SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
18.5.11 21:35

Kamčo, :mavam: máš pravdu,dnes bylo nádherně.Vubec jsem si sebou nemusela brát bundičku riflovou.Stejně jsem ji pak celou dobu měla složenou v igelitce.U doktorky jsem dnes strávila navíc asi jen 20minut,tak to ještě šlo.Ale stejně jsem unavená a ospalá.Bolej mě dost nožky,tak si pujdu si asi dřív lehnout.

Ale udělala jsem si dvě radosti dnes :palec: .Koupila jsem si mikču a letní botičky krásný :palec: .Oboje bylo i docela levný,tak mám radost :wink:

Přemýšlela jsem jestli neudělám ty vepřový plátky na přírodno s rýží.Docela bych si dala těstoviny,ale ty dělám ke guláši a ten jsme měli nedávno :think: ,tak asi ty plátky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.5.11 22:03

Kamčo omlouvám se ale dnes jdu dřív spát,jsem fakt unavená.
Přeju ti sladké sny a dobrou :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.5.11 22:11

Já se taky omlouvám ,byla jsem se okoupat ale už jsem tady.

Tak to nevadí,jen klidně jdi a hezky se vyspi!Dobrou noc!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.5.11 20:47

Ahoj Kamčo :mavam: ,to byl zas dnes skoro letní den vid?
Odpolko jsem teda rychle sbírala prádlo na zahrádce,protože spadlo pár kapek,ale byla to jen malá přehánka.S Kristýnkou jsem byla v parku na koloběžce a pak už si jen hrála na zahrádce.

Dneska jsem stihla vyžehlit jednu pračku prádla :palec: ,tak mi tady stojí už jen ta dnešní usušená várka :roll: .Jinak jsem si mooc pochutnala na dnešním obědě,dělala jsem ty plátky na přírodno a nakonec jsem k tomu vyndala z mrazáku knedlík.Sice bych měla spíš bramborovej,ale tenhle přímo zakázanej taky nemám.A musím říct že jsem se dnes i docela najedla.Ještě máme i na zítra :wink: .

Zítra mě poprosila ta má kamrádka jestli by tady nemohla Yvetka spát,tak budou mít holky hezkou společnou noc,Kristy se moc těší,doufám že nebudou moc zlobit :wink:

Máš uvařeno i na zítra,nebo budeš vařit?Máš už v plánu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.5.11 21:10

Ahojky Gábi :mavam: dneska bylo opravdu moc hezky a u nás nepršelo.Mareček měl ve školce akci pro rodiče"Den pro koho mám rád"Tak tam děti říkali básničky,hráli na harmoničky a jiná třída Hruška hráli krátkou pohádku hrnečku vař.Pak tam byli tři krátké úkoly za kterou dostali oplatek a nakonec se opékali buřtíky bylo to super .

Tak to zítra bude mít Kristýnka super večer a spaní s kamarádkou,to zas budou dlouho nocovat. :-)

Jsi teda šikovná,já jsem dneska skoro neudělala nic tchán je na tom stejně ne li hůř. :-(

Měla jsem dneska ještě ten gulášek a vytáhla jsem knedlík z mražáku,ale na zítra ještě nevím.Manžel by chtěl nudle s mákem,ale já to sice jím taky ale nemám na to zrovna moc chuť.

Jak ses vyspinkala,když jsi šla tak brzy spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.5.11 22:06

Kamčo tak to měli dnes ve školce super akci :palec: .U nás mají až ten příští týden dvě akce :wink: .Na ten výlet do zoo se Kristýnka moc těší.
Dneska jsem byla na schuzi ohledně té školky v přírodě.Kristy je celá na to natěšená,ale bojím se,to víš.Pět dní s ní nebudu,je to dost a ani jedna na to nejsme zvyklá :think: .
Máme dát učitelkám při odjezdu pro ně pohled,aby jako měli radost že jim hned rodiče píšou,to je roztomilý vid?

Já moc na ty sladký jídla nejsem,ale babči zelmbába to jo :palec: .Ale na tu taky mužu ještě pár měsícu zapomenout.A to mě nedávno říkala jestli bych na ni neměla chut,že by ji udělala.Jenže my zrovna měli buchtičky se šodou a tolik sladkýho,na to ted nejsem.

