Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já se zase budu loučit a pomažu do školky
.
Vyndala jsem si z mrazáku listové těsto,tak možná upeču štrudl.Škoda že bydlíš tak daleko,že by jsi přišla na teplý štrudlík s kávyčkou ![]()
U nás krásně svítí sluníčko a je 20',tak doufám že u vás vážně neprší ale že se to taky vybralo
.
No kdyby ne,tak si uděláte pěkný den holt doma.
Dobrou chut k obídku a já mažu
![]()
Ahojky Gábi,jé ten štůdl bych jsi opravdu dala ke kávičce,ale fakt škoda že to máme daleko a poštou by to nebylo ono. ![]()
Tak já mám dneska za sebou dvě brigádky,odpoledne manžel ještě řezal dřevo a já ho házela do sklepa a k večeru jsme sázeli brambory ale nemáme to všechno budem asi pokračovat zítra.Na jednou jse zvednul silný vítr a začalo pršet,ale máme udělané dva řádky.
Tak jak ses měla odpoledne?
Ahojky Kamčo
,to je hruza
.Už před osmou jsem se sem snažila dostat a nic až ted
.A to to odpolko normálně vše běželo.
Jak jsi se měla dnes?U nás bylo nádherně,ve stínu 23' ale fučavec uplně obrovskej
.Dali jsme si s Kristýnkou zmrzku při cestě ze školky
![]()
Tak co zítra vaříš,ten sladký oběd?Nám zbyly šunkafleky,tak zítra mám volno
.
Já jsem dnes nějaká ospalá,možná si pujdu dříve lehnout.
Představ si že nám blbne pračka,ale uplně fest.Včera jsem vyprala a pověsila,prádlo bylo jen malinko vyždímaný a nevymáchaný
,tak jsem to dnes přeprala bez prášku a to samé.Mám to pln= prášku,děs
.Musím na manžela at mi zítra dá do koupelny náhradní pračku,ona teda trošku teče dole,ale aspon normálně pere.
Já už tu byla večer přihlášená,a na jednou nám vypli proud asi na pět minut ale pak to rožli ale musela jsem se tu na znovu přihlásit.
U nás se zvednul vítr až povečer jak jsme dělali ty brambory,tak budem pokračovat zítra tak budu muset udělat na oběd něco rychlého.Uvažuji že ohřeji sladké knedle,mám je v mražáku tak je teď večer vytáhnu.
A manžel by ti tu pračku neuměl zpravit?Já mám jenom jednu pračku ,ale už jí mám skoro sedum let tak mám strach aby mně ještě vydržela.
A udělali jsi ten štrúdl?Takovou chuť jsi mi udělala,já bych ti dala zase na oplátku kus dortu od Marečka co dostal k narozeninám od tchýně.
Kamčo jojo manžel pračky opravuje,jako jedno z jeho zaměstnání.Tu předešlou má na zahradě právě na spravení aby dole neodtékala,tak mi šoupl tuhle náhradní která dříve normálně fungovala,to až ted se pomátla.
Ale nemužu dlouho čekat,peru furt,když vynechám párkrát,pak se nedoperu a nedožehlím
.Nehledě na to že mám docela malý koš na prádlo,tak kam pak s tím špinavým ![]()
Nic,dneska už to nedořeším.Jdu chrupkat.
Štrudlík jsem pekla
.Škoda že si na něj nemohla přijít ![]()
Tak se hezky vyspinkej a já pádím
![]()
Tak já se taky budu loučit a půjdu spinkat už jsi nebudu číst jsem unavená z těch brigád.
Tak ti přeji dobrou noc a dobře se vyspi!Pa.
![]()
Zítra ráno tu nebudu ,tak se prosím nezlob ozvu večer.
Ahojda holky…Tak jsem to dnes dostala a v pondělí mužu jít na krev…Mysíte že je jedno kdy pujdu nebo ste byli ráno???
Ahojky Khatulíku
,
to je dobře že ta mrška přišla,tak se vám aspon blíží umělko.Ale doufala jsem že nedorazí že se zadařilo přirozeně,ikdyž vím že testík byl negativní
,tak to byla malá šance.
Na krev bych šla asi ráno radši,at jsou přesnější výsledky.Aspon lékaři tak posílají ![]()
zatím umělko nebude…Mám pcos..Takže budu chodit na ultrazvuk jestli ovuluju…
Khatulíku já se v tom fakt nevyznám,tak se omlouvám,ale když ms přišla,tak musíš mít ovulku,ne?Když by teda vše bylo v pořádku mužeš na IVF už tento cyklus?Nebo tě musí sledovat déle?
Já mám pouze zkušenosti s IUI,tak se omlouvám jestli se hloupě ptám ![]()
Ahojky Gábi
tak jak jses dneska měla?
Dneska bylo venku dost zima,oproti včerejšku úpně rozdíl a potom nevím jak mám Marečka oblíkat do školky.
Tak už máme brambory za sazené,a taky jsme stihli zasadit cibulku a mrkev a nějaké květiny.
Na oběd jsem udělala nakonec ty sladké knedlíky,protože jsem neměla čas vařit a zítra budem mít ješto to rizoto.
Gábi 1 píše:
Khatulíku já se v tom fakt nevyznám,tak se omlouvám,ale když ms přišla,tak musíš mít ovulku,ne?Když by teda vše bylo v pořádku mužeš na IVF už tento cyklus?Nebo tě musí sledovat déle?
Já mám pouze zkušenosti s IUI,tak se omlouvám jestli se hloupě ptám
Noo ted jsem to sama dostala po 4 měsících…Jinak mi od léta píchá na vyvolání agolutin…Takže je to náhoda,že jsem to dostala..Já vubec nevím jak to ted bude…V pondělí pujdu na krev…a pak pujdu 15 den na ultz..aby se juknul jestli jí mám nebo nemám…A přítel pujde na spermio…Zase jsem dneska po telefonu chytla tu nepříjemnou sestru…Tak nevím jestli se to zdá jenom mě,nebo jestli je nepříjemná…
Ahoj Kamčo
až ted mě to sem pustilo.Děs,nevím proč to ted tak zlobí večer.Včera to bylo to samé,až po nějakých dvou hodinách načítání mě to sem pustilo.
Posílala jsem ti sms,tak snad ti přišla.
Ted už pujdu spát,ale dopolko si to pustím tady,tak sand si písnem už taky konečně,vid?
Tak dobrou noc
![]()
Khatulíku
,tak už tomu rozumím
.No tak to je blbý,to takhle vlastně nevíš který měsíc to IVF vubec bude?
A dělají ti ultrazvuky zdarma,nebo musíš něco platit?
Teda,tak to držím moc palce at se ovulka upraví a mužete to podstoupit co nejdříve.
Mažu do postele,tak dobrou noc ![]()
Dobré dopoledne Kamčo
,
tak dnes mě to tady běží zase krásně.Ale nechci vidět večer
.Já jsem odepsala večer Khatulíkovi a pak mě to sem už od pul devátý nepustilo a to jsem psala ti psala dva příspěvky,které se ale hodinově načítaly a neuložily se
,to pak naštve.
My jedeme dnes na oběd do Lhoty,jsme pozvaný
,tak mám volno v kuchyni.Táta že tam chce uspořádat takovou jako malou soutěž v rybolovu,oni mají rybník víš.Ale manžela teda tenhle sport nebere
,tak nevím jestli se zučastní.Ale od sestry manžel ten to rád,mamky brácha tam bude,to je taky rybář.
Mamka prý naložila nějaký plátky,tak to si dáme ![]()
Kristýnce se docela spustila rýma a kašle,to se mi vubec nelíbí.Tak jsem zas nastrouhala zázvor s medem a mucosolvan.Naštěstí ona ten zázvor v klidu vezme,tak jsem ráda.Ale dnes žádné ježdění ve Lhotě na kole
.A to jsem si i říkala že bych jí tam vzala tu novou kolobrndu
,ale radši ne.Ona by byla uřícená…ted si budou dělat ve školce tu dekoraci velikonoční a ve čtrvtek mají výlet a v pátek máme zubařku,tak potřebuju aby nebyla marod.
Jinak mám velkou novinu
,Kristýnce se dost kýve první zoubek a hned za ním roste už trošku druhej.Tak včera přiběhla celá nadšená,že už se jí konečně kejve zoubek a že pak přijde zoubková víla ![]()
Jé akorát mi přišla sms od tebe ![]()
Tak také přeju krásný den a dobrou chut k obídku.Já jen doufám že večer mi to fungovat bude ![]()
Tak pa ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.