Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na toho farmáře nekoukám,ale dřív když dávali Hledá se táta a máme tak to jo to jsem koukala.
Je ted nám ty dopolka ,moc nevycházej.To nevadí,písnem si zas navečír.
Dneska tady byla poštačka s těma papírama na sčítání lidu,tak to musím proštudovat a pošlem to po inetrnetu.
U vás už byla?
Tak já se pro dnešek rozloučím,pujdu se ještě odlíčit a chrupkat.
Tak ti přeju sladké sny,dobrou noc ![]()
Já na to taky nekoukám,mně takové pořady vůbec nebaví.
K nám by měla přijít až v pátek večer,tak uvidíme v kolik vůbec příjde.
Tak já se taky budu loučit,a půjdu spinkat už mně zase postýlka volá.Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc a zítra hezký den!Pa.
![]()
Ahojky Gábi
ráno nám ten internet vypli,ale teď jsem to náhodou zkusila a zatím nám jde tak uvidíme jestli nám ho ještě nevypnou znovu.
Tak tě chci jenom pozdravit,a popřát ti další krásný úterní den a dobrou chuť k obědu.
Papa. ![]()
Ahojky Kamčo
,promin já jsem sem ani nejukla že jsem věděla že tady nebudeš,tak se omlouvám že jsem ti neodepsala.
Ted jsem se uplně moc lekla,miminko mě tak dloublo koplo nevím
,ale tak strašně moc,se mnou to uplně cuklo,jak jsem to nečekala.
Dneska bylo u nás mooc krásně
.Hned po školce jsme šly s Kristy na procházku a na nákup a pak jsme zustaly hodinku ještě na zahrádce.Já tam vyplela záhonek a sebrala prádlo a Kristýnka ta si pohrála na pískovišti.Pak už moc sluníčko nesvítilo tak jsme šly domu.
Jak jste se měli vy? ![]()
Ahojky Gábi
to vůbec nevadí,jen jsem to zkusila a ten internet šel tak jsem ti napsala.
Dneska jsem jsi převlékla postýlky,ale vyprat to budu muset až zítra.A po školce jsme byli na zahradě a ještě jsme hrabali trávu a ten nepořádek po zimě a manžel to potom spálil.
Už se ti ozvali s té poradny?Vždyť jsi to posílala dřív než já,a my jdeme příští čtvrtek.Kamarádku jsem ještě nepotkala,tak nevím ale pak ti určitě napíši jak to tam probíhalo.
Kamčo,zatím se mi neozvali,ani té mé kamarádce.Nejspíš to třeba bude až na duben,no uvidím.Aspon mě řekneš co a jak když to budete mít dříve za sebou.Ale třeba tam nebudeš moci být a budem vědět prd ![]()
Co ms čekala jsi ji v pondělí vid?At už ta potvora nechodí sakra ![]()
Tak ti přemýšlím že zítra nechám Kristýnku spát ve školce a zajedu ještě jednou na ty slevy do Pardubic.
Koukáš na něco,nebo čteš?Já koukám na vestern s manžou,ty on má rád.
To víš ,že ti potom napíši jsem sama zvědavá jak to tam bude pprobíhat.
Teď mně nějak blbnul internet,jak jsem psala zprávu tak se mi objevovalo stránka nejde zobrazit už to píši po třetí.
Víš,mně to zase nepřišlo ale nebudu testovat ještě radši počkám.Minulý týden mně tak v noci bolelo břicho ,že jsem myslela že to ráno budu mít a pořád ještě nic.Tak mi drž palečky,ať vůbec nepříjde,ikdyž vím že příjde ale zase se mi to posune.
Nekoukám na nic,pořád ještě čtu HP a stále nejsem u konce.
Co budeš zítra vařit?
Taky jsem na to zvědavá jak to bude probíhat,jestli si tam nějaká psycholožka třeba bude s dítětem jen povídat,nebo jestli budou muset plnit i nějaké ukoly,vubec nevím ![]()
Myslela jsem že uvařím ten játrový guláš,ale dostali jsme kousek krásného uzeného,tak se musí sníst nebo dát do mrazáku.
My že ho měli nedávno
,no leda s kaší že bych ho jen udělala a nemusela bych složitě vyvářet.
Víš já v tom prosinci,to měla taky nějaký celý popletený.Když jsem čekala ms,měla jsem hlen jako v plodný dny a hlava mě bolela v pulce cyklu,což mě bolívá pár dní před ms.
Tak snad naděje je
to bolení po ovulce mi přijde nadějné.Vím vím člověk si nechce dávat naděje když by to nemělo klapnout,ale když to vezmu podle sebe,měla jsem to všechno tak nějak jinak.
Tak já se zas pomaličku rozloučím a pujdu chrupkat.Ještě si napíšu vlaky zítra tam a zpět do těch Pardubic a když se mi ráno bude chtít sjedu tam.Když ne,tak zustanu doma ![]()
Tak se krásně vyspinkej a já písnu nejspíš až odpolko nebo navečír.
Dobrou
![]()
Já ještě nevím co budu vařit,ale určitě to bude nějaké bezmasé jídlo.Manžel mi navrhl zapečené nudle ze zeleninou ale možná bude něco sladkého.
Mareček bude mít ve školce koprovou omáčku,knedlík a vařené hovězí maso a polévku nevím.
Tak měj zítra hezký den,a dobře nakup a pak večer jsi zase napíšem.
Tak ti přeji dobrou noc a hezky se vyspi.Pa.
![]()
Ahoj Kamčo
,tak jsem zase dobře pokoupila
.I neteři a synovcovi dárek,vždycky když přijedou v létě o prázdninách tak jim přejem k svátku i k narozkám zrovna.Tak pro Aničku mám tuničku a z tohodle obchodu Barbie bekovku a pro Vašíka z tohodle obchodu sadu trenkoslipu s autákama a deku s nějakejma bojovníkama.Tak jsem ráda že to mám z krku
a nemusím jim nic schánět a ještě jsem na tom tak ušetřila ![]()
Jinak Kristýnce jsem koupila ještě botasky zlatavý
za 120,ted jak se oteplilo,tak jsem zjistila že už má jen těsnější,tak ji je přidám příští týden k těm narozkám.Pak Barbie ještě jednu ale jinou kšiltovku za 65,bačkurky takový hezčí už do školy za 50,roláček za 35 s obrázkem nějakých panenek a rukavičky za 15kč,dobrý vid ![]()
Ted jsem tady na internetu četla že zřejmě policie našla ostatky Aničky Janatkové v Troji
,to je tak strašný.Je mi z toho tak špatně
Chudáci rodiče,to musí být strašný
Ahojky Gabi,
dlouho jsem tu nebyla nebyl vůbec čas. Já jsem včera jela na další UZ a když jsem tam přijela tak mě po vyšetření řekli,že jsem přijela pozdě,jelikož se mi posunul Pregnylem cyklus a OVU jsem měla v pondělí.Nechali mě tam čekat 2 hod. než mě vzali a to jsem byla objednaná na 9.00 hod.
Doktorka Novotná se ještě divila že jdu pozdě..... mě ale nikdo neřekl že mám jít na UZ dřív .Začínám uvažovat že Sanus opustím a najdu si jinou kliniku…vůbec s nimi nejsem spokojená
Ahoj Monrei
,
no s tím čekáním tam to je blbý no
.Málokdy jsem šla na čas.
A kolikátý den jsi byla objednaná na ultrazvuk?Já se objednávala na sedmý jestli si to dobře pamatuju.
Tak to víš že jo,pokud nejsi spokojená,změn kliniku.V Pardubicích je ještě Pronatal,IUI tam máš zdarma,ale musíš na něj jezdit do Prahy
.Kamarádce se tam povedlo druhý IUI.
Já teda v Sanusu byla spokojená,ale uplně tě chápu,pokud nejsi,zkus ten Pronatal třeba.Je to škoda takhle si zbytečně ztratila měsíc,ikdyž to není samozřejmě dlouhatánská doba,ale proč nedělat IUI hned po měsíci vid když to jde ![]()
Ahoj Monrei
,
no s tím čekáním tam to je blbý no
.Málokdy jsem šla na čas.
A kolikátý den jsi byla objednaná na ultrazvuk?Já se objednávala na sedmý jestli si to dobře pamatuju.
Tak to víš že jo,pokud nejsi spokojená,změn kliniku.V Pardubicích je ještě Pronatal,IUI tam máš zdarma,ale musíš na něj jezdit do Prahy
.Kamarádce se tam povedlo druhý IUI.
Já teda v Sanusu byla spokojená,ale uplně tě chápu,pokud nejsi,zkus ten Pronatal třeba.Je to škoda takhle si zbytečně ztratila měsíc,ikdyž to není samozřejmě dlouhatánská doba,ale proč nedělat IUI hned po měsíci vid když to jde ![]()
Ahojky Gábi
,přeji ti pěkný večer.
To teda věřím že jsi dobře nakoupila,a ještě k tomu ušetřila to bude mít určitě Kristýnka radost.
U nás odpoledne lilo,jako z konve musela jsem jsi dokonce vytáhnout z tašky deštník jak jsem šla do školky.A jak jsme přišli domů tak jsem se ptala manžela,jestli nepojedem k našim tak řekl že nic nemá tak jsme tam potom jeli.
Já ještě pořád nemám nic koupené pro Marečka,příští týden musím jet do té Opavy a něco koupit.
Dneska jsem si celý den myslela ,že je už čtvrtek nevím vůbec proč.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.