SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
24.4.11 22:43

Jejky,to jsem si ani nevšimla v kalendáři,no to jsem ostuda :oops: .
Tak to přejeme Marečkovi všechno nejlepší k zítřejšímu svátku :hug: :kytka:
To má blízko u sebe narozky a svátek :wink:

Já mám salátek už udělanej,zítra případně dochutím :-) ,ale třeba to nebude nutné.
Ted jsem vyklízela myčku,abych tam zas mohla dát nádobí.Takhle na tý grilovačce to se toho zašpiní dost :roll: .
Tak to je fajn,že jste taky měli grilované masíčko k večeři :palec:

Nejdřív jsem si myslela že bych ještě dnes něco sladkého upekla,ale vubec vubec jsem to nestíhala.Ale co,jsou tady dva beránci,jeden s bílou druhý s tmavou polevou,pak mazanec a ještě i ty perníčky co jsem pekla.Tak holt buchtička jiná nebude,nevadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.4.11 23:14

Děkuji a Marečkovi to zítra vyřídím,bude mít velkou radost.

Bylo to grilované masíčko opravdu super,strejda ho měl naložené v nějaké dobré marinádě tak bylo chuťově výborné. :palec:

Tak my máme ty koláče,a teta mi ještě domů zabalila nějaké sladké tak to zítra vezmu k našim jak pojedem odpoledne aspoň se to sní .

Gábi,já tu zítra večer nebudu manžel má zítra volno a chce ať jsi zajdem na procházku a potom mně pozval na večeři ale v úterý tu zase budu.

Tak se měj moc hezky,ať zítra jsi dobře potyčkováná ať neuschneš a přeji dobrou noc!!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.4.11 00:27

Jéé,tak to budete mít super velikonoční den,to bude romantický :hug: .Nejdřív procházka,pak věča :palec: :palec: :palec:

Také vám přeju krásný velikonoční pondělí,Mareček at si to zítra krásně užije a písnem si v uterý.

Jinak ta doza dnes nevyšla,nenačetlo se to ani manželovi :cert:

Jdu také chrupkat,byla jsem vzhuru zbytečně :zed: .
Tak krásné sny a dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.4.11 17:28

Ahojky Gábi :mavam: jenom jsem tu ještě nakoukla a chtěla jsem ti popřát krásné velikonoční pondělí. :kytka:

Musím jse jít ještě okupat než půjdem na tu procházku a dáme Marečka spát,protože smrdím jak ten tchoř různýma voňavkama.Dostala jsem pěkně na kožíšek a jednou jsem jsi musela převlíc tričko,ale jinak to bylo v pohodě.

A jak jse dopadli holky,doufám že vás to moc nebolelo?

Tak přeji ještě jednou moc hezké pondělí a krásný večer a zítra jsi napíšem.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.4.11 09:00

Pěkné dopoledne Kamčo :mavam: ,
tak jaká byla procházka a večeře?Určitě krásně romantická,vid? :palec:

U nás prší,zima sice není,ale vypadá to na pršení dlouhé :-? Nojo bylo velký teplo na duben,to jo no :think: .Hlavně na sobotu na pálení čarodějnic at je dobře,to by stálo za prd.
Tady u nás jsou moc pěkný čarodky :palec: ,ale je to dole pod parkem a když by mělo být mokro a zima,tak to teda bude stát za ..... :-?

Jinak dobrá zpráva :dance: ,včera jsem vydržela do pulnoci,ikdyž se mi nechtělo a vyplatilo se :lol: ,mám bronzovou dozu :wink: .Už mi chybí jen ta zlatá.
Možná ji taky zkusím,uvidím.

Dnes po pár dnech mě konečně nebraly ty křeče v noci,tak snad by se to mohlo lepšit už konečně.
Ale v neděli při grilování mě táhlo na krk,pak jsem si šla pro vestu,ale bylo pozdě.Včera mě pekelně bolelo za krkem,dnes taky ale o trošku lepší už jak včera,Ona z toho bolí uplně hlava až,je to otravný.Leželi jsme včera s manželem včera na gauči při kávě a relaxovali a ani vychutnat jsem si to nemohla,jak mě to tam táhlo :-?

