Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré dopoledne Kamčo
,
dneska jsem se trošku zdržela s vyplnováním těch sčítacích listu na internetu
.Zatím jsem vyplnila jen osoby,ještě juknu jestli zvládnu ty bytový a domovní listy,mám z toho trochu velkou hlavu ![]()
Vy už to máte vyplněný?
Tak se mě hned ráno ptala paní učitelka ve školce jak včera v poradně.Tak mi říkala,no vidíte já vám to říkala…
.Ještě jsem jí řekla že to musím probrat s manželem a dohodnout se.Oni asi čekaj na docházku na příští rok.
Dneska to u nás vypadá zas na krásné počásko,ikdyž ráno teda +1',to byla docela zima teda ![]()
Tak domovní list by byl
,ale s bytovým si jako nevím rady bez Járy
,tam chtěj metry čtvereční,celkový plochy…
Ježiš sčítání lidu a musí se tam vyplnovat uplně jiný otázky ![]()
To jo s květáčkem máš pravdu,já když ho mám zmraženej,tak taky bud ho dělám zapečenej nebo placičky,nebo ty rolky,ale ty teda dělám málokdy.Já si ho dávám do krabičky už uvařenej a namačkanej.Na příští zimu ti ani nevím jestli ho budu zamražovat,protože letos se občas dal sehnat v akci za docelůa dobrou cenu,tak je to možná zbytečný…no ikdyž ted mám místa v mrazáku ![]()
Ahojky Gábi
přeji ti taky krásné dopoledne.
Moc se omlouvám,že píši až teď ale tchýně chtěla ať jdu kolem deváté na zahradu.Byli jsme tam hodinku a půl,a teď jsem se vrátila tak ti píši.
Teď to bude ráno horší psát,budu muset chodit na zahradu tak kdybych třeba nestihla ti napsat tak se nezlob.
My ty listy na sčítání lidu ještě nemáme vyplněné,jsem domluvená s manželem že to vyplníme dneska večer.My to máme na papírech a paní listonoška jsi pro to příjde domů.
Já mám dneska změnu na oběd,zapoměla jsem jsi vytáhnout včera večer maso na ty řízky,tak budem e mít bílý prejt a vařené brambory a dušené zelí které mi dala tchýně.
Nic se neděje Kamčo,ono to máme na střídačku
,jednou to nevyjde tobě a pak zas hned mě
.
No mě paní poštačka říkala že nejbezpečněší zpusob odeslání je přes internet,tak jsem souhlasila,tím že internet máme.
No jo vlastně vždyt ty jsi chtěla vařit řízečky
.Tak uděláš příště vid?Já udělám nejspíš zítra ten květák.Dneska jsem si vyndala tu zeleninu na lečo z mrazáku,ale ještě to nerozmrzlo,tak to udělám až přijdem ze školky.Potřebuju na poštu a na nákup,tak se projdem když je tam tak pěkně a udělám to pak.Vubec nevím kolik toho bude z tohodle množství,tím že tohle jídlo nedělám,nevím vubec.
Ve čtvrtek mají ve školce zase divadelní představení,tý jo ted mají stále něco ![]()
Víš,já to ale nevím dopředu že půjdem na zahradu tchýně mi to vžycky řekne ráno jak příjdem dolů.Tak kdybych ti rána třeba nepsala,tak se prosím nezlob.
Už se těším na zítra,jsem objednaná k té holičce na barvení a stříhaní.Jsem už objednaná na devěd hodin,tak ze školky se půjdu domů rychle na snídat a pak tam hned musím jít.
Manžel mluvil s tou paní poštačkou,a přinesl ty papíry tak nevím proč neřekl že máme taky internet myslím že by to bylo lepší.
Teď v březnu školka nemá vůbec žádné akce,je to divné každý měsíc vždycky něco měli.
Tak se budu loučit,a jdu ohřívat oběd.Tak měj moc hezké odpoledne a přeji dobrou chuť k obědu.
Pa. ![]()
Tak já za chvilku pomažu do školky.
Tak přeju krásný jarní sluneční den
a dobrou chut k obídku
![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jste strávili dnešní den?Bylo nádherně vid?Já si tak plánovala že si dáme kávu na zahrádce až přijede manžel z práce a dáme si nanučka na sluníčku a nakonec jsem na to zapoměla a nachystala kávyčku a hroznové víno
,ale to bylo také dobré ![]()
Jinak jsem udělala manželovi to lečo a byla jsem pochválená
.Má i na zítra do práce na svačku
.Přišel domu a já zrovna smažila zeleninku s cibulkou a manžel už na chodbě…jé tady se dělá lečo.
Konečně jsem si uklidila ty šuplata v kuchyni,co jsem měla v plánu už od neděle
,tak jsem ráda že to mám.