Tak to je blbý že se tchánuv stav nelepší :think: .Držím palce at se z toho dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.5.11 22:25

Bylo to opravdu moc hezké ,jen škoda že jsem si nevzala foták a nemá žádnou vzpomínku.Příšti týden v úterý se budou fotit a,budou mít sportovní závody mezi školkami různých vesnic po okolí.

Já vím ,bude to pro vás obě těžké vydržet pět dní ale Kristýnka to zvládne když jsi vezme tvoji fotečku a oblíbeného plyšáka ze kterým spinká.Vím sama,když je Mareček třeba u babičky že je mi už druhý den smutno ale pět dní zas není dlouhá doba.

Ještě jsem nekoupila ty hotové buchtičky,ale já na ně neumím v obchodě natrefit a doma se mi je nechce dělat.Máš pekárnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.5.11 22:58

Kristy se těší,že to bude dobrodružství.Myslím že huře to ponesu já jak ona :oops: .Vezme si Julču,nejmilovanější panenku,která s ní vše absolvuje :lol: ,když zjistila že si ji vzít muže,tak byla nadšená :lol: ,že by to tam bez ní nezvládla :lol: mi řekla.

Také buchtičky nedělám,ted naposledy jsem měla štěstí,natrefila jsem na ně náhodou zlevněný že jim bude končit trvanlivost a velký balení,tak jsem si hned dvě koupila.Ještě mám jedno v mrazáku.Ale dělám je málokdy,manžel z nich až tak odvařenej není,tak mu stačí občas.

Přemýšlím zas už dopředu co uvařit na víkend k obědu.V sobotu tady bude na oběd Yvetka,tak co vařit?Mám v mrazáku uvařený květák,tak že by placičky?Dala bych si i zapečenej,jenže ten ted nesmím :think:
Pekárnu nemám a asi ji kupovat ani nebudu.Ikdyž kdybych ji dostala,tak se zlobit samozřejmě nebudu :lol: .Porad inspiraci s víkendovým obědem :wink:

Tak já už pujdu na kutě.Přeju krásné sny a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.5.11 23:11

Mamka tu pekárnu má,a je s ní moc spokojená a peče jsi chleba a má ho výborný.Je to dobrá věcička,ale nevím jestli bych to tak využivala tak přemýšlím jestli jsi jí mám taky pořídit.

Květákové placičky,je výborný nápad tak je udělej a mi zase pošli vzoreček prosím. :lol: Já ještě nevím,co budu vařit na víkend tak ti asi moc neporadím.

Tak se budu taky loučit a zítra máme páteček.Tak se hwzky vyspi a přeji dobrou noc!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.5.11 19:53

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak mám tady ty dvě treperendy :lol: a musím říct že je doma mnohem větší ruch teda.Ne že by holky nějak víc zlobily,jde to.Akorát jsem na větvi z té Yvetky,protože je obecně za něco káráš a Yvetka se ti směje do očí a z toho teda rostu.

Jinak jsem se dopoledne pěkně naštvala.Víš jak si furt stěžuju že jsem hladná,že mám prostě málo jídla.Tak jedna holčina z jiné diskuzi co si píšu,tak má ještě horší výsledky jak já a víš jak muže jíst???Menší porce 6-7 jídel denně které by neměly přesáhnout 275g sacharidu,to má stejně.Má ale takový přístroj kterým si změří cukr po jídle a nesmí ji to přesáhnout 7.80.Já měla hodnotu 7.07 v té poradně po jídle a řekla mi že to je moc špatný výsledek a dietu musím držet velmi přísně,mi bylo řečeno.
Tak ona muže vše,jakýkoliv pečivo,veliký ochucený jogurt,muže i sladkosti ale v malém množství.Tak přijde ti to normální,když já doslova hladovím a tři moje denní jídla jsou jen chleba s máslem :cert: ,čtvrté jídlo je chleba s máslem a salámem nebo sýrem,oběd a večeři mužu mít teplou.A sladkost nesmím jedinou,ani více ovoce.Konkétně na jogurt ochucený jsem se ptala kdybych se vzdala kávy jediný kterou mám povolenou,nesmím a ona smí velikej ochucenej.
No mě to vytočilo a to doslova :cert:

Ale já se ne to v uterý zeptám jak je tohle možný :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.5.11 21:15

Ahojky Gábi :mavam: ,to bylo dneska moc hezky venku,tak doufám že se to nesplní a nepříjdou ty slibované bouřky.

Tak říkáš že máš doma teď docela ruch,když tam máš i tu Yvetku.Potom ho taky budeš mít ,až budete mít to miminko a bude pak větší.

Tak to je opravdu nějaké divné,že ti máš tak přísnou dietu když jí nepotřebuješ a máš stále hlad.Na to se určitě v úterý zeptej,jak je to možné . :-(

A jak se dneska jinak měla?

Já celkem dobře,ale tchán pořád není na tom dobře a teď večer mu tam přišel pán doktor tak snad se mu už leví a bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.5.11 21:43

Kamčo u nás se předpověd vyplnila odpoledne.Nejdřív se zvedl velkej vítr a tak do pul hodiny slejvák i s kroupama na chvíli.Ale pak zas byl klid.Ted už vypadá že nic nepřijde.

No to jo :wink: ,než se člověk zaběhne zase s miminkem a když už lítáš okolo prvního dítka a rodiny…no sranda to asi ze začátku nebude.Ale ty budeš mít výhodu.Já najdu princip jak vše jakžtakž stihnout a pak už budu jen tobě dávat osvědčené rady a tipy až budete mít doma též mimíška.Ale koukej jít na tu gyndu příští týden :wink:

Tak udělám vážně zítra ty květákový placičky s kaší nebo bramborem.A polévku asi vývar vepřový s nudličkama.Možná mrkvový salát…jenže ten já nemužu :-?
Ale nevím co na neděli :nevim: ,ty už máš vymyšlíno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.5.11 22:18

U nás se k večeru zvedl vítr,ale nic k nám nepřišlo tak uvidíme jak bude přes víkend.Ještě zítra ráno by to mohlo vydržet,budou nám už natírat předek fasády a sundávat lešení ale to nesmí pršet.

Zašátek bude určitě těžký,ale Kristýnka ti pomůže a já potom až to příjde tak ti budu za rady moc vděčná.
Já na tu gyndu půjdu,ale mně se tam opravdu moc nechce ale musím se překonat a zajít tam.

Já na zítra udělám zapečené těstoviny ze salámem,a nebo bych taky mohla udělat placičky ale ovesné.

A v neděli bude asi nějak upravené kuřátko,už jsme ho dlouho neměli a rýži a nějaký kompot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.5.11 22:31

Kamčo taky jsem přemýšlela nad kuřátkem na neděli :wink: .Ještě teda nevím na jaký zpusob :nevim: ,možná s pivním zelím a bramborovým knedlíkem…no uvidíme,ale zrovna tak už jsem ho dýl nepekla :wink: a to mám v mrazáku tři :lol: ,víš tehda jak jsem psala že jsem ho koupila za krásnou cenu.Každopádně musí být nějaký masíčko,protože sobota bude zeleninková :lol:

Yvetka mi řekla že se na květákový placičky moc těší a že mi jich sní hodně,tak jsem zvědavá.Ona teda vždy baštila mnohem lépe než naše Kristýnka.

Dneska jsem byla juknout tady u nás v sekáči a koupila jsem tam mimíškovi župánek,teda on je trošku větší až bude tapkat,takovej modrej jen za 10kč :palec: a sobě moc pěknej tenký svetřík k vrstvení.Až mě překvapilo jak sexy v něm vypadám i s pandírkem :-)

Jdu se natáhnut do vany 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.5.11 23:13

Gábi,taky ještě nevím jak to kuřátko udělám,ale možná jestli se mi bude chtít tak s nádivkou a když ne tak ho jenom upeču.

Manžel má zítra narozeniny,a má od zítřka dovolenou tak já tu večer nebudu a ozvu se ti až v neděli zase večer.Slavit to zítra nebudem,ale uděláme jsi hezký večer ,a oslava bude až v neděli odpoledne.

Já vím,že ty umíš dobře nakupovat a pak to zase prodavát jsi šikula. :palec:

Tak se měj moc hezky a měj krásný víkend!! :kytka: A přeji ti dobrou noc a hezké sny!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.