Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já používám teď http://www.zbozi.cz/…l-dr-muller/ protože mám lupy a padají mi…už je to o hodně lepší
musím sice po něm použít kondicionér, ale vlasy jsou z něj o dost lepší
a můžou ho i těhotné
http://www.padanivlasu.info/…-jemne-vlasy a můžeš zkusit i nějaké tabletky, jak píšou ![]()
Balea profesional, vinovy obal, sampon s kofeinem a granatovym jablkem
Co ho pouzivam, zjistila jsem, ze mi opravdu zacinaji podrustat nove vlasy, mam uz skoro dorostlou ofinu
Ale maskuju to, s ofinou vypadam jako blbec
Kazdopadne fakt mi rostou nove vlasy, tim padem jsou i mnohem huststi a nevypadavaji tolik, jako driv… a ted perlicka na zaver… v DM drogerii za 39 Kc ![]()
Ja jsem začla použivat od Elsev, takovej ten černy a použivam ho asi 2 měsice a z kartače vytahuju o dost min vlasu. Jelikož mam vlasy řidke a strašně jemne, tak mi ted ty moje vlasy pripadaji takove hrube, i když si na ne sahnu.
Ale treba kamoska ho použivala taky a necitila nejaky rozdil, takže je to nejspis individualni.
@smajlik34 píše:
Máte pls někdo nějaké dobré zkušenosti nebo víte o dobrým šamponu proti padání vlasů? Může být z drogerie nebo z lékárny to je jedno. Ale měl by být levný. Když se zeptam přímo v lékárně tak mi nabízejí min. za 400kč 100ml a tolik peněz vyhodit a pak šampon nebude fungovat davat nechci.
Smajlíku nevim co máš za sebou, ale jestli seš po porodu tak ti budou padat vlasy…to je normální a padaj každé a nepůmůže žádnej šampon…je to zpsobeno poklesem hormonů v těhotenství…
Já jsem vyzkoušela několik šamponu a zabral mi až od Wishy.Je sice drahý, ale hodně pění, takže hos tačí troška a vydrží dlouho.Po jednom tom šamponu mi padání vlasů skoro ustalo a navíc mi začaly podrůstat nové.
Ještě jsem si koupila ampulky s placentou, které se vmasírují do pokožky hlavy po umytí.
@Danylea píše:
Balea profesional, vinovy obal, sampon s kofeinem a granatovym jablkemCo ho pouzivam, zjistila jsem, ze mi opravdu zacinaji podrustat nove vlasy, mam uz skoro dorostlou ofinu
Ale maskuju to, s ofinou vypadam jako blbec
Kazdopadne fakt mi rostou nove vlasy, tim padem jsou i mnohem huststi a nevypadavaji tolik, jako driv… a ted perlicka na zaver… v DM drogerii za 39 Kc
můžeš dát pls přímo odkaz na ten šampon..dneska jsem byla v dm a nebyl tam tak nevím jestli už ho nevyrabějí nebo byl jen vyprodanej dík
@smajlik34 píše:
můžeš dát pls přímo odkaz na ten šampon..dneska jsem byla v dm a nebyl tam tak nevím jestli už ho nevyrabějí nebo byl jen vyprodanej dík
je relativne novej, ale pravda, ze ho maj casto vyprodanej, asi jde na dracku ![]()
Tohle je myslim balzam, ale sampon vypada uplne stejne
http://www.dm.de/…ung-data.png?…
@Danylea píše:
je relativne novej, ale pravda, ze ho maj casto vyprodanej, asi jde na dracku
Tohle je myslim balzam, ale sampon vypada uplne stejne
http://www.dm.de/…ung-data.png?…
dík
tam skočím v pondělí snad tam bude a za tu cenu asi koupím 2 a 1 dám jako dárek ![]()
Kdysi dávno mi kamarádka ze školy, která se stala lékárnicí poradila šampón Klorane s chininem a musím říct, že mi vždycky pomohl. Po prvním porodu mi začaly šíleně padat vlasy, ani šampon už nechtěl zabrat, tak mi ta kamarádka poradila, ať k šamponu používám ještě tobolky donna hair, že jsou dobré, a měla pravdu, za chvíli to přestalo. Po druhém porodu jsem je po kojení zase nasadila a je to opravdu vidět, tak hezké vlasy jsem prý neměla ani dřív, říkal můj Michal ![]()
@smajlik34 ono levné šampony můžou i způsobit vypadávání vlasů. Navíc šampon není řešení.
Může to být způsobeno hormonálně, psychikou (stres) nebo životosprávou, nebo vším dohromady.
Je dobré vyřešit příčinu ![]()
@Silvia Konecna píše:
Kdysi dávno mi kamarádka ze školy, která se stala lékárnicí poradila šampón Klorane s chininem a musím říct, že mi vždycky pomohl. Po prvním porodu mi začaly šíleně padat vlasy, ani šampon už nechtěl zabrat, tak mi ta kamarádka poradila, ať k šamponu používám ještě tobolky donna hair, že jsou dobré, a měla pravdu, za chvíli to přestalo. Po druhém porodu jsem je po kojení zase nasadila a je to opravdu vidět, tak hezké vlasy jsem prý neměla ani dřív, říkal můj Michal
Kloran mám právě doma a docela se těším až mi dojde..u mě jsou spíš učinnější ty levnější šampony neříkam úplně levně, ale vždy byly lepší ty středně drahé šampony což je cca 250ml 50kč…
Tak to máš fajn, mi právě funguje ten klorane a ty tobolky donna. Možná, že víc zabírají ty tobolky než ten šampon, když říkáš, že ti nefunguje. Nasazuju to vždy zároveň, takže nevím co má větší účinek.
Máte pls někdo nějaké dobré zkušenosti nebo víte o dobrým šamponu proti padání vlasů? Může být z drogerie nebo z lékárny to je jedno. Ale měl by být levný. Když se zeptam přímo v lékárně tak mi nabízejí min. za 400kč 100ml a tolik peněz vyhodit a pak šampon nebude fungovat davat nechci.