Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábi
promiň že jsem ti ráno nenapsala ale tchánovi jse přítižilo tak jsem dneska bylo všechno okolo něho.Já jsem to spletla,tchán má letos osumdesát let,a já jsem ti napsala až za rok.
Tak jsi radši dávej tu noční svačinku,aby miminko nemělo hlad.A jednou přece hřešit můžeš,na tom není nic špatného když to jinak dodržuješ.
A jak ses jinak měla?
Já ,jsem moc ráda že mně tam aspoň tak honíš na tu gyndu ale já to nechám na příští týden .
Ahojky Kamčo
,taky se omlouvám že odepisuju dýl,ale to víš pondělí a humoresky ![]()
Tak snad to bude zase dobré s tchánem.Jinak se neomlouvej,já to tak beru.Když je čas odepíšem si,když čas není,tak si písnem až večer.
Já taky vubec nevím jak se budu k pc dostávat až se narodí mimčo
,určitě to ze začátku zas tak lehké nebude,kor když už jedno dítko doma je,okolo kterého se lítá ![]()
Vubec ti nevím co uvařit na zítra
,co budeš vařit ty?Když to je těžký,když ted všechno nemužu.
Jak se těší Mareček zítra do školky?Kristýnka mi říkala že by chtěla jít zítra po spa
e ráno ještě změní názor,protože tam bude muset spinkat i ve středu,to mám zas poradnu v Pardubkách.
Pondělí je pro nás náročné,mám taky seriál kriminálku anděl ale u toho jsou aspoň reklamy.
Já jsem ráda ,že se na mně nezlobíš ale já fakt nestihám ty rána odepisovat ale večer tu vždycky jsem.
Tak uvidíš jak potom budeš stíhat,až budeš mít to miminko tak to potom budeš mít taky těžké.
Mareček setěší do školky,ale jak jsem šla odpoledne do lékarny tak jsem potkala kamarádku a ve školce řádí angína tak jsem zvědavá jak bude Marek dlouho odolávat než jí dostane taky.
Chtěla bych něco rychlého,budu zase u tchána tak nebudu moc čas mít vařit.
Kamčo to já zas pro změnu slyšela
,že dole ve školce v našem pavilonu jsou zase vši,tak jsem zvědavá kdy to Kristýnka přitáhne zas domu,protože si s dolnákama hrajou…Už je měla dvakrát za školky
.
Manželovi dnes dala máma asi tři řízky že dělala k obědu,manžel o ně dvakrát nestojí když nejsou čerstvě usmažený,tak jsem mu vyndala z mrazáku dvě porce kapra a obalím mu ho zítra a my si s Kristýnkou dáme ten řízek s bramborem.
Já stejně mužu jen málo masa,je to hrozně malá porce 70g.Dneska jsem dělala k večeři párky,takový ty malý svlékací se sýrem,ale ty malý a představ si dvě nožičky…no seš nacpaná k prasknutí,celodenně
.
Blíží se nám zas ta naše spací hodina,tak já se pro dnešek rozloučím.
Přeju ti dobrou noc a hezké sny
,pa zítra.
Tak to je horší ,to máš pravdu a hlavně u dlouhých vlasků tak jen ať to Kristýnka nemá. ![]()
Mému manželovi zas nevadí,když není řízek usmažený čerstvý on naštěstí sní všechno to spíš já jsem ta vybíravá.Tak asi zítra budou brambory a koupím v obchodě salám nebo točák a opeču to.
Tak se budu loučit ,jsem nějak unavená a půjdu do postýlky.Tak zítra ti napíši až večer,asi se tu ráno zase nedostanu když budu dole u tchána.
Tak se hezky vyspi a přeji ti dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,
tak jak jsi se dnes měla?Co tchán ,je to trošku lepší?
Zítra tady pro změnu nebudu zas dopoledne já,mám poradnu v Pardubicích.Doufám že tam zas neztvrdnu o hodinu dýl,jako už po dvakrát ![]()
Tak nejenom že ve školce v našem pavilonu jsou dole vši,ještě tam je spálová angína
,tak to mám radost teda.Dole s tím už prý pár dětí stoná ![]()
Jinak mají na příští týden ve školce dvě akce.V uterý jedou na výlet do Habrkovic nebo tak nějak,do malé zoo a ve středu budou mít myslím pěvecké vystoupení nebo něco takového.
Dneska jsem udělala manželovi a Kristýnce dobrou mnamku a ani jsem si nemohla dát
.Měla jsem doma pár zralých banánu,tak jsem je rozmixovala a s piškotama dala do misky a na to uvařila banánový puding
…a nemužu si dát.To je hruza.
