Vietnamská studia, nehty

498
24.11.12 12:09

vietnamské studia

AHojky chci se zeptat, kdo chodí k vietnamcům do nehtového studia? chci dneska navštívit a někteří mě od toho drazují..už několikrát jsem od nich nehty měla a byla jsem spokojená ale včera vyjelo na FB že z toho mají lidi alergie…prosím o radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
24.11.12 12:14

No a kromě toho používají i docela drsný lepidla. Vydrží, ale ty nehty pak, to je katastrofa. Radši si zajdi k nějaké mladé holce, co to dělá z kvalitních věcí a stojí stejně skrz velkou konkurenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
24.11.12 12:26

Já s tím nesouhlasím, já měla u baráku ťamanky, chodila jsem tam 4 roky. Nehty držely perfektně, když jsem se odstěhovala, byla jsem dvakrát u češek a ani od jedněch nedržely ani týden. :nevim: Takže jsem milé nehťáky strhala a nehty jsou v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
24.11.12 12:26

Mám kamarádku, která k nim chodí na nehty pravidelně a je spokojá. Já byla jednou a nešla bych znova, jejich postupy jsou opravdu dost nešetrné a ty elektrické brusky…ještě teď mám husí kůži, když si na to vzpomenu. Slečna mi tou bruskou zpilovala nehet skoro až na maso :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
24.11.12 12:29
@Spenata píše:
Mám kamarádku, která k nim chodí na nehty pravidelně a je spokojá. Já byla jednou a nešla bych znova, jejich postupy jsou opravdu dost nešetrné a ty elektrické brusky…ještě teď mám husí kůži, když si na to vzpomenu. Slečna mi tou bruskou zpilovala nehet skoro až na maso :cert:

No jo, ale to není vietnamkou ani bruskou, mě tohle přesně udělala češka pilníkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
24.11.12 12:31

Ještě právě to, bruskou v pohodě, nikdy mi to nesjely moc a tím pilníkem u češek. Brrr, měla jsem úplně rozedřené prsty a že bych zrovna narazila na dvě studia s češkama a v obou dělaly telata co to neumí se mi ani nechce věřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
24.11.12 12:36

Věříš fotce z FB? Raději se poptej holek v okolí, kam chodí, pak si vyber. Já tu fotku viděla taky a myslím si, že to klidně mohlo být z „českého“ nehtového studia, nebo že to vůbec nemuselo souviset s jakýmkoliv studiem. K informacím z FB jsme hodně skeptická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.11.12 12:38

Já k nim chodím a spokojenost, nehty drží, pokud se sundají, jsou stejné jako u češek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
24.11.12 12:39

Ja byla velice spokojena. nehty drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
24.11.12 12:46

Ono to není o tom, jestli to drží déle nebo ne…ale co Ti to pak udělá s vlastními nehty…Já bych do toho nešla a raději si připlatila za kvalitní gely :-) Ale je to individuální, každýho věc, ale za mě určitě nee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.11.12 12:49

Tak já osobně bych k nim teda nešla :think: dřív jsem chodila k jedný holčině a supér je fakt šikovná jezdí po výstavách závodech i nějaký vyhrála..pokaždý měla nějakou novinku a nehty byli od ní nádherný každý obdivoval..jak jsem otěhotněla tak jsem je sundala ale chystám se k ní zase i když jí mám trochu zruky :think: moje kámošky se rozhodli jít k ťamanům že i ušetří a děs všechny měli plíseň a hooodně dlouho jim trvalo než se jim dali nehty do pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.11.12 12:58

Ono asi záleží na salonu. Chodím k nim delší dobu, kamarádky také a nikdo si nestěžoval, přede mnou desinfikují všechno. Ale díky těmto článků se budu na vše ptát a prudit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.11.12 13:04

Na té fotce z FB jsou podle mě vyloženě zanedbané, dlouhodobě zanedbané nehty, prsty. Je to hnusný o tom žádná, ale… nevěř FB a jen tak vloženým fotkám ;)

• Citovat
  • Upravit
3451
24.11.12 13:07

No já osobně jsem na nehty chodila vždycky jen k nehtařkám který mi někdo doporučil a vždycky jsem byla spokojená nehty mi nikdy nepadaly ono totiž záleží i na nehtech třeba ségra chodila ke stejné a nehty jí nedržely, prostě by musela chodit na akrylovky :) ale osobně bych k vietnamcům nikdy nešla to že tam nepoužívají kvalitní materiály je ve většině případů pravda… navíc co jsem viděla nehty od vietnamců tak hrůza a děs… moje zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.12 13:09

Tak hlavně holky tady srovnávají gel a akryl. Už to je úplně něco jiného. U gelu se tak tolik nehty neničí. Jsou pružnější. Akryl víc ničí, „horší chemikálie“, ale jsou odolnější. Co si vyberete.

Nehty zpilováním se postupně ničí - o tom žádná. Takže si zničí i u gelu i u akrylu. Jinak je to o šikovnosti nehtařek - jedna ti zpiluje do krve, u druhé nic necítíš. U jedné máš pak nehty jak kopyta, u druhé tenké jako svoje.

Hygiena je též stejná. Pokud se bojíš - řekni si o dezifikování před tebou (pilník, hlavička brusky, atd.), ostatní nástroje taky přestříkají dezinfekcí - ale správně by měly být infikovány ve stroji ( na to většina nebývá čas a nedělá to ani češka, ani vietnamka)

Mě osobně držely gelové nehty jen u jedné češky, ale musela jsem se objednávat a trvalo to dlouho. Pak jsem přešla na akryl (vietnamky) a za max. 40 minut hotová, bez čekání, nehty držely až moc a byli krásně nazdobené. Naprostá spokojenost.

Při sundání jsou ale více poničené ty od vietnamců - lépe taky drží, takže se ani nedivím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml