Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak bych jsi ty sáčky taky mohla zkusit koupit,a možná my to bude chutnat no uvidím jestli to u nás ale budou zase mít.
Manžel říkal že jsi zkusí potom ten další týden,až bude Mareček zase doma vzít dovolenou a že by jsme mohli zajet do Ostravy do toho Dinoparku šlyšela jsem že je to moc pěkné a stojí to za to tam jet.A ještě chce Marek jet někde vláčkem,ta uvidíme kde se všude dostanem na ty jednodenní výlety.
Musím tam zítra jet na ten pracák,ale je to blbé že tam jedu úplně zbytečně když ten papír zas nemám snad ta paní nic neřekne. ![]()
Já už to prádlo mám schované v pokoji kde se převlíkame,tak ho tam nechám mám tam otevřené okna tak mi to taky uschne.
Tak to teda Kristýnka dlouho spinká,ale když zas byla na té dovolené chodila pozdě spát tak jí ti spinkání opravdu chybí.
Já ještě pořád nevím,co zítra uvařím a když nic lepšího nevymyslím budou zapečené brambory které zbyli z dneška.
A manžel se ti nedíval na tu pračku?
Jojo Kamčo Dinopark doporučuju.My byli v Plzni loni a předloni a užasný doslova a do písmene
,fakt jeden z nej výletu.Ještě se mi moc líbilo na Ještědu.Manžel si právě ted myslel že na tu Sněžku se také jede kabinkovou lanovkou,ale tam byla sedačková,ale tak aspon si to také zažil,on byl poprvé i v kabinkové i ted v té sedačkové.
Já měla tak trochu v plánu když bych neděla ten květák rizoto,tak ho asi udělám potom,ikdyž třeba to změním že mě zas něco napadne.
Ty kávy si určitě kup,je to výborný osvěžení takhle v létě
.
Manžel se na pračku podívá zítra,ted spravuje tu naši předešlou a je zvedlá na tom železným provazu…asi to blbě vysvětluju,ale snad víš co tím myslím ![]()
No fakt ještě Kristy dospává ty Krkonoše ![]()
Kamčo jsem ráda že dnes jsem ti mohla písnout vícekrát
,ted už ale pujdu na kutě.
Tak zítra dobře pořid,ikdyž vím že na uřad jedeš zbytečně,ale třeba něco jiného zařídíte nebo pokoupíte ![]()
Dobrou noc a hezké sny
![]()
Víš,pořád jsme jezdily jenom do ZOO do Ostravy tak jsem chtěla letos změnu a už jsme se dívaly i na internetu na stránky o Dinoparku a vypadá to tam moc pěkně.
A mně opravdu nic nenapadlo,tak budou zítra na oběd ty zapečené brambory a polévku ještě mám ale na čtvtrek už ne.
Já zítra jedu sama,Marečka bude hlídat manžel tak jsi tam si zajdu podívat i do obchodů a nemusím zpěchat na autobus.
Taky jsem ráda,že jsme si dneska napsali víc tak se měj zítra moc hezky a přeji ti dobrou noc!!Pa.
![]()
Ahojky Kamčo
,tak co už jsi doma z uřadu?Asi ne vid?Ono to chvilku dá,když je čas a začnou se obíhat obchudky ![]()
U nás dnes ráno trochu sprchlo,ale už je tam zase pařák a sluníčko svítí,tak jsem bazén odkryla a těším se až se odpolko vykoupu a osvěžím ![]()
Tý jo Kamčo už mám jen 40dní do porodu
,nějak to rychle uteklo
.Slyšela jsem názor že ty maminy co mají těhotenskou cukrovku nesmí přenášet,tak to by se mi docela líbilo pokud je to pravda.V pondělí jdu na dia poradny,tak si myslím podle té mé kamarádky že už tam pujdu naposledy a řeknou mě tam k tomu něco.
Tak přeju hezký den a doufám že jsis něco hezkého koupila
,tak pa ![]()
Ahoj Kamčo
,vubec se nic neděje.Já si myslela že vám nejde pc kvuli bouřce.U nás byla večer fakt brutus a dlouhá bouřka.Taková už dlouho nebyla.
Pak ještě ráno mě probudila ale to byla menší bouřka.
Zrovna se chystám že zajdu s Kristy na nákup.Zapečenej květáček zbyl,ale není ho tam dost pro všechny.Tak ho nechám manželovi a Kristýnce k večeři a my si uděláme k obídku ty těstoviny od Maggy ze sáčku,ty mužem ![]()
Copak dobrého vaříš ty?
Tak krásný den ikdyž možná deštový,papa ![]()
Ahojky Gábi
,ještě jednou se omlouvám za včerejšek ale byla jsem nějak unavená a přepadl mně spánek u tv a pak už pozdě jsem nepsaĺa protože určitě jsi měla vypli mobil ale ráno jsem ti psala email.