Copak dnes vaříš dobrého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.4.11 09:32

Ahojky Gábi :mavam: taky přeji hezké dopoledne.
Tak jsme si říkali že je ten svátek a že bude asi všude zavřeno,tak jsme si večer udělali jenom procházku a potom jsme si pustily filmík a otevřeli jsi víno já ho měla s colou.

U nás taky už od rána prší a vypadá to že bude celý den,tak jen doufám že nepůde na procházku.

Teda,ty jsi dobrá že budeš mít tu druhou dozičku že máš takovou výdrž. :palec:

Já dneska moc nemusím vařit,mám ještě porkovou polévku a tchýně nám dala bramborový salát a jen na rychlo opeču kuřecí masíčko a udělám volské oko.

A co ty dneska vaříš?

U nás bude taky v sobotu na hřišti akce pálení čarodějnic a stavění máje,tak manžel jsi zkusí vyřídit volno a že by jsme šli všichni tři.

Ve středu večer by měla v noci přijet sestra z Anglie z manželem,tak ještě nevím který den příjde k nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.4.11 09:55

Také jsi vzpomínám když jsme si občas otevřeli lahvinku a udělali si s manželem hezkej večer…no to ted nejde bohužel takhle.
Tak to přesto bylo krásně romantický,kor pro tebe vid?Když máš stále manžela večer pryč :wink:

Já také nevařím,mám ještě řízky obalený a salát.Když by nějakej obalenej řízek zbyl asi ho frknu do mrazáku,protože na středu už asi nebude salát.

Dneska měli krásný veliký květáky zlevněný o pulku tak vyšel 22.50.Měla jsem nutkání ho vzít,ale zase ted jsme měli smažený ty řízky,tak smažit bych ho nechtěla a frknout do mrazáku,už takhle tam ještě jeden mám.Ale byly veliký pěkný :think: .

No z doz mám ohromnou radost,ted mi tam napsali že mám zaslat všechny ty kody,tak se jistěj,že to lidi fakt neodlepujou v obchodech.Tak to dnes pošlu,ale asi doporučeně aby se to neztratilo,to by mě naštvalo když už doma máme takovou zásobu oplatku :lol: . Říkala jsem si aby se manžel nezlobil že jsem prdlá :oops: ,ale v sobotu jsme byli společně na nákupu a on ho zaplatil a to tam byly další tři ty krabičky oplatku a neříkal nic.Tak jsem ráda,on ví že mám ráda tyhle dozy.Už mi takhle jednou k svátku vyhrál tři starodávný na Aukru a jedna z toho opravdu nádherná :palec: taky.

To máš fajn že ti přijede sestra,já tu svou uvidím nejspíš až o letních prázdninách :think: .Je to taky pomalu na druhým konci republiky,ikdyž ty ji máš mnohem mnohem dál ještě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.4.11 11:13

Gábi promiň,musela jsem jít do obchodu tchýně mi to ráno neřekla jak jsem šla do školky a tak na mně zvonila jestli jí tam neskočím tak jsem ti nemohla dřív odskočit.

My jsme s Marečkem sbírali ty obaly od těch mléčných řezů(mělo jich být 15ks)tak jsem to minulý týden posílala a taky doporučeně aby to dostaly tak jen čekáme jestli dárek dostanem.Měli by to být nějaké magnetky na ledničku,tak jse necháme překvapit jestli nám něco příjde.

U nás byl taky květák hezký ,ale drahý tak jsem ho nekoupila počkám až bude lepší cena.

To víš že se moc těším,ale moc dlouho tu nebude jen do neděle a letí zase zpátky.Ještě že máme tu možnost jsi volat přes ten skapy,jinak by jsme nebyli vůbec v kontaktu.

Tak se měj moc hezky a přeji pěkné odpoledne jen kdyby nepršelo.Tak dobrou chuť k obědu a pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.4.11 11:32

Kamčo Kristýnce se taky líběj ty magnetky když je vidí v reklamě :palec: ,ale na ty jsem nějak nesbírala,ale Jojo obaly to sbírámě stále,tak čekáme až zlevní zas dárečky,protože máme zásobu :palec:

Mažu do školky,tak krásný den a dobrou chut k obídku :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.4.11 19:26

Ahojky Kamčo :mavam: ,
tak jak jsi trávila dnešní den?My se cestou ze školky trošku prošly s Kristy,já potřebovala na poštu a pak už jsme byly celý den zalezlý doma :think: .Počasí nic moc,přehánky občasný,nikam se nedalo jít.

