Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky,
našla jsem docela hezké sáňky a tak bych chtěla vědět zda snima má některá z vás zkušenosti.
tady je odkázek http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tak děkuji za Vaše názory
Petra
Ahoj,
jsou moc pěkné, ale ta cená je drsná
. Asi by mi stálo za to si je vyzkoušet, protože si nejsem jistá stabilitou, pokud je dítě živé a naklání se třeba........
My máme klasické dřevěné se sedákem a dá se to taky, no ![]()
Bubu
Tyyyyyy brdo, 3620… No nevim, kdyz odsroubujes to sedatko zbydou ti z toho boby. Ja bych do nich teda asi nesla, a investovala do kvalitnich drevenych, ale to je muj nazorr, a nerikam ze je to dobrry nazorr ![]()
No, já nevím, to je spíš náhrada kočárku pro horské oblasti
, na normálních sáňkách můžu s dítětem sjet kopec pěkně v sedě, kdežto za tímhle pekelným strojem bych asi musela běžet
.
Nové dřevěné sáňky stojí kolem 1000 Kč a určitě vydrží na dýl než 1-2 sezóny. Podle mých zkušeností 3-leté dítě bude chtít určitě sjíždět na saních kopce, ale samo je řídit neumí, takže pořád potřebuje dospěláckou asistenci.
A pokud sháníte něco na hory, nám se osvědčilo přidělat korbu z kočárku na sáňky - splní to stejný účel, ale je to mnohem mnohem levnější
. (A to nejsem v žádném případě šetřivý typ
).
B.
Já s tim zkušensot nemam, ale za sebe můžu říct, že bych peníze teda investovala jinak. Za pár stovek lze pořídit klasické sáňky nebo boby. Tohle mi přijde přemrštěná cena.
G
Ahoj,
vypadají teda suprově, ale TA CENA
To je fakt síla ![]()
Co koupit klasické velké dřevěné s tou ohrádkou vzadu, nějaký popruh si koupíš, kdybys ji chtěla připásat…no a vydrží ti spoustu let, i až bude velká tak bez té ohrádky, narozdíl od těchto, které jsou jen do 3 let
Alenka
Tak ty sanky jsou super
ale ta cena je super taky
Asi bych koupila normalni drevene,protoze jak uz se tu psalo,rocni dite nemuze jezdit samo a s temahle sankama to jinak nejde.
Ja bych je potřebovala opravit. Poradíte mi? JNe roztrhanej ten „potah“Popřípadě, kde to koupim. Děkuji.
Tak je nas asi víc, kdo po zimě potřebuje znovu vyplést sanky.Ale kde ten popruh kopim, to taky netuším. Mam v podstatě sánky stejné, jako v tom odkazu, samozřejmě starší. Je tu někdo, kdo poradí?
Já myslím, že ten popruh se dá sehnat v takových těch hobby marketech typu Baumax apod. Ale jistá si nejsem. Zkus jim tam zavolat.
@Mafina5 píše:
Já myslím, že ten popruh se dá sehnat v takových těch hobby marketech typu Baumax apod. Ale jistá si nejsem. Zkus jim tam zavolat.
Díky, zkusím to.