Šampon pro dlouhé vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1217
17.3.13 21:13

Redken je uzasny. sampon je asi fuk, ale kondicioner je dulezity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.13 21:19

Hodně kamaradek mi říká že se mi lamají vlasy a masti treba i tím ze skoro pořád nosím drdol, proste vemu vlasy a jen tak je tam zamuchlam…nevím zda na to to ma vliv :think: Jinak vlasy si myju kazdy den pac jsou opravdu mastné. Měla jsem kvantum vlasu ale tetka jich mam zřídka… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
17.3.13 21:19

Používám šampon Wella SP, co prodávají v kadeřnictví. Ale kupuju si ho na netu, litrovka vyjde na cca 7 stovek, takže o polovinu levněji než v kadeřnictví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.13 21:23

Jinak holky mela jsem masku na vlasy od AVONU PLANET SPA a ta byla ok ale jeste rijit na ten sampon sakra!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
17.3.13 21:26

Dopuručuju Syos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
17.3.13 21:39

Já kupuju Balea sampony, zklamal mě s kofeinem, po něm jsem měla vlasy vysusene, tak jsem koupila s arganovym olejem a jsem spokojena. Kupuju taky „letní“ sampon, sampon na blond vlasy, s těmi jsem taky spokojena, jen ten jeden mi nesedl. Balzám nepoužívám, jen bezoplachovou kůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
17.3.13 21:40

@Terka20 Taky jsem enormně dlouho hledala šampón na potíže, které popisuješ. Byla jsem překvapená, ale březový šampón KISS za pár korun mi sedí nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
17.3.13 21:49

„Drdol“ nosím taky skoro denně a vlasy mám suché. To není ucesem, ale typem vlasů. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.3.13 21:49

Mám opravdu dlouhé melírované (a zdravé) vlasy a vyzkoušela jsem už kvanta vlasové kosmetiky (framesi, loreal, screen). Rozhodně bych se vypr*la na šampony a veškerou kosmetiku z drogerky (z drogerkových jsem měla vždycky lupy až strupy! Ale jsem atopik je to možná tím) a doporučuju šampon Revlon Hydra Rescue Shampoo, je to opravdu jemný hydratační šampon, vlasy jsou po něm úžasné a nedráždí pokožku hlavy!!! A myslím, že by jsi se obešla i bez kondicioneru ;) A stačila by jen nějaká nemastící báze ve spreji případně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
17.3.13 21:50

@Raduš.ka44 Typem pokožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.3.13 22:05

Já mám taky dlouhé vlasy a nejlepší čím jsem si je kdy myla je Loreal série expert - jsou to pro mě dražší šampony, používá je moje kadeřnice a už si je chci konečně pořídit taky domů a střídat s něčím levnějším… :oops:

Mě osobně vyhovuje tento… Loreal Série Expert Force Vector Shampoo (L'oréal Force Vector Šampon) :palec:

Jinak se přidávám k H and S, Elseve taky používám ale celkově mě poslední dobou nic extra nenadchlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.13 22:15

Mě docela vyhovuje na dlouhé vlasy šampon od Avonu s marockým olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.3.13 22:20

Panthenol z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
17.3.13 22:29

Za mě Syos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
17.3.13 22:32

@Libi1254 Hm, tak ten může být dobrý, jednou jsem měla od Revlon make up a musím říct, že lepší jsem v životě neměla. Já používám tea tree šampon od firmy Just. Vždy mi vyhovoval, ale poslední dobou mě vysušuje a dělají se mi strupy na hlavě, ale to snad po každém šamponu, tak taky přemýšlím, který pořídit. Ten Revlon se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí