Vietnamská studia, nehty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10683
25.11.12 16:00

Měla jsem nehtařku češku a byla jsem vždy spokojená, pak jsme se odstěhovali a byla jsem bez nehtů, po nějaké době jsem je chtěla znova a šla k vietnamcům, poprvé nehty byly krásné, ale opakovaně mě stříhla do krve a zarývání jejich nehtů do kužičky okolo mýho nehtu mi nepřišlo zrovna super, ale moc jsem to neřešila, nehty byly krásné a držely, tak jsem šla znova. Na podruhé se jí nehty vůbec nepovedly, byl to děs, opět mě stříhla a to zarývání jejich nehtů do okolí mýho už mi dost vadilo a bruskou mi vzala nehty opravdu hodně, už to i bolelo a při odrůstání bylo vidět jak můj vlastní nehet je výš, doslova tam vytvářel hrbol jak moc mi zbrousila moje nehty a ten gel výšku nedorovnal, jsou to 2 měsíce a nehty stále drží, čekám až ještě trochu odrostou a jdu jinam, protože ta představa, že mi to přístě zbousí do masa je příšerná. Neříkám, že všechna studia vietnamců jsou špatná, ale moje zkušenost není dobrá a znova k nim už nikdy nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
25.11.12 16:09

@vendy111 můžu se tě zeptat na co se tedy používá ten jejich akryl?? možná je jiná kvalita ale akrylový prášek jako takový se použíbá jen na nehty, jinou možnost neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.11.12 17:42

@dituleska akryl se používá i na lustry - ty krystalky, atd. (aspoň myslím - abych nekecala) a pak jako surovina do hodně dekor. věcí. Jejich dobrou vlastností je právě ta odolnost/tvrdost.

Jinak si nemyslím, že by používaly suroviny, co na nehty nepatří. To by nedrželo. A že chemikálie nehty ničí? které je neničí? ruce si škodím i Jarem či jinými mycími/ čistícími látkami, odlakovači, laky, gelem.
O materiálu (i když někdo tvrdí, že tomu rozumí), tak prostě nerozumí. Pokud by na nehty nepatřili (nebezpečné látky ve velkém množství), tak by je už dávno zakázali. Myslím, že nikdo není dost kvalifikovaný tady něco prohlašovat o materiálu :nevim: Jinak o vzručnosti je to také diskutabilní. Kdo má štěst í, narazí na dobrou nehtařku a naopak - kdo ne, tak na učnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
25.11.12 19:48
@TuLin píše:
@dituleska akryl se používá i na lustry - ty krystalky, atd. (aspoň myslím - abych nekecala) a pak jako surovina do hodně dekor. věcí. Jejich dobrou vlastností je právě ta odolnost/tvrdost.Jinak si nemyslím, že by používaly suroviny, co na nehty nepatří. To by nedrželo. A že chemikálie nehty ničí? které je neničí? ruce si škodím i Jarem či jinými mycími/ čistícími látkami, odlakovači, laky, gelem.
O materiálu (i když někdo tvrdí, že tomu rozumí), tak prostě nerozumí. Pokud by na nehty nepatřili (nebezpečné látky ve velkém množství), tak by je už dávno zakázali. Myslím, že nikdo není dost kvalifikovaný tady něco prohlašovat o materiálu :nevim: Jinak o vzručnosti je to také diskutabilní. Kdo má štěst í, narazí na dobrou nehtařku a naopak - kdo ne, tak na učnici.

hlavně o materiálu který ani neviděla :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
25.11.12 21:59
@vendy111 píše:
Poznám šmejd, který na nehty nepatří, když v tom dělám a mám letité zkušenosti a srovnání. Ale to bych se pořád opakovala, nemá to smysl. Je mi líto nehtu, které jim přijdou pod ruce. Ale ničte si to dobrovolně když chcete.A ano, slyšela jsem, že je to závadné i od odborníků! Vy ne? Se divím.

Nevím jak poznáš šmejd, když jsi u nich nikdy nebyla…a vsadím se že i když bych k tobě přišla s nehtama zničenýma od profi nehtařky tak to nepoznáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
25.11.12 22:07
@Jindřiš píše:
Měla jsem nehtařku češku a byla jsem vždy spokojená, pak jsme se odstěhovali a byla jsem bez nehtů, po nějaké době jsem je chtěla znova a šla k vietnamcům, poprvé nehty byly krásné, ale opakovaně mě stříhla do krve a zarývání jejich nehtů do kužičky okolo mýho nehtu mi nepřišlo zrovna super, ale moc jsem to neřešila, nehty byly krásné a držely, tak jsem šla znova. Na podruhé se jí nehty vůbec nepovedly, byl to děs, opět mě stříhla a to zarývání jejich nehtů do okolí mýho už mi dost vadilo a bruskou mi vzala nehty opravdu hodně, už to i bolelo a při odrůstání bylo vidět jak můj vlastní nehet je výš, doslova tam vytvářel hrbol jak moc mi zbrousila moje nehty a ten gel výšku nedorovnal, jsou to 2 měsíce a nehty stále drží, čekám až ještě trochu odrostou a jdu jinam, protože ta představa, že mi to přístě zbousí do masa je příšerná. Neříkám, že všechna studia vietnamců jsou špatná, ale moje zkušenost není dobrá a znova k nim už nikdy nepůjdu.

