Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Redken je uzasny. sampon je asi fuk, ale kondicioner je dulezity.
Hodně kamaradek mi říká že se mi lamají vlasy a masti treba i tím ze skoro pořád nosím drdol, proste vemu vlasy a jen tak je tam zamuchlam…nevím zda na to to ma vliv
Jinak vlasy si myju kazdy den pac jsou opravdu mastné. Měla jsem kvantum vlasu ale tetka jich mam zřídka… ![]()
Používám šampon Wella SP, co prodávají v kadeřnictví. Ale kupuju si ho na netu, litrovka vyjde na cca 7 stovek, takže o polovinu levněji než v kadeřnictví ![]()
Jinak holky mela jsem masku na vlasy od AVONU PLANET SPA a ta byla ok ale jeste rijit na ten sampon sakra!!! ![]()
Já kupuju Balea sampony, zklamal mě s kofeinem, po něm jsem měla vlasy vysusene, tak jsem koupila s arganovym olejem a jsem spokojena. Kupuju taky „letní“ sampon, sampon na blond vlasy, s těmi jsem taky spokojena, jen ten jeden mi nesedl. Balzám nepoužívám, jen bezoplachovou kůru.
@Terka20 Taky jsem enormně dlouho hledala šampón na potíže, které popisuješ. Byla jsem překvapená, ale březový šampón KISS za pár korun mi sedí nejvíce.
„Drdol“ nosím taky skoro denně a vlasy mám suché. To není ucesem, ale typem vlasů. ![]()
Mám opravdu dlouhé melírované (a zdravé) vlasy a vyzkoušela jsem už kvanta vlasové kosmetiky (framesi, loreal, screen). Rozhodně bych se vypr*la na šampony a veškerou kosmetiku z drogerky (z drogerkových jsem měla vždycky lupy až strupy! Ale jsem atopik je to možná tím) a doporučuju šampon Revlon Hydra Rescue Shampoo, je to opravdu jemný hydratační šampon, vlasy jsou po něm úžasné a nedráždí pokožku hlavy!!! A myslím, že by jsi se obešla i bez kondicioneru
A stačila by jen nějaká nemastící báze ve spreji případně ![]()
Já mám taky dlouhé vlasy a nejlepší čím jsem si je kdy myla je Loreal série expert - jsou to pro mě dražší šampony, používá je moje kadeřnice a už si je chci konečně pořídit taky domů a střídat s něčím levnějším… ![]()
Mě osobně vyhovuje tento… Loreal Série Expert Force Vector Shampoo (L'oréal Force Vector Šampon) ![]()
Jinak se přidávám k H and S, Elseve taky používám ale celkově mě poslední dobou nic extra nenadchlo…
Mě docela vyhovuje na dlouhé vlasy šampon od Avonu s marockým olejem.
@Libi1254 Hm, tak ten může být dobrý, jednou jsem měla od Revlon make up a musím říct, že lepší jsem v životě neměla. Já používám tea tree šampon od firmy Just. Vždy mi vyhovoval, ale poslední dobou mě vysušuje a dělají se mi strupy na hlavě, ale to snad po každém šamponu, tak taky přemýšlím, který pořídit. Ten Revlon se mi líbí ![]()