Manžell říkal že u nás v noci vůbec nepršelo,ale začalo trochu ráno a pak přestalo tak byl ještě Mareček venku na dvoře ale odpoledne už začali bouřky a pršelo tak jsme museli být už doma.Tak jsme nakonec nešli k té švagrové se koupat a skákat na trampolíně,tak vidíme jestli tam nezajdem zítra aspoň na chvilku.
Dneska jsem vařila na oběd karbenátky obalené v troj obalu a brambůrky a k tomu hlávkový salát.A odpoledne jsem jsi uvařila porkovou polévku,tak jí mám už na zítra udělanou.
To už je opravdu jen 40dní,tak to máš už za chvilku a určitě se už těšíš jak budeš mít Danielka doma. ![]()
A jak ses dneska měla?
Tak se zatím měj hezky,a snad jsi večer napíšem víc.Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,
u nás to také dnes nebylo na koupání,ale aspon si člověk zase trochu oddychnul od těch pařáku
.Dopolko trochu sprchlo ale jen maličko a pak už byl klid.Ani ted to nevypadá na nějakou bouřku.
Odpolko se tady stavila sestra s rodinou,vezou děti k našim jak jsem ti psala,nebo aspon myslím
že jsem psala.Že by prý tady příští víkend byli u nás,ale nejspíš jen ona s Aničkou,Vašek jako táta ten už s nima nepřijede že je v práci a Vašík ten sem nechce,on je to takovej nervák,malej Václav víš.Náš Jára se mu směje že ve svých letech dělá scény při jídle atd…
a jemu to samozřejmě vadí.
Tak mě zase přivezla krabici věcí z čeho Anička vyrostla,ta jsem to uklízela,týjo tepláčky nemám už ani kam dát
,ale jsem zrovna za ty ráda,protože mi Kristy ted dost vyrostla a moc jich nemáme,máme pár těch krásných nových co jsem ji pokoupila a chybí mi obyčejnější na dvur a do Lhoty,tak se mi to hodí,je tam hodně legínek ![]()
No jinak ti musím říct že jsme bez druhé jedničky dole
,dneska jsem ji Kristýnce vytrhla,už se ji tam moc drala ta co rostla za ní a sama si na to ted nějak netroufla.Ale byla zase statečná,v pohodě to zmákla
,tak jí víla zoubková musí zase něco nachystat ![]()
Gábi,právě u nás teď začíná pěkná bouřka ale ještě neprší tak kdybych náhodou dlouho nepsala tak jsem se odpojila aby se něco nestalo.
Mareček se právě ptal jestli se nepůjdem koupat,protože to věděl že tam půjdem ve čtvrtek tak mu to bylo i líto tak uvidíme zítra jak bude.
Tak to máš výhodu,že máš věci ještě po dcerce od sestry protože já nemám nikoho tka musím kupovat nové věci nebo chodit do sekáče.A kristýnka má výhodu,že může nosit legíny to se teď hodně nosí.
Tak to Kristýku chválím že je moc statečná,tak to jí musí opravdu zoubková víla něco malého přinést.
Mareček stále nic,ale v pondělí je objednaný k paní zubařce tak jsem zvědavá jestli mu bude něco dělat.
A kolik asi měří Kristýnka?
Tak to u nás to vážně na bouřku nevypadá.Ale říkali v rádiu že za včerejší noc bylo na nebi cca 32000blesku
,to je síla vid?Třeba to není pravda no člověk neví
.Manželovi taky vždy klekne pc.Mě notas ne že je i na baterii,ale se seká tak jako tak,takže to ve výsledku vyjde nastejno.
Ani nevím kolik měří Kristýnka,zítra ji změřím
a to má přitom ten dětský metr v pokojíčku,ale ted fakt nějak nevím.Vím že váží 23 nebo 25kg ted abych to nepopletla ![]()
Tak to já mám výhodu že dědíme hodně věcí od sestry Aničky.Ona je starší o tři roky ale je to chroustíček hubenej s malou nožkou,takže nám to většinou je hned co ona z toho vyroste ![]()
Copak budeš zítra vařit,máš ještě ty karbanátky?Já přemýšlím že udělám to rizoto
,nejspíš jo když mě nenapadne něco lepšího.A ani nevím co zas vařit o víkendu
,ty jo?
Tak já se budu pro dnešek loučit.Zítra hádám budeme vstávat brzy,protože Kristýnka podvědomně bude chtít být brzy vzhuru kvuli dárečku a hned ráno přiběhne aby mi to řekla a ukázala
.
Nachystala jsem ji tu láhev princeznovskou do školy na pití,tak bude duležitá že už má box na sváču i láhev,uplně ji vidím ![]()
Tak se hezky vyspi a at se ti něco hezkého zdá,papa
![]()
Ahoj Kamčo
,já si to myslela když si nepsala že jsi radši pc vypla.Nic se neděje,to je jasný
.U nás fouká studenější vítr,ale praží sluníčko a je celkem dost teplo
.Ted jsem byla odkrýt bazén a koukla na teploměr 24'.
