Šampon proti padání vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silvia Konecna
20.12.12 11:50

Tak to máš fajn, mi právě funguje ten klorane a ty tobolky donna. Možná, že víc zabírají ty tobolky než ten šampon, když říkáš, že ti nefunguje. Nasazuju to vždy zároveň, takže nevím co má větší účinek.

• Citovat
  • Upravit
petulik10
6.5.13 19:05

Dobry den kde sehnam a koupim si šamponi od vyrobce balea děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Mi24
6.5.13 19:17
@petulik10 píše:
Dobry den kde sehnam a koupim si šamponi od vyrobce balea děkuji moc

v dm drogerii krom šamponů balea tam najdete i ostatní výrobky od balea jsou levné a učinné :palec:

• Citovat
  • Upravit
10
14.5.13 21:57

:dance: :dance: :dance: :dance: supééér :dance: :dance: :dance: :dance: tak to si ho koupím do zásoby. Celkově výrobky z DM jsou super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.5.13 00:49

Capillan, klasika, uz za komunistu. Provereny lety.Nic lepsiho neni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
20.5.13 18:59

padání

Alpecin z lékárny, cca 150Kč nebo Klorane s chininem, mívají akci 400ml spolu s kondicionerem, nebo Revalid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.14 16:35

Šampón nee, to chce výživu

Šampónem to vypadávání asi nespravíš :( Ty vlasy potřebují dostat do nich výživu už při růstu. Zkus třeba Clinical Hair-Care, nebo něco jiného s keratinem. A hlavně odbourej stres a kouření! Ten můj kouří a moje vlasy teda dostávají zabrat :x ale co mám dělat, když bez něj nemůžu být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
21.4.14 17:38

Mne doktorka-to už je dlouho, na padání vlasů doporučila koupit si v drogerii takovou vodičku-která má pomoci zmírnit padání vlasů a stála ani ne 50kč! a FAKT MI TO POMOHLO!!!

• přikládám foto, abyste věděli o co jde a kupovala jsem v Dm, ale myslím, že by mohly mít i jiné drogerie :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
27
22.10.14 20:55

Pomohl Alpecin i balea

Pomohl mi alpecin z lékárny za 170Kč, mnohem méně padají a mnoho malých vlásků mi narostlo, po třech měsících jsem přešla na levnější baleu z dm a zázrak pokračuje za 39Kč. Že mě to nenapadlo vyzkoušet dřív. Vitamíny neměly žádný efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
22.10.14 21:00

Tak mě poslední dva uvedené přípravky (vodička z DM a Alpecin) nepomohly. Každému holt funguje něco jiného. Mě pomohl například koňský šampon - Mane n Tail. V USA ho používá hodně lidí, údajně i hollywoodske hvězdy. A je vhodný i pro lidi, má na sobě návod k použití jak pro lidi, tak zvířata :)) Na dlouhevlasy.cz je o tom plno diskuzi, na youtube videa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.15 08:04

Výborná je MedaVita

Výborný šampón MedaVita Lotion Concentree šampón proti padání vlasů pH 5,5. Jedná se o italskou kosmetiku s patentovaným složením na přírodní bázi. Mám citlivou vlasovou pokožku a tenhle šampón jako jeden z mála mi ji nedráždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
31.3.15 09:17

Mě kdysi pomáhal šmpon z lékárny od Vichy. Červený s aminexilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
31.3.15 09:25

@Adrianka85

hm…tak jsem se dívala na složení toho MedaVita Lotion šamponu a podle mě je teda dost „chemický“ :think: - plný SLS (pěnidlo) atd…a ty účinné látky se krčí až na konci složení, tak jich tam zas až tak moc nebude :nevim:, jedině, že jsem tam nenašla silikony, tak to je plus, ale SLS dokáže kolikrát pěkně podráždit pokožku hlavy…aspoň moje zkušenost.

Jedna z nejlepších kúr na vlasy je Henne Color vitamínová - jsou to v podstatě rozemleté bylinky (konkrétně: rozmarýn, chinin, kopřiva, bříza a tymián) absolutně bez dalších přísad - člověk si tuto směs rozmíchá a nanese na vlasy a nechá působit, jak je libo - a to je podle mě úplně nejlepší, bez alkoholu atd..Dávám si pravidelně každý měsíc a už při smývání šamponem na dotek cítím, jak jsou vlasy silné a při rozčesávání v podstatě nevypadne ani jeden vlas ;) :palec:

Jo a co ještě taky dost posílí vlasy, jsou čerstvé bylinkové oplachy po umytí - nálev kopřiva, přeslička, rozmarýn…, co kdo chce - prostě z 1 litru udělat nálev, pořádně scedit a touto vodou prolít vlasy + pořádně aby se to dostalo i na pokožku hlavy, jen zabalit do ručníku a usušit. Mně to právě vyhovuje z toho důvodu, že je to bez alkoholu - ten je totiž ve všech těch vlasových vodách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
23.4.17 15:00

Strašně mi padají vlasy.Ted jsem si koupila kofeinový šampon, ale V COOPu Herbavera.Bude dobrej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
23.4.17 16:24

Za zkousku nic nedas, ja pouzivam Milvu, vlasy mi vypadaly po porodu tak sem sla uplne nakratko, dlouho sem nevedela co s tim, skoro rok sem si brala hlavu masinkou a ted mam chininovy sampon a vodu od ty milvy a bezva, vlasy rostou rychleji a mam je zas husty, nikde zadna pleska a i kvalita sla nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí