Šampon pro dlouhé vlasy

832
17.3.13 20:55

Šampon pro dlouhé vlasy

AHOJKY HOLKY UŽ JSEM VYSTRIDALA PLNO ŠAMPONU ALE NENASLA JSEM ZATÍM TEN PRAVY, AM DLOUHÉ BARVENÉ VLASY, ČASTĚJI SE MASTÍ A LAMAJÍ…PROSIM JAKE MATE ZKUSENOSTI SE SAMPONY VY???dEKUJI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
17.3.13 21:01

@Terka20 mě poslední dobou hodně vyhovuje obyčejný Timotei, ta nová řada http://www.timotei.cz/…_prod-04.png a nebo tmavě zelený Fructis, Alverde z DM, popř. i Nivea je dobrá. Já mám spíš problém s tím, že šampon mi vždy sedí tak 3 měsíce a pak mám po něm horší vlasy, tak musím měnit, nechápu čím to je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
17.3.13 21:01

Head and shoulders. jinačí mě vadí, přijde mě že po jinych se moc mastí ale stejnak si je musim umyvat každej den :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.13 21:03

Dekuji ale s temito od Timotei jsem byla strane sklamana, po umytí jsem měla z vlasů chuchvalec a zaboha jsem to nemohla rozcesat a kondicioner nechci pouzívat pac po nem mam hnedka mastne vlasy uz nevim co mam vyzkouset :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
17.3.13 21:04

Tak já si ted koupila dražší toni and guy, ale sem přímo unešená z toho, jak mám hned po prvním použití jiné vlasy. Po vyzkoušení už jiný nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.13 21:04

Ead and shoulders-ten my udelal to same vlasy jako jeden chomac… :nevim: silene :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.13 21:05

Kouknu na něj diky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.3.13 21:07

Co zn. Balea z DM? Já teda miluju ten jejich hnědý s oplachovacím balzámem on teda i trošku přibarvuje, což vítám :palec:, ale mám přírodní hnědé vlasy. Maj tam i řadu pro barvené vlasy. Hlavně je to za hubičku, takže když to nesedne, tak ti nebude líto šampon vyhodit nebo darovat.
No a jestli se ti barvené vlasy lámou - zkoušela jsi klasický zázrak - masku Wonder od Gestilu? Víc teda neporadím, barvené vlasy jsem naposled měla před 5 lety a je fakt, že ta kvalita byla vždycky horší než u přirozených a člověk se o to musí víc starat, ale zas byly hezky barevné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
17.3.13 21:08

@Terka20
používej kondicioner do delky vlasu, ne u hlavy :! to se ti jinak zmasti hned
elseve sampony jsou nejlepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.3.13 21:09

Jo a bacha na silikony v šamponech píšou ve složení „dimethycone“ tak tomu se vyhni, pokud chceš, aby se ti vlasy tak často nemastily a nebyly zplihlé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.13 21:11

Tak tu masku tedy vyzkosim hnedka ji sezenu a objednam ale co se jak šzač dalo používat je cerveny GLISS KURR ale take to zadny zazrak neni..jsem opravdu uz bez napadu znacku DM jsem mela ale vlasy bez znamky osetreni je to proste levny sampon znacky dM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.13 21:11

DÍKY… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.3.13 21:12
@mammy píše:
Tak já si ted koupila dražší toni and guy, ale sem přímo unešená z toho, jak mám hned po prvním použití jiné vlasy. Po vyzkoušení už jiný nechci.

Prosím, mohla by ses mi mrknout na složení, jestli v tom jsou ty dimethicony nebo ne? Na netu nikde to složení nemaj. Jinak ta cena za 2 kila - to se dá, jsem čekala tisícovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
17.3.13 21:12

A jsi si jistá, že máš mastné vlasy??? Ono, když vlasy odmašťuješ šamponem pro mastné vlasy, protože si myslíš, že je máš mastné…tak se aktivují mazové žlázy v pokožce hlavy víc než je zdrávo…barvené vlasy bývají spíš vysušené…je možné, že je máš suché-proto se šmodrchají…nepoužívej kondicionér, pokud nechceš, ale zkus opak…tedy šampon pro SUCHÉ vlasy…nezmastí je, neboj…ale nebudou se ti tolik šmodrchat…budou se dobře rozčesávat, ale nesplihnou ti jako po kondicionéru…já používám obyč. Shauma Q10 pro suché vlasy…a na konečky ještě vlasový olej…a že mám vlasy… :mrgreen: dlooouuuhhhýýýý

• Citovat
  • Upravit
2185
17.3.13 21:13

Vlasový mycí olej. Soda+oplach ocet. Kératase pro poškozené vlasy. (střídám)
Asi rok jsem dělala soda+octový oplach detox a úplně jsem se zbavila lupů, co mně trápily celý život, přestala mně svědit hlava a vlasy mi hodně zesílily. Ale je to technika spíš pro „přírodní typy“ ;)

Vlasy se ti můžou mastit i z toho, že používáš moc šamponu a špatně ho splachuješ. Lámání může být z rozčesávání zamokra.

Jinak - na vlasy má největší vliv životospráva. Leckdy pomůže nějakou dobu brát céčko a béčko, nebo kvasnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí