SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
26.6.11 22:55

Kamčo také jsem nic nepekla.Ale i bych upekla,ale nedojedla se bábovka ještě,sice je tam už jen malý kousek,ale myslela jsem že se to dojí.Ono ted jak to já nesmím,tak to máme na dlouho :think: .Ikdyž se přiznám když byla čerstvě upečená plátek jsem neodolala :roll: .ale nejradši bych snědla aspon tři,potom pustu :roll:

Kristy se ted taky budí nějak brzo,ale ne ty dny když má jít do školky :roll: ,proto jsem ji nakázala,že za mnou bude chodit jestli si už muže pustit tv.Ona že neumí hodiny ještě,tak si ji pouštěla třeba v 6.15 a o víkendu pohádky jsou,tak ji to ani nepřišlo že by nějak brzy vstávala.Ted se chtěla dívat v pátek večer na Popelku a v sobotu na Mrazíka,tak jsem byla ráno nekompromisní a musela spinkat dýl a taky spala :lol: .

Tak zítra dobře pořid na tom uřadu práce,ikdyž se bojím že ti ani nic nenabídnou,jak to znám z vlastní zkušenosti :think: ,každopádně budu držet palce at tam nějaká zrovna dobrá nabídka je :palec:

Ted jdu na kutě.Tak dobrou noca hezké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.6.11 23:14

Gábi,manžela totiž honí mlsná ten by mohl mít sladké každý den.Tak uvidím ,možná ho přes týden překvapím a něco rychlého upeču.

Já zítra nejedu ještě na pracák,to až ve středu nebo ve čtvrtek a ne do Opavy ale do Kravař.Zítra jedu s mamkou na menší nákupy do města,a podívat se bratrovi na nový zařízený byteček.

Tak se měj zítra moc hezky,a přeji ti dobrou noc a hezké sny!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.6.11 21:07

Ahojky Gábi :mavam: určitě koukáš na Četnické humoresky dneska je asi už poslední díl před prázdninamy nebo to bude i přes prázdniny.

Tak jak ses dneska měla?

tak jsem zjistila že je školka otevřena celý týden,ale Mareček bude chodit jenom do čtvrtka protože v pátek už jdou děti které jsou přihlášené chodit o prázdninách.Tak jsem i ráda,jestli to stihnu ve čtvrtek tak půjde Mareček po obědě domů.

Tento týden,už jedete na ten prodloužený víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.6.11 21:57

Ahojky Kamčo :mavam: ,ano ano koukala jsem.A pak mi to tady zas skoro 20minut přemýšlelo,tak doufám že se to odešle.
Ani ti nevím jestli je budou dávat i o prázdninách :think: .Dneska byl zajímavý díl.

Taky máme školku až do pátku.Ale pak v červenci je zavřená,funguje až v srpnu a to chodit nebudem.Jen tam chceme zajít s Kristýnkou ukázat mimíška :andel:
Ve čtvrtek musí Kristýnka spát,tak přemýšlím že tam doneseme kytičky už ve středu,protože to jde po obědě a budou tam obě učitelky,kdežto ve čtvrtek odpolko už ne.Taky budu asi dávat kytičku ikdyž jen malou paní kuchařce a jedný paní co jim tam uklízí a pomáhá starat se o děti.

A jak si byla dnes uspěšná,koupila jsis něco hezkého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.6.11 22:22

Gábi,byla jsem se naložit do vaničky a četla jsem jsi tam a vylezla jsem až teď tak ti píši a ty jsi mi před chvilkou psala.

U nás je právě školka otevřená teď červenci ,na naší straně a loňi byla zase školka otevřená u školy a každý rok se to střídá ale musí být víc než patnáct dětí jinak je zavřená.Mareček taky nebude chodit,zatím jsem doma a užiji jsi poslední volné prázdniny .

To víš že mi padlo něco do oka,jemně fialové tričko a na prsou je hezká kočička a je šité jak na mně. :lol: Manžel chtěl ledvinku,zak jsem mu jí koupila a Marečkovi jsem přivezla vajíčko s překvapením a bonbony.Měli v Globu výprodej oblečení,ale tam jse mi nic nelíbilo tak jsem utratila jen za potraviny a drogerku.

Byli jsme podívat bratrovi,na ten jeho nový zpravený byteček a musím říc že ho má moderní a moc hezky zařízený.Taky dal vložil dost peněz do toho,tak musí být hezký.

A budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.6.11 22:39

Gábi,tak já už se pro dnešek rozloučím a půjdu spinkat dneska bolí nožky mně. :-D

Tak se měj moc hezky zítra a přeji ti dobrou noc a hezké sny!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.6.11 23:02

Kamčo promin promin ale zase se mi to seká a čekám kdoví kolik minut než mě to pustí psát.I při té minulé zprávě se to 2× seklo.Tak už jsem si myslela že napíšu sms že to nejde,ale nakonec se to rozběhlo.Ale já tím ztratím třebas 20minut :-?

To je dobře že jsi tak pěkně nakoupila :palec: .
Zítra s vařením taky přemýšlím :think: .Já na oběd tam mám zbytek guláše s knedlíkem.Ale manželovi to nebude stačit k věče.Tak jse myslela mám tam těsto na picu,že ji upeču k večeři a ozdobím něčím mnam mnam dobrým :palec: a asi jo Kristy bude ráda.

Tak se to zase seklo :-x

A co ty máš vymyšlíno k obídku?

Tak já se rovnou rozloučím a doufám že zítra mě to sem pustí vícekrát.Ještě jednou se omlouvám.
A zase :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Tak dobrou papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.6.11 17:36

Ahojky Gábi :mavam: ,za ten včerejšek se vůbec nemusíš omlouvat a to chápu taky se mi to stávalo.

Tak jsem dneska měla na oběd,nové brambory a v Globu jsem koupila tu vaničku sekané kterou jsem jsi ráno upekla a k tomu jsme měli ještě hlávkový salát a budu to mít i na zítra.

Jak ses dneska měla?

Tak ti přeji hezký pod večer,a pak jsi napíšem víc snad ti to dneska půjde.Zatím pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.6.11 20:34

Ahojky Kamčo :mavam: :mavam: ,přes den to občas přemýšlelo,ale tak hrozný to zas nebylo.Jako včera už jsem se tady rozčilovala.Protože já třeba napsala dva řádky a už to zas nešlo…no tak ted pro změnu jsem napsala řádky čtyři :-( :-?

Jsem se ptala manžela čím to muže být a že už to asi nezvládá notas,on byl koupenej starší už,ted já ho nějaký rok taky mám :think: .Tak to bude špatenka,protože na novej v nejhorším případě fakt nemáme.

My jsme si dnes nacpali pupík tou picou mnam mnam :palec: .Na zítra jsem vyndala kuře,prsa naložím a ve čtvrtek si nejspíš ugrilujem když bude hezky a zbytek vykostím a upeču asi ty těstoviny od Maggy.

Tak Kristýnka bude muset naposledy do školky už zítra.Já že mám ve čtvrtek tu dia poradnu a manžel ji nemuže hodit ráno do školky že nemáme auto.On ted jezdí do práce na motorce a to ji vést nemuže :think: .Tak tam asi zítra donesem ty kytičky a rozloučíme se.Akorát bude chudina muset brzy vstávat,já jezdím tím autobusem v pět hodin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.6.11 21:07

Ahojky Gábi :mavam: ,já zas musím teď klepat že nám to zatím funguje.Tak uvidíš,jestli ti to nepůjde a když mi nebudeš dlouho psát tak budu vědět že ti to nejde. :cry:

Ale včera jsem fakt byla nějak víc unavená a bolely mně nožky, tak se nezlob že jsem šla dříve spát .

To věřím,že ta pizza byla moc dobrá,já to mám taky ráda a někdy jsi to ale necháme přivez domů já to nedělám.My jsme měli na večeři,takový obložený talířek a k tomu zeleninu.

Mareček půjde do školky i ve čtvrtek,ale už bude chodit po o domů.Tak to bude mít zítra Kristýnka poslední den školky,tak ať se tam hezky rozloučí paní učitelkama.

Já přemýšlím,že už zítra zajdu na ten pracák,budu mít udělaný oběd jen tchýní řeknu ať naškrábe a uvaří i nám brambory a budu to mít aspoň za sebou.Pojedu ráno autobusem,a k obědu už doufám budu zpátky a stihni i vyzvednout ze školky Marečka a když ne tak zajde pro něho manžel.

To teda jedete opravdu brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.6.11 22:16

No Kamčo taky se mi špatně vstává až tak brzy 8-o .Natož šestileté dítko :-o ,no ale jinak to nepujde když nebude auto.

A jestlipak jsi upekla nějakou buchtičku? :wink: Já včera tu bublaninu.Manžel když ji viděl upečenou na plechu tak jen blahem vrněl :lol:

Představ si dneska jsem měla opravdovou snikrsku :mrgreen: :oops: ,první čoko tyčku co držím tu dietu :oops: .Mnam mnam ,doufám jen že se to nepozná ve čtvrtek jdu na glykemii :think:

Budeš kupovat na rozloučenou učitelkám kytičku do školky?Já musím zítra ale nechci nic přehnaně drahého,protože budu brátmenší kytičky.

