Šampon proti padání vlasů

Mi24
26.11.12 22:45

Šampon proti padání vlasů

Máte pls někdo nějaké dobré zkušenosti nebo víte o dobrým šamponu proti padání vlasů? Může být z drogerie nebo z lékárny to je jedno. Ale měl by být levný. Když se zeptam přímo v lékárně tak mi nabízejí min. za 400kč 100ml a tolik peněz vyhodit a pak šampon nebude fungovat davat nechci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
756
26.11.12 22:51

Já používám teď http://www.zbozi.cz/…l-dr-muller/ protože mám lupy a padají mi…už je to o hodně lepší :-) musím sice po něm použít kondicionér, ale vlasy jsou z něj o dost lepší :-) :palec: a můžou ho i těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.11.12 22:54

http://www.padanivlasu.info/…-jemne-vlasy a můžeš zkusit i nějaké tabletky, jak píšou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
26.11.12 22:55

Balea profesional, vinovy obal, sampon s kofeinem a granatovym jablkem ;) Co ho pouzivam, zjistila jsem, ze mi opravdu zacinaji podrustat nove vlasy, mam uz skoro dorostlou ofinu 8o Ale maskuju to, s ofinou vypadam jako blbec :lol: Kazdopadne fakt mi rostou nove vlasy, tim padem jsou i mnohem huststi a nevypadavaji tolik, jako driv… a ted perlicka na zaver… v DM drogerii za 39 Kc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
26.11.12 23:09

@Danylea wow :palec:, ty Balea výrobky jsou dobrý:)

• Citovat
  • Upravit
89
27.11.12 07:07

Ja jsem začla použivat od Elsev, takovej ten černy a použivam ho asi 2 měsice a z kartače vytahuju o dost min vlasu. Jelikož mam vlasy řidke a strašně jemne, tak mi ted ty moje vlasy pripadaji takove hrube, i když si na ne sahnu.
Ale treba kamoska ho použivala taky a necitila nejaky rozdil, takže je to nejspis individualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
27.11.12 07:28
@smajlik34 píše:
Máte pls někdo nějaké dobré zkušenosti nebo víte o dobrým šamponu proti padání vlasů? Může být z drogerie nebo z lékárny to je jedno. Ale měl by být levný. Když se zeptam přímo v lékárně tak mi nabízejí min. za 400kč 100ml a tolik peněz vyhodit a pak šampon nebude fungovat davat nechci.

Smajlíku nevim co máš za sebou, ale jestli seš po porodu tak ti budou padat vlasy…to je normální a padaj každé a nepůmůže žádnej šampon…je to zpsobeno poklesem hormonů v těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.11.12 08:18

Já jsem vyzkoušela několik šamponu a zabral mi až od Wishy.Je sice drahý, ale hodně pění, takže hos tačí troška a vydrží dlouho.Po jednom tom šamponu mi padání vlasů skoro ustalo a navíc mi začaly podrůstat nové.
Ještě jsem si koupila ampulky s placentou, které se vmasírují do pokožky hlavy po umytí.

• Citovat
  • Upravit
Mi24
28.11.12 12:27
@Danylea píše:
Balea profesional, vinovy obal, sampon s kofeinem a granatovym jablkem ;) Co ho pouzivam, zjistila jsem, ze mi opravdu zacinaji podrustat nove vlasy, mam uz skoro dorostlou ofinu 8o Ale maskuju to, s ofinou vypadam jako blbec :lol: Kazdopadne fakt mi rostou nove vlasy, tim padem jsou i mnohem huststi a nevypadavaji tolik, jako driv… a ted perlicka na zaver… v DM drogerii za 39 Kc ;)

můžeš dát pls přímo odkaz na ten šampon..dneska jsem byla v dm a nebyl tam tak nevím jestli už ho nevyrabějí nebo byl jen vyprodanej dík

• Citovat
  • Upravit
1854
28.11.12 22:24
@smajlik34 píše:
můžeš dát pls přímo odkaz na ten šampon..dneska jsem byla v dm a nebyl tam tak nevím jestli už ho nevyrabějí nebo byl jen vyprodanej dík

je relativne novej, ale pravda, ze ho maj casto vyprodanej, asi jde na dracku :)
Tohle je myslim balzam, ale sampon vypada uplne stejne
 http://www.dm.de/…ung-data.png?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
28.11.12 22:51
@Danylea píše:
je relativne novej, ale pravda, ze ho maj casto vyprodanej, asi jde na dracku :)
Tohle je myslim balzam, ale sampon vypada uplne stejne
http://www.dm.de/…ung-data.png?…

dík :kytka: tam skočím v pondělí snad tam bude a za tu cenu asi koupím 2 a 1 dám jako dárek :)

• Citovat
  • Upravit
Silvia Konecna
14.12.12 13:59

šampon

Kdysi dávno mi kamarádka ze školy, která se stala lékárnicí poradila šampón Klorane s chininem a musím říct, že mi vždycky pomohl. Po prvním porodu mi začaly šíleně padat vlasy, ani šampon už nechtěl zabrat, tak mi ta kamarádka poradila, ať k šamponu používám ještě tobolky donna hair, že jsou dobré, a měla pravdu, za chvíli to přestalo. Po druhém porodu jsem je po kojení zase nasadila a je to opravdu vidět, tak hezké vlasy jsem prý neměla ani dřív, říkal můj Michal :-)

• Citovat
  • Upravit
2185
14.12.12 14:03

@smajlik34 ono levné šampony můžou i způsobit vypadávání vlasů. Navíc šampon není řešení.

Může to být způsobeno hormonálně, psychikou (stres) nebo životosprávou, nebo vším dohromady.

Je dobré vyřešit příčinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
14.12.12 16:12
@Silvia Konecna píše:
Kdysi dávno mi kamarádka ze školy, která se stala lékárnicí poradila šampón Klorane s chininem a musím říct, že mi vždycky pomohl. Po prvním porodu mi začaly šíleně padat vlasy, ani šampon už nechtěl zabrat, tak mi ta kamarádka poradila, ať k šamponu používám ještě tobolky donna hair, že jsou dobré, a měla pravdu, za chvíli to přestalo. Po druhém porodu jsem je po kojení zase nasadila a je to opravdu vidět, tak hezké vlasy jsem prý neměla ani dřív, říkal můj Michal :-)

Kloran mám právě doma a docela se těším až mi dojde..u mě jsou spíš učinnější ty levnější šampony neříkam úplně levně, ale vždy byly lepší ty středně drahé šampony což je cca 250ml 50kč…

• Citovat
  • Upravit
Silvia Konecna
20.12.12 11:50

Tak to máš fajn, mi právě funguje ten klorane a ty tobolky donna. Možná, že víc zabírají ty tobolky než ten šampon, když říkáš, že ti nefunguje. Nasazuju to vždy zároveň, takže nevím co má větší účinek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml