SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
31.3.11 20:14

Ahoj Khatulíku :mavam: ,první den to je jen pohovor.Jak dlouho se snažíte,zdali jsou nějaký předpoklady proč to nejde třeba zaměstnání partnera,zdali kouříte…zdali je pravidelná MS…a vezmou ti krev

Neboj to je brnkačka,pak už se budeš jen těšit že se to hne konečně dopředu :palec:

Myslím že se neptaj jestli jsi dárce krve,to se jich asi netýká.

Tak at máš z návštěvy tam dobrý pocit :palec: ,já ho měla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.3.11 20:16

Ahoj Monrei :mavam: ,mě dr Novotná seděla.Je fakt že nemá moc času se ti více věnovat,je to tam takový uspěchaný,ale já ji věřila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.3.11 20:17
Gábi 1 píše:
Ahoj Khatulíku :mavam: ,první den to je jen pohovor.Jak dlouho se snažíte,zdali jsou nějaký předpoklady proč to nejde třeba zaměstnání partnera,zdali kouříte…zdali je pravidelná MS…a vezmou ti krev

Neboj to je brnkačka,pak už se budeš jen těšit že se to hne konečně dopředu :palec:

Myslím že se neptaj jestli jsi dárce krve,to se jich asi netýká.

Tak at máš z návštěvy tam dobrý pocit :palec: ,já ho měla :wink:

JJ já už ho mám ted…Zase mě chytaj ty moje stavy…Koukám na aukro na kočárky a miminkovský oblečky…Už aby sme se dočkali fazolky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.3.11 20:21

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se dnes měla?U nás se odpoledne zas počasí pokazilo a poprchávalo a pak i lilo dost.Sice zima nebyla,ale venku by to stálo za prd :oops:

Tak jak na řeči,zvládl to Mareček dobře?

Koukala jsem že v pondělí mám ten velkej ultrazvuk,nějak ve tři.Tak pojedem nejspíš hned po školce po o.

Jdu si dát něco k véče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.3.11 20:43

Ahojky Gábi :mavam: ,tak u nás odpoledne nepršelo jenom se zvedl víc vítr ale bylo taky zataženo.

Tak jsem jsi odpoledne umyla balkon,a okno a dveře a potom později jsme byli venku na zahradě a házeli ještě dřevo do sklepa.

Gábi,my jsme dneska nebyli na mluvení,jedem až zítra ráno autobusem.Mají mít zítra ve školce nějaký výlet,ale Mareček nejde je odhlášený.

V neděli budem slavit od Marečka ty narozky,máje sice až v úterý ale to by všichni nemohli příjít.A rodiče a babičku pozvu na úterý,tak to budu mít aspoň postupně .

Koukáš na něco v tv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.3.11 21:51

Kamčo :oops: ,to jsem blázen,nevím proč jsem si zafixovala že jedete dnes :roll: .

My právě ani venku být nemohli,bud pršelo nebo poprchávalo.Při cestě ze školky bylo teda zrovna hezky,ale pak to začlo :roll: .

Koukali jsme na toho mága Chrise Angela nebo tak nějak se to píše,nechce se mi jít se podívat :lol: ,ale to trvá jen chvíli,tak pak jsem se byla naložit do vany.
Jinak ve čtvrtek nic ani nesleduju.
Ikdyž vlastně dneska zase začli dávat „Jste to co jíte“.Dřív mě to bavilo,hlavně když tam hubly ženy,to jsem se uplně do nich vcítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.3.11 22:28

Já teď třeba nevím,jestli jsem ti to špatně nenapsala a místo pátku napsala čtvrtek.Ale to je vlastně jedno,však mi se domluvíme . :lol:

Já tv nesleduji,poslouchám potichu rádio a u toho čtu HP jsem teď na čtrnácté kapitole .

Já jsem dneska nestihla nic udělat na zítra na oběd,tak jsi uděláme špagety ze sýrem a bude hned oběd.Pak po mluvení zajdu do obchodu,a musím koupit tvrdý sýr a rohlíky a potom půjdem na autobusum snad to stihnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.3.11 22:57

Ještě se půjdu sprchnout,už jsi nebudu číst a půjdu do postýlky.

Já tu ráno nestihnu napsat,tak se ti ozvu až večer tak se měj zítra moc hezky.

Dobrou noc a pěkné sny ti přeji!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.3.11 23:02

No jo čeká vás velká oslava :palec: .Na jednu stranu jsem ráda že už je za náma,ikdyž vím že si ji ta naše beruška moc užila :andel: .

Co jsi vlastně sehnala za dárečky?

Tak zítra dobře pořidtě a já už pujdu také na kutě :wink:

Dobrou noc a hezké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.4.11 19:48

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se dnes měla?
U nás bylo krásné počasí,hlavně odpoledne.To jsem šla na zahrádku a zasadila si nějaký kytičky :wink:
Tak jsem zvědavá co vyroste :lol:

Cestou ze školky jsme potkaly kamarádku s dcerkou,tak si holky chvíli pohrály na houpačkách a maminky měly čas na pokec :lol:

Čekáme dnes večer známý na kávu,ale zatím nikde nikdo.Tak kdybych dýl nepsala je to tím že nemužu k pc,ale myslím že třeba do jedenácti tady nebudou.
Navíc jsem měla docela chut kouknout se na Kamenáka 3,takhle to moc neshlídnu :think:

Co si vymyslela že zítra uvaříš?Já zustanu u té porkové polévky a rizotko nejspíš,nic lepšího mě nenapadlo.Na neděli jsem našla recept na kotletky nějaký se sýrem,tak je udělám,jsem zvědavá jaké to bude.Recept vypadal zajímavě.Jen jsem chtěla koupit krokety,měla jsem k tomu na ně chut,ale v Bille měli jen 3/4kg za 60kč a to odmítám dát teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.4.11 21:32

Ahojky Gábi :mavam: promiň dívala jsem se na seriál na Znamení koně tak píšu až později.

Paní doktorka Marečka pochválila,že to uměl ale říkala že máme radši jezdit co dva týdy že toho máme ještě hodně na učení.A ptala jestli už jse byli na poradně,a jestli daváme ten odklad a já jsem jí řekla že ano tak jsi to hned psala.

Odpoledne mně zas čekal úklid celého baráku,jak při pátku a ještě jsem potom upekla zákusek na neděli tchýně už upekla Marečkovi krásný dort na neděli.

Já ten oběd v neděli musím změnit protože budu dělat ty řízky večer na večeři budou tam totiž i další děti.
Tak zítra ještě nevím,ale v neděli udělám kotletky a budou i na pondělí když chci jít na tu gyndu.

Tak se hezky bav,a snad jsi potom ještě napíšem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.4.11 23:02

Tak se budu loučit,a půjdu se ještě okoupat a spát.

Tak dobrou noc a hezké sny!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.4.11 23:06

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak známý odjeli asi před pul hodinkou,ale rychle jsem si ještě skočila do vany a umyla hlavu.
Ti známý nás přemlouvali at s nima jedeme ještě zítra na Matějskou,že bysme se svezli s nima a udělali si společně hezký den.Já bych ráda už jen proto že jsem si tam nekoupila žádný ten marcipán,ale manžel nechce že naní moc korunek a že musí dělat,že je tady práce jak na kostele.

Říká mě at jedem jen my dvě s Kristýnkou,tak přemýšlím jestli jet nebo nejet :nevim: .Jelo by se už dopoledne,no zase by se bylo dříve doma,musela bych ale vysvětlit Kristýnce že už nemuže na hodně atrakcí jen decentně.

Tím pádem bych nevařila zítra,ale manžel že mu to nevadí,že si bud ukuchtí vajíčka třeba nebo že pojede stejně do Lhoty pro dřevo,tak se naobědvá u mámy,tak nevím :nevim:

Taky mám rozmraženou kotletu tady,ale už se mi to nechce kostit a porcovat a nakládat,ale měla bych aby to bylo mělčí na neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misule89
2.4.11 18:47

Ahoj holky, neví některá z vás, jak je to s placením v sanusu v HK? na stránkách maj sice ceník,ale nic v něm, tak by mě to zajímalo a jak je to se samoplátcema, případně, jak je to s placením, předem,pak nebo se to dá rozložit…děkuju moc :-)

• Citovat
  • Upravit
267
2.4.11 19:30

Ahojky v hk nevím..Já byla v pce…Za konzultaci nic…jen 30 kč..A pak nám říkal,že ivi 500kč,a ivf asi 15000zhruba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.