Udělala jsem vaječnou pomazánku ze včerejších vajíček,tak mnam mnam už se na ní těším k večeři.Kristýnka si ji chce dát až zítra,dnes chtěla ještě řízek se salátkem.A manžel má velkou pikslu do práce na oběd.Ted neodolal a dal si taky na jednu housku.

Přdstav si že jsem nakazila tu mou kamarádku :lol: ,už má doma kody na dvě dozy od lázenských oplatku :mrgreen: .Oni jsou do dneška v akci,tak se ještě vyplatěj,pak za 50kč jedno balení to už není žádná sláva :think:

Dneska se chcem koukat s manželem na tu Černobylskou katastrofu večer,takovej delší dokument.Taky jsme si po dlouhé době zatopili v krbu,tak budeme mít dnes krásné teplíčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.4.11 21:22

Ahojky Gábi,přeji ti hezký večer a pěknou pohodu když máte doma teplíčko.My taky trošku topíme plynem ,když je teď chladno a hlavně tchán je víc nemocný.

Dneska jsme odpoledne měnily Marečkovi v pokoji skříňku za jinou ,a přitom jsem mu hned protřídila hračky takže má zas nachvilku pokojík uklizený.

Chtěla jsem dneska udělat na večeři párky,ale zjistila jsem že už v mražáku nemám tak jsme museli mít chleba .Tak musím jít zítra ráno do obchodu a nějaké koupit,protože jsem slíbila Marečkovi že je bude mít zítra na večeři.

A co budeš zítra vařit?Pořád ještě nevím a nic mně nenapadá aňi polévku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.4.11 22:02

Ahojky :mavam: ,tak ten dokument o Černobylu :think: no docela depresivní :think: .Jako zajímavý,ale… :think:

No zítra vařit ještě nebudu.Kristy se nabaští ve školce a pro manžela tady mám ještě jednu porci salátu a jeden velkej řízek.A já si dám třeba čínskou polévku.

Ve čtvrtek chci zajet do Pardubic.Sejdeme se zase s babi,ale myslím že jen tak na dopoledne ,celý den tam nebudem.Víš mám problémy s mojí mamkou,tak se sejdem jen s mou babičkou,domu moc nechci.Zlobím se na ni za jednu duležitou věc,ale to by bylo na dlouhé povídání.

Tak to je fajn že máš protříděný hračky v pokojíčku,to já to dělala tak před cca měsícem a zdá se mi že bych mohla znova.Oblečky ty třídím celkem často,ale do těch hraček to se mi moc nikdy nechce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.4.11 22:55

Tak ty se teda máš že nemusíš vařit,ale měla by jsi teď papat ať jste oba v pořádku.Já ještě pořád nevím co budu vařit,podívám jse do mražáku a nebo zítra v obědě něco koupím.

Oblečení taky často třídím,ale ty hračky musím dělat když není Mareček doma aby to radši neviděl a nebrečel že mu to chci vyhodit.

Tak se budu loučit,jsem už v pyžamku a půjdu do postýlky.Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.4.11 22:58

Tak já pomalu pujdu chrupkat :wink: .
Zítra má manžel narozky.Tak mu odpoledne s Kristýnkou dáme dáreček a těším se jak bude reagovat na to překvápko páteční.
Kristýnka se těší že už je jako fakt velká,když muže spát u kamarádky :lol: ,tak je spokojenost na všech stranách.

Hezky se vyspi,at se ti něco hezkého zdá,dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.4.11 21:07

Ahojky Gábi :mavam: přeji ti krásný večer a promiň ráno mi to zase nevyšlo.

Taky přeji tvému manželovi všechno nejlepší k narozeninám,ať se mu daří a hlavně to zdraví mu přeji.

A jaký jsi měla pro manžela dárek ,nevím jestli jsi my to psala a nebo já zase zapoměla.

A jak jste to oslavily?

Kristýnka bude dneska spát u té kamarádky,a vy jsi uděláte dneska krásný večer spolu a nebo až v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.