SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
6.5.11 21:44

Ahoj Kamčo :mavam: ,
podrobnosti ještě nevím jak na tom přesně jsem.Dozvím se až příští týden :-( .Štve mě to moc,nemužu mít nic v pořádku,nejdřív nervy se screeningem a ted zas tohle :-? .
Co tak vím z doslechu tak máš třeba dietu kde vážíš potraviny,kde se hlídáš pak mužeš píchat inzulín,to už je ta těžší forma.Každopádně dojíždíš každých 14dní do dia poradny kde strávíš pulku dne :-?.To mě štve taky moc,víš mě hrozně vyčerpává tohle objíždění doktoru v Pardubicích já fakt pak přijedu domu uplně hotová.Ted nic není tady v Přelouči a na všechno musím dojíždět,vyčerpává mě to.

Prý těhu cukrovku neovlivní mlsání,nemužeš za ni.Bud ji máš nebo ne a pak odezní sama.Jsem z toho docela smutná abych řekla pravdu.Člověk jí ještě mín než před těhu,sladkostí sním tak třetinu než dříve a stejně…Ted si vem držet dietu ted :pocitac: já takhle jím mín a ještě tohle zase.
Ach jo ach jo :-(

To je dobře že vás logopedka pochválila :palec: ,však se Mareček určitě snaží :wink:

Copak si vymyslela k obědu zítra?Já asi udělám polévku s játrovýma knedlíčkama a buchtičky se šodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.5.11 22:07

Gábi,tak to je mi moc líto a budu ti moc držet palečky ať to zvládneš a máš to zase brzy v pořádku a v normě. :palec: :palec: A moc tě chápu že tě to cestování k doktorům unavuje,když tam potom musíš čekat věčně. :-(

Musím ti napsat že mi dneska manžel sám od sebe koupil kytičku a i tchýni(jeho mamce)ke svátku matek co bude v neděli.Tak co jsi dostala krásného od Kristýnky?

Já zítra budu dělat ty obalované karbenátky a udělám bramborovou kaši a nějaký kompot co máme ve skříni protože jsem zapoměla koupit okurku.

Koupila jsem dneska Marečkovi kalhoty z Bořkem ze sekáče a jen za 80kč ale má to jenom teď na tu sezonu a na další rok tu bude mít krátké ale i tak mně to těší jsou moc hezké.A já jsem jsi nekoupila nic,jen v drogerii odličovač očí a sprchový gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.5.11 22:49

No Kamčo ta cukrovka je po celé těhu :think: ,to je právě to.Když ti ji zjistí už jsi pod kontrolou do konce.Kamarádka mi psala at se na to koukám z té lepší stránky,že budu mít zase často ultrazvuk,kdežto jinak bych ho neměla,ale za takovouhle cenu bych ho oželila teda.

Jé to je hezké od tvého manžílka :hug: ,toho já bych se nedočkala na den matek :roll: .

Od Kristýnky jsem dostala krásnou kytičku vyrobenou.Slepenou z každé strany,jakoby listy jsou z obtisku dlaní dětí,to mi říkala že jim paní učitelka barvila na zeleno dlaně a oni tiskali,u země travyčka je takový nalepený zelený chmíří a květ je z každé strany s obrázkem od dítěte.Já tam mám sluníčko a na druhé kytičky :andel: .Miloučký dáreček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.5.11 23:03

Taky jsem byla překvapená,protože před tím my nikdy kytku na den matek nekoupil že nejsem jeho matka. :-)

Taky je Kristýnka moc šikovná,a určitě ti udělala velkou radost jak mi Mareček je to od nich miloučké. :hug:

Tak se budu loučit a půjdu se ještě okoupat a pak spát.Tak ti přeji dobrou noc a moc hezké sny!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.5.11 23:13

Taky pujdu už chrupkat,vykoupaná jsem,odběhla jsem při hokeji.Bolely mě nožky,tak jsem nechtěla čekat až to skončí.

Jojo dáreček od Kristýnky mě potěšil,na to jak jsem byla celé dopoledne otrávená z těch výsledku,tak tohle bylo miloučké :palec:

Tak dobrou noc,at se ti něco hezkého zdá :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.5.11 11:18

Ahoj Kamčo :mavam: ,
tak jsem ráda že nejsem opozdilec :lol: ,já to dnes dříve nestíhala sem písnout.Tak to je dobré že ty také ne :lol: .Nějak jsme se nemohli s manžou vykopat z postele.Já akorát vstala nachystat Kristýnce snídani a pak jsem tam hupsla znova a přitulila se k manžovi…no a víš jak to dopadlo :oops: :wink:

Pak jsem rychle začla chystat na polévku,maso mám v papináku a chystám na buchtu.Hned po o jedeme do Lhoty oslavit ještě manželovi narozky a tchána svátek,tak abych tam přivezla pohoštění nějaký,tak to chystám už ted.Nepečenej dortík jsem si udělala už včera večer,tak paráda :palec:

Včera jsem si naložila kuřecí paličky,tak si zítra ugrilujem mnam :palec: ,možná nachystám i hermelínky na gril,uvidím,čtyři tam mám tak asi ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.5.11 20:55

Ahojky Gábi :mavam: měla jsem dneska zametací den tak mi promiň za ráno ale zase mi to nevyšlo. :-D

Tak jak ses dneska měla na těch narozeninách a svátku,určitě jste si to pěkně oslavili a hlavně pochutnali.

Teda to jse dneska pěkně poleželi,to je taky někdy třeba .Mareček spinkal dneska do osmy,tak to bylo taky v pohodě .

My zatím grilovat nebudem,manžel nemá čas a strýc který tak dobře to umí má angáínu tak snad možná až o prázdninách. :lol: Nemohla bych zítra k vám přijet?To bych tu dálku i oželila a klidně přijela,jen škoda že nemám ten řidičák. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.5.11 21:39

Ahoj Kamčo :mavam: ,nic se neděje.Já právě taky nestíhala :wink:

Jinak ve Lhotě bylo fajn,hromady dobrot 8-) ,pak se i grilovalo,ale já sem si nedala.Neměla jsem hlad a ted když tam občas zobneš zákusku občas chlebíček…pak hned v pět hlad nemáš na buřtíky.

Jinak tě beru za slovo :palec: těším se až si uděláš ten řidičák a přijedeš na grilovačku :dance: super.My opékáme nebo grilujeme často,tak se mužeš psychicky na ten řidičák připravit a pak s chutí do toho :palec:

Zítra se těším na ty kotletky na šlehačce,ty my mužem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.5.11 22:04

Tak to je dobře že vám to hezky vyšlo a hezky jste jsi to oslavili a teď už to máš všechno za sebou že už nemusíš nic chystat.

Já mám pořád strach jsi ten řidičák udělat,chtělo by to nějakou kamarádku která by šla se mnou do toho.A na kole bych nemohla přijet?To bych i přijela ,ale nevím za jak dlouho ale do konce prázdnin bych ti určitě stihla. :lol:

Taky zítra dělát kotletky,mňam! :palec:

Sledovala jsi včera hokej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.5.11 22:29

:lol: Chudinko,to by jsi si mákla než bys na kole přijela :think:.
Já řidičák mám,ale musím přiznat že na neznámé cesty se bojím.Do velkých měst si netroufnu,je to jiný než když jezdíš třeba od 18ti let.Ted už člověk více myslím co kdyby…ale nestraším tě.Zase na druhou stranu někdy ti fakt hodně pomuže když ten řidičák máš a nejsi na někom závislá,když si pomužeš sama :wink: ted babo rad vid? :roll:

Ano na hokej jsem koukala s manželem :wink: ,pěknej zápas 8-)

Tak co ještě jsem tě nenakazila že bys letěla pro lázenské oplatky,aby jsi měla dozu?Já se moc těším už aby ji poslali,doufám že fakt pošlou.Koukala jsem schválně na Aukro jestli se tam nedají sehnat a ani jedna tam nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.5.11 23:03

Já jsem jsi dělala jenom srandu,to bych musela první natrénovat abych jse pustila takový kus cesty a naráz bych to určitě nedala.

Máš pravdu s tím řidičákem,že jsem závisla buď na manželovi a nebo na autobus ale já fakt nevím ještě o tom pouvažuji.

Já jsem ten hokej nesledovala,ale měla informace jak hrají a na jedničce jsem měla poslední díl seriálu znamení koně byl moc hezký a hlavně na konci dopadl svatbou.

Nenakazila jsi mně,mám plno dozíček a já spíš sbírám hrníčky. :-)

Tak se měj zítra moc hezky, a napíšenm jsi večer a teď ti přeji dobrou noc a hezké sny!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.5.11 23:49

Jsem se byla naložit do vany,tak píšu až ted.Ty už nejspíš spinkáš :wink:

Taky pujdu chrupkat,zítra zas dopoledne sem za manželem přijde na chvíli jinej něco jako finanční poradce.Manžel mu sice řekl že ted rozhodně nic měnit nebudem,navyšovat platby už vubec ne,ale znáš je jak jsou neodbytní.Že si pro nás cosi připravil mu říkal do telefonu,tak to mám radost.
Má přijít o pul jedenáctý,to budu vařit atd…poprvé když tady byl,tak jsem porcovala zabíjačku a zas všude maso :roll: ,opravdu chodí ve vhodný čas :pankac:

Tak já se budu také loučit.Dobrou noc a zítra krásný sluneční den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.5.11 20:43

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se měla při neděli?U nás byla čoveče dopolko docela zima,ale pak se to vybralo a že furt svítilo sluníčko tak naštěstí z grilování nesešlo :roll: Kristy už se děsila že by neměla hermelín :lol: ona je jak jatá po něm :wink:

Tak jsem vymyslela že zajedu zítra do Pardubic na tu gyndu proto doporučení do dia poradny a když budou i tam tak tam taky zajdu.Manžel že potřebuje zítra do Pardubic pro náhradní díly na pračku,tak se mi to hodí že na zpět se svezem s ním :wink:
Kristýnku mi kámoška omluví ve školce a vezmu ji sebou,doufám že na to nezapomene jako loni.Pak jsem platila zbytečně jídlo,přestože nebyla.
Tak já se zítra přihlásím až navečír,ráno to už nebudu zapínat :think: ,mě než se to načte tak by nám ujel vlak :roll:

Jdu si umýt hlavu,protože superstar končí pak dlouho a mám cítit vlasy grilováním :lol: á bych to neřešiala ale že pujdu po těch doktorech,tak at nejsem jak grilovačka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.5.11 20:48

Ahojky Gábi :mavam: tak jaké bylo grilování,škoda že jsem nemohla přijít taky ale doufám že jsi mi nechala trochu vzorečku. :lol:

Dneska jsem z Marečkem byla na kole a jeli jsme takový malý výlet po naší vesnici,tak musím Marka pochválit opravdu se snažil a šlapal ale potom jsem nám stala malá havárka.Jak spadnul z kola tak jsi stiknul ret a bouchnul jse o zem tak mu tekla z pusy krev tak byl celý špinavý a dost i plakal ale jak jsem ho očistila tak potom sednul na kolo a dojel domů.

A přišel vám ten finační poradce?

A sledovali jste hokej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.5.11 21:30

Jasan vzoreček jsem poslala :wink: ,tak doufám že ti dorazil 8-) .
Jojo poradce přišel,zase nám dvě smlouvy jakoby zkritizoval že nejsou výhodný,což mě štve,protože tu poslední platím krátce a jinej poradce ji vynachválil do nebes,tak mě to se.. :cert: .Ta druhá je životka má a manžela,u tý mě teda štve že mi ji každoročně navyšují,no tak jsem celkem se zrušením i souhlasila.Ikdyž jsem teda nic rušit nechtěla.
Jenže když to pak slyšíš…
co nám teda pochválil,tak stavebko že to máme výborný…no tak aspon něco :think:

Jé tak to si dovedu představit že Mareček hodně plakal,protože takovej karambol by bylol i nás,natož ty naše broučky.Nevyrazil si zoubek takovým karambolem?A ještě se vám žádnej nekýve?

Jinak musím se pochválit,ty kotlety na šlehajdě to byla delikatesa dnes :palec: .Ještě nám zbylo na zítra :wink: ,ikdyž mi teda nebudem přes oběd doma,ale dojíme jindy.
Zbylo vám zítra na obídek,nebo budeš vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.