Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jejky,to jsem si ani nevšimla v kalendáři,no to jsem ostuda
.
Tak to přejeme Marečkovi všechno nejlepší k zítřejšímu svátku
![]()
To má blízko u sebe narozky a svátek ![]()
Já mám salátek už udělanej,zítra případně dochutím
,ale třeba to nebude nutné.
Ted jsem vyklízela myčku,abych tam zas mohla dát nádobí.Takhle na tý grilovačce to se toho zašpiní dost
.
Tak to je fajn,že jste taky měli grilované masíčko k večeři ![]()
Nejdřív jsem si myslela že bych ještě dnes něco sladkého upekla,ale vubec vubec jsem to nestíhala.Ale co,jsou tady dva beránci,jeden s bílou druhý s tmavou polevou,pak mazanec a ještě i ty perníčky co jsem pekla.Tak holt buchtička jiná nebude,nevadí ![]()
Děkuji a Marečkovi to zítra vyřídím,bude mít velkou radost.
Bylo to grilované masíčko opravdu super,strejda ho měl naložené v nějaké dobré marinádě tak bylo chuťově výborné. ![]()
Tak my máme ty koláče,a teta mi ještě domů zabalila nějaké sladké tak to zítra vezmu k našim jak pojedem odpoledne aspoň se to sní .
Gábi,já tu zítra večer nebudu manžel má zítra volno a chce ať jsi zajdem na procházku a potom mně pozval na večeři ale v úterý tu zase budu.
Tak se měj moc hezky,ať zítra jsi dobře potyčkováná ať neuschneš a přeji dobrou noc!!Pa. ![]()
Jéé,tak to budete mít super velikonoční den,to bude romantický
.Nejdřív procházka,pak věča
![]()
Také vám přeju krásný velikonoční pondělí,Mareček at si to zítra krásně užije a písnem si v uterý.
Jinak ta doza dnes nevyšla,nenačetlo se to ani manželovi ![]()
Jdu také chrupkat,byla jsem vzhuru zbytečně
.
Tak krásné sny a dobrou noc
![]()
Ahojky Gábi
jenom jsem tu ještě nakoukla a chtěla jsem ti popřát krásné velikonoční pondělí. ![]()
Musím jse jít ještě okupat než půjdem na tu procházku a dáme Marečka spát,protože smrdím jak ten tchoř různýma voňavkama.Dostala jsem pěkně na kožíšek a jednou jsem jsi musela převlíc tričko,ale jinak to bylo v pohodě.
A jak jse dopadli holky,doufám že vás to moc nebolelo?
Tak přeji ještě jednou moc hezké pondělí a krásný večer a zítra jsi napíšem.Pa. ![]()
Pěkné dopoledne Kamčo
,
tak jaká byla procházka a večeře?Určitě krásně romantická,vid? ![]()
U nás prší,zima sice není,ale vypadá to na pršení dlouhé
Nojo bylo velký teplo na duben,to jo no
.Hlavně na sobotu na pálení čarodějnic at je dobře,to by stálo za prd.
Tady u nás jsou moc pěkný čarodky
,ale je to dole pod parkem a když by mělo být mokro a zima,tak to teda bude stát za ..... ![]()
Jinak dobrá zpráva
,včera jsem vydržela do pulnoci,ikdyž se mi nechtělo a vyplatilo se
,mám bronzovou dozu
.Už mi chybí jen ta zlatá.
Možná ji taky zkusím,uvidím.
Dnes po pár dnech mě konečně nebraly ty křeče v noci,tak snad by se to mohlo lepšit už konečně.
Ale v neděli při grilování mě táhlo na krk,pak jsem si šla pro vestu,ale bylo pozdě.Včera mě pekelně bolelo za krkem,dnes taky ale o trošku lepší už jak včera,Ona z toho bolí uplně hlava až,je to otravný.Leželi jsme včera s manželem včera na gauči při kávě a relaxovali a ani vychutnat jsem si to nemohla,jak mě to tam táhlo ![]()
Copak dnes vaříš dobrého?
Ahojky Gábi
taky přeji hezké dopoledne.
Tak jsme si říkali že je ten svátek a že bude asi všude zavřeno,tak jsme si večer udělali jenom procházku a potom jsme si pustily filmík a otevřeli jsi víno já ho měla s colou.
U nás taky už od rána prší a vypadá to že bude celý den,tak jen doufám že nepůde na procházku.
Teda,ty jsi dobrá že budeš mít tu druhou dozičku že máš takovou výdrž. ![]()
Já dneska moc nemusím vařit,mám ještě porkovou polévku a tchýně nám dala bramborový salát a jen na rychlo opeču kuřecí masíčko a udělám volské oko.
A co ty dneska vaříš?
U nás bude taky v sobotu na hřišti akce pálení čarodějnic a stavění máje,tak manžel jsi zkusí vyřídit volno a že by jsme šli všichni tři.
Ve středu večer by měla v noci přijet sestra z Anglie z manželem,tak ještě nevím který den příjde k nám.
Také jsi vzpomínám když jsme si občas otevřeli lahvinku a udělali si s manželem hezkej večer…no to ted nejde bohužel takhle.
Tak to přesto bylo krásně romantický,kor pro tebe vid?Když máš stále manžela večer pryč ![]()
Já také nevařím,mám ještě řízky obalený a salát.Když by nějakej obalenej řízek zbyl asi ho frknu do mrazáku,protože na středu už asi nebude salát.
Dneska měli krásný veliký květáky zlevněný o pulku tak vyšel 22.50.Měla jsem nutkání ho vzít,ale zase ted jsme měli smažený ty řízky,tak smažit bych ho nechtěla a frknout do mrazáku,už takhle tam ještě jeden mám.Ale byly veliký pěkný
.
No z doz mám ohromnou radost,ted mi tam napsali že mám zaslat všechny ty kody,tak se jistěj,že to lidi fakt neodlepujou v obchodech.Tak to dnes pošlu,ale asi doporučeně aby se to neztratilo,to by mě naštvalo když už doma máme takovou zásobu oplatku
. Říkala jsem si aby se manžel nezlobil že jsem prdlá
,ale v sobotu jsme byli společně na nákupu a on ho zaplatil a to tam byly další tři ty krabičky oplatku a neříkal nic.Tak jsem ráda,on ví že mám ráda tyhle dozy.Už mi takhle jednou k svátku vyhrál tři starodávný na Aukru a jedna z toho opravdu nádherná
taky.
To máš fajn že ti přijede sestra,já tu svou uvidím nejspíš až o letních prázdninách
.Je to taky pomalu na druhým konci republiky,ikdyž ty ji máš mnohem mnohem dál ještě ![]()
Gábi promiň,musela jsem jít do obchodu tchýně mi to ráno neřekla jak jsem šla do školky a tak na mně zvonila jestli jí tam neskočím tak jsem ti nemohla dřív odskočit.
My jsme s Marečkem sbírali ty obaly od těch mléčných řezů(mělo jich být 15ks)tak jsem to minulý týden posílala a taky doporučeně aby to dostaly tak jen čekáme jestli dárek dostanem.Měli by to být nějaké magnetky na ledničku,tak jse necháme překvapit jestli nám něco příjde.
U nás byl taky květák hezký ,ale drahý tak jsem ho nekoupila počkám až bude lepší cena.
To víš že se moc těším,ale moc dlouho tu nebude jen do neděle a letí zase zpátky.Ještě že máme tu možnost jsi volat přes ten skapy,jinak by jsme nebyli vůbec v kontaktu.
Tak se měj moc hezky a přeji pěkné odpoledne jen kdyby nepršelo.Tak dobrou chuť k obědu a pa. ![]()
Kamčo Kristýnce se taky líběj ty magnetky když je vidí v reklamě
,ale na ty jsem nějak nesbírala,ale Jojo obaly to sbírámě stále,tak čekáme až zlevní zas dárečky,protože máme zásobu ![]()
Mažu do školky,tak krásný den a dobrou chut k obídku
![]()
Ahojky Kamčo
,
tak jak jsi trávila dnešní den?My se cestou ze školky trošku prošly s Kristy,já potřebovala na poštu a pak už jsme byly celý den zalezlý doma
.Počasí nic moc,přehánky občasný,nikam se nedalo jít.
Udělala jsem vaječnou pomazánku ze včerejších vajíček,tak mnam mnam už se na ní těším k večeři.Kristýnka si ji chce dát až zítra,dnes chtěla ještě řízek se salátkem.A manžel má velkou pikslu do práce na oběd.Ted neodolal a dal si taky na jednu housku.
Přdstav si že jsem nakazila tu mou kamarádku
,už má doma kody na dvě dozy od lázenských oplatku
.Oni jsou do dneška v akci,tak se ještě vyplatěj,pak za 50kč jedno balení to už není žádná sláva ![]()
Dneska se chcem koukat s manželem na tu Černobylskou katastrofu večer,takovej delší dokument.Taky jsme si po dlouhé době zatopili v krbu,tak budeme mít dnes krásné teplíčko ![]()
Ahojky Gábi,přeji ti hezký večer a pěknou pohodu když máte doma teplíčko.My taky trošku topíme plynem ,když je teď chladno a hlavně tchán je víc nemocný.
Dneska jsme odpoledne měnily Marečkovi v pokoji skříňku za jinou ,a přitom jsem mu hned protřídila hračky takže má zas nachvilku pokojík uklizený.
Chtěla jsem dneska udělat na večeři párky,ale zjistila jsem že už v mražáku nemám tak jsme museli mít chleba .Tak musím jít zítra ráno do obchodu a nějaké koupit,protože jsem slíbila Marečkovi že je bude mít zítra na večeři.
A co budeš zítra vařit?Pořád ještě nevím a nic mně nenapadá aňi polévku nemám.
Ahojky
,tak ten dokument o Černobylu
no docela depresivní
.Jako zajímavý,ale… ![]()
No zítra vařit ještě nebudu.Kristy se nabaští ve školce a pro manžela tady mám ještě jednu porci salátu a jeden velkej řízek.A já si dám třeba čínskou polévku.
Ve čtvrtek chci zajet do Pardubic.Sejdeme se zase s babi,ale myslím že jen tak na dopoledne ,celý den tam nebudem.Víš mám problémy s mojí mamkou,tak se sejdem jen s mou babičkou,domu moc nechci.Zlobím se na ni za jednu duležitou věc,ale to by bylo na dlouhé povídání.
Tak to je fajn že máš protříděný hračky v pokojíčku,to já to dělala tak před cca měsícem a zdá se mi že bych mohla znova.Oblečky ty třídím celkem často,ale do těch hraček to se mi moc nikdy nechce ![]()
Tak ty se teda máš že nemusíš vařit,ale měla by jsi teď papat ať jste oba v pořádku.Já ještě pořád nevím co budu vařit,podívám jse do mražáku a nebo zítra v obědě něco koupím.
Oblečení taky často třídím,ale ty hračky musím dělat když není Mareček doma aby to radši neviděl a nebrečel že mu to chci vyhodit.
Tak se budu loučit,jsem už v pyžamku a půjdu do postýlky.Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc!!Pa.
![]()
Tak já pomalu pujdu chrupkat
.
Zítra má manžel narozky.Tak mu odpoledne s Kristýnkou dáme dáreček a těším se jak bude reagovat na to překvápko páteční.
Kristýnka se těší že už je jako fakt velká,když muže spát u kamarádky
,tak je spokojenost na všech stranách.
Hezky se vyspi,at se ti něco hezkého zdá,dobrou noc ![]()
Ahojky Gábi
přeji ti krásný večer a promiň ráno mi to zase nevyšlo.
Taky přeji tvému manželovi všechno nejlepší k narozeninám,ať se mu daří a hlavně to zdraví mu přeji.
A jaký jsi měla pro manžela dárek ,nevím jestli jsi my to psala a nebo já zase zapoměla.
A jak jste to oslavily?
Kristýnka bude dneska spát u té kamarádky,a vy jsi uděláte dneska krásný večer spolu a nebo až v pátek?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.