Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem se dívala na ten emil,a musím tě moc pochválit máš krásné bříško a moc ti to sluší.
![]()
Já jedu zítra s Marečkem autobuse do těch Kravař,tak to abychom jsi vzali pro jistotu i deštníky a Markovi dám radši botasky než sandálky.
Tak to bude mít Kristýnka opravdu moc hezký výlet,taky bych hned jela .U nás ve školce zatím nemají naplánovaný žádný výlet,tak uvidíme ještě v červnu jestli někde nepojedou do prázdnin.
Tak já se už budu loučit a půjdu do postýlky už mně volá.
Tak se měj zítra zase moc hezky a opatruj se a večer se napíšem. ![]()
Tak dobrou noc a hezké sny ti přeji!!
![]()
Děkuju za pochvalu,už se moc těším až budu okukovat tvé
.
Tak u nás se pěkně zvedl vítr,fučí o 106 a blýská se.Déšt zatím žádný.Určitě si deštníky zítra vemte.Jsem zvědavá na noc,hlásí i kroupy ![]()
Tak at vás zítra paní doktorka na řeči pochválí a já ted už taky spinkat.Dobrou noc a pěkné sny ![]()
Ahoj Kamčo
,
tak jak jsi se dnes měla?Asi jste zmokli s Marečkem vid?U nás pršelo s přestávkama celý den.Od odpoledne prší v kuse.Koukala jsem že mám plnej sud na zalévání,kolik vody napršelo ![]()
Kristýnka mě dnes prosila že by ráda spala se mnou,když není tatka doma.Tak usíná v ložnici.To jsem na ní zvědavá,jestli se nebude chtít přestěhovat zpět do své postýlky ![]()
Před chvilkou jsem si naložila vepřové kostky na ražničí,to si v neděli ugrilujem a nechala jsem pár plátku na nedělní oběd.Oboje jsem naložila jinak,tak jsem zvědavá co bude mít lepší chut ![]()
Co ty budeš vařit o víkendu?
Ahojky Gábi
,tak ráno nám to vyšlo bylo jak jsme byli na té logopedii.Bylo stále černo a vypadalo to že začne každou chvíli pršet,ale začlo až odpoledne a to jsme už byli doma.
Tchýně mi uvařila brambory,tak jsem opekla rybí prsty a dala kompot tak byl oběd udělaný a na zítra udělám zase prejt a kysané zelí.
Chtěla jsem se tě zeptat,platíš už za Kristýnku v autobuse?Zatím jse mně řidič neptal,tak Marek jel zadarmo ale nevím jak dlouho to mám tajit a co když se mně zeptá.
Tak až Kristýnka usne,tak jí přeneseš do své postýlky,nebo jí tam necháš?
A jak ses mněla?
Tak to vám pěkně vyšlo.U nás pršelo i ráno i dopolko
.No s tím cestováním…Zatím jsem jí taky lístek nekoupila,ale mám trochu strach když jede bez lístku
,to jo.Taky to řeším ![]()
Kristýnku nebudu přenášet.Je těžká,neměla bych se s ní ted nosit,si vem zvednout ji v předklonu,to bych ani nezvládla.
Ještě porodit nechci ![]()
Určitě by jí to bylo líto,kdyby se probudila v pokojíčku.Ona vedle mě spinká jen když má horečku třeba nebo tak,tak je jí to vzácný.
Už mám chutě na zítřejší smažený sýr,my ho tak dlouuho neměli ![]()
Jak jsme jeli do těch Kravař,tak mi lístek řidič aňi nedal ale jak jsme jeli domů tak mi dal že má jízdu zadarmo.Taky mám strach,ale zatím nic neříkám a přitom je Mareček dost velký na to že má šest.
Já,jsem si to neuvědomila že teď nemůžeš zvědat těžké věci a kristýnku tak promiň.A máš pravdu,že by jí to pak bylo líto kdyby se ráno zbudila ve své postýlce a ne u tebe.
Mareček mně odpoledne prosil ať mu postavím stan,že v něm bude spinkat má ho sice postavený ale spinká ve svoji postýlce nedovolila jsem mu to až bude tepleji.
Já ještě nevím co budu vařit v neděli,a musím mít ať mám i na pondělí když možná budu mít ty okna.
Měli by nám zítra dodělat tu naši fasádu,ale záleží na počasí jestli bude pršet tak nepříjdou a budou to dělat až bude hezky.
Zítra už má být téměř hezky,jen dopoledne že mužou být trochu přehánky a v neděli má být hezky už celý den.
Taky doufám že předpověd vyjde,protože kdyby mělo pršet tak by ten dětský den nestál za moc.Děti plní ukoly,mají to na zemi ![]()
Ted jsem volala manželovi,teprve přijel z toho Brna,že se jelo hrozně.Slejvák…
.Musel jet opatrně.Se divím že se mu chce ještě jít na pivo,ale sám říkal že si dá tak tři a pujde spát,že toho má za dnešek dost.
Jakou uvaříš polévku na víkend?Přemýšlím jakou mám vařit ![]()
Přestože jsem dnes celkem nic neudělala,jsem docela unavená…tak pujdu chrupkat.