Dneska ráno jsem se musela smát.Nachystala jsem Kristýnce na věž tu láhev princeznovskou do školy na pití jak jsem ti psala.A ona byla zabalená v takovým šustivým celofánu,tak jsem ji nepostavila na to místo kde udělala Kristy místo,ale kousek dál,aby když do toho ze spaní drcne at ji to nevzbudí to šustění hlasitý.
No a ráno řev
,tak já se lekla co se děje a volám na ní co se stalo.A Kristy…zoubková víla mi tady nic nenechala a já jsem tak smutná a zklamaná
,no ale s brekem a neštěstím jak kdyby se kdoví co stalo
.Tak jsem za ní přišla a říkám ji …no ale vždyt ty jsi se nekoukla pořádně
…no v tu chvíli byla zaplavena štěštím a nadšením a bylo po breku
.
To je bambula ta Kristýnka vid? ![]()
Za chvilku budem mít rizotko upečený,ještě jdu nastrouhat sýr
,tak ti přeju také dobrou chut a hezký den,snad se u vás počásko vyvrbí at nemusíte být zavřený doma.Tak papa ![]()
Ahojky Gábi
ráno ještě u nás nepršelo tak jsme šli s Marečkem do obchodu a po obědě šel zase ven na dvůr ale kolem třetí hod začalo pršet tak jsme museli být zase doma.
Takže jsme nešli zase ke švagrové se koupat a skákat na trampolíně,tak uvidíme kdy tam zas zajdem.
Tak jsem Marečka měřila tak má asi 114-115cm,a váží 19,5kg a přitom toho sní hodně ale je po manželovi ten byl taky takový hubený. ![]()
Tak to Kristýnce dobře dopadlo s tou zoubkovou vílou,byla asi ještě rozespalá že to neviděla ale hlavní je že se jí pak ta láhev líbila.
Tak jak se ti dneska dařilo?
Já jsem dneska moc nevařila jen ohřívala,měla jsem tu porkovou polévku a sladké knedle a máslo a malinový kompot.
A co jsi ty dneska vařila?
Na sobotu ještě mám ty karbenátky,jen se musí naškrábat brambory ale na neděli ještě nevím.
Tak pěkný podvečer a zatím se měj!Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,týjo tak to je Mareček chroustík teda.Já jsem ještě Kristy neměřila,ale určitě bude větší jak Mareček
.
U nás taky nepršelo,ale na koupání by to bylo jen chvílema.Fouká dost studenej vítr,ale když svítí sluníčko tak je příjemně.
Zase hlásej že v noci z neděle na pondělí má přijít studená fronta
,takže z koupání asi nic moc nebude příští týden ![]()
Dneska jsem dobře pokoupila.V penny měli ty dětský ubrousky sensitiv Huggies když vezmeš od tří kusu tak za kus 20kč,to je paráda co.Tak jsem poprosila kamarádku aby mě jich tam několik schovala,takže mám doma slušnou zásobyčku a to už jsem nějaký koupila na mimi.Ikdyž ona se s nima do dneška otírá i Kristy ruce třeba po jídle.Mám jich doma slušnou zásobu,to nebudu muset kupovat rok ![]()
Dneska jsem dělala rizoto s nastrouhaným sýrem,ale vubec nemám vymyšlíno co o víkendu
.Nakládala jsem dnes kotletku teda,tak tu bud nechám na neděli k obědu nebo si ji večer ogrilujem,ale asi spíš k obědu třeba s hranolkama ty jsme dlouho neměli.Z kostí zítra uvařím polévku.Ale nějak mě vubec nenapadá co k druhému zítra ![]()
Asi budu muset juknout do mrazáku jestli mě něco trkne.Musím udělat něco masovýho,protože byl dva dny ten květák zapečenej a dnes rizoto,tak sice trochu masa je ale víš co,nějaká pořádná porce ne ![]()
Tak zatím pa ![]()
Gábi,je Mareček chroustík ale víš kolik on toho všechno sní a vůbec to není na něm vidět a říkají mi lidi ze strandy že mu mám dát konečně něco najíst. ![]()
U nás nebyl studený vítr,ale bylo tak nějak zataženo a odpoledne začalo zase pršet ale venku jsme naštěstí byly tak je to dobré.Mareček má jít příští týden k té babičce na prázdniny,tak jestli bude zima a pršet tak co s ním tam babi bude dělat a taky abych mu dala sebou nějaké teplé oblečení.To je fakt hrůza,to je skoro jak na podzim a ne léto. ![]()
Jsi šikula,a ty ubrousky se ti budou hodit a taky budeš mít velkou spotřebu tak ti možná aňi rok nevydrží ta zásoba.
A já je taky doma a v tašce mám,když třeba někde jsme a Marek má špinavé ruce tak mu je do nich taky utírám.
Na zítra obidek mám,ale na neděli ještě pořád nevím zkusím se třeba zeptat zítra manžela co by jsi tak přál v neděli na oběd speciálního.
A buchtu jsem zase neupekla,nějak se mi nechtělo jsem asi fakt lenivá. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.