SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
22.7.11 22:45

Gábi,u nás pršelo zase celý den,už mně to nebaví být pořád doma ale dneska mi to odpoledne uteklo.Dívala jsem se na zprávy jak jsou ty záplavy,a hlavně co se stalo v Norku.

Kristýnka je šikula ,a určitě se už těší až bude mimnko a tak se bála o tebe. :huban:

Tak hlavně že to potom Kristýnce vynahradíš,a věřím že jí to bylo líto když se tak těšila že tam bude Anička spinkat a nakonec že pojede domů. :-(

Tak ti držím na zítra palečky,ať to stihneš všechno nachystat a hlavně pěkně odpoledne oslavit. :palec:

Půjdu už spinkat,tak ti přeji dobrou noc a hezké sny!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.7.11 23:07

Jsem tě Kamčo zapoměla pochválit,manžel měl určitě radost z buchtičky :palec: :palec:

Nakonec jsem vymyslela že zítra uvařím smaženýho sýra s hranolkama a to bude rychlovka a nezdržím se tím tolik :wink: .A polívečku to uvidím ráno jaká se mi bude chtít vařit :lol: ,možná česnečku.

Také pujdu chrupkat,tak dobrou noc a sladké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.7.11 21:18

Ahojky Kamčo :mavam: ,
tak ti jsem vážně ráda že je ta oslava za náma :dance: .Kristýnka z dárečku nadšená a co toho zas dostala.Nejen od nás ale ode všech když se to pak sejde :wink: ,tak to nevypadá jako svátek ale jako vánoce :wink:

Vubec jsem nestíhala dnes pustit pc a to jsem chtěla našim ukázat fotky z Krkonoš :think: ,měla jsem fofr abych vše stihla.Manžel mi trošku pomohl že vyluxoval obývák a došel pro limonády aby měli hosté pitivo :lol: ,ale i tak toho na mě bylo moc.Ono to máš s uvařením oběda stejně dost a to jsem ani nesetřela prach :think: ,na to už nějak nezbyl čas :oops:

Ted tak přemýšlím co zítra uvařím,polévku máme dělala jsem kuřecí nakonec s kapáním,ale co k druhému :think: Jestli vyndám ty kuřecí paličky a kaši…no možná ano :wink: .Ta čína se mi nechce dělat z kilča.Kdyby nehlásili déšt tak něco nechám na večer na gril,ale hlásí špatný počasí takže by asi z grilovačky nic nebylo.

A jak jste strávili sobotu vy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.7.11 09:08

Ahoj Gábi :mavam: byla jsem jsi včera večer sednout s kamarádkou, a nestihla jsem tu už napsat tak se omlouvám.

To měla určitě Kristýnka radost s tolika dárečků, a jak je vás víc tak to musí opravdu vypadat jak o vánocích. Chválím manžela že ti aspoň tak trošku vypomohl,a věřím že to bylo na tebe moc tak dneska jsi zase na oplátku odpočineš. :palec:

Já nemusím vařit,jsme pozvání k našim na oběd a už jse moc těším na Marečka.bylo doma takové nezvyklé ticho,krom toho že hrálo jenom rádio a všude bylo uklizeno. :-)

Tak jsi dneska při neděli odpočiň, a přeji hezký den a večer jsi napíšem víc.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.7.11 14:18

Ahojky Kamčo :mavam: ,nic se neděje.Já si říkala že vám to asi nefunguje.Tak jsi využila volného večera,to je dobře.Taky si chci jít ještě než porodím s tou mou kamarádkou sednout tady třeba do picerky na nějakou dobrou kávyčku.

Představ si už dvě noci je mi uplně špatně když si lehnu.Snažím se usnout a udělá se mi jakoby knedlík v krku a já po chvíli nakonec jdu zvracet jak mi je těžko a usnu až potom :think: .Nevím jestli mě tam mimčo tlačí hodně na něco :think: ,nebo já byla dost najedená a nedala jsem si tu večeři v deset večer,tak že by to bylo tím že při té cukrovce je potřeba stejně pojíst ikdyž já právě třeba včera byla taková nacpaná z té oslavy,znáš to :think: tak už jsem neměla náladu něco víc do sebe tlačit.