Přeju ti dobrou noc a krásné sny
a zas zítra ![]()
Právě by měli přijít ráno,dokuď je ještě chládek a bude se jim to dobře dělat.U nás teď pěkně leje dívala jsem se z okna ,a teď i přes stáhnutou žaluzii vidím jak se venku blýská.No nevidím to moc dobře zítra,určitě nepříjdou když prší.
Myslíš že to bude ten dětský den když bude pršet,u nás to zruší a dávají náhradní termín.Bylo by to škoda zase,když už se kristýnka těší že bude soutžit ale v dešti je to nepříjemné.
Na zítra mám ještě houbovou polévku,a dneska odpoledne jsem jsi udělala kuřecí vývar tak tam jenom zavařím zeleninu a udělám zase kudlásky dlouho jsme je neměli. Jakou plánuješ ty polévku?
Tak dobrou noc a moc hezké sny!! A ať vám to zítra výjde to dětské odpoledne a pěknou sobotu přeji!!Pa.
![]()
Dobré dopoledne Kamčo
,
u nás byl taky večer velkej slejvák,ale ted dopolko jsou chodníky suchý a nevypadá to špatně,tak snad to vyjde.
Vařím vývar vepřovej a taky udělám nejspíš nočky,ještě uvidím,moc bych je neměla,ale tak to snad není takovej prohřešek,nedám si jich do polévky moc.To je hrozný furt to přemýšlení co ted vařit když tohle nemužeš,tamto bys neměla ![]()
Prdím už na nějaký víkendový vstávání před sedmou hodinou kvuli první snídani.Já jsem prostě unavená a potřebuju se vyspat.Dovolila mi doktorka jíst už po 1.5hodině tak jsem si vstala před pul devátou a dala si pulku té první snídaně,abych pak snědla vubec tu sváču ted v deset ![]()
Tak co přišli vám na fasádu?
Ahojky Kamčo
,zrovna mám reklamu,tak píšu.Koukám na Prima Cool na ten film Van Helsing,já to určitě blbě píšu,ale nechce se mi vstávat pro program,tak se omlouvám ![]()
Tak jsme byli na tom dětském dni,dvě hodiny jsme pak s Kristýnkou stály frontu na malování na obličej,vubec to neodsýpalo.No a co si myslíš když jsme byly čtvrtý na řadě,tak holka řekla že kreslí jen do 19hod a vezme poslední dva
.To zas Kristy bulela
.Tak jsem jí slibila že se podíváme kolik stojej tyhle barvičky na obličej na doma a kdyžtak je koupíme a budu ji na podobný akce malovat sama.Tady to ted bylo zadarmo,proto taková fronta,ale jinak je to většinou za 50kč,což nic levného teda.
A jak jste se měli vy?Máte fasádu?
Ahojky Gábi
tak vám to dětský den vyšel to je dobře,u nás celý den pršelo ale na fasádu pánové přišli.Přes to lešení natáhli velké plachty,tak tu velkou stranu máme hotovou a pak přes týden ještě spodky a hlavně chodbu do baráku nevím jak se tomu správně říká.Ale jak tam dali ty plachty,tak doma tma jak v d.pě(promiň mi to slovo)že jsem musela svítit a to tak nechali celý den až večer to potom sundali a také lešeníuž máme dole a musíme ho v pondělí vrátit.
Tak to je škoda,že to na vás nevyšlo když jste tam museli čekat tak dlouho.Jinak to bylo určitě super,a Kristýnka jsi užila soutěží.
Jak ses ty jinak měla?
A máš pravdu,kašli na to raní vstávání vyspat se určitě musíš,a svačinku stejnak stihneš později.
Ano
,jinak to bylo fajn,ale mohlo být teda tepleji.Jak jsem tam stála frontu na to malování na obličej,tak mě pak bylo docela zima.
Ale Kristy si zasoutěžila,má snad deset ruzných lízátek a několikatery malý bombonky a taky dvě pauly ty dezerty.Těch bych brala víc
,ty má ráda,taky je kupuju když jsou v akci ![]()
Jinak jsem doma ani nic neudělala akorát dopolko uvařila.Pak se tady stavila na chvíli tchýně,ale belhá se chudák.Minulý týden spadla a měla nohu v dlaze,ted už to má jen stáhlý v obvazu,ale bolí ji to chudinu a nějak modrá.Bojí se aby se ji neucpala céva,aby neskončila v nemocnici
.Jinak první co mi řekla mezi dvěřma…no ty vypadáš,vubec se mi nelíbíš,máš vypadat jako všechny těhotný a ne takhle ![]()
Nějak se do mě pouští poslední dobou.Vyčítá mi,podle ní jsem moc hubená,propadlý tváře,žádný ramena…no jo no,ta dieta tomu moc nepřidává,ale co nadělám
.
Tak myslíš že nedělám chybu s tím že nechci vstávat na tu první snídani?
A co jsi vymyslela nakonec k tomu zítřejšímu obědu?
U nás ještě nevíme,kdy budeme mít dětské ten dětský den a taky určitě půjdeme.Mareček taky má rád ty dezerty Paula,ale u nás je nemají tak mu je kupuji když jedeme do OPavy na nákup a nebo ve městě.
Na zítra budu vařit,vepřové kýtu a moc štávy a k tomu rýži a polévku budu mít kuřecí a s kudláskama.
Já si myslím že chybu neděláš,však to potom dohoníš a spánek přece potřebuješ ať jsi odpočineš.
A co budeš vařit ty zítra Gábi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.