Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den mám problem s výběrem šamponů už nevím kterí..
vyzkoušela jsem jíž spousta značek. Dnes jsem narazila na tenhle šampon. Mate zkušenost s touto značkou.?Kde ho nakupujete? Neni zrovna nejlevnější..Diky za tipy.. ![]()
Nepoužívám tuhle značku, ale šampóny, co jsou u kadeřnice drahé kupuji tady a jsem spokojená http://www.pro-vlasy.cz/kerastase
Ahoj, ja jsem Kerastase šampony a kondicionery používala a byla jsem opravdu spokojená, můžu doporučit. Jenom si musíš vybrat ten správný na svoje vlasy.
Ahojky, já také používám tuto značku a jsem velmi spokojená. Nakupuji většinou zde www.kadernicke-potreby.com/ a teď používám tuto řadu www.kadernicke-potreby.com/…cristalliste a super
Ahoj, používala jsem nějakou dobu zelenej Kerastase (tuším, že něco AGE) a můžu ti říct, že žádnej rozdíl a lepší vlasy jsem teda nezaregistrovala.
Na vlasy mi úplně nejvíc pomohla maska Gestil Wonder z býčích žláz. Za mě říkám, že Kerastase byl pro mě úplně srovnatelnej jako běžné drogerkové šampony. Ale každej je jinej, jedné vyhovuje to a druhé to. ![]()
Jo a kupovala jsem šampony tady: http://www.parfums.cz/sampony/?…
Příspěvek upraven 28.08.12 v 12:10
Používala jsem tuto značku dlouhá léta v dobách, kdy jsem si barvila vlasy chemicky a nejspíš jen díky těmto šamponkům byly moje vlasy pěkné, vyživené, lesklé a netřepící se. Jen pozor na výběr té správné řady, jsou opravdu výživné a mohly by vlasy zatížit.
Po třech letech používání přírodních šamponů se k této značce opět vracím, po porodu mám strach z padání vlasů, a tak jsem si preventivně koupila jejich řadu proti vypadávání. A opět velká spokojenost. Vlasy mi nepadají a nějak zrychleně rostou, což zrovna nebyl záměr.
Kupuju přes internet, lookfantastic.com, feelunique.com nebo Pascal Costa. V Čechách jsou dobré již zmíněné stránky pro-vlasy.
@circus Ten zelenej jsem měla taky a to byl děs, přímo hrůza, ale jinak všechny super ![]()
Můžu se zeptat, v čem ti nevyhovoval? Já jsem po umytí nemohla rozčesat vlasy a pak se mi děsně mastily, o vůni ani nemluvím. Ten se jim nepovedl ![]()
@Flooa No mě z toho šamponu hrozně svědila pokožka…nemohla jsem se tomu ubránit a pořád jsem měla ruku vraženou ve vlasech a škrábala jsem se. Myslela jsem si, že mám lupy a on mi to dělal ten šampon. Přitom na omlazení holky konkrétně ten zelenej strašně chválily a že je nejlepší. Ale jak jsem psala, je to individuální…
@circus To je fakt, protože jsem to pak říkala kadeřnici a ona se divila, říkala, že je to její nejoblíbenější šampon ![]()
Samotný šampon je na nic.Oni to mají koncipované tak, že se musí používat celá řada. U toho AGe (něco) je super maska.
Já ted ulítávám na Tony and Guy, zdá se mi mnohem, mnohem lepší!
@Flooa Třeba je to fakt tím věkem…že mladším ten AGE prostě nesedí
Mě bylo v době používání 25. ![]()
@Flooa No..tak už jsme na to asi přišly kde se stala chyba.
Kadeřnici je kolik?
@circus píše:
@Flooa No..tak už jsme na to asi přišly kde se stala chyba.Kadeřnici je kolik?
Jasně
Kadeřinici je 40 minimálně. Ale překvapilo mě, že ho hodně chválily mladý holky ![]()