Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kamčo
,tak to mě rozesmálo
,no jo dětátka no
.Člověk je chce navlíknout at jsou fešáci a dopadne to takhle.Ale tak to vážně nebude vidět když stojí za dětma.
Já jsem si v Pardubicích nakoupila,že jsem byla autem,tak to bylo fajn.Nechala jsem auto na parkovišti a šla se trošku cournout po městě.Kristýnce jsem v Rodince koupila moc hezký letní botky jen za 39kč,tak pak jsem volala té mé kamarádce jak velkou nožku má Yvetka že bych jí je koupila k svátku,tak jsem vezla dvoje
.
Kristýnka z výletu nadšená
,byla asi uchozená tak ve školce tak tvrdě usnula že ji nemohli dostat pak z postele,mi říkala paní učitelka když jsem pro ni byla ![]()
Manžel měl z leča velkou radost,říkal mi jéé ty mi děláš lečo
,já to cejtím,to je vuně
.Ale snědl ho všechen,tak do práce mu nezbylo,tak bude mít holt studenou svaču,jen přemýšlím co zas zítra uvařím,já nevím zas.
Co budete mít vy?
Gábi,já jen doufám že Mareček stál vzadu,protože ty kalhoty má na kolenou zalátované a má to jenom na hřiště a když jdou na procházku tak má zase jiné.
Tak jsi zase dobře nakoupila,jsi fakt šikovná .Taky bych potřebovala koupit Markovi sandálky,má je sice dobré ale potřeboval by o číslo větší davá prsty moc dopředu.
Zítra mají ve školce sportovní hry u nás na hřišti,ze školkou z Bolatic a paní učitelka mně ráno požádala jestli bych jím tam nepřišla pomoc a já jsem řekla že příjdu.Tak musím mít na oběd něco rychlého,zbyl nám ještě nudlový salát a opeču točák nebo gothaj a bude.
Tak to je dobře že tě manžel pochválil a všechno snědl ,a holt na svačinku bude mít něco jiného. ![]()
Kde jsis dala ty dozičky?
Tak já se budu loučit, půjdu se ještě okoupat a pak spinkat .
Tak se měj zítra moc hezky,a přeji ti dobrou noc a hezké sny!!Pa.
![]()
Mě se taky nechce vyvářet něco složitého
Nevím nevím co.Měla bych chut na rizoto,jenže to si vubec neodvážím podle té diety
.Asi udělám buřtguláš
a prostě si talíř nandám,taky to není nejideálnější,ale co se dá holt dělat.Ale mám vymyšlíno na sobotu
,udělám smažený sýr a brambory.Tak už mi bude zbývat vymyslet jen na neděli ![]()
To budou mít u vás děti zítra taky skvělý den
,u nás budou mít vystoupení toho pěveckého kroužku zítra.
![]()
No čoveče Kristýnce ted taky vyrostla víc nožka,takových polobotek ji není
a pěkných,škoda ![]()
Na dozičky ještě místo nemám,čekám až budou doma všechny tři
a pak to někde vykoumám ![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak se vydařilo sportovní dopoledne?To se muselo dětem moc líbit ![]()
My jsme byli akorát na zahrádce a pak jsem se pustila do přebrání dětských malých oblečku,co by přicházelo v uvahu pro chlapečka.A takový ty obyč nebo starší nechám na doma a pak to hezčí na ven.
Máme toho hromadu krásného,ale víš jak,máme to holčičí
![]()
Něco málo jsem pokoupila už,ale bude potřeba ještě dokoupit.Uvidím až to dodělám a pořádně okouknu.Zas to nechci moc přehánět,na Kristýnku jsem toho měla hromadu a je fakt že i zbytečně.
Jdu nahnat Kristýnku do postýlky a pak ohřát manžovi véču.Dělala jsem ten buřtguláš a myslím že bude i na zítra,tak ani asi vařit nebudu.
Ty máš vymyšlíno co uvařit zítra?
Ahojky Gábi
můžu ti říc že to bylo pěkné sportovní dopoledne a že naše školka Slezská vyhrála první místo. ![]()
Byla jsem u soutěže předavání štafety,a já jsem měřila dětem čas stopkama,a potom jsme tak pomáhali učitelkám a hlavně hlídali ty děti protože potom jim nebylo rady .
Já jsem jsi dneska odpoledne vyžehlila prádlo a hlavně utěrky a kapesníky ,a potom ještě trhala a krájela kopr do mrážáku.Tak zítra budu dělat koprovou omáčku,uvařím brambory a vytáhnu ještě z mražáku už hotové vepřové masíčko.
Zítra totiž budu muset mít oběd dřív,rychle zajít pro Marečka do školky,a potom hned jedem do té Opavy .
A jak dopadlo Kristýnce to zpívání?
A ty jak se citíš?
Kamčo
tak to vám gratuluju k prvnímu místu ![]()
Také jsem dnes žehlila,vidíš ani jsem se ti nepochlubila.Tak ted ještě ty hromady prádla uklidit,ale už musím,překypuje mě to z koše
.Ale to jsem celá já,vyžehlím to ,to ještě jo,ale pak se nemám vubec k tomu to uklidit do skříní
.Přitom to už je fofr oproti vyžehlení ![]()
Dneska jsem si zas udělala ten jogurt s banánem a musím říct že mi to tak chutná
,že jsem uplně spokojená že mužu aspon tohle
.
Manžel si dal guláše dva talíře,tak už ho tam moc není,jen tak pro mě.Tak si říkám že jemu vyndám z mrazáku prdelačku a že bych tak jako tak nevařila ![]()
Kristýnce se vystoupení pěveckého sboru moc líbilo.Učili je i jazykolamy,tak doma furt trénovala "strč prst skrz krk…a musím říct že ji to docela šlo a to si myslím že je pro ně těžký,samé R ![]()
Děkuji,ale myslím že i vloňi vyhrála taky naše školka ale nejsem jsi jistá.
Ale nevím ,co uvařím v pátek zase rychlého jedu s Mareček na mluvení tak zas nebude čas vařit.Ale zkusila bych udělat krupicovou kaši,už jsem jí dlouho neměla a chuť by i byla ale zas Marek by jí nejedl. ![]()
Tak to je kristýnka šikovná.
![]()
Tak jogurtek jsi dávej,když ho máš ráda a hlavně ses na něm pochutnala. ![]()
Máte taky dost cestování tenhle týden vid?
To já si v pátek udělám jen něco pro sebe.Kristýnka bude baštit ve školce a manžel nebude večer doma,jede si pro tu motorku a přespí u mámy v Pardubicích,že si zajde s klukama na pivo.
Máme docela víkend zabitej
.Sobota to je dětský den u nás a v neděli chtěli naši známý at se za nima přijedem podívat na chatičku,jenže si myslím že to neklapne,protože jsou formule a manžel je velikej fanda,tak si je ujít nenechá.Když počásko vyjde tak si akorát třeba opečem buřtíky nebo něco ugrilujem.
Ještě jsem nevymyslela co na neděli uvařit
.Tiu sobotu mám vymyšlenou,bude smažák s kaší nejspíš,ale v neděli to furt nevím ![]()
Tak já se budu loučit,postýlka už na mě volá.Tak zítra krásný den a ted pěkné sny,papa
![]()
To máš teda pravdu,a zítra to bude smutné až bude ten vsyp dědy a babi.A potom by chtěli naši jít nakoupit tak to bude zase celé odpoledne pryč a doma nic neudělám.
V Opavě je přes víkend autosalon,tak manžel říkal že bychom mohli jet tak uvidíme jak se rozhodne.
Tak se budu taky loučit a měj se zítra moc hezky a opatruj se .Tak dobrou noc a hezké sny ti také přeji!!Pa.
![]()
Ahojky Gábi
tak jak ses dneska měla a jak se citíš?
Ráno jsem se zase honila,protože jsem musela mít dřív oběd a ještě jít do školky pro Marečka a pak jsme jeli pro naše a potom do Opavy.
Jinak u nás bylo pěkně až horko,ale byl větší vítr tak jen aby to počasí vydrželo protože nám budou ještě dělat tu druhou stranu fasády.Já bych už chtěla to mít hotové,protože jsi nemůžu pořádně aňi otevřít okno máme je totiž zadělané igelitem ať je nemáme moc špinavé.
A jak ses dneska měla?
Ahojky Kamčo,myslela jsem na vás,že máte dnes smutný den
…
To ti věřím že se těšíš až bude fasáda celá hotová.Barák prokoukne a bude fešák
.Také se těším až si ji jednou dáme
.Udělala jsi dobře s tím igelitem,aspon nebudeš mít zaflákaný okna.
Kristýnka chtěla vážně ve školce dnes spinkat,tak jsem měla dopolko více času.Tak jsem dopřebrala ty věcičky a jednu várku vyprala.Ještě tam mám pračku těch obyčejnějších věciček na doma.Ale na zítra hlásí všude ty veliký deště i bouřky,tak ted to prát nebudu.Ikdyž u nás to zatím vubec nevypadá že by mělo něco přijít ![]()
Na neděli má být zas už krásně,tak jsem si tam myslela že si naložím nějaký vepřový masíčko,kousek nechám na neděli k obědu a zbytek napíchám na jehli jako ražničí a ugrilujem si ho.
Dneska jsem se fotila s pandírkem v celém zrcadle.Tak ti pošlu do mailu fotečku.Akorát omluv to pozadí ![]()
Gábi,bylo to moc pěkné ten vsyp ,byla tam paní která měla první řeč a potom jmenovala ty zemřelé kdy se narodily a kdy zemřeli a byli tam pánové kteří provaděli ten vsyp do připravené díry a u toho hrála muzika.Bylo tam plno lidí a jmenovala asi čtyřicet těch zemželích lidí a trvalo to necelou hodinu.Tak už babi a děda můžou odpočívat v pokoji.
Mareček dneska musel jít po obědě,aby pro něho nemusela chodit tchýně když ten tchán není pořád dobrý a zítra má volno jedem na tu logopedii.
Tak sis aspoň hezky odpočinula,a uděla jsi zase další prácičku jsi šikovná. ![]()
Jestli bude zítra pršet a budou ty bouřky,jak slibují tak tu fásadu nebudou dělat fakt záleží na počasí.Mám tam dané ty igelity,ale je doma takové šero a skoro žádné sluníčko a to větrání je hrůza. ![]()
My asi ještě nebudem grilovat,není na to čas kvůli té fasády a v sobotu máme kácení máje na hřišti a my nepůjdem protože manžel jde do práce.A já jsem to včera spletla ,to není autosalon ale veletrh a bude tam všechno ale manžel řekl že se uvidí jestli pojedem tu neděli.
Tak to je dobře že že se ti to rozloučená líbilo
.
My máme v sobotu taky plno,tak spíš až v neděli to grilování.Kdoví v kolik přijdem z toho dětského dne,dostat Kristýnku z těchto akcí je vždy nadlidský výkon ![]()
Na to zítřejší počasí jsem zvědavá,ale předpověd nevypadala vubec hezky…a to jsem potřebovala prát.Manžel si bude zítra převážet motorku na vozíku,tak mu taky asi zmokne
.
Příští týden jedou předškoláci do planetária
,hned bych tam jela s nima
.To budou mít fajn výlet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.