Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
AHojky chci se zeptat, kdo chodí k vietnamcům do nehtového studia? chci dneska navštívit a někteří mě od toho drazují..už několikrát jsem od nich nehty měla a byla jsem spokojená ale včera vyjelo na FB že z toho mají lidi alergie…prosím o radu ![]()
No a kromě toho používají i docela drsný lepidla. Vydrží, ale ty nehty pak, to je katastrofa. Radši si zajdi k nějaké mladé holce, co to dělá z kvalitních věcí a stojí stejně skrz velkou konkurenci.
Já s tím nesouhlasím, já měla u baráku ťamanky, chodila jsem tam 4 roky. Nehty držely perfektně, když jsem se odstěhovala, byla jsem dvakrát u češek a ani od jedněch nedržely ani týden.
Takže jsem milé nehťáky strhala a nehty jsou v pohodě
Mám kamarádku, která k nim chodí na nehty pravidelně a je spokojá. Já byla jednou a nešla bych znova, jejich postupy jsou opravdu dost nešetrné a ty elektrické brusky…ještě teď mám husí kůži, když si na to vzpomenu. Slečna mi tou bruskou zpilovala nehet skoro až na maso ![]()
@Spenata píše:
Mám kamarádku, která k nim chodí na nehty pravidelně a je spokojá. Já byla jednou a nešla bych znova, jejich postupy jsou opravdu dost nešetrné a ty elektrické brusky…ještě teď mám husí kůži, když si na to vzpomenu. Slečna mi tou bruskou zpilovala nehet skoro až na maso
No jo, ale to není vietnamkou ani bruskou, mě tohle přesně udělala češka pilníkem ![]()
Ještě právě to, bruskou v pohodě, nikdy mi to nesjely moc a tím pilníkem u češek. Brrr, měla jsem úplně rozedřené prsty a že bych zrovna narazila na dvě studia s češkama a v obou dělaly telata co to neumí se mi ani nechce věřit ![]()
Věříš fotce z FB? Raději se poptej holek v okolí, kam chodí, pak si vyber. Já tu fotku viděla taky a myslím si, že to klidně mohlo být z „českého“ nehtového studia, nebo že to vůbec nemuselo souviset s jakýmkoliv studiem. K informacím z FB jsme hodně skeptická.
Já k nim chodím a spokojenost, nehty drží, pokud se sundají, jsou stejné jako u češek.
Ono to není o tom, jestli to drží déle nebo ne…ale co Ti to pak udělá s vlastními nehty…Já bych do toho nešla a raději si připlatila za kvalitní gely
Ale je to individuální, každýho věc, ale za mě určitě nee ![]()
Tak já osobně bych k nim teda nešla
dřív jsem chodila k jedný holčině a supér je fakt šikovná jezdí po výstavách závodech i nějaký vyhrála..pokaždý měla nějakou novinku a nehty byli od ní nádherný každý obdivoval..jak jsem otěhotněla tak jsem je sundala ale chystám se k ní zase i když jí mám trochu zruky
moje kámošky se rozhodli jít k ťamanům že i ušetří a děs všechny měli plíseň a hooodně dlouho jim trvalo než se jim dali nehty do pořádku..
Ono asi záleží na salonu. Chodím k nim delší dobu, kamarádky také a nikdo si nestěžoval, přede mnou desinfikují všechno. Ale díky těmto článků se budu na vše ptát a prudit ![]()
Na té fotce z FB jsou podle mě vyloženě zanedbané, dlouhodobě zanedbané nehty, prsty. Je to hnusný o tom žádná, ale… nevěř FB a jen tak vloženým fotkám ![]()
No já osobně jsem na nehty chodila vždycky jen k nehtařkám který mi někdo doporučil a vždycky jsem byla spokojená nehty mi nikdy nepadaly ono totiž záleží i na nehtech třeba ségra chodila ke stejné a nehty jí nedržely, prostě by musela chodit na akrylovky
ale osobně bych k vietnamcům nikdy nešla to že tam nepoužívají kvalitní materiály je ve většině případů pravda… navíc co jsem viděla nehty od vietnamců tak hrůza a děs… moje zkušenost ![]()
Tak hlavně holky tady srovnávají gel a akryl. Už to je úplně něco jiného. U gelu se tak tolik nehty neničí. Jsou pružnější. Akryl víc ničí, „horší chemikálie“, ale jsou odolnější. Co si vyberete.
Nehty zpilováním se postupně ničí - o tom žádná. Takže si zničí i u gelu i u akrylu. Jinak je to o šikovnosti nehtařek - jedna ti zpiluje do krve, u druhé nic necítíš. U jedné máš pak nehty jak kopyta, u druhé tenké jako svoje.
Hygiena je též stejná. Pokud se bojíš - řekni si o dezifikování před tebou (pilník, hlavička brusky, atd.), ostatní nástroje taky přestříkají dezinfekcí - ale správně by měly být infikovány ve stroji ( na to většina nebývá čas a nedělá to ani češka, ani vietnamka)
Mě osobně držely gelové nehty jen u jedné češky, ale musela jsem se objednávat a trvalo to dlouho. Pak jsem přešla na akryl (vietnamky) a za max. 40 minut hotová, bez čekání, nehty držely až moc a byli krásně nazdobené. Naprostá spokojenost.
Při sundání jsou ale více poničené ty od vietnamců - lépe taky drží, takže se ani nedivím.