadernicke-potreby.com/…tion-shampoo Používala jsem je po porodu a k tomu ještě tablety Donna hair a o moc se mi vlasy zlepšily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.8.12 10:15

Pouzivam zelenej kerastase na objem bez kondicioneru a je to ten nej sampon co jsem mela :palec:

• Citovat
  • Upravit
Klementýnka
29.8.12 11:40
@Flooa píše:
@lasička1 A jaký konkrétně? Já měla ten www.kadernicke-potreby.com/…timuliste-gl i ten www.kadernicke-potreby.com/…tion-shampoo Používala jsem je po porodu a k tomu ještě tablety Donna hair a o moc se mi vlasy zlepšily ;)

Po porodu v šestinedělí jsem si ze strachu z vypadávání vlasů tento šampon koupila, k němu i vodičku na kořínky a sprej na vlasy a jsem zatím spokojená. Vlasy mi vůbec nepadají a strašně rychle rostou, o což je vlastně ani nežádám.

Přiznávám však, že moje zkušenost, ač pozitivní, není adekvátní, protože já jsem problém s vypadáváním neměla, jen ho používám jako prevenci, ale překvapilo mě, jak rychle vlasy rostou. Usuzuju však z toho, že to určitě trochu pomoci musí, přeci jen to obsahuje spoustu látek podporujících růst vlasů.

• Citovat
  • Upravit
8935
29.8.12 15:04
@chytrá horákyňka píše:
@lasička1 pokud je to po porodu, tak je to způsobeno hormony, dobrý šampón ti neublíží, ale taky ani nepomůže zabránit padání.

Po porodu to není. Měla jsem před dvěmi lety silné stresové období, manžel rok marodil, několik operací a já jela úplně na doraz. A když bylo vše OK, tak tělo asi zareagovalo na ten dlouhodobý stes a měla jsem dvě veliká plešatá ložiska kde nebyl ani jeden vlas. Občas vlasy narostly, malinkaté, potom zase vypadaly.Na kožním zkoušeli vše možné, jeszlila jsem 4 x týdně na sluneční záření. A třičtvrtě roce vlasy začaly růst a lékařka stála u letáků a vybrala zrovna tento šampon a že jiný nesmím používat. Když jsem se ptala, jaké má zkušenosti, kolika lidem pomohl, tak že prý neví, ale byla tam dealerka…Tak jsem to neřešila, vlasy narostly a skoro rok byl klid. A nyní opět plešaté kolo, zvětšuje se.Tak nevím, zda by byla šance u tohoto šamponu, aby vlasy opět začaly růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
29.8.12 15:15

@lasička1 No já nevím…osobně bych moc doktorce, která se rozhoduje podle provize/vzorků zdarma od dealerky nedůvěřovala. Taky to mohla být náhoda, že předtím ti něco, po čem zrovna sáhla zafungovalo. Zkus zajít jinam, případně si progoogluj ten produkt, zda s ním má někdo s problémy jako ty zkušenosti. Hodně štěstí :hug:.

• Citovat
  • Upravit
287
24.10.18 14:12

Když jsme rekonstruovali dům, hrozně se mi zničili vlasy z toho prachu, cementu a tak. Úplně se lámali, prostě jsem mohla vzít pramen a utrhnout ho. A to nemluvím o tom jak mi vlasy trčeli na všechny strany,úplně suché, úplně mrtvé. Co šlo tak mi pak ustřihla kadeřnice a doporučila právě Kerastase. Cena vyšší, ale výsledek stojí za to. Používám ho i dál co mám vlasy už uzdravené jen ho kvůli té ceně kombinuju s jiným. Mám tento https://www.notino.cz/…trene-vlasy/ ten druhý úplný obyč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí