Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gábi,u nás pršelo zase celý den,už mně to nebaví být pořád doma ale dneska mi to odpoledne uteklo.Dívala jsem se na zprávy jak jsou ty záplavy,a hlavně co se stalo v Norku.
Kristýnka je šikula ,a určitě se už těší až bude mimnko a tak se bála o tebe. ![]()
Tak hlavně že to potom Kristýnce vynahradíš,a věřím že jí to bylo líto když se tak těšila že tam bude Anička spinkat a nakonec že pojede domů. ![]()
Tak ti držím na zítra palečky,ať to stihneš všechno nachystat a hlavně pěkně odpoledne oslavit. ![]()
Půjdu už spinkat,tak ti přeji dobrou noc a hezké sny!!
![]()
Jsem tě Kamčo zapoměla pochválit,manžel měl určitě radost z buchtičky
![]()
Nakonec jsem vymyslela že zítra uvařím smaženýho sýra s hranolkama a to bude rychlovka a nezdržím se tím tolik
.A polívečku to uvidím ráno jaká se mi bude chtít vařit
,možná česnečku.
Také pujdu chrupkat,tak dobrou noc a sladké sny
![]()
Ahojky Kamčo
,
tak ti jsem vážně ráda že je ta oslava za náma
.Kristýnka z dárečku nadšená a co toho zas dostala.Nejen od nás ale ode všech když se to pak sejde
,tak to nevypadá jako svátek ale jako vánoce ![]()
Vubec jsem nestíhala dnes pustit pc a to jsem chtěla našim ukázat fotky z Krkonoš
,měla jsem fofr abych vše stihla.Manžel mi trošku pomohl že vyluxoval obývák a došel pro limonády aby měli hosté pitivo
,ale i tak toho na mě bylo moc.Ono to máš s uvařením oběda stejně dost a to jsem ani nesetřela prach
,na to už nějak nezbyl čas ![]()
Ted tak přemýšlím co zítra uvařím,polévku máme dělala jsem kuřecí nakonec s kapáním,ale co k druhému
Jestli vyndám ty kuřecí paličky a kaši…no možná ano
.Ta čína se mi nechce dělat z kilča.Kdyby nehlásili déšt tak něco nechám na večer na gril,ale hlásí špatný počasí takže by asi z grilovačky nic nebylo.
A jak jste strávili sobotu vy? ![]()
Ahoj Gábi
byla jsem jsi včera večer sednout s kamarádkou, a nestihla jsem tu už napsat tak se omlouvám.
To měla určitě Kristýnka radost s tolika dárečků, a jak je vás víc tak to musí opravdu vypadat jak o vánocích. Chválím manžela že ti aspoň tak trošku vypomohl,a věřím že to bylo na tebe moc tak dneska jsi zase na oplátku odpočineš. ![]()
Já nemusím vařit,jsme pozvání k našim na oběd a už jse moc těším na Marečka.bylo doma takové nezvyklé ticho,krom toho že hrálo jenom rádio a všude bylo uklizeno. ![]()
Tak jsi dneska při neděli odpočiň, a přeji hezký den a večer jsi napíšem víc.Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,nic se neděje.Já si říkala že vám to asi nefunguje.Tak jsi využila volného večera,to je dobře.Taky si chci jít ještě než porodím s tou mou kamarádkou sednout tady třeba do picerky na nějakou dobrou kávyčku.
Představ si už dvě noci je mi uplně špatně když si lehnu.Snažím se usnout a udělá se mi jakoby knedlík v krku a já po chvíli nakonec jdu zvracet jak mi je těžko a usnu až potom
.Nevím jestli mě tam mimčo tlačí hodně na něco
,nebo já byla dost najedená a nedala jsem si tu večeři v deset večer,tak že by to bylo tím že při té cukrovce je potřeba stejně pojíst ikdyž já právě třeba včera byla taková nacpaná z té oslavy,znáš to
tak už jsem neměla náladu něco víc do sebe tlačit.
Jojo jinak mám dnes volnější den,už jen že jsme vstávali až po desátý a já začla vařit nějak o pul jedenáctý.Tak dneska jsme obědvali druhé dýl
,ale to neva.My na tom zas tak netrváme jíst přesně v poledne,já stejně při té dietě bych měla jíst až na jednu.
Tak Kamčo krásnou neděli a věřím že na Marečka se už moc moc těšíš
,papa ![]()
Ahojky Gábi
úplně jsem zapoměla ráno popřát Kristýnce všchno nejlepší k svátku,hodně štěstíčka a mnoho zdravíčka! ![]()
Tak že by tě malý Danielek tlačil na žaludek, a tím jak jsi lehneš ti je špatně tak snad to bude dneska lepší. ![]()
To víš,že jsem se moc těšila na Marečka a už se těšila kdy už pojedem.Taťka uvařil velmi dobrou vepř.polévku ze zeleninou a nudlemi,a na druhé jsme měli knedlík ,vepř.maso a bílé a červené zelí.
Zítra taky nemusím vařit,protože u nás nebude od 11:30h.-15:00h.proud tak jsme rozhodli že pojedem do Opavy na nákup a přitom jsi také zajdem někam na oběd.
Tak jsi dneska doufám odpočívala,po včerejší náročné sobotě když ses musela starat o pohoštění.
Tak jak ses dneska měla?
Ahoj Kamčo
,za Kristýnku děkuju
.Zkoušela že jako když má svátek právě dnes jestli ještě něco nedostane
vtipálek
toho měla asi málo ![]()
Tak to je fajnový,spojíte potřebný s užitečným a zítra si uděláte hezký den i s obídkem ![]()
Dnes jsem vážně skoro nic kromě oběda neudělala
,tak snad by to mohlo být lepší,ale nevím nevím už ted mi je trochu těžko
.Zkusím když něco maličkýho ted pojím v těch deset jestli to nebude lepší
My zítra s Kristýnkou dojíme asi ty kuřecí paličky s bramborem a manželovi udělám asi lečo.Měla bych mít zeleninu ještě v mrazáku jeden balíček na to
a manžel by byl moc rád.V sobotu hpo cejtil od sousedu a říkal že by si ho dal ![]()
Gábi,myslela jsem na to ráno jak ti budu psát že popřeji Kristýnce k svátku a vidíš nakonec jsem zapoměla.Chtěla se asi ujistit že dostala všechno co měla,tak se jenom zeptala jestli ještě něco nedostane dneska.
Už je třeba jet na ten velký nákup,protože u nás to je drahé a teď to mají dokonce v akci jako například mlíčko ale to myslím že už nebude.
Tak to je dobře že jsi dneska nic nedělala a jen odpočívala,však je neděle a nic se nedělá.Budu ti držet palečky,ať je ti dneska lepší. ![]()
Tak to budeš mít taky celkem volno v kuchyňi jen to ohřeješ,a manželovi uděláš velkou radost když mu to lečo připravíš.Taky měl manžel radost když jsem upekla to olejovku,vzala jsem kousek i mamce na ochutnávku a manžel ten zbytek snědl ještě na večeři.
Jdeš tento týden do poradny?
Příští týden doktora nemám,ale ten další ano.A zrovna moje doktorka má dovču,tak mě poslala na první monitor a krev na ty streptokoky v těhu a normální poradnu k tomu doktororvi jak chodím na ultrazvuky.Tak to moc radost nemám že budu ukazovat rozkrok doktorovi ![]()
Pak ten následný týden mám monitor a poradnu už myslím u své dr.Ted už myslím budu chodit po týdnu do poradny.No jo už se to vážně krátí,stříhám poslední měsíc ![]()
To tak uteklo Kamčo,přitom to je docela dlouhá doba když si řekneš třičtvrtě roku
.Už se těším až se budem radovat z tvého rostoucího bříška ![]()
Gábi,snad se nám to taky někdy podaří ale už to mu nevěřím a manžel se přestal nějak snažit takže nevím.
Tak hlavně že se to povedlo tobě,a moc ti to přeji a už se ti to opravdu krátí.
Tak tento týden budeš mít volno od doktorů, a pak to určitě zvládneš před pánem doktorem. ![]()
Tak se hezky vyspi a doufám že ti nebude špatně a dobrou noc!!Zítra se měj hezky,snad už nebude pršet.Pa.
![]()
Je to těžký Kamčo vím vím,ale vzpomen na mého manžela.To ten tvuj ještě souhlasil i s adopcí a muj
,ještě že aspon pil ty čajíky
.
Možná škoda že jste je už vysadili,ikdyž zkus hlídat ty plodný dny,manžel to nemusí vědět at nemá pocit že se s ním miluješ právě pro ten vhodný den ![]()
Tolik bych vám to přála
,jenže to jsou ti chlapi.Muj taky…tak se smiř s jedním,vždyt o to víc budeme moci Kristýnce dopřát.No samozřejně je to pravda,jenže my ženy takhle neuvažujeme.
Také ti přeju hezké sny a zítra pěkný den,papa
![]()
Ahojky Kamčo
,teda dnes bylo krásně vid?Tak jsem si nakonec vyjela s Kristýnkou do Pardubic po nákupech.Našim přišla reklama že je v Agrobance v sálu velký hrabák sekáč a vše za 30kč,vybrané výrobky mín a zítra za 20kč co se dnes neprodalo.
Teda kdyby jsi to viděla
.Mě teda to hrabání nebaví že to je na dýl,ale já toho měla
.
Ale co myslíš pro mě tam byla jen košilka s tou všitou podprdou,jinak vše Kristýnka a Daniel,ale až
trošku vyroste většinou
Mám pro něj třeba prostěradlo froté do dětský postýlky za 15kč,tu
hrací měkou hračku co zatáhneš za šnurku a ona něžně hraje za 30 a to našla Kristýnka
,pak dvě větší bundičky po 30kč ale fakt frajerský,to jsem si říkala že tam nemužu nechat ![]()
A Kristýnka ta si našla sama barbínku jak novou za 20,pak má snad patery tepláčky větší krásný,slabší bundičku a vše po 30
,no a oblečky za 5kč na tu svou milovanou Julinku a to já je třeba kupovala k vánocum za 80kč
.Takže zkrátka dnešní nákupy se zadařily.
Pak abych to dovršila tak v tesku sleva na kuřecí paličky že maj popraskaný krabičky a znova zabalený tou potravinovou folií.Tak je měli v akci za 60 kilčo ze 75kč,no ale z těch 60 ještě 30%sleva
kvuli tomu balení .Ještě že měla Kristýnka sebou batoh,protože si musela nějaký ty oblečky sama nést,já už bych vše nepobrala,no ani se neptej kolik jsme toho měli
Plnej batoh Kristýnky,já velkou kabelu plnou masa a pak dvě plný igelitky ještě ![]()
No a jaký den si měla ty?
Ahojky Gábi
my jsme neměli moc pěkné počasí bylo pod mrakem a potom začalo dokonce pršet ale jen tak lehce.
Pořád říkám že jsi šikula a umíš dobře nakupovat,ale je škoda že bydlíme od sebe tak daleko a nemůže chodit spolu.Už jsem ti asi psala,že se jsou u nás oba sekáče zrušené a v Opavě jsme nebyli ve městě jen v tom Globusu.Byl tam také výprodej texilu a bot,ale nic my nepadlo do oka jen Markovi jsem koupila nátělník ze slipama za 60kč a původně to stálo 99kč.
Zašli jsme si na oběd do restaurace na zimáku,a dali jsme jsi fazolovou polévku,a kuřecí měšec ze šunkou a sýrem a k tomu rýži a můžu říc že jsem si pochutnala.
Jak jsi to zvládla včera večer,bylo to dobrý?
Kamčo
,kuřecí měšec se šunkou a sýrem…
už jen ten název mi zní lákavě
natož chut ![]()
Včera mi bylo večer dost těžko,ale nezvracela jsem.Jestli to fakt ovlivní ta večeře v deset
,nebo to byla náhoda.
To jo dnes se mi ty nákupy fakt zadařily
,i z té hromady kuřecího masa mám radost.Něco ugrilujem určitě
.Ted v neděli jsem je zrovna dělala k obědu s bramborem a okurovým salátem
,dělala jsem je jako grilovaný ale v troubě ![]()
Taky jsem se divila že bylo až tak nádherně,podle předpovědi až tak hezky být nemělo.
Ted si tak přemýšlím co uvařím zítra k obědu
.Dnes jsem udělal manželovi to lečo,tak byl rád
,má i zítra do práce.
Donesl mi od mámy játra a ledvinky,tak jestli ledvinky s rýží,my je máme rádi,já vím ty ne ![]()
Co budeš vařit ty?
Gábi,moc jsem jsi pochutnala a manžel mi hned řekl že bych to mohla někdy uvařit i doma na oběd. ![]()
Tak jsi dávej ještě večer tu svačinku,možná to opravdu vliv má a věřím že to bude dneska zase lepší budu držet palečky. ![]()
Tak jsi manželovi udělala určitě velkou radost,když jsi mu udělala to lečo a ještě mu zbylo i na svačinku.
To máš pravdu že já to nejím a taky to doma nevařím,ale Mareček jak to mají ve školce tak to papá.
Koupila jsem v Globu tu sekanou v té vaničce,tak jí asi upeču a budu to mít aspoň na několik dní na oběd ale ještě to není jisté.
A byli jste taky někde na obědě?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.