Dneska jsem měla ve školce nachystanou fotku z indiánského dne ze školky v přírodě :lol: ,moc pěkný.Kristýnka mi popisovala jak kdo se jmenoval,že dvě paní učitelky byly bledý tváře :mrgreen: .Je pořád plná těch dojmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.6.11 22:33

To věřím ,že se vám bude špatně vstávat hlavně Kristýnce tak potom večer zas půjde dřív spinkat.

Zatím jsem nic neupekla,ale chci pozvat rodiče na sobotu odpoledne ještě oslavit od manžela narozky protože jsem je ještě s nima neslavila tak v pátek musím něco upéct.

Taky určitě budu učitelkám něco kupovat na rozloučenou ve školce,ale nás to čeká až příští rok.Moc to nepřeháněj ,nějakou malou kytičku a na zahrádce nic nemáš že bys to nějak pěkně zavázala.

Zítra jede Mareček na výlet,má jsi vzít batoh s pláštěnkou a nějakou dobrůtku a pití ale nevím kam pojedou.To mi pak řekne až přijedou,nevím jestli jim to učitelka vůbec řekla.

Tak se budu dneska zase loučit,jsem už okoupaná tak půjdu do postýlky.Tak se měj zítra moc hezky a ,ať se Kristýnka moc hezky ve školce rozloučí.Dobrou noc a pěkně se vyspi!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.6.11 23:03

Kamčo 20minut se sem snažím dostat,já z toho dostávám psotník :pocitac: .Manžel říkal že jak bude chvilka že mi zkusí vyčistit pamět nebo cosi,jestli to nebude lepší,protože to se nedá.

Tak to maj fajn.Výlet jako překvapení na konec školního roku :palec: .

Taky jdu chrupkat,zítra musím do práce s papírama ne mateřskou,tak to už pujdu asi naposled tam.Jsem ráda,protože to je kus cesty do kopce a já budu zas KO :think:

Tak dobře pořid zítra a ted pěkné sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.6.11 19:24

Ahoj Kamčo :mavam: ,
tak co vydala jsi se dnes na ten pracák? :wink: .A jak jsi dopadla?Já toho stihla docela dost za dnešek.

V té práci s papírama,pak koupit kytičky,nestihla jsem teda uvařit včas,tak jsem jedla o trochu dýl než bych podle diety měla,no ale to neřeším.Pak naložila kuřecí plátky zítra na grilovačku,doufám že tedy nebude pršet 8-o a sláva vyžehlila zase dvě pračky prádla,co mi sem čoveče někdo podstrčil :mrgreen: ,protože to není možný že by to furt bylo prádlo naše :mrgreen:
Dokonce jsem ještě vytrhala plevel asi třičtvrtě záhonku a to jsem myslela že do porodu už asi nezvládnu,víš co jsi přímo na sluníčku,je to na kolaps :jazyk: ,ale mezitím jsem se osvěžila v bazénku abych mohla pokračovat.

Kamčo hrozně zvláštní pocit když odcházíš naposledy ze školky.Já jsem hrozně vnímala,jak jedna kapitola Kristýnčina života bude přecházet do jiný :think: .A hormony…no já měla na krajíčku :oops:
Fakt takovej zvláštní pocit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.6.11 21:12

Ahojky Gábi :mavam: byla jsem se přihlásit na ten pracák,využila jsem toho že jsem měla oběd udělaný a tchýně brambory naškrábala i vařila tak jsem ráno jela.Musím jít na sociálku,vyřidit jsi ten evidenční list na důchod aby mi byla s chválena ta podpora.

Tak na výlet jeli autobusem do Chucelné ,pak vláčkem do Bolatic a přes Albertovec pěšky do školky.Mareček říkal ,že jse mu nejvíc líbila ta jízda vláčkem pak autobusem a nakonec že musel jít pěšky. :-D

U nás se odpoledne najednou tak moc zátahlo že byla tma jak víš kde :lol: a začalo tak lít jak z konve že jsme museli být doma tak jsem taky vyžehlila a hráli jsme hry a kresliy.A ještě jsem stihla i šít ale zlomila jse mi jehla tak jsem to pak zabalila.

Tak Kristýnka jde zítra naposledy do školky,věřím ti že je ti to líto že jí končí dětství a začíná jí nová etapa života že už bude školačka a bude pořád větší a větší.

Budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.