Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak se budu loučit a půjdu do postýlky,ať zítra ráno vstanu.
Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc !Pa.
![]()
No abych byla upřímná,docela mě to rozčiluje.Manželovi to téměř furt jde,tak jestli je to notasem
.
Chtěla jsem dnes najet na ty stránky oplatku kolonáda,kvuli té doze.Domluvila jsem se s manželem,že juknu hned o pulnoci od něj.Stejně to určitě nestihnu,na pulnoc čekají všichni co chtěj ty dozy nejspíš ![]()
My opékat budeme zítra,tak si nesmím zapomenout vyndat buřty z mrazáku
a v neděli si něco ogrilujem ![]()
Co vlastně znamená ta bílá sobota pro věřící?
Dobrou noc
,hezky se vyspinkej at máš zítra sílu na to ranní vstávání.
Hezké sny ![]()
Dobrou noc
,hezky se vyspinkej at máš zítra sílu na to ranní vstávání.
Hezké sny ![]()
Ahojky Gábi
přeji hezký večer a jen doufám že ti to půjde a napíšem jsi.
Tak jak ses dneska měla celou sobotu?
Já jsem měla den blbec,představ jsi že jsem na ty koláče zaspala měla jsem přijít kolem páté ráno a já přišla až v šest špatně jsem jsi nařídila mobil.Naštěstí tam byly dcery od tchýně taky pomoc ,tak to tak nevadilo že jsem přišla později ale ještě jsem něco jim pomohla.
A podruhé jsem vytahovala ze skříně dozu s vegetou skoro plnou a,špatně jsem jí chytla a ona mi spadla na zem na koberec něco jsem posbírala ale větší část jsem musela vysát. ![]()
Tak vydržela jsi včera a máš tu hezkou dozu?
Také přeju hezký večer Kamčo
,
zatím to jde,ale uplně mám strach že uprostřed psaní se to zase sekne ![]()
Jé,tak to tě lituju.Někdy se fakt holt nedaří
,ale zas už máš určitě na velký čas vybráno a vše už ted pujde jak po másle ![]()
My před chvíli přišli ze zahrádky,uf jsem nacpaná,dali jsme si tam i pár brambor,tak jsem se docpala
.Pak jsem ještě rychle osprchovala Kristýnku a nechala jsem ji kouknout na zbytek Madagaskaru.
Jinak dnešní den ve Vojtěchově se vydařil,bylo hezké počasí
,tak to bylo fajn.
Je to super
dozu mám
,nějak 14.5.ji odešlou,to tam psali.Tak jsem moc ráda.Když mají ted ty oplatky v akci tak pro troje ještě skočím a snad vyjde ještě jedna.Nejradši bych brala všechny tři
,jsou fakt krásný
.Objednala jsem stříbrnou,ale ani nemužu říct jaká se mi nejvíc líbí
,jak jsou užasný všechny tři ![]()
Já taky doufám že to mám na dlouho vybráno,ale to jse mi tada nestalo aňi když jsem jezdila do práce že bych zaspala.
Tak hlavní je že to tetám nevadilo,a že se to všechno stihlo a koláčky se povedly a žádný se nepřipálil.
Tak jste dneska měli super den a hlavně to grilování,to vám muselo moc chutnat jen škoda že jsem nemohla přijít na vzoreček.
Tak to je super že máš tu dozu,tak jsi to nakonec vydrželo a to se ti vyplatilo.
Budeš jí mít jen na ozdobu,nebo jsi tam budeš dávat nějaké věci.
Mareček jsi pořád tře oči a má je takové bolavé a je nějaký unavený,tak šel brzy spát tak jen doufám že nebude zase nemocný.Babičk(moje mamka)mu ráno volala přes skype,že jí má přijet v pondělí odpoledne vypráskat kožíšek a že dostane výslužku. ![]()
Jojo,vydržela jsem a vyplatilo se
.Ještě nevím jestli do ní budu něco dávat.Možná sladkosti třeba nějaký…uvidím.
Kristýnka dostala taky jakoby výslužku a to je holka
,švagrová se z toho mohla zas opupínkovat
,že to snad dostávají kluci.Ale má i od naší babičky,od tchýně,dnes z Vojtěchova…no co já to neřeším,je to dítě.Jako s pomlázkou chodit nebude,ale když ji to chtějí babičky dát,přece neodmítne,no řekni ![]()
Jinak Kristýnka se taky nějak dnes zas rozkašlala,po vykoupání jsem ji dávala Sinekot,tak taky doufám že to bude ok.
Dneska jsme jen opékali,grilovačka nás čeká zítra
.Kristy stále mluví o hermelínku na gril
,je jak jatá
po něm ![]()
Tak dostala Kristýnka Mařenu,to chodí děvčata zpívat dva týdny před velikonocemi o Mařeno krásná kde jsi husy pásla a tak dále u nás se to ještě drží.
