Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, co rikate na jmeno Samuel Lapčík? Jak se vam to vyslovuje? Za me ok, ale chci znat i nazory ostatnich.. (ty dve elka vedle sebe)
Kolik znate Samuelu v okoli? Ja neznam ani jednoho, ale vim, ze obliba tohoto jmena roste.. predem dekuji za nazory ![]()
Zní to měkce, protože tam není žádný R…ty dvě l mi nevadí…já bych to klidně dala ![]()
Samuela mám já, v celé školce je jediný, vím ve městě o jednom o chlup mladším a dvou o pár let a o dost let starších. Poslední dobou se to dává, ale jména, která jsou ve školce dvojmo jsou pořád Jakub, Lukáš, Matyáš, Martin, Michal… Asi i záleží, jak jste velké město.
Dvě stejné písmena vedle sebe bych nedávala u žádné kombinace ![]()
Vadí to L - L, my máme příjmení na R a proto jsem vše končící R nebo L musela vyřadit.
Mě se osobně nelíbí ani to jméno Samuel..a v kombinaci s příjmením..nevím, trochu nešťastné ![]()
To l a L neni moc dobry. Ale zase to neni tak hrozny. Pri nejhorsim ho naucite predstavovat se Lapcik Samuel
Není to úplně ideální - dvě L vedle sebe, ale nic tak hrozného, mně se to vyslovuje vcelku dobře, pokud se vám to líbí, tak to dejte.
Holky ja se urcite nezlobim, dekuji za prispevky
Je to jedine jmeno, na kterem se s manzelem shodneme.. on si preje Roberta (to je jmeno po manzelovi
, mne se taky libi, ale jedine, co mi na tom vadi je to, ze by meli stejne jmeno mlady a stary
) Mame o cem premyslet, ale cas uz nas tlaci.. ![]()