Ahojte, holky potřebuju poradit kdo má zkušenosti s hnědýma barvama od Lorealu. Hledám odstín, který při smývání nebude do červena
Zkoušela jsem ledovou pralinku, vymývá se do hněda
Děkuji, zkusím zítra koupit.
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, už 3 dny mě trápí nateklá dáseň (viz fotografie) nad zuby. Plus mě i bolí, při čištění zubů mi teče i krev. Jsou tam takový oblouky... Odpověď
Dobrý den, včera jsem byla na trhání osmičky a udělala se mi tak krevní sraženina. Ale během dneška mi samovolně postupně odpadávala, je to v... Odpověď
Dobrý den, mám starosti o dceru (6letou), které se udělal zubní váček na zubem viz foto, kde má kaz, bohužel je strašně plachá a bojácná a tak je... Odpověď
Dobrý deň, môže zvýšená citlivosť zubov spôsobiť, že sa budú ľahšie kaziť? Ďakujem Odpověď
Dobrý den, je mi 47 let. Mám čerstvé diagnostikovanu paradentózu. Chtěla bych se zeptat, zda je vhodné používat vodní sprchu. Mám docházet... Odpověď
Ahojte, holky potřebuju poradit kdo má zkušenosti s hnědýma barvama od Lorealu. Hledám odstín, který při smývání nebude do červena