Sandálky na písek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1695
18.5.17 09:16

@catherine100 Právě na Nike Sunray protect a Alpine Pro Punita jsem měla zálusk, ale holce ani jedny nesedí. Neskutečně v nich šmajdá, nedrží jí dobře na patě. :( Tak snad jí budou sedět ty Keeny, jinak už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
18.5.17 09:25

Syn měl už vloni (v létě mu teď bude 2,5) sandálky, když je trošku chladněji nebo po ránu, tak do nich má jako správný vidlák ponožky :lol:. Na písku mu je zásadně sundávám, je to zdravé pro vývoj nohy, nevadí mu písek v botách a sandálky se tak tolik neničí. Jestli mě něco fakt fascinuje, tak matky, co dětem zakazují zout si boty na písku, když je teplo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
18.5.17 09:26

@Alushka.S no já chtěla nějaké víc bare…ale už jsem neměla nervy to zkoušet a tyhle naštěstí sedí, tak snad jí vydrží celé léto za ty prachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
18.5.17 09:32

Mým dětem sandály a písku vadí, i s ponožkami. Na našem pískovišti u domu běhají bosy, protože je tam jemný písek, hřiště je poměrně nové a udržuje se.Na ostatních veřejných hřištích jim to nedovoluji, protože nevím, co tam kde může být.
Dvouletá nosí plátěné letní tenisky typu Befado.
Starší děti mají trekové sandály s uzavřenou špičkou, na výlety a výšlapy je nosí, ale v pískovišti jim to vadí.
My se taky stavujeme každý den někde na pískovišti, boty mají děti dvoje, ale je fakt, že zatím jezdíme s golfkami, je to kam dát, starší děti chodí ven už samy, podle potřeby si berou batoh(spíš vak, to je teď moderní),do něj si dávají druhé boty, svačinu a pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.5.17 09:38

Dělám to tak, že koupím jedny kvalitní sandálky (většinou Superfity) a chodí s nimi všude. Ve finále jsou to boty, ve kterých stráví nejvíce času, na rozdíl třeba od kozaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.5.17 09:39

Na písek chodí bosa, vlastně chodí bosa skoro pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.5.17 10:12

Ja koupila synovi sandalky uz v 15 mesicich, nosil je i na pisek, kozene mi stali kolem 600kc. Nevim v cem jinym by mel chodit, v plne bote by mel zapareny nohy, a v nejakych zabkach, crocskach atd mu nohu neznicim. Nekdo si je na pisku sundava a je bos, ale to ja praktikovat nemuzu, malej je neposeda a lita pohristi tak se bojim aby si neco nevrazil do nohy. Jinak ze se znici s tim sem pocitala, stejne to jsou boty na jednu sezonu, schovavat je nebudu, prodavat taky ne, takze me vubec netrapilo, ze je znicil, naopak sem byla rada ze poslouzili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
18.5.17 10:22

Nevím, jestli už někdo neradil, ale pokud by bylo teplo tak co ji nechat na písku naboso? Nebo mít v tašce plátěné tenisky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
18.5.17 10:25

Moje dítka třeba běhají na naší zahrádce či u babičky bosy, ale na veřejná místa teda ne :oops: tam mám divný pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
18.5.17 10:30
@catherine100 píše:
Moje dítka třeba běhají na naší zahrádce či u babičky bosy, ale na veřejná místa teda ne :oops: tam mám divný pocit

A že se v tom písku hrabou rukama, to nevadí? Jaký je v tom rozdíl? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
18.5.17 10:33
@Kassy píše:
A že se v tom písku hrabou rukama, to nevadí? Jaký je v tom rozdíl? :nevim:

a občas ochutnají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
18.5.17 10:34

@Kassy tak nejde jen o písek, tam vydrží asi tak minutu, myslím tím pobíhání všude okolo…tady je to samé hofno, bordel…

ale popravdě já má osypky i z toho písku, takže tam moc nechodíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
18.5.17 10:40

Na známém písku jsou bosy, jinak sandálky s ponožkama (což u dětí fakt nepovažuju za vidláctví). Zničení botiček neřeším, od toho ty boty děti mají, většinou je mají na jednu sezónu, tak je holt dodrbou. Kupujeme sandálky Santé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
18.5.17 11:06

U nás nebyl problém, že by byly po sezóně zničené, s tím se počítá, ale že byly zničené po pár týdnech, takže zbytek sezóny vypadala, jak kdybych ty boty vyhrabala v popelnici, a to v nich chodila i do „slušné společnosti“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
18.5.17 11:58

@ugluk No,podle mě každé boty, ve kterých se chodí na písek, vypadají za chvíli jak vyhrabané v popelnici, hlavně kožené, které nesnesou vodu a časté čištění. Navíc ty speciální prostředky na ochranu kožených bot dá dítěti málokdo, z hygienických důvodů.
Některé maminky tenisky a nekožené sandálky perou v pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková