Samsung galaxy i930

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3118
28.12.12 21:35

samsung galaxy i930

Ahoj všem,
mám nutkání koupit si telefon Samsungy Galaxy I930.Ale přece jen, stojí dost peněz a nechci později litovat :think: Máte ho někdo? Jste s ním spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
28.12.12 21:43

Myslis urcite i9300 neboli S3
Mame zkusenost, neni spatny, ale osobne bych si vybrala LG 4X HD Umi vse jako Samsung a je o tri tisice levnejsi.
Jinak tu S3 mel manzel a kamarad, oba si stezovali na spatnou vydrz baterky.
Manzel pak presel na Samsung Galaxy Note 2 a ja mam ten LG.

• Citovat
  • Upravit
74219
28.12.12 21:50

Manžel má Samsung Galaxy, myslím tento (nemůžu se podívat je na noční)
http://www.t-mobile.cz/….II/11289038?…
Pro mě je to skvělá hračka, ale čím víc si s ním hraju tím rychleji mu vymlátím baterku, stačí se několikrát přihlásit na net přes mob. a baterka je v háji.
Mi se taky líbí, chtěla bych ho, ale ta baterka mě odrazuje a sestra má nějaký LG nevím který a chválí si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.8.13 10:33

Zuzannka

Dobrý den mám S3 a chtěla bych zvonění na sms jiné než je v telefonu ale nějak jsem nepřišla na to jak to mám změnit. prosím o radu. Děkuji předem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
1.8.13 16:45

@Zuzannka Aplikace - Nastavení - Zvuk - Vyzváněcí tón a oznámení - Vyzváněcí tón zařízení - Přidat - vybrat odkud (Dropbox, Hudební přehrávač..) - Vždy a pak to zvonění zvolit. Jinak telefon mám a zvlášť teď je v poměru cena/výkon asi nejlepší, baterka vydrží podle toho, jak jí používáš, já vyřešil externí nabíječou + další baterkou, takže vždy jedna je v záloze nabitá, proto jsem třeba nechtěl tel. s vestavnou baterkou. Fotky i video super, tenkej, rychlej, prostě spokojenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák