SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
14.4.11 09:32

Ahojky Gábi :mavam: tak ti přeji hezké dopoledne.U nás teď pořád prší,a byla ráno i zima tak jsem Marečka teple oblékla do školky.

Tak jak se vám brzy vstávalo?
Kristýnka se už určitě moc těšila,jen aby jim tam moc nepršelo a nebyla zima.

Tak já dneska taky nebudu moc vařit,jen naškrábu brambory a opeču lančmít a vytáhla jsem z mražáku už udělané zelí.Včera jsem si udělala vývar,tak zavařím do polévky zeleninu a nudle.

Mareček mně dneska ukecal,tak půjde po o domů a zítra má volno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.4.11 10:21

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,už bych napsala dřív,ale ten počítač tak pomalu reaguje :pocitac: .Vubec nevím čím to je,ikdyž to zkusím dát do druhého prohlížeče,tak je to to samé :zed: .To mě uplně rozčiluje :-?

Kristy vstávala v pohodě,to víš byla natěšená,pořádně jsem ji oblékla i zimní botky dala,tak snad zima ji nebude.Ráno si oblékla matla obráceně punčocháče,tak se ještě převlíkala :roll:

Tak to máš taky dobré vaření :palec: .Já přes týden polévky vařím většinou jen když s náma obědvá manžel,ale to se stává málokdy.
Dala jsem si vařit vajiíčka a udělám dnes rybyčkovou pomazánku,honějí mě pořád mlsné na pomazánky :lol: .Kristýnka je taky muže,ale možná si dá spíš uzený maso s kaší k véče :lol:

Tak včera jsem nakonec pekla Margot buchtu a pocákala jsem ji polevou,tak vypadala pěkně lákavě 8-) a manžel,co to je za buchtičku??? :lol: Ta je pěkná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.4.11 11:02

Gábi ,to nevadí hlavně že ti to už šlo , aspoň že jsi dneska ráno napíšem.Já zatím musím klepet na dřevo,už nemáme ty výpadky toho internetu.

Volala jsem jsi s mamkou přes skype,a domlouvali jsme se na ten zítřek v kolik máme pro ně přijet mamka říkala že potom po pohřbu půjdem i na hostinu.

Tak to věřím ,že Kristýnka se moc těšila a je dobře že jsi jí teple oblékla.To počasí je fakt aprilové,člověk neví jak se má zase oblékat ale doufám že ještě nebudem vytahovat zimní bundy. :-(

Manžel právě polévky vyžaduje,pořád říká že polévka je grunt a základ oběda. :lol:

Vidíš,to jsi my připoměla že už jsme taky dlouho neměli žádnou pomazánku.Měla bych třeba chuť na vajíčkovou a nebo hermelínovou pomazánku.

Manžel se už taky ptal kdy upeču nějakou buchtičku,tak možná dneska odpoledne jestli se mi bude chtít protože musím žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.4.11 11:42

Tak se budu loučit,už mám oběd uvařený tak půjdem papat.

Tak ti přeji moc hezké odpoledne,a dobrou chuť k obědu!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.4.11 12:00

Také přeji dobrou chut k obídku.

Mě se tady na skok stavila ta má kamarádka,tak jsem ji ukazovala to vystoupení,Yvetka tam jejich vystupovala též.Taky říkala že užasný.

Ted jsme řešily jestli nezakoupit,ale je to jen omezená nabídka je potřeba rozhodnout se hned.Tak to musíme probrat s manželama dnes.
Představ si za 1065kč pro tři lidi víkend v Krkonoších.V ceně je ubytování na dvě noci,polopenze a láhev sektu.Ono je to správně akce pro dva lidi za 699kč.Tak jsem tam volala jek by to bylo s ubytováním pro dcerku.Přistýlka gratis ale jsou omezené,v nejhorším když už by byly zadané musela by spát s náma.A na ty polopenze by se i na ní stahovala sleva 50%.
Ubytování v horské chatě Míla,krásné prostředí,tradiční česká kuchyně,možnost výletu,ale tak víš jak já bych byla před porodem.Je to akce jen od července do začátku září.Tak u nás by přicházelo v uvahu jen červenec,v srpnu bych si moc už netroufla a pak máš zas už čerstvě narozený miminko.

No nabídka je to vynikající.Na dovču nikam nepojedem tak by si člověk udělal aspon krásný prodloužený víkend na horách,i tý Kristýnce by to prospělo :potlesk:
Musím to probrat s manželem ale musíme rychle.

No nic,já pujdu za chvilku pro Krišpínku :lol: ,máme si pro ně přijít na pul jednou aby se děti najedly,tak mám více času dnes :lol:

Tak krásný ikdyž docela studený den přeju,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.4.11 15:17

ahoj holky,taky jsem zacla s manzelem jezdit do PCE.zitra to bude tyden po zavedeni spermiku :-) tak jsme moc zvedavy,ale pry s tim nemame pocitat,ze to vyjde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.4.11 15:26

:palec: Ahojky Sigip :mavam: ,držím palce.Hodně holkám vychází spíš ta až třetí IUI ale třeba budeš patřit mezi štastlivce kterým vyšlo první hned :palec: .Na jiné diskuzi co si tady píšu jsou minimálně čtyři holčiny už,kterým to vyšlo na poprvé,tak naděje je :palec:

Hodně se zvýší šance při výborným spermiogramu a předchozím profoufnutí vejcovodu,ted mě vypadla ta diagnoza jak se to správně jmenuje :think: :oops: .
Mě to teda vubec nenabízeli v Pardubkách,což si myslím že je škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.4.11 15:33

dekuji za odpoved.docela me to zvedlo naladu,ze se to nekterym povedlo na poprve :-) od ty doby co tam chodime,tak mam z toho strach.jestli to vubec nekdy dopadne..neni den,abych na to nemyslela a obcas i naka ta slza ukapne :cry: jsem tu nova a zatim se tu moc neorientuji a tak doufam,ze vas tady nerusim.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.4.11 15:46

Neboj…pomužou vám tam k miminku.Mají dobré výsledky :wink:
Mě se tehda moc ulevilo když jsem tam začla jezdit,cítila jsem že na to nejsem sama a že se to konečně hne kupředu :lol: .

Já tam teda podstoupila dvě IUI,bohužel nezdařený.Pak jsem nasadila bylinky a představ si po třech měsících se povedlo přirozenou cestou :dance: ,ale byla to dlouhá cesta :roll: tři roky :-o .

Kdybys chtěla napíšu ti co a kde jsem kupovala za bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.4.11 15:55

to me tesi,ze maji dobre vysledky.budu moc rada,kdyz mi napises nazev bylinek.jsem vdecna za kazdou radu.jeste moc o tom nevim,tak jsem v takove beznadeji a ten kdo to ma uz za sebou a vi co a jak,tak jsem rada,ze poradi :-) a muzes mi dat treba jeste nejakou radu?mam si nechat napsat ten duphaston nebo utrogestan?nebo na co se mam jeste pripravit a tak…fakt moc dekuju za venovani casu :kytka: a jeste blahopreji k detatku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.4.11 16:21

Sigip děkuju :hug: .Určitě si ho nech napsat,zvyšuješ tím šanci na udržení když se povede.
Je teda fakt já po něm možná i po Pregnylu nevím přibrala cca 7kg :think: .A přibírá hodně holek po těch hormonech ale zase když to pomuže,tak toho člověk nelituje.

Já tam jezdila fakt ráda,ke komu chodíš?Ale manžel mi moc tohle podstupovat nechtěl :-( ,právě proto jsem si říkala že zkusím ty bylinky…
Jak jste na tom vy?Kde je u vás problém?

Já jsem byla v pořádku,ale manžel mě horší spermio.Moje dr na gyndě mi říkala že teoreticky mohlo by se zadařit i přirozenou cestou že to nejsou přímo tragický výsledky,ale mohlo by to trvat léta a já už měla nejvyšší čas na druhé dítko :think: .

Jinak ty čaje.Já pila Gravozen-směs podporující možnost otěhotnění a napomáhající k udržení plodu,složení-mateřídouška,hluchav­ka,chmel,měsí­ček,kontryhel,šal­věj,třezalka

A manželovi jsem vařila Don Juan-zvyšuje mužské libido a tvorbu a životaschopnost spermií,složení-jahodí,sléz,ce­ler,yzop,třezal­ka

Objednávala jsem je tady,výhodnější ceny i poštovný jsem jinde nenašla…http://redir.netcentrum.cz/?…

Kdybych věděla že tohle pomuže,tak bych s hormona počkala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.4.11 17:15

jestli bude potreba druha navsteva v sanusu,tak si to necham napsat..manzel je v poradku se spermikama(diky bohu) :-) takze je problem u me.kdyz sem brala hormony,tak jsem mela mesicky v poho.pred hormonama nebyli!po hormonech se mi udala cysta,tak jsem prestala.pak me vzali krev a mam zvysene hodnoty stitne zlazy,takze musim na vysetreni stitne zlazy :-( a doktor mi rekl,ze i tohle muze byt duvod proc to nejde :cry: takze mam dalsi nervy z toho a jak jsem byla v nemocnici s tou cystou,tak mi gyndarka poradila i mojzisovu metodu(cviceni),tak ted brouzdam po netu a hledam…chodim k Dr.Stepanovi mladsimu,ten pry zastupuje Dr.Prochazku a pry jsou oba vyborni 8-) docela se te stitne zlazy bojim,pze mi urcite narve prasky a kila pujdou nahoru,takze budu mit stres z toho a urcite se zas nebude darit :-( manzelovi problem nedela jezdit do sanusu a davat spermiky do kelimku :dance: nazev caje jsem si opsala.zkusim ho sehnat tady u nas a kdyz to nepujde,tak pres net..pokud se zadari a budeme mit mimi,tak si uz po nem nedam zadnou antikoncepci(pro pripad,ze by jsme chteli druhe)brala jsem si 10let a to se taky asi na me podepsalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
14.4.11 18:44

ta adresa je nespravna.muzes mi ji napsat znova,prosim.dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.4.11 21:19

Ahoj Kamčo :mavam: ,
máš to pěkný a že to je do červena,má to větší šmrnc vid? :palec: A dost si to dala ostříhat :wink: .

Tak jak jsi se dnes měla?Představ si u nás byla odpoledne pěkná kroupová přehánka :pankac: ,během chvilky toho bylo plno venku 8-o ,ještě že jsme byli zalezlý doma :lol: .Jinak bylo o trošku lepší počasí jak včera.

Na výletě se Kristýnce moc líbilo,akorát si prosimtě vylila pití do batohu nového,tak to pak musím vyprat.Donesla takový dva prospekty a věřím že to tam vypadalo pěkně :palec:
A i tak mě teda Kristýnka říkala že ji bylo trošku zima :think: ,no ale obléklá byla dost,tak hlavně že tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.4.11 21:21

http://redir.netcentrum.cz/?

Sigipi :mavam: to jsem blázen proč to nejde?Tak zkouška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.