Ceny v Albertu - nepřeceňuje stále?

4243
28.12.12 20:40

Ceny v Albertu - nepřeceňuje stále?

Ahoj, nepřišlo Vám, že Albert stále přeceňuje? Mě přijde, že věci stojí každý týden jinak - nemluvím o slevách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11734
28.12.12 20:47

@Osmanka oni srovnávají ceny s Kauflandem, tak asi proto se mění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.12.12 20:49

Já především vypozorovala, že ty slevy se velmi pravidelně opakují, na úplně stejně výrobky, takže rozhodně nemá smysl tyto kupovat mimo akci, to prostě není reálná cena a lepší je počkat, ne kupovat zbytečně dvakrát dráž. Nenabízejí slevy, ale opakující se zdražování. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
28.12.12 20:56

Já do alberta nechodím jen když je tam nějáká akce na oblečení :P jinak občas projíždím letáky a příjde mi že oni mají cenu v „akci“ stejnou jak kaufland normálně bez akce prostě je všeobecně dražší a nad některými cenami v akci se mi obrací všechny útroby v těle kuřecí prsa 1kg za 159,– v akci :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
28.12.12 20:56

Super hyper mění ceny každý den - i tisíc položek na celý hypermarket ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.12.12 21:05

@mati
Přesně, přijde mi, že každý týden jiná cena a u všeho. Vždyť je to musí stát hrozně za platy a slevy jsou jen někdy reálné. Dost často 3/4 letáku jsou běžné ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.12.12 21:07

@Kapřík90
To mi taky přijde. Ale víš, když máš kolem jen 3 Alberty, tak nepojedu do Kauflandu 20km daleko, to zase ten čas a ten benzín… Oni zlevní v reálu jen nepatrné procento, jinak spíš šaškují s cenama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.12.12 21:09

@Litta
Ano, taky mám pocit, že tak po dvou měsících zlevňují stále to samé, ale zlevní v reálu jen něco. Synovi jsem chtěla např. koupit na vánoce maliny - miluje je, tak mu to koupit svátečně - celou dobu stály 59,– a najedou koukám že stojí 89,–, jedlé kaštany taky zdražily z 99,– na 159,– před vánoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.12.12 21:10

Nevím, ale minule jsem tam koupila půlku chleba za 30,– Kč, dneska Albert špenát za 21,– Kč, a tím jsme myslímm s Albertem skončila. Na to, že se teda dost vyskytují mezi prodejci neustále přelepovaných a zkažených potravin, mi přijde, že jsou drazí jak sviň. Zlatý Globus…ještě, že nejsem nucena navštěvovat takové obchody často…

• Citovat
  • Upravit
3108
28.12.12 21:11

@Osmanka jj to je jasné já mám dá se říct nejblíž tesco ale tam chodím málo pak lídl, kauf a nejdál albert ale není nic tak daleko že bych tam nemohla dojít pěšky :D ale stejně většinou vyhraje kauf i docela lidl ale je tam blbý přístup s kočárkem mezi duchodcema ale ceny i výrobky mají vcelku kvalitní :) ale kdyby jsem měla nejblíž ten nejdražší obchod a nejlevnějíši těch 20km tak jasně že půjdu tam kde je to blíž nejezdíme přece na vzduch :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.12.12 21:14

@sad 1
Buď ráda, že si můžeš vybrat obchod. U nás jsou kolem jen Alberty - v každé vesnici Ale kdyby byli drazí a cenu nechali, ale když každý týden to stojí naprosto jinak - stačí chvíle nepozornosti a to je s 2děma dětma hned a nakoupíš jeden výrobek jednou tak draho než před týdnem a to nebyl v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.12.12 21:14

My to děláme tak, že 2 x do měsíce zajedem na mega nákup do Globusu, a kakánky pak nakupuje v malých obchůdkách, ale vlastně jen pečivo, ale když to nejde jinak…No ale na rovinu vám povím, nakupovat v Albertech a Billách častěji, tak nás to zruinuje :nevim:

Příspěvek upraven 28.12.12 v 21:16

• Citovat
  • Upravit
sad 1
28.12.12 21:16
@Osmanka píše:
@sad 1
Buď ráda, že si můžeš vybrat obchod. U nás jsou kolem jen Alberty - v každé vesnici Ale kdyby byli drazí a cenu nechali, ale když každý týden to stojí naprosto jinak - stačí chvíle nepozornosti a to je s 2děma dětma hned a nakoupíš jeden výrobek jednou tak draho než před týdnem a to nebyl v akci.

Jestli by se vám nevyplatilo taky raději třeba aspoň 1 x za měsíc zajet někam do většího obchodu, a v Albertu pak kupovat taky jen kakánky… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3108

@Osmanka ano a na to prodejci spoléhají na maminky které mají co dělat s dětmi a na „slepé“ důchodce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

Hlavně před lety mi přišla u nich ovoce a zelenina lepší než např. v Tescu, teď je to přesně naopak. Asi taky záleží obchod od obchodu, ale nevím.
Fakt je lepší chodit do specek - ovozel, řeznictví, mít někoho na mléko, pečivo si dělat doma sám… Ono se to finančně už téměř neliší, zrovna myslím ten řezník vyjde opravdu podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák