SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
9.6.11 22:56

Gábi,tak moc jsi chtěla miminko a teď máš takové problémy je mi tě moc líto že to máš tak přísné tu dietu a nic pořádně nemůžeš. :-(

Zítra má Mareček ve školce smažený květáček,hned bych šla s ním na oběd protože mi říkal že ho má rád a že ho určitě sní.Ale u nás je pořád v obchodě drahý,tak musím ještě popřemýšlet co zítra uvařím.

Tak se budu loučit,tak se měj zítra moc hezky a přeji ti dobrou noc a hezké sny!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.6.11 22:57

Stejně jsem říkala že to je síla vid?Jdeš k doktororvi s předepsaným papírem ohledně té školky v přírodě a on tam dá jen razítko a podškrtne že je zdravotně zpusobylá a zacáluješ za to stovku :-? 8-o

No nic já pomažu do postýlky,blíží se ta má hodka 8-)

Tak ti přeju krásné sny a dobrou noc :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.6.11 22:58

Juu květáček tak ten bych si dala taky :palec: :wink:

Tak to mě vem sebou do školky :lol:

Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.6.11 21:09

Ahojky Kamčo :mavam: ,
tak dnešní den se nám počasím vydařil :wink: .Co u vás,bylo také krásně? 8-)

Tak já jsem zjistila že jsem to včera popletla.Těch 200kč jsme se skládali na ten kapsář jak jsem ti psala.100kč se budem na pero teprve skládat.Ale ne uplně na začátku školního roku,protože s ním budou psát až v zimě.Trošku jsem to přehodila :oops:

Dneska jsem nakonec vymyslela vaření jinak.Já si s Kristy dojedla rizoto a manželovi jsem došla pro drškovou :wink: ,no byl nadšený :dance: .
Zítra vařit nemusím,jsme pozvaný ke tchýni na oběd,ona slaví narozky :wink: .No a večer jedeme do Pardubic a tam budem přes noc,jdem nevím jestli jsem ti to psala,na tu Havai oslavu narozenin.Tak se ti přihlásím až v neděli,jo.

Akorát si zítra uvařím nejspíš polévku na neděli,protože babi se mi omlouvala že ji hrozně berou záda,že nechtěla vařit,tak jsem říkala že se najíme doma at zustane ležet.On teda stejně po chlastačce manžel moc jíst nechce,tak si myslím když udělám polévku že to bude stačit :think: .A v neděli odpolko slaví ta Kristýnky kamarádka svátek tak zas jdem tam :lol: samá oslava vid? :lol:

Tchýni jsem koupila Ostropestřec nebo tak nějak,ona to chtěla,tak jsem vzala i čaj i prášky a k tomu má překvapení šperk od Avonu.No a pro Yvetku máme sandálky a cd s omalovánkama.Tak myslím že budou obě spokojené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.6.11 21:12

Ahojky Gábi :mavam: tak jak ses měla při pátečku a doufám že jsi odpočívala a moc jsi nepracovala.

Já jsem se měla celkem dobře,ale odpoledne ze školky začal Mareček polehávat a říkal že ho bolí bříško a dokonce měl i zvýšenou teplotu a k večeru mi usnul.Dala jsem mu už odpoledne dva paraleny,a teď na spaní taky tak uvidíme jak mu bude zítra.

Dneska ráno jsem koupila jeden malý květáček za dvacet korunek,tak budu mít zítra oběd už jsem jsi ho uvařila tak ho jen pak obalím.

Tak jak ses ty měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.6.11 22:06

Gábi,přihlásila jsem se tu později ale napsali jsme si zase skoro stejně ty jen o tři minuty dřív. :lol:

To nevadí ,že jsi to popletla to se stane ale už jsi mi to popsala tak už vím ale té kamarádky se zeptám až jí potkám.

Ty se máš,že nemusíš zítra moc vařit já udělám ten květáček už jse na něho moc těším ale ještě by to chtělo nové brambůrky ale ty bohužel nemám tak budou staré. :cry:

Tak jsi to tam zítra hezky užij u tchýně, a potom i večer na té párty a to neva napíšem jsi zase v neděli kdy se budu na tebe těšit.A jak jsi to vymyslela s těma kostými?

Myslím že budo obě moc potěšené,mně by určitě šperk udělal moc velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.6.11 22:18

Já jsem se byla naložit do vany a umýt si hlavu,tak jsem to zjistila taky až ted.Často si píšem skoro stejně vid? :lol:

No kostým… :think: vezmu si nejspíš jen tu mou oblíbenou dlouhou sukni a vršek ještě nevím.Do vlasu tu ruži a když se mi to bude hodit k oblečení tak na krk jakoby ty korále z kytek.Pujčím si to od naší Kristýnky,má něco takovýho :wink: .Ani manžel neví ještě v čem pujde :think:

Tak na Marečka něco leze? :think: Tak držím pěsti at se z toho dostane přes víkend.Posledních pár dnu ve školce před prázdninama tak at je neprostoná.No a pro nás vlastně uplně poslední dny ve školce :think: .Musím říct že to je dost zvláštní pocit že už bude skutečně školačka :roll: .Na tý schuzi když sedíš ve školních lavicích…no já měla uplně takovej divnej pocit,jakože ta moje malá holčička už není vážně tak malá,už nebude chodit vážně do školky…je to zvláštní :think:

No na těch oslavách si to moc neužiju,když si nesmíš vzít téměř žádný jídlo,žádný zákusek :cert: … :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473

Já jsem se byla naložit do vany a umýt si hlavu,tak jsem to zjistila taky až ted.Často si píšem skoro stejně vid? :lol:

No kostým… :think: vezmu si nejspíš jen tu mou oblíbenou dlouhou sukni a vršek ještě nevím.Do vlasu tu ruži a když se mi to bude hodit k oblečení tak na krk jakoby ty korále z kytek.Pujčím si to od naší Kristýnky,má něco takovýho :wink: .Ani manžel neví ještě v čem pujde :think:

Tak na Marečka něco leze? :think: Tak držím pěsti at se z toho dostane přes víkend.Posledních pár dnu ve školce před prázdninama tak at je neprostoná.No a pro nás vlastně uplně poslední dny ve školce :think: .Musím říct že to je dost zvláštní pocit že už bude skutečně školačka :roll: .Na tý schuzi když sedíš ve školních lavicích…no já měla uplně takovej divnej pocit,jakože ta moje malá holčička už není vážně tak malá,už nebude chodit vážně do školky…je to zvláštní :think:

No na těch oslavách si to moc neužiju,když si nesmíš vzít téměř žádný jídlo,žádný zákusek :cert: … :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.6.11 22:52

Máš pravdu,že docela často jsi píšem ve stejnou dobu jsme prostě šikule. :palec: :lol:

Byla jsem se na Marečka podívat,tak spinká ale je celý s pocený ale teplotku stále ještě má tak mu dám ten paralen i zítra ráno.No ,já doufám jen že nepojedem na pohotovost,že mu ta teplota klesne a uzdraví se brzy.

Kristýnka už bude školačka,je to už velká slečna s tím už nic nenaděláš a budeš mít to miminko a moc ti zase pomůže tak budeš zase ráda že je už tak velká. :huban:

Tak se měj zítra moc a moc hezky,a všechno jsi to užij a hlavně ochutnej tam ty dobroty a v neděli jsi napíšem.Přeji moc hezký víkend a dobrou noc!!Pa. :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.6.11 23:19

Dneska Kristýnku poštípala menší holčička od nich ze třídy.Pod nosem je normálně poštípaná do krve na třech místech :cert: ,že tam má stroupky,to jsem se teda na tu holčičku zlobila,tohle je docela moc.
Představ si že učitelka dala tý holčičce na prdel,možná jen symbolicky nevím,ale říkala mi Kristýnka že tahle Leonka a pak ještě Ondra že prý občas na prdelku od učitelky dostanou. To jde co,já myslela že tohle učitelky nesmí,nebo jestli fakt na ty zlobivý děti když to mají dovolené od rodiču mužou??? :think:

No tak to jsem na vás zvědavá,snad bude Mareček dobrej.U nás řádila ta spálová angína,tak já taky doufám že nám se vyhne,ale Yvetka ji měla.

Taky přeju krásný víkend a držím palce at ho Mareček nemusí strávit v postýlce.
Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milča 5
12.6.11 18:22

Dobrý den! omlouvám se že vám sem lezu, ale chci vás povzbudit ohledně té cukrovky taky jsem ji měla a hodnoty byli nízké,ale nedalo se to vydržet tak jsem to vůbec nedodržovala a jedla si jak jsem měla chuť a výsledky byli stále až do porodu dobré.Akorát něž jsem šla k té doktorce tak den předem jsem to doržovala. :lol: Přišlo mě to pěkně ujetý ta dieta: :-) držte se: Jinak se nám narodil zdravý krásný kluk a bez cukrovky podotýkám a já ji také nemám. :-) myslím,že to paní doktorka přehání:Jěště jednou se nezlobte,že vám sem lezu:

• Citovat
  • Upravit
6473
12.6.11 20:22

Ahoj Milčo :mavam: ,
děkuju za reakci a povzbuzení :palec: .Já jsem z tý diety fakt hotová.Ted o víkendu jsem byla na třech oslavách a mám ze sebe uplně výčitky že jsem snědla za ten víkend 4 malé kousky sladkého,jinak nic.Ale fakt se takhle provinile cítit nechci.Takže jsem ráda že jsi mi to napsala a taky doufám že mi ve čtvrtek nějak ta glykemie nevyleze zas.
Mužu se ještě zeptat,nevíš zdali je normální že nemám nic nahoře zřejmě i díky té dietě.Zítra začínám 30t,švagrová mě straší abych neskončila v nemocnici že jí to nepřijde normální.
Jinak děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.6.11 20:34

Ahojky Kamčo :mavam:

Tak jak jsi se měla přes víkend?U nás bylo v sobotu nádherně,oslava ve Lhotě se vydařila :palec: .Tchýně byla z dárečku potěšená a šperk se jí taky moc líbil :lol:

No a Havai párty moc fajn :wink: .Byla jsem ráda že jsem někam mohla zase vyrazit.Byly tam ještě další dvě těhulky.Ta má kamarádka a jedna paní co jsem ji neznala.Čeká dvojčátka a už má termín,týjo to bylo mega bříško :wink: a přitom paní poměrně hubená :wink: Takový pandírko jsem ještě neviděla 8-)
Pila jsem nealko drink mochito,no mnam mnam :palec: .
Hospudka byla rezervovaná jenom pro tuto akci a hezky vyzdobená v havai stylu :lol: ,no fakt dobrý.Jak stáhnu fotky z mobilu,pošlu ti ji :wink:

No a dnes po třetí jsme šli k Yvetce na oslavu.Také měla z dárečku radost :palec: .Botky co jsem ji koupila ji byly jen o trošku větší,takže jsem se celkem i trefila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.6.11 21:04

Ahojky Gábi :mavam: Tak to je dobře že jsi měla super víkend,že se hlavně dárečky moc líbily a oslavy dobře dopadly a jen doufám že jsi tam skoro všechno ochutnala a kašlala na nějakou dietu.

Já jsem se měla celkem dobře,Mareček včera pořád ležel a dneska mi říkal že mu je lépe ale ještě pořád polehával tak ho na zítra a možná na celý týden odhlásím ze školky.Taky u nás bylo pěkně,a jak Marek ráno včera spal tak jsem toho využila a letěla ještě do obchodu jinak jsem byla pořád doma.

Chtěla jsem jsi zajet někam sama na kole,že by ho lídal manžel ale Mareček nechtěl tak jsem nakonec zůstala doma a dívali jsme se na pohádku.

Tak jsi dneska taky nemusela vařit?

Tchýně upekla včera kačenu,a dokonce udělala i bram.knedlíky a zelí jsem udělala já tak jsem měla dneska oběd bez práce jenom jsem ho ohřála a máme i na zítra.

Na fotečky se budu moc těšit,ráda se podívám jak taková oslava vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.