Šance přijetí do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
3.1.14 13:42

Vite, ono je spoustu veci resitelnych.. kdyby byla vule, predskolaci muzou jit predskolni tridy, ktera treba bude ve skole… (vim, ze to nekdy i tak resi), prostory se nemusi pronajimat soukromym subjektum, ale udelat v nich prave skolky.. pripadne resit nejakou kontejnerovou skolku.. jenze! To by s tim mel nekdo moc prace a musel by pracovat. :roll: Ja nerikam, ze to jde vsude, ale rozhodne to neni tak, ze to nejde nikde. :roll:

Sama jsem v tomhle byla aktivni a vim, s jakou neochotou jsem se setkala. :zed:

• Citovat
  • Upravit
7725
3.1.14 13:46

U nás se už půl roku řeší že sice udělali novou školku (místo tříd v základní škole), ale ta školka nemá hřiště, děti chodí jen na vycházky, sem tam na hřiště od druhé školky. Takže se teď podepisují petice, běhá se za radníma a už půl roku je to hon jestli radnice ty prudící rodiče příjme apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.1.14 17:46

@Slečna Ferka ale to taky samozrejmne vim, to byl jen pripad, jak se tu plytva penezi. Verim tomu ze stejne tak muzou plytvat penezi nekde jinde, bohužel. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.1.14 17:47

@Anielka ja si taky myslim, ze kdyby se chtelo, tak by to slo. Treba jinde v republice to je lepsi, ale Praha a Brno, co tak vim, je na tom teda blede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.1.14 18:48
@danali píše:
U nás se už půl roku řeší že sice udělali novou školku (místo tříd v základní škole), ale ta školka nemá hřiště, děti chodí jen na vycházky, sem tam na hřiště od druhé školky. Takže se teď podepisují petice, běhá se za radníma a už půl roku je to hon jestli radnice ty prudící rodiče příjme apod.

To mně přijde, že to až tak nevadí… U nás ve školce hřiště je, ale stejně jsem tam vždycky viděla děti až odpoledne. Dopoledne vídám všechny třídy na procházkách, když jdu kolem a ani malý neříkal, že by tam někdy byli. A vzhledem k tomu, že pro něho chodím buď po obědě nebo hned po spaní, tak ani nemá šanci se tam dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin