Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj-mám takový dotaz-chodíte na nehty-gelovky jen do salonu atd, nebo už jste některá byla u vietnamcu? není to risk jít knim na nehty?
![]()
Příspěvek upraven 21.11.12 v 11:48
Tchýně tam chodila a totál jí nehty zničili. Dostala nějakou plíseň a už 2.měsíc si to léčí. Já bych tam nešla. Teda já bych na gelovky už vůbec nikam nešla…
Já bych nešla, pokud nebudu vědět recenze na určitý salon kam se chystám jít - jaké výrobky používají, jaký gel atd. Mají levné ceny ale jistě tomu bude odpovídat i materiál co používají.
Není pak super když má člověk gelové nehty po 1-2 týdnu odchlipnuté, kam jde špína, nebo ulomenou špičku, nebo mít pak plísně a problémi.
Je to individuální, někdo Ti vietnamce doporučují, někdo ne, já sama nevím, nebyla jsem tam, chodila jsem vždy do kvalitního salonu a k nim bych nešla…
Já si gelové nehty dělám sama, prvně jsem si koupila sadu od polského prodejce na aukru, kde jsem měla i malé kalíšky gelu a nehty se mi odlupovali a po týdnu už to nevypadalo tak hezky jako první den, bez lesku, bílé puklinky atd.
Koupila jsem si pak kvalitní gel od Enii nails a EBD a je to rozdíl jako hrom, krásné mi vydrží až 5-6 týdnů. Takže investice se vyplatí…
Já chodím cca 5 let nejdřív v ústí pak v Mostě pak v Pra¨ze a teď v Kladně. Akorát jsem s nesetkala že by dělali gelovky - dělají spíše akrylové nehty - ti mi lépe drží. A nikdy jsem nic nechytila, nehty mi nezničili, ba naopak mi příjdou preciznější, než když jsem párkrát byla u nějaké češky - možná jsem ale jen špatně narazila.
nesla..na netu je tolik odstrasujicich pripadu a obrazku napr. jen namatkou tady http://www.nehty-ilona.cz/denik ani sem to necetla…kamoska skoncila na tyden ve spitalu po nehtech od vietnamcu…urcite to nejsou vsichni…to by jich nebylo tolik..ale na me tohle funguje dostatecne.
Já k im chodím a jsem naprosto spokojená. žádný problém, chodím tam dva roky. Drží jako nikdy předtím, kdy jsem chodila do tzv. salonů
.A to, že jsem jich vystřídala hodně. Já jsem spokojená.
Pro doplnění - také chodím cca jednou za pět týdnů bez ulomených bez odchlípnutých atd.
Gel enii nails stojí 10 ml asi 350 Kč! Gel kteří prodávají vietnamci v obchodě co jsem viděla třeba za 55 Kč, takžeco může člověk očekávat už jen podle ceny? ![]()