Ahojky Gábi tchánovi není pořád dobře tak snad se mu uleví a bude zase dobře.
Mareček se do školky moc těšil,ráno už mně budil kdy už půjdem a já mu říkám že má ještě čas bylo teprve půl sedmý.Ve čtvrtek ve tři hod. odpoledne přestavení pro rodiče ale já nevím jestli půjdem když tam teď veškolce nebyl.A příští úterý se budou fotit,tak ho musím hezky obléc do školky.
Tak to je blbé ,že ty vši jsou už i ve vašem pavilonu a jí ta spála je to možné že v takové době a jsou ještě vši.
Nedá se proti těm vším nějak bránit nějakým šamponém.
Měla jsem jet zítra s mamkou do Opavy,ale musela jsem to odložit kvůli tchánovi tak možná příští týden.
Tak zítra nevaříš?
No Kamčo ty vši to je havět
,když je nějaký dítě má a lehnou si po sobě na polštář nebo se učešou stejným hřebenem nebo si hrajou s hlavama u sebe,tak je chytit mužeš a nic s tím neuděláš.Copak kluci,ty se mužou ostříhat do hola a v dnešní době to je i moderní,ale děvčátka
…Prevence aby je nechytla,neexistuje.
Zítra vařit nemusím ani pro manžela.Já si teda vezmu sebou do Pardubic chléb a malej řízek a manželovi osmahnu ještě kapra co jsem si dnes obalila.
Co budeš vařit zítra ty?
Tak to je opravdu špatné že není žádná prevence,a moc držím palečeky ať to Kristýnka nedostane.Ale řekni mi jak může někdo posalt dítě do školky když má vši. ![]()
Dneska jsem měla na oběd vařené brambory a ten opečený salám a zítra udělám bramborový guláš a dám do něho i točák a k tomu rohlík.
A už víš co budeš vařit na víkend?
A jak ti dneska dopadli testíky?
Kamčo je to opruz,ale chvíli to třeba ani nevíš že má tvé dítě vši ![]()
No a testík ranní,jak jinak než hlad zase
.Já ti nevím jestli třeba chvilku trvá než si tělo přivykne té stravě
,ale když mám tak jako téměř přes celý den trochu hlad já,tak bych se jako lajk divila že by mimčo nemělo ![]()
Na víkend ještě vubec nevím,musím to zas promyslet abych to aspon trochu mohla ![]()
Dlouho nebylo docela kuře,možná s tím pivním zelím ![]()
Kamčo jdu chrupkat,ještě kouknu na vlaky zítra před osmou hodinou a pomažu spát.
Tak zítra písnu až na večír.
Přeju hezké sny a dobrou noc
![]()
Já už taky poběžím spinkat ,je zase plno hodin a já ještě nespím.
Tak tam zítra dobře pořiď,a hlavně ti budu držet palečky ať je vše v pořádku!! ![]()
Tak dobrou noc a hezké sny!!
![]()
Ahojky Kamčo
,
tak dnes v poradně bez jobovek
,ale abych měla nad čím dumat,tak …
Tou užasnou dietou jsem zhubla to „málo“ co jsem nabrala,takže jsem v šestým měsíci a mám stejnou váhu jako na začátku těhu
.A to už ted má mimčo cca přes 30cm a 1kilčo,to jde vid,taková dieta
.Já se nedivím že mi vychází že má mimi hlad,vždyt já ho mám taky
a už mi dochází energie.
Copak budeš zítra vařit?Já nějak nevím ![]()
Do Opavy jsi se asi dnes nedostala vid?Jak jsi psala.A tchán byl dnes lepší?
Ahojky Gábi
přeji ti hezký večer. To bylo dneska krásné počasí doufám ,že v pátek nebudou ty bouřky co nám slibujou.
Tak to asi není moc dobře ,že jsi teď s chudla a nic v těhu nepřibrala.Tělo se musi asi zvyknout,na tu tvoji dietu a potom to zas bude v pořádku že nebudeš mít hlad.Nevím ,jak ti mám poradit a je mi to líto že se tak trápíš.
Do Opavy jsem nejela,tchán není pořád na tom dobře tak jsem to radši odložila.Mluvila jsem s mamkou přes skyp,tak pojedem příští týden jestli bude na tom tchán lépe.
A zítra nebudu vařit,ještě budu mít den guláš bude pěkně odležený tak bude líp chutnat.A co ty budeš zítra vařit?
Dneska měl Mareček ve školce játru na cibulce,tak říkal že jí papal .Já to doma nevařím,však už víš.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.