Byla jsem se na Marečka podívat,tak spí klidnš tak uvidíme zítra jak mu bude možná se s toho jen vyspí a bude zase dobře.
A co budeš zítra vařit?
Já jsem jsi udělala dneska porkovou polévku,a budem mít kuřátko z omáčkou a knedlíkem a udělám toho víc až mám i na pondělí.
Příjde někdo Kristýnku polévat?
Tak se budu loučit,jsem už v pýžámku a chystám se do pelíšku.
Tak jsi zítra užij pěkný nedělní den, a také ti přeji dobrou noc a moc hezké sny!!
![]()
Jéé tak to je hezký,ale tuhle tradici si nepamatuju čoveče ani z dětství
.
Na Kristýnku přijdou jen od kamarádky synové.Ale počítám že příští rok až bude chodit do školy to už bude četnější.Je to dost tím že jsme tady přistěhovaný,tak tolik chlapečkyu neznáme.A ze školky to jsou špuntíci a bez rodiču ještě nechoděj…znáš to.
Já si vyndala polévku z mrazáku tu z minulého týdne a kuřecí kousky.Udělám ten sáček od Maggy,bud ze dvou sáčku,nebo z jednoho a zbytek naložím.Uvidím až jak velké to budou kousky masa,oni to jsou přímo kuřecí kousky,tak zas malý by nám propadly přes rošt
.
Zase se mi to seklo,děs
.Pádím na kutě.
Tak přeju dobrou noc a sladké sny
![]()
Dobré dopoledne Kamčo
,
Tak jsem se hezky vyspinkala,přestože bych tam klído chrukala ještě o něco déle ![]()
Funguje mi stahování fotek zas už konečně,tak jsem toho využila a poslala ti na mail pár fotek z Matějský.
Dneska mám lehký vaření
,ale furt jsem se přesně ještě nerozmyslela,jestli zítra upeču tu kačenu.Nemám knedlík,tak bych musela udělat nadivku,ikdyž mi ji máme rádi…
Nebo bramborový salát s řízkem,asi se zeptám manžela na co by měl chut.
Na obojí mám suroviny,tak nemusím nic kupovat
,což je nejlepší když mám plnej mrazák ![]()
Včera večer ti mě bylo těžko
,jestli mi nesedly ty pečený brambory,ale zas to je suchý,to by vadit neměla
.
Jinak si představ to Magnesium zatím teda nefunguje,protože dnes v noci zas takové křeče
,tak doufám že to učinkovat začne ![]()
Ahojky Gábi
přeji ti hezký večer.Tak Mareček byl ráno dobrý jenom ty oči má nějaké bolavé ,tak jsem mu to potírala tou vodičkou na oči.
Tak jsme nakonec taky dneska grilovali,ale ne my ale byli jsme pozvání ke strejdovi(má dneska svátek Jiří)a tetě a měli jsme kuřecí masíčko a k tomu bramborový a nudlový salát.Prostě mňamka! ![]()
Tak jak jses dneska měla?
Děkuji za poslání foteček na email,ale ještě jsem se nedívala ale hned to napravím. ![]()
Ahojky Kamčo
,
jestlipak koukáš na Primu na HP?Já ano,ale odbíhám pro suroviny na bramborový salát,nakonec zítra bude právě ten s řízkama
,tak to tak pečlivě nesleduju.
Už mám doma další kody na tu dozu od lázenských oplatek,tak možná zkusím o pulnoci získat druhou
,snad to vyjde.Ale zase radši pujdu k manželovi na pc ![]()
Musím ještě nachystat dvě sáčky s pomlázkou pro kamarádky kluky.Už mi psala jestli jsme vzhuru tak v devět,že by je poslala
.
Jinak Kristýnka má v pokojíčku nový stul,opravdový veliký pro školačky
,už i na počítač,ale ten tam samozřejmě ještě nemá,tak byla dnes duležitá,jako že už je fakt velká,když má takový stul ![]()
Jinak jsme večer grilovali,mnam mnam to byla dobrota ![]()
A jak jsi trávila dnešní den ty?
Gábi,já vím že hraje na Primě cool HP ale nám to nějak blbne takže se nedívám ale mám slíbiné filmíky od Ondry tak se potom podívám v klidu a hlavně bez reklam.
Děkuji za krásné fotečky,Kristýnka to má opravdu moc hezké na tom obličeji bylo to určitě škoda umývat a zítra to ukážu Marečkovi.
Já jsem dneska dělala to kuřátko ze štávou a rýži,a zítra udělám omáčku a bude k tomu knedlík.
Tak to je opravdu už Kristýnka velká školačka,tak hlavně ať se jí tam krásně píšou domací úkoly.
Taky ještě musím nachystat nějaké balíčky,a hlavně Marečkovi i něco navíc protože má zítra svátek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.