SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
28.5.11 22:47

Manžel mi to taky říká že vše přehnaně dodržuju…ale vidím sama že to je moc…nemám pak energii,zmáhá mě dojít do školky do kopečka…určitě to taky dělá menší příjem jídla,ale takhle bych to nezvládla ještě necelý tři měsíce.

Já mám na zítra naložený vepřový plátky a je to v moc vonavé marinádě,no jsem na to zvědavá,ta vuně je užasná :palec: .Udělám k tomu bramboráky :palec: ,no to bude mnamka.Polévku máme taky ještě z dneška,tak tu nemusím.

Zítra se musím podívat po nafukovacím kruhu,mají to mít předškoláci na pondělí do školky.Batoh,tmavý kratasy a kruh,že trénujou na vystoupení na konec roku.Ale ted ti takhle vubec nevím kde je kruh :think: ,musím se po něm zítra podívat.

Tak jsem zvědavá do kolika bude zítra Kristýnka spát.Nakázala jsem ji že musí spinkat dlouho a hned ráno žádná telka.Nechala jsem ji totiž koukat na tu pohádku ted večer na nově od osmy,tak aby ten renonc dohnala.No jsem zvědavá,doufám že ráno nepřijde ve čtvrt na sedum jestli si už muže pustit telku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.5.11 23:04

Tak trošku taky zhřeš,ať máš nějakou energii hlavně sílu a nemáš hlad a kašli na to první vstávání.

Mareček šel spát před půl devátou,ale ještě jsi tam prohlížel časopisy na pohádku se nechtěl dívat on má rád spíš ty kreslené.Děda mu teď přepálil ty králiky Bob a BObek tak se na ně díval odpoledne.Dneska spal ráno do půl osmé,tak doufám že bude i zítra ať se trošku víc vyspím.

Tak se budu loučit,postýlka mně zase volá že tam ještě nejsem.

Tak dobrou noc a moc hezky se vyspi a hlavně odpočiň! :kytka: A zítra měj hezkou neděli a .Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.5.11 23:41

To Kristýnka se dopoledne dívala na Mrazíka a protože tam má Nastěnka dlouhý cop a my máme kratší vlásky,tak si vytáhla šnuru z mikiny a gumičkou si udělala culík a k tomu připevnila tu šnurku a chodila po bytě,že má delší cop jak Nastěnka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
To jsou nápady vid?

Dneska jsem měla kávový jogurt,tak jsem malinko zhřešila :oops: ,ale já si stejně pod pojmem zhřešení ted co mě a diety se týče,tak si představuju kdybych snědla studentskou pečet celou a ne jeden jediný jogurt :cert: .To je vid člověk si dá jogurt a aby se cítil provinile :cert:

Taky pomažu spinkat :wink: .Taktéž přeju dobrou noc a krásnou neděli :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.5.11 20:47

Ahojky Kamčo :mavam: ,
tak jak jsi strávila neděli? Dnes bylo zas nádherně :palec: .To maso jak jsem měla naložený na oběd bylo jedna básen a manžel že nejradši vepřový,tak si výtečně pochutnal.Bramboráčky k tomu byly no mnam mnam :palec:

Večer grilování,udělala jsem ražničí ,napíchala jsem tam maso,libovou anglickou,klobásku a kolečka cibule no to byla lahoda.No dnes se musím pochválit za ty výtvory v kuchyni.Dokonce jsem upekla bábovku.Ted si jdem vypít kávu na zahrádku,já teda čaj a uplně bych si dala aspon plátek :-? Jenže já si dnes dala nanuka,tak zas nechci hřešit tak moc.
Tohle fakt není fér :cert: :pocitac:

Nevím nevím zas co zítra vařit.Zbylo mě tam trochu polévky a pár bramboráku,přemýšlím že polévku dám manželovi do práce na oběd,at má aspon něco teplého a něco ukuchtím,ale co??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.5.11 21:02

Ahojky Gábi :mavam: musím říc že bylo i u nás hezky tak jsme vytáhl s Marečkem kola a jeli odpoledne na výlet.Musím Marka opravdu pochválit,že mu to šlo a že aňi jednou nespadnul ale na konci už nemohl a začal brečet že nemůže ale nakonec dojel až domů.

Ta Kristýnka je dobrá,s těma vlasama od nastěnky normálmě mně to rozesmálo. :lol: :palec:

Jé a vzoreček by jinak nebyl?

Já ještě na zítra oběd mám tak nemusím vařit,ale čekají mně okýnka asi začnu u tchýně a potom jsi udělám svoje ale nebudu to dělat všechno naráz v úterý je taky den.

Jak ses jinak měla ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.5.11 21:52

Kamčo :wink: máš recht,mě rozesmála taky.Když tady chodila se šnurou na hlavě,že má cop ještě delší jak Nastěnka :lol: ,nevím kam na to chodí.

Dneska mi říkala že ji řekla paní učitelka ve školce že by měla být jednou spisovatelka,že má tak bujnou fantazii a vymýšlí si příběhy :wink: ,je to kecka naše :lol:

Mareček je dobrej :palec: ,No jo pak už mu nic nezbývá než došlapat na kole domu,ale tak hlůavně že došlape,je dobrej :wink: .Kristy že má kolo malý,tak ted chodíme jen na koloběžku do parku.Já tam sedím na lavičce a Kristy si zajezdí,ale taky nejezdí bez přestávky.Chvilku sleze a trhá kytičky,pak zas jede :wink:

Jinak jsem dned ani nic nedělala.Vyprala jsem prádlo,zítra pustím druhou pračku a musím žehlit,mám toho tady zas dost 8-o .Ty dna k šuplíkum do přebalováku mě samozřejmě manžel zase neudělal :-? ,tím nechci říct že by se válel,on dělá jinou práci,ale už potřebuju aby mě udělal tohle.Dva týdny ho uháním už a on slibuje že už to udělá :think: a zas je konec týdne a nic :think: Už bych tam to prádýlko vyžehlila a naskládala.

Akorát teda nevím kam dám Kristýnčiny cejchy teda i s její kosmetikou co má do zásoby :think: ,budu to muset prokoumat :think:

Jojo,vzoreček pošlu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.5.11 22:11

Mareček jsi otevřel takové to vajíčko s překvapením,a měl tam dvě plastové spońečky do vlasů tak mi říkal ať mu je tam přípnu ale chvíli to vydržel a pak je chtěl sundat.A pak říkal že je nechá pro sestřičku,až k nám příjde. :lol:

Stále vzoreček nepřišel!! :lol:

Já jsem teď nestihla upéc žádnou buchtu aňi koláč,nějak mi na to nevyšel čas.Taky zítra musím pustit pračku,mám zas poný koš ale nevím kdy budu žehlit nějak teď nestihám. :-(

Tak co jsi nakonec vymyslela na zítra?

Tak to je skoro jak u nás z manželem že nestihá,chtěla jsem po něm ať mi napumpuje kolo předtím a pořád nic se nedělo že jsem nakonec jela k benzínce a tam mi ho jeden pán napustil vzduchem když jsem mu řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.5.11 23:04

Mareček je sladkej :think: ,že takhle myslí na sestřičku až k vám přijde,to je miloučký :hug: .Někdy jsou fakt sladký :huban: .Moc bych si přála aby se vám už zadařilo,abysme to mohly prožívat společně,zrovna tak jako snažení.Vlastně jsem se ani neptala jestli pijete ještě ty čaje?

To je bordel že vzoreček nedorazil,to ho cestou někdo sežral :lol: :pankac: ,to jsou lidi

Já jsem nakonec vymyslela že já dojím bramboráky,zbylo jich celkem dost,ještě jsem asi šest dala manželovi do práce i s polévkou.A vyndám pro manžela Prdelačku.Posledně jsem ji nedělala,ale udělala jsem smaženici,tak muže být ted.

A na uterý asi vyndám uzený a udělám bramborovou kaši :wink: ,asi jo.Mám na to docela chut.Nemám teda extra velkej kus uzenýho,ale na jeden den určitě stačí.

Tak já se budu loučit a jdu chrupkat.Dobrou noc a hezké sny,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.5.11 23:10

Už ty čaje nepijem,manžel už to nechtěl pít tak jsem mu to nevařila ale já jsem to všehno dopila ale už jsem to dál neobjednávala.A tu gyndu se tento týden asi nedostanu,jsem fakt ostuda to máš pravdu ale já se tam chystám. :-(

Tak to jsou dneska lidi,když mi to snědí a nic mi nenechají. :lol:

Na úterý budu muset ještě něco vymyslet,ale něco rychlého až se nemusím zdržovat s vařením když mám teď tolik práce.

Tak se hezky vyspinkej a přeji ti dobrou noc!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.5.11 19:29

Ahojky Kamčo :mavam: ,
teda teda musím tě pokárat.Tímhle tempem se na gyndu vážně jentak nedostaneš.To už chodíš aspon čtvrt roku :cert: .Kamčo nezlob mě. :cert: Já se chci radovat z vašeho těhotenství,tak šup šup,at vám dokturek vypomuže

Jinak jak jsi se měla dnes? Já vím myla si okna vid? :-?
Já se musím také pochválit,mám vypraný dvě pračky prádla,tu druhou čekám že se mi každou chvíli dopere,že ještě pověsím ven a mám dvě pračky také vyžehlený :dance: .Jenže teda jedna suchá várka na mě ještě volá at ji vyžehlím a druhá bude volat zítra :-? .Ale dnes už končím.Dvě pračky bohatě stačí :think:

Dneska máme Humoresky,tak píšu radši dřív :wink:

Co jsi vymyslela k zítřejšímu obědu?Já si vyndám tu kýtu uzenou a udělám kaši.Nic jinýho vylýšlet nebudu.Tohle bude celkem rychlý a mám na to i chut :palec:

Tak si představ že ta naše kamrádka Yvetka má spálovou angínu nejspíš.Dělali jí výtěry,má antibiotika.No doufám že se to nepotvrdí,aby to nedej bože nechytla i Kristy.Za ty tři týdny jedou do školky v přírodě,to by měla dost možná potom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.5.11 21:14

Ahojky Gábi :mavam: já jsem věděla že ti to nemám psát že se tam zase nedostanu ale já za to nemůžu že pořád mi do toho padne jiného. :cry:

Dneska jsem umyla ráno jenom čtyři okna u tchýně, a u sebe nahoře až zítra protože odpoledne mi tam na té straně svítí sluníčko a to se potom špatně myje.Odpoledne jsme byla s Marečkem v knihovně,a potom jsem jsi ještě umyla plot plastový od balkonu.Nechtěla jsem to moc přehánět,tak budu zase pokračovat zítra.

Tak mám dobrou zprávu,ten kamarád Tomášek od Marečka půjde taky po prázdninách do školky tak jsem moc ráda že potom půjdou i spolu do školy. :dance:

Já zítra nemusím vařit,tchýně s manželem jeli ráno na oslavu narozenin a manžel nechtěl potom obědvat tak já jsem se odbyla polévkou tak to zůstalo na zítra.

Taky jsem jsi pustila pračku z utěrkama a ručníkama,mám to i pověšené a zatím to mám na balkoně a uvažuji že to tam nechám i přes noc ale mám strach aby mně to třeba nezmoklo.Co myslíš?

Taky jsi šikula!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.5.11 21:59

Kamčo to já tě kárám jen tak přátelsky neboj :wink: ,to spíš abych tě tam popohnala 8-) .

To jsi dobrá,prý jenom čtyři okna :roll: ,vždyt to je pěkná práce :palec: .
Taky jsem to prádlo nechala na zahrádce,pršet má až ve středu,tak doufám že fakt to nezmokne.Jsou to zrovna miminkovský věci,tak to bych asi musela přeprat znova. :roll:
Představ si už mám jedno nový dno u šuplíku :palec: ,ale ještě potřebuju u dvou.Manžel na mě že si myslel že mám špatný jen jedno,tak povídám že kdepak že jsou špatný všechny.Tak nevím jestli vyjde materiál,možná bude muset na to sehnat.
No uvidíme jestli se na to vrhne zase zítra.

To je dobře že pak Mareček nepujde do školy sám.Ještě někdo od nich ze třídy má odklad?U Kristýnky nakonec nikdo odklad nemá.Ikdyž jestli mám dobré informace,tak ho doporučovali jen Kristýnce a Vanesce :nevim:

Paráda že nemusíš vařit zítra,to já jo.Ikdyž taky nebudu mít těžké vaření :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.5.11 22:27

Gábi,já jsem ráda že na mně myslíš a pořád mně tam ženeš ale jít tam budu muset sama a to je škoda že nepůjdeš se mnou.

Zítra taky budu mít svoje čtyři okna,ale kdybych to myla naráz tak jsem víc unavená a tak jsem celkem v pohodě.Ale špatně se to teď myje,i když tam byli ty igelity tak je to i od té barvy špinavé a špatně to pouští práškem tak jsem se i nadřela. :-(

Zatím jsem ten sušák nechala na balkoně,tak ještě uvidím až půjdu spát jestli ho vytáhnu a nebo ho tam nechám.

Ve třídě od Marečka má čtyří děti odkla,ale jsem fakt ráda že budou spolu když jsou takový kamarádi.

Ještě pořád nemáme tu fotku ,jak se fotil z celou třidou.Zítra to už bude týden,tak možná že už bude zítra.A kolik jsi ty platila za fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.5.11 23:04

Tak se budu zase loučit,a půjdu do postýlky až se vyspím dobře na další várku oken.

Tak se měj zítra moc hezky,a přeji ti dobrou noc!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.5.11 23:05

No tak to má Mareček lepší,že by v nejhorším kdyby ten jeho kamarád letos do školy šel,že by ve školce nezustal z „předškoláku“ sám.Rodiče té Vanesky se přikláněli k tomu že do školy jejich dcera pujde,tak to Kristy by tam sama zustala.

Byla jsem se kouknout na zahradě a je tam moc příjemně,řekla bych že u nás pršet nebude,ikdyž fakt je že my jsme od sebe daleko.To co je u nás nemusí být u vás :think:

Kdyby to šlo,klido tě psychicky podpořím na gyndě :wink: .Já tam jinak taky moc nerada chodím :-? .Ale ted mi to nevadí zas tak.

Zítra musím zas do práce s papírem,už abych tam chodit nemusela.Ani nevím od kdy oficiálně nastupuju na mateřskou.Někdy v červenci :think:

Tak já pujdu chrupkat,dobrou noc a krásné sny :mavam:  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.