Tak to co přesně píšeš ty o těch hrbolkách tak já měla od nehtařky ze studia…pilovala tím nejhrubším pilníkem a byl to děs…pilovala až me nehyt pálely že jsem musela kolikrát cukat…:(pak u odrustu jsem videla jak moc mi ho zbrousila…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.11.12 12:22
@Danylea píše:
promin, ale tohle neni pravda. Ja si nehty od nich sundavala letos na jare kvuli praci, sama s pomoci pinzety (pouzila jsem ji jako pacidlo) a rozhodne jsem si nehet neurvala, slo to sice ztuha, ale slo… A jednou mi vietnamec sundaval takhle nehet, ktery jsem si skripla do dveri a ustipla, aby mi mohl udelat novy, proste jenom vzal nejakou kovovou vec, ten nehet ze strany odchlipnul a sundal. A v pohode. Ono to mozna vypada, ze si urves nehet, protoze ten akryl drzi fakt dobre, ale neni to tak ;)

Proč bych tu psala něco, co není pravda? 8o Každý vietnamec to třeba dělá jinak. Známá si je nechala dělat v jiném městě a žádný problém neměla. Chodí tam pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
26.11.12 12:24

Já jsem tam chodila skoro tři roky a paráda! Chodila jsem do takového velkého studia v Tescu, pořád ke stejné paní a nemůžu si stěžovat. Gelové mi nedržely a akrylát byl paráda. Nikdy žádná alergie, plíseň, ani nic podobného, a to jsem na to háklivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.11.12 15:20

Já osobně bych si tam teda nehty udělat nenechala, nechodim k nim nakupovat hadry ani jídlo natož nechty si u nich dělat… :roll:

• Citovat
  • Upravit
3200
28.11.12 15:24
@Jančakecalka píše:
Já osobně bych si tam teda nehty udělat nenechala, nechodim k nim nakupovat hadry ani jídlo natož nechty si u nich dělat… :roll:

Mám to stejně. Asi mám nějaké předsudky či co, ale nešla bych tam na manikúru ani za nic. Obecně se mně gelové nehty nelíbí, ale kdybych změnila názor, prostě bych se lépe cítila u nehtařky v nějakém pěkném prostředí. A asi by mně vadil i chlap - prostě to prostředí a chlapi se mně u totoho eklují a radši si zaplatím i dvojnásobek, ale chci se cítit i během té samotné manikúry příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
28.11.12 15:32

K Vietnamcům chodím na manikůru asi pět let, pravidelně. Nikdy jsem neměla žádné potíže. A že se občas stane, že mě rýpne pilníkem - našim holkám se to přece stává taky. A jestli mi nehty dělá muž nebo žena je mi jedno, důležitý je pro mě výsledek. Nehty od Vietnamců perfektně drží a jejich trvanlivost je určitě měsíc. Navíc mi vyhovuje, že se mnou nechtějí vykecávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.11.12 15:39

@KatkaX Já už ty gelový nehty taky moc nemusim, nevydrží dlouho a navíc mi příde, že nevypadaj přirozeně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
541
28.11.12 20:44

Ahoj, já bych k ńim nešla, měla bych strach z poškození nehtů a z materiálů, které používají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutinka
27.6.13 12:49

Nehty

Ahoj. Nejsem sice registrovaná, ale ráda bych přidala příspěvek. Chodila jsem na nehty často u nás, a moc nic nevydrželo. Ale potom jsem se naučila dělat si je sama a všechno bylo v pohodě. Snesla jsem i lepidla vietnamské. Teď jsem rok neměla umělé nehty a najednou mám alergii na lepidlo. Prvně před koncem roku a to jsem měla svoje nehty úplně černé. Říkala jsem si, že je to blbost a teď znovu. Najednou bolest celých prstů a vyrážka a hnusný nehty..Takže bych řekla, že to od vietnamců je super, ale někdy ta reakce prostě přijde. Je to jen náhoda a určitě ne u každého.

• Citovat
  • Upravit
elenka88
18.11.13 09:41

nehty drží

Bohužel u češek se mi už za týden olupoval gel a odchlipoval od mého nehtu. Dále mi za měsíc minimálně 3 spadly…takže znovu lepení a pilování. U vietnamek mi konečně dorostly moje, nemám žádné problémy, chodím už 2 roky a nehty jsou nádherné celý měsíc, když tak jen přelakuju. Oni jsou fakt pracovití a tím nám konkurují všude. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml