Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kamčo
,tak jak se Marečkovi líbilo po pár dnech strávených jen doma zase venku
?
Já se k sázení kytiček nedostala,ale mě to bylo jasný že to nestihnu.Ale vyžehlila jsem to prádlo
,ale další se mi suší na sušáku…takže
A mám upečený ty taštičky.Nakonec jsem je plnila dvěma druhy marmelády a čerstvý teplý…manm mnam
.Asi na posledních šest mi nestačila marmeláda a už se mi další nechtělo otevírat,tak ty jsem naplnila povidlama,ale s marmeládou jsou lepší,takový měkoučký ![]()
Tak jsem se objednala na čtvrtek ke kadeřnici.Nechám si to dobarvit zas a přistřihnout konečky,když už pojedem do té Prahy,tak at jsem fešanda
.Ještě ale furt nevím jestli tam budeme spát nebo pojedeme večer domu.
Dneska máme pěknej program.Co s manželem sledujem
,Četnické humoresky a pak na Nově tu kriminálku Anděl,to jsme sledovali,když to dříve dávali.Taky jsi koukala?
Ahojky Gábi
to víš že se Marečkovi líbílo venku,vytahl jsi všechny hračka s garáže ale potom je nechtěl uklízet zpátky.Sazeničky rajčátek mám přesazené,i trochu chodník pozametaný vše jsem stihla.
A dokonce jsem i stihla vyžehlit trika od Marečka,ale hlavně košile od manžela a ručníky.Tak jse mi nechtělo,ale už tam toho jsem měla hodně.Tak jsme obě vyhráli,že to máme aspoň na chvilku z krku. ![]()
Já jsem se taky objednala ke kadeřnici,ale já jdu až tu další středu dřív neměla volno.Musím to ještě vydržet,ale už to nevypadá moc hezky a mám už ty vlasy i dlouhé.
Ano,taky se budu dívat na kriminálku anděl,sledovala jsem to předtím tak bude to nové řada dílů.
Tak to jsi šikulka
.Já se nakonec dívat asi nebudu.Manžel se dívat nechce a já jsem zralá naložit se do vany
.Tak pak mi povíš jestli první díl stál za to a a já se třeba juknu na další díl.
Tak to vypadá že na Matějskou jedeme ale vracíme se v sobotu večer.Teta že se přestěhovali a tam to vypadá že se všichni nenaskládáme přes noc.Už se těším že si koupím ten pravý marcipán
.Je teda fakt že ted téměř nemusím sladký,ale na ten pravý marcipán tak to neodolám ![]()
Budeš zítra vařit?Já ne,až pozítří
.Dojedí se ledvinky s rýží a možná teda udělám nějakou pomazánku že by si vzal manžel další den do práce a my s Kristy k večeři.
Docela bych si dala hermelínovou pomazánku,už dlooouho nebyla ![]()
Tak co jaké to bylo? ![]()
Já už pomažu chrupkat,včera jsem špatně spala,tak dnes to snad doženu ![]()
Tak se krásně vyspinkej a zítra jestli pojedeš hned dopoledne tak dobře pořid a sežen jak rifle tak naušničky tak nějaký dárečky pro Marečka ![]()
Dobrou noc a hezké sny
![]()
Já jsem se dívala,a přes reklamu jsem se byla okoupat a mně se to líbilo.Můžeš se podívat zítra na internetu,na ten dnešní díl.
Já zítra vařit nebudu,protože jedu do té Opavy a manžel se nají dole u své mamky.Mamka nakonec nemůže ,tak pojedu sama tak se zítra ozvu až zase večer.
Tak se měj zítra moc hezky a užívej si sluníčka. ![]()
Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny!
Pa.
![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi pořídila?Byl to uspěšný nákupní výlet
.
Zítra zas pro změnu budu cestovat já
,mám tu poradnu,tak pojedu hned jak dám Kristýnku do školky.Tak písnu až navečír jak jsem dopadla a co nového jsem se dozvěděla o mimíškovi ![]()
Dneska máme v telce vestern,tak budem koukat
,ty máš ordinaci vid?
Vubec ti nevím co mám zítra uvařit
.Ještě jsem tak přemýšlela že když by manžel nepřijel z práce až moc dlouho že bych udělala jen tu picu jak dělávám,tu sytou.A že bysme mohli Kristýnce my už popřát a dát dárečky zítra a ne až v pátek při oslavě
.Asi jo,nebudu nějak složitě vyvářet,stejně bych to dělala až odpoledne,udělám tu picu,tak hlavně abych nezapoměla koupit těsto
já hlava děravá ![]()
Co budeš vařit ty?
Ahojky Gábi
tak jsem se měla moc hezky,počásí my vyšlo nakupování nakonec taky.Rifle jsem si nekoupila,počkám až se mnou pojede mamka až mi je schválí že mi padnou.Marečkovi jsem koupila takovou sadu plastelín,kde má různé vykrajovátka a obrázky tak bude tvořit .
Já ordinaci nesleduji,budu dál číst HP a nebo se půjdu naložit do vany hrozně moc mně bolí nožky.
Já zítra udělám na oběd filet ale ne pangásius,jsou to takové ty kostky a bramborovou kaši.
Tak manžel má zítra narozky?
A jak ses dneska měla celý den?
Nene manžel až v dubnu,zítra je má Kristýnka
.Ani to snad není možný že už šest let
.Nepřijde mi to zas tak dávno co tapkala u kočárku
.To je síla jak to letí a za chvilku to třeba budou školáci ![]()
Já sem už vykoupaná ale nějak mě mrznou nožky a mám je unavený,asi tušej že se zítra zas tolik našmajdaj
.Cestu tam pojedu autobusem,at to mám aspon trochu blíž a vlakem jen nazpět.
Dneska jsem si nechala od bráchy koupit karton mlík v tesku v akci,tak jsem zvědavá jestli na mě nezapoměl nebo jestli je vubec měli
.Nic nepsal,tak to moc ružově nevidím ![]()
To je hrozný jak některý potraviny podražily,mléko,olej…hruza ![]()
Já jsem si to špatně přečetla,a psala jsi mi to že má Kristýnka narozeniny.Tak se omlouvám,nevím na co jsem zrovna myslela. ![]()
Ještě jsem ti chtěla napsat,že jsem si koupila ty stříbrné naušnice ale jen takové malé kostky nemám moc ráda velké naušnice.Tak už je mám v uších tak doufám že mně nebudou ráno bolet.
Nakonec jsem si vlezla do té vany,a dala pěnu a četla HP a byla jsem v ní zase dlouho až jsem měla vodu studenou.
Jak jsem ráno vedla Marečka do školky,tak jsem potkala tu kamarádku co byla v loni v té poradně ze synem tak mi říkala že tam budu taky a že je paní doktorka moc hodná že se nemusíme vůbec bát.Tak zítra nesmím zapomenou na čtvrtek Marka odhlásit ze školky jedem tam na deset hodin.
To se nemusíš omlouvat,to se nic neděje ![]()
Já taky doufám že v té poradně to nemuže být snad stresující a nepříjemný pro děti,vždyt to by nešlo snad
.Už dvěma kamarádkám to pozvání do poradny tady z Přelouče přišlo a nám stále nic
,tak snad na nás nezapoměli,ale volala jsem tam osobně tak to snad proboha ne.
Zítra neseme do školky bombony dva sáčky
,tak mě kladla Kristýnka na srdce že je nesmíme zapomenout
,beruška moje.
Jéé jsem tam zapoměla napsat o naušničkách
,tak to je dobře že jsi si vybrala nějaký co ti padly do oka.Já si myslím že stříbro ti vadit nebude,já to mám zrovna tak.Akorát já v nich teda nespím,ikdyž dříve v drobnějších ano,ale ted mám právě ráda výrazný delší třeba,tak to by mě ve spánku tlačilo,takže je sundávám.
Taky doufám že to proběhne všechno v pohodě,že to Mareček zvládne a pak jsem mu slíbila že jsi zajdem na dobrý oběd a zajedem do Globu a bude jsi hrát v koutku.Pak ti samozřejmě napíši víc,až přijedem domů na co všechno se ho ptala a chtěla ukázat.
Zatím mně to vůbec nebolí,a chodím se každou chvilku dívat do zrcadla jak mně to sluší.
Jsou na takové to zapínání na tu tyčinku,tak nevím jestli mně to nebude píchat jak budu na tom ležet.A když bude tak to potom taky sundám,a ráno jsi to dám znovu do dírek.
Taky nosíme do školky bombony jak se slaví narozky,a děti potom mu nakreslí obrázek.Mareček už ví ,že má narozky za tři týdny vychází to na úterý.
Tak ti zítra budu držet palečky,ať zítra v poradně je všechno v pořádku a moc se opatruj. ![]()
Tak já se budu loučit, a půjdu do postýlky jsem dneska unavená.Tak ti přeji dobrou noc a moc hezké sny!Pa.
![]()
Držm ti palečky!! ![]()
Tak já pujdu směr ložnice.
Mám stále nějak studený nohy,tak se těším že se zamuchlám do peřin a zahřeju se ![]()
Tak zítra písnu až navečír,mysli na mě at je v poradně vše v pořádku ![]()
Dobrou noc a pěkné sny ![]()
Ahojky Gábi
tak jak bylo v poradně,doufám že proběhlo všechno v pořádku držela jsem ti palečky.A říkala jsi doktorce že jsi špinila?
Dneska nebylo tak hezky jak včera,byl takový studený vítr a chvílemi to vypadalo že bude pršet.Tak doufám že zítra bude zase pěkně,když pojedem do té poradny a potom projdem město.
Tak přeji Kristýnce všechno nejlepší,hodně štestí a zdravý a hlavně a mnoho úspěchů ve škole i v životě.
Tak přeji hezký večer,a zatím pa. ![]()
Ahoj Kamčo
,jménem Kristýnky moc děkuju za přáníčko.Už jsme dnes berušce popřáli,tak je v sedmém nebi z hory dárečku
![]()
Jinak v poradně vše v pořádku,jen toho ultrazvuku jsem se nedočkala
.Slyšela jsem srdeční ozvy,to bylo krásný.O špinění jsem říkala,tak mi vysvětlovala dr že to mohla být jen cévka na čípku ale že ho mám v pořádku.Zminovala jsem se i o svědění dole někdy…tak povídala že těhotný trpí na kvasinky,ale nic tam nemám že to mám v pořádku.
Tak jsem moc ráda že se nemusím zas z něčeho strachovat.Děkuju za držení palečku ![]()
Stavovala jsem se zase v tom obchodě a jak myslíš že to dopadlo 500kč pryč,ale něco jsem měla i pro kamarádku.Tak pro Kristy mám roláček ozdobnej za 35,svetrovou teplou tuniku za 125,2× podkolenky ks za 15 a pro mimíška oteplený dva overálky ks za 70,oteplený laclový katata za 40,a šestery ponožky ks za 5kč,do domáctnosti ještě dvě sady utěrek s chnapkama,sada za 17kč…no to je asi vše…nekup to
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.