Ahojky Gábi
,ještě než jsem šla pro Marečka do školky tak jsem jsi umyla dvě okýnka jedno v ložnici a druhé v dětském pokoji tou parní kačenou.
A potom ze školky jsme si dali sváču,a tchýně se mně ptala jestli bych ještě nešla na chvilku na zahradu.
Asi jsem to dneska přehnala bolí mně ručky a hlavně záda,potřebovala bych tak masážku.
Tak to věřím ,že jsi udělala manželovi velkou radost vždyt jsi to zaslouží.A je dobře že tě pochválil,musel být určitě i překvapený že jsi mu udělala lečo.
Já jsem řekla manželovi že zítra nebudu vařit,že jdu ráno k holičce a že budou na oběd sladké knedlíky.A manželovi to naštěstí nevadí,má je celkem rád tak to mám aspoň bez starostí.
A co zítra vaříš?
Týjo ty jsi dobrá
.Taky se do oken musím pustit
.Možná bych mohla nějaký umýt už zítra
,no uvidím podle počáska,ale kdyby bylo hezky,tak by se to dalo.
Chci dělat ten obalovanej květáček,to mě zabere nějakej čas.Asi vezmu zítra Kristýnka až po spa,abych měla více času.
Muj manžel má taky rád sladký jídla,až na zemlbábu,tu nemusí.
Máš v plánu nějakej novej střih,nebo jen zkrácení?A barvyčku jakou?
Dostala jsem od našich na vánoce tu parní kačenu,tak jsem to chtěla jenom vyzkoušet a musím ti říc,že je to super .Dokonce jse mně ptala už tchýně,jestli jí taky umyji okna,a kybych nechtěla tak by řekla nějaké té vnučce tak jsem jí řekla že je umyji.
Chtěla bych jsi zase dát nějakou tu červenou barvu,ta mi sluší a nechám jsi to na krátko ostříhat.Už se těším jak mně bude mít vlasy,a jak mi zase namysíruje hlavu.
Mňam,mňam květáček nemůžu zítra přijet k tobě na oběd. ![]()
Mareček dneska říkal,že k nim do školky přijelo divadlo a že jim hrálo dvě pohádky.Ale vůbec nemají teď na březen,vypsané žádné akce které budou mít ve školce.
Kamčo tak platí
,já tě pozvu na květáček a ty mě zatím umeješ nějaké okno
,ju?
Pamatuju si že naše mamka měla už kdysi pujčenou tu parní kačenu,myla s ní okno a také si ji nemohla vynachválit ![]()
To já mám jen ten parní čistič na podlahu,ale hrozně mě u toho nebaví,také proto jsem ho už dlouho nepoužila,že v každé místnosti ho musíš dávat do zásuvky,pak se ti tam kabel plete když vytíráš ![]()
Mě to ted taky kadeřnice dost přistřihla,ale na krátko to zas ne.Tak to budeš šik v červené barvě.
No tak vidíš přeci měly děti u vás na březen nějakou akci
.U nás budou hrát ve čtvrtek nějakou velikonoční pohádku.
Přemýšlím že bych si mohla udělat těsto na perníčky a upéct na velikonoce,no ještě uvidím jak se mi bude chtít ![]()
Tak já pujdu za chvíli na kutě,tak dobrou noc a zítra at ti kadeřnice udělá moc pěknou hlavičku,pa
![]()
Tak já jsi vezmu sebou tu parní kačenu,a budeš mít okna opravdu hezky umytá. ![]()
Taky jsem už uvažovala,že bych udělala velikonoční perníčky ty my můžem ale taky to nemám jisté .
Už tu kadeřnici opravdu potřebuji,a je to má kamarádka tak se zase dozvím i něco nového.Tak se tu zítra ráno nedostanu ,nevím v kolik budu hotová tak jsi písnem až večer.
Taky půjdu už spinkat,dneska jsem to opravdu přehnala a moc mně bolí záda.
Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny!Pa. ![]()
Ahojky Gabi,
tak jdu 7.4 na další UZ a doufám že tam bude opět folík a 11.4 bude IUI
Ahojky Monrei
,
bude uvidíš a klapne to
a už žádnou zbytečnou pauzu
,držím palce ![]()
Ahojky Gábi
,tak to byl dneska moc hezký den,a o víkendu má být ještě tepleji.Ať je hezky sluníčko,ať načerpáme zase energii po zimě.
Tak jak jsi se dneska měla celý den?
Tak jsem moc spokojená,mám zase červenou barvu a jsem na krátko ostříhaná a moc mi to sluší. ![]()
Manžel mi řekl že mi to sluší,že jsem to už potřebovala.Kolik jsi platila?
Mně se zdá ,že ta kamarádka musela podražit platila jsem zase 450kč aňi jsem to manželovi neřekla.
Tak přeji hezký den a zatím .Pa. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.