Jojo jinak mám dnes volnější den,už jen že jsme vstávali až po desátý a já začla vařit nějak o pul jedenáctý.Tak dneska jsme obědvali druhé dýl :wink: ,ale to neva.My na tom zas tak netrváme jíst přesně v poledne,já stejně při té dietě bych měla jíst až na jednu.

Tak Kamčo krásnou neděli a věřím že na Marečka se už moc moc těšíš :hug: ,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.7.11 21:06

Ahojky Gábi :mavam: :mavam: úplně jsem zapoměla ráno popřát Kristýnce všchno nejlepší k svátku,hodně štěstíčka a mnoho zdravíčka! :kytka:

Tak že by tě malý Danielek tlačil na žaludek, a tím jak jsi lehneš ti je špatně tak snad to bude dneska lepší. :palec:

To víš,že jsem se moc těšila na Marečka a už se těšila kdy už pojedem.Taťka uvařil velmi dobrou vepř.polévku ze zeleninou a nudlemi,a na druhé jsme měli knedlík ,vepř.maso a bílé a červené zelí.

Zítra taky nemusím vařit,protože u nás nebude od 11:30h.-15:00h.proud tak jsme rozhodli že pojedem do Opavy na nákup a přitom jsi také zajdem někam na oběd.

Tak jsi dneska doufám odpočívala,po včerejší náročné sobotě když ses musela starat o pohoštění.

Tak jak ses dneska měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.7.11 21:46

Ahoj Kamčo :mavam: ,za Kristýnku děkuju :hug: .Zkoušela že jako když má svátek právě dnes jestli ještě něco nedostane :mrgreen: vtipálek :mrgreen: toho měla asi málo 8-)

Tak to je fajnový,spojíte potřebný s užitečným a zítra si uděláte hezký den i s obídkem :lol:

Dnes jsem vážně skoro nic kromě oběda neudělala :-) ,tak snad by to mohlo být lepší,ale nevím nevím už ted mi je trochu těžko :think: .Zkusím když něco maličkýho ted pojím v těch deset jestli to nebude lepší

My zítra s Kristýnkou dojíme asi ty kuřecí paličky s bramborem a manželovi udělám asi lečo.Měla bych mít zeleninu ještě v mrazáku jeden balíček na to :wink: a manžel by byl moc rád.V sobotu hpo cejtil od sousedu a říkal že by si ho dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.7.11 22:30

Gábi,myslela jsem na to ráno jak ti budu psát že popřeji Kristýnce k svátku a vidíš nakonec jsem zapoměla.Chtěla se asi ujistit že dostala všechno co měla,tak se jenom zeptala jestli ještě něco nedostane dneska.

Už je třeba jet na ten velký nákup,protože u nás to je drahé a teď to mají dokonce v akci jako například mlíčko ale to myslím že už nebude.

Tak to je dobře že jsi dneska nic nedělala a jen odpočívala,však je neděle a nic se nedělá.Budu ti držet palečky,ať je ti dneska lepší. :palec:

Tak to budeš mít taky celkem volno v kuchyňi jen to ohřeješ,a manželovi uděláš velkou radost když mu to lečo připravíš.Taky měl manžel radost když jsem upekla to olejovku,vzala jsem kousek i mamce na ochutnávku a manžel ten zbytek snědl ještě na večeři.

Jdeš tento týden do poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.7.11 22:43

Příští týden doktora nemám,ale ten další ano.A zrovna moje doktorka má dovču,tak mě poslala na první monitor a krev na ty streptokoky v těhu a normální poradnu k tomu doktororvi jak chodím na ultrazvuky.Tak to moc radost nemám že budu ukazovat rozkrok doktorovi :think:

Pak ten následný týden mám monitor a poradnu už myslím u své dr.Ted už myslím budu chodit po týdnu do poradny.No jo už se to vážně krátí,stříhám poslední měsíc :wink:
To tak uteklo Kamčo,přitom to je docela dlouhá doba když si řekneš třičtvrtě roku :think: .Už se těším až se budem radovat z tvého rostoucího bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.7.11 23:00

Gábi,snad se nám to taky někdy podaří ale už to mu nevěřím a manžel se přestal nějak snažit takže nevím.
Tak hlavně že se to povedlo tobě,a moc ti to přeji a už se ti to opravdu krátí.

Tak tento týden budeš mít volno od doktorů, a pak to určitě zvládneš před pánem doktorem. :palec:

Tak se hezky vyspi a doufám že ti nebude