Šampon Kerastase

43
28.8.12 10:54

*..Šampon Kerastase..*

Dobrý den mám problem s výběrem šamponů už nevím kterí.. :nevim: vyzkoušela jsem jíž spousta značek. Dnes jsem narazila na tenhle šampon. Mate zkušenost s touto značkou.?Kde ho nakupujete? Neni zrovna nejlevnější..Diky za tipy.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
28.8.12 11:04

Nepoužívám tuhle značku, ale šampóny, co jsou u kadeřnice drahé kupuji tady a jsem spokojená http://www.pro-vlasy.cz/kerastase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
28.8.12 11:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.8.12 11:29

Ahoj, ja jsem Kerastase šampony a kondicionery používala a byla jsem opravdu spokojená, můžu doporučit. Jenom si musíš vybrat ten správný na svoje vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.8.12 12:05

Ahojky, já také používám tuto značku a jsem velmi spokojená. Nakupuji většinou zde www.kadernicke-potreby.com/ a teď používám tuto řadu www.kadernicke-potreby.com/…cristalliste a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
28.8.12 12:07

Ahoj, používala jsem nějakou dobu zelenej Kerastase (tuším, že něco AGE) a můžu ti říct, že žádnej rozdíl a lepší vlasy jsem teda nezaregistrovala. :nevim: Na vlasy mi úplně nejvíc pomohla maska Gestil Wonder z býčích žláz. Za mě říkám, že Kerastase byl pro mě úplně srovnatelnej jako běžné drogerkové šampony. Ale každej je jinej, jedné vyhovuje to a druhé to. :kytka:

Jo a kupovala jsem šampony tady: http://www.parfums.cz/sampony/?…

Příspěvek upraven 28.08.12 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
28.8.12 12:10

Používala jsem tuto značku dlouhá léta v dobách, kdy jsem si barvila vlasy chemicky a nejspíš jen díky těmto šamponkům byly moje vlasy pěkné, vyživené, lesklé a netřepící se. Jen pozor na výběr té správné řady, jsou opravdu výživné a mohly by vlasy zatížit.

Po třech letech používání přírodních šamponů se k této značce opět vracím, po porodu mám strach z padání vlasů, a tak jsem si preventivně koupila jejich řadu proti vypadávání. A opět velká spokojenost. Vlasy mi nepadají a nějak zrychleně rostou, což zrovna nebyl záměr.

Kupuju přes internet, lookfantastic.com, feelunique.com nebo Pascal Costa. V Čechách jsou dobré již zmíněné stránky pro-vlasy.

• Citovat
  • Upravit
10623
28.8.12 12:11

@circus Ten zelenej jsem měla taky a to byl děs, přímo hrůza, ale jinak všechny super :pankac:
Můžu se zeptat, v čem ti nevyhovoval? Já jsem po umytí nemohla rozčesat vlasy a pak se mi děsně mastily, o vůni ani nemluvím. Ten se jim nepovedl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
28.8.12 12:19

@Flooa No mě z toho šamponu hrozně svědila pokožka…nemohla jsem se tomu ubránit a pořád jsem měla ruku vraženou ve vlasech a škrábala jsem se. Myslela jsem si, že mám lupy a on mi to dělal ten šampon. Přitom na omlazení holky konkrétně ten zelenej strašně chválily a že je nejlepší. Ale jak jsem psala, je to individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.8.12 12:23

@circus To je fakt, protože jsem to pak říkala kadeřnici a ona se divila, říkala, že je to její nejoblíbenější šampon 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
28.8.12 12:25

Samotný šampon je na nic.Oni to mají koncipované tak, že se musí používat celá řada. U toho AGe (něco) je super maska.
Já ted ulítávám na Tony and Guy, zdá se mi mnohem, mnohem lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
28.8.12 12:27

@Flooa Třeba je to fakt tím věkem…že mladším ten AGE prostě nesedí :nevim: Mě bylo v době používání 25. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.8.12 12:31

@circus Hehe, mně taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
28.8.12 12:33

@Flooa No..tak už jsme na to asi přišly kde se stala chyba. :mrgreen: Kadeřnici je kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.8.12 12:37
@circus píše:
@Flooa No..tak už jsme na to asi přišly kde se stala chyba. :mrgreen: Kadeřnici je kolik?

Jasně :palec: :palec: :palec: Kadeřinici je 40 minimálně. Ale překvapilo mě, že ho hodně chválily mladý holky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast