SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
14.6.11 22:54

Taky mě to mrzí že tam nemuže být :think: ,asi to bude líto i Kristýnce ale pochopí to.Řeknu jí že to budem nahrávat a pak se na to společně podíváme.
Já jsem si brala kameru na splátky ještě když jsem čekala Kristýnku.Že jsem si říkala dokud tak nějak je víc peněz,pak je to splácení podstatně horší.
I ted mě štve těch 1500kč co mi jde na stavebko měsíčně,ale zase uznávám že doma bych to neušetřila :roll:

U nás byl právě květáček za 25 a docela velikej,no pro nás na dva dny :palec: .Bramburky mě už zase docházej,musím vyslat manžela at koupí velkej pytel zase.
Ted jsem se táhla s pracím práškem pro mimča 5kg něco +50%navíc zdarma,tak jsem se pěkně pronesla nějakých 8kg.Naštěstí tu drogerku máme kousek od baráku,tak jsem doufala že to zmáknu.

Děkuju za držení palečku,budou potřeba hlavně ve čtvrtek myslím.Na ten ultrazvuk jsem vážně zvědavá :think:

Tak já pádím chrupkat.Přeju dobrou noc a krásné sny :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.6.11 19:56

Ahoj Milčo :mavam: ,
tak glykemii jsem měla přestože si tak 3× do týdně zahřeším nanukem ještě lepší než minule.Mimčo mi teda o týden zhublo tou dietou,ale tím že bylo od začátku o 5-6dní větší,tak dr že to je v pořádku.
K váze že nemám nic nahoře mi řekla „budte ráda“,tak asi nemá smysl váhu řešit :think:

Dovolila mě protože má mimčo hlad z těch testíku jak se to zjištuje,tak dát si místo dvou odpoledních jídel s chlebem celozrný rohlík nebo dalamánek,což jsem ráda,prorože furt jen chleba chleba je na odstřel :jazyk:

Tak to máme děti podobného věku :palec: .Nám jde dcerka letos do první třídy a v srpnu se nám narodí Daniel :palec:

Přeju krásnou sobotu a vubec hezký víkend,pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milča 5
19.6.11 17:39

Gábi,já to měla také pořád stejný,tak bych to zas tak moc nedodržovala a jedla na co mám chuť já to taky tak dělala. Jonášek když se narodil tak měl 3,500 a 51cm takže krásné míry.Užívej si těhotenství a zybytečně se stou doktorkou nestresuj. Když jsem to říkala své gynekoložce tak se to mu smála, že ty hodnoty nejsou vysoký a ona takhle vyšiluje. :-D To jsem ráda,že ti to dopadlo dobře. :potlesk: jsem ti to říkala a ted už se jenom láduj at mimísek roste. A kdy máš termín? :dance: Nám jsou už 4.měs. hrozně to letí. A těší se malá do školy?pa pa

• Citovat
  • Upravit
6473
19.6.11 22:03

Ahojky Kamčo :mavam: ,jé promin já vubec nekoukla do zprávyček že jsi psala,tak se omlouvám že nepíšu dřív :oops: .

Já vím nemáte to vubec lehké ted :-( .Přemýšlela jsem co ted budeš dělat,jestli pujdeš na pracák,protože sehnat práci kéž by na ranní nebo aby aspon odpolední nekončila v devět v deset večer,je už asi nadlidský výkon.
Já taky vubec nevím kam potom pujdu pracovat.Nechci se tím ted stresovat,ale určitě by člověk klidnější byl,kdyby se měl kam vrátit :think: .
Pořád s tou mou kamarádkou přemýšlíme o nějakém tom podnikání,ale pak že do toho přišlo těhulkování,tak to padlo.

Jinak u doktoru… :roll: Ve středu mě moje gynekoložka viděsila že se nikdy nesetkala s tím aby někdo nic nepřibral touhle dobou.A že by to mohlo být špatné,když by byl plod malý,že něco hrozí…tak že bych hned byla braná jako riziková,ale že počkáme až co ukáže ultrazvuk.
No a ten ve čtvrtek ultrazvuk potvrdil že mimčo o týden zhublo tou dietou,ale že mělo od začátku5-6dní navíc tak ted je akorát.V dia poradně mi dr řekla na váhu „tak budte ráda“.Tak v jedné poradně tě viděsí a druhé řeknou budte ráda,asi nemá smysl váhu řešit.
Znova mě pan doktor potvrdil chlapečka :srdce:

Doktorka viděla z těch testíku že mimčo hladový,zase jsem to měla až na druhém tom testovacím políčku a tak mi aspon povolila místo dvou odpoledních jídel s chlebem dát si celozrné pečivo,tak to jsem ráda.
A představ si přestože hřeším párkrát do týdne nanukama tak jsem měla ještě lepší výsledky glykemii jak minule.Takže si toho nanučka bez výčitek budu dávat :roll: ale jinak mi samozřejmě více nepovolila.Ikdyž si myslím že tyto výsledky tak to už cukrovka žádná není,ale mám pocit kdo se ocitne ve spárech téhle doktorky,ten neodejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.6.11 22:16

Ahoj Milčo :mavam: ,no já si vubec myslím že ty výsledky jsou ukázkový že ani cukrovku nemám,ale tak mi to přijde kdo jednou uvízne v jejich spárech :lol: ,toho už jen tak nepustí :think: .30.6 mi budou brát krev na ten dlouhodobej cukr ze žíly,ale tak já doufám když jsem ho měla dobrej i než mi tu cukrovku zjistila,že zhoršit se to snad nemohlo :think: .

Jinak míry vašeho Jonáška jsou přímo ukázkový,takže taky žádný obr mimčo jak strašej tou cukrovkou :think:.
Dcerka měla 3350g a 51cm a ted si musím ještě dva měsíce počkat než zjistím míry syna :lol: .Termín mám 22.8.už jen dva měsíce,letí to letí.

Kristýnka mi zítra odjíždí do školky v přírodě až do pátku,tak se mi bude určitě moc stýskat :think: .Do školy se těší,ale neví chudinka co to obnáší ještě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.6.11 22:26

Gábi,to nevadí vůbec se neomlouvej když jsem tu teď pár dní nebyla tak jsi nevěděla kdy nepíši.

Nemám to lehké to máš pravdu,ale budu muset to nějak zvládnout ale je hlavní že už to máme za sebou a budu jen doufat že už mně bude čekat jen to dobré.
Tu péči mám ještě do konce měsíce, a potom se musím přihlásit na úřad práce a snažit jsi něco najít ale vím že to bude moc těžké.

Tak je to dobře,že jsi dopadla dobře ikdyž jsi nic nepřibrala to je fakt divný.A jen pěkně hřeš,vidíš že ti to prospívá a máš i lepší výsledky a radí ti to a ta Milča která měla to samé.To jak fakt divná doktorka,to tam je jenom ona?

A co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.6.11 22:38

Myslela jsem na tebe,že to ted máte jednu smutnou situaci v rodině za druhou,ale tak ted už to opravdu musí být lepší…a určitě bude :hug:

Ještě je dia poradna v nemocnici,ale doktorka mě poslala přímo k téhle dr.Ale slyšela jsem na ní už více kritiky :think: .
Letí to letí,už za cca dva měsíce :andel: .
Víš co mi říkal dr na ultrazvuku.Že je možné že budem muset chodit na rehabilitace kvuli chodidlum.Že to má hodně novorozenat a rehabky to spraví :think: .Prý uvidíme jak příští ultrazvuk,on ted viděl jen na jednu nožku,mimčo se nechtělo hýbat nohama,že tam má už mín místa,takže budem vědět více příště.
No tak doufám že ne,ale pokud ano,tak mě vysvětloval že to je celkem časté at se tím nijak nestresuju.

Zítra mi už Kristy odjíždí do té školy v přírodě.To bude nezvyk ji tady nemít 5dní,už při balení kufru,to na mě doléhalo a bylo mi to líto :-( .

Nad zítřejším obědem stále přemýšlím,co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.6.11 23:09

Tak jsem nic moc ve vaně nevymyslela co k zítřejšímu obědu :nevim: .
Asi vyndám mletý maso a udělám čevabčiči s bramborem.Taky bych mohla tu plněnou roládu,ale to nechám až přijede Kristýnka,protože ji má taky ráda.

Zbyly ještě plněný bramborový knedlíky uzeným,ale ted jsme je měli dva dny,mimochodem Kristýnka pomáhala s jejich přípravou :palec: ,ale tak jsem je dala do mrazáku,aby tady měli oběd třeba až budu v porodnici.Zbylou polévku jsem dala manželovi do práce na zítra,tak tady nebude nic :think:

Jeden den si chcem zajít na picu,když budeme samotinký doma,ale ještě nevím který večer :nevim:

Tak já pujdu chrupkat.Přeju dobrou noc a sladké sny,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.6.11 23:19

Já zítra ještě nemusím vařit,máme oběd ještě s té soboty zbylo hodně porcí protože plno lidí pak nepřišlo.

Tak zítra ti už Kristýnka odjíždí,tak ať se tam má moc dobře a neboj určitě se jí tam bude líbit a učitelky dají na děti pozor a pět dní není zas tak moc a za chvilku jí zas budeš mít doma.

Taky ti přeji dobrou noc a hezké sny.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milča 5
20.6.11 07:53

Bohužel, prej tady ta doktorka jediná taky jsem to zjištovala, Gábi neboj to budeš mít dobré, ale fakt jez na co máš chut,protože tohle není normální aspon vidíš že když se to dodržuje tak hladovíš jak ty tak mimčo. jen dlabej. :lol: Tak at se Kristýnce ve školce v přírodě líbí.Zatím počásko nic moc tak snad se jim udělá lepší.tak to už máš termín za pár ono to uteče jako voda. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Milča 5
20.6.11 07:55

Gábi, jěště kdyby jsi to moc dodržovala aby ti malej moc nehubnul.to bych jí tam pak šla zašlapat do země i stou její zázračnou dietou. :pankac: Chápi když má někdo ty hodnoty extra vysoký tak to beru, ale tohle je moc.
:twisted:

• Citovat
  • Upravit
6473
20.6.11 18:27

Ahoj Milčo :mavam: ,moc ti to s Jonáškem sluší :palec: ,je to pucínek sladkej jak by řekla naše Kristýnka :lol: .Děkuju za fotku :wink:
Nejsi náhodou z Přelouče?Tady vídám maminku s kočárkem tobě podobnou a vím že už má dcerku školačku.Jukla bych k tobě na profil odkud jsi abych to zjistila,ale nejde mi tam najet :think: .
Měla by být dia poradna ještě v nemocnici,co vím od kamarádek a tam i dělají každou kontrolu ultrazvuk,tady škoda že ne :think:

No pravda je že to utíká,ale když jsem začla držet tuhle dietu měla jsem trošku přes 100dní do porodu ještě a myslela jsem že mě švihne že to takovou dobu nemužu vydržet,pravda je že to docela utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.6.11 18:41

Ahoj Kamčo :mavam: ,
tak od rána bylo vidět na Kristýnce že už ji dochází že odjede a nebude s náma.Povídala mi se zaslzenýma očičkama…mami a kdo ti bude otevírat dveře když tady nebudu?Kdo ti bude sbírat ze země když ti něco upadne když tady nebudu?Kdo ti bude pomáhat když budu pryč?No to mě dostalo.Jak dokáže v šesti letech být tak pozorná a říct to takhle hezky :andel:
Doma je podezřelý ticho a klid,na tohle nejsme vubec s manželem zvyklý :think: .

Docela pěkně jsem se pronesla,než jsem došla s kufrem do školky :jazyk: .On ne že by byl tak strašně těžký,ale je to kus cesty tak se to pronese a já bych se s tím vubec tahat neměla,v osmým měsíci ještě porodit nechci…

Tak jsem nakonec vařila čevabčiči s bramborem a přišlo mi k chuti :palec: .Zítra ho asi dojím,udělala jsem dost brambor,tak jen vyndám manželovi z mrazáku prejt upečenej a zelí a budu mít oběd pro něj.Tak si myslím že na zítra mám vystaráno.

Musím se pochválit,včera jsem se přemohla a odmrazila mrazák v kuchyni :palec: .Chtěla jsem to udělat ještě než porodím,ale furt na to nějak nezbýval čas :oops: znáš to :roll:
a co ty,jak jsi se měla dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milča 5
20.6.11 19:17

Ahoj! tak to máš teda dobrý pozorovací schopnosti :dance: ano jsem bydlím v
Přelouči,ale pocházím z Pardubic to je mé rodné město. :-D

• Citovat
  • Upravit
1901
20.6.11 21:18

Ahojky Gábi :mavam: tak už máš Kristýnku na výletě a věřím že je ti moc smutno když jí nemáš u sebe ale neboj uteče to a zas tu bude pátek .A je opravdu moc hodná,a hlavně jak se o tebe hezky stará tak se pak bude starat i o miminko .

Měla jsem se celkem dobře,ráno jsme byli v Kravařích na Městském úřadu tak už to mám zrušené ty dávky a byla jsem jsi vyzvednout papíry na pracák a příští týden se půjdu nahlásit.Odpoledne jsem něco málo udělala venku a hlavně jsem pak žehlila protože jsem toho prádla měla zase hodně.

Mareček šel po týdnu volna do školky,mají být celý týden jako indiáni tak půjde až zítra protože jsme to nevěděli.Dověděla jsem se od kamarádky,že ve školce řádi angína,tak jen doufám že jí nedostane protože naše doktorka má od dalšího týdne dovolenou.

Tak jsi nakonec vymyslela dobrý obídek,a máš už i na zítra tak nemusíš vařit.Já jsem ti asi nenapsala co jsme měli na oběd na té hostině,knedlo vepřo a červené a bílé zelí a ještě zbylo i na zítra tak mám též volno v kuchyňi.

Jsi šikula,že jsi to udělala já bych taky měla ale vůbec jse mi taky do toho nechce. :palec:

Co na to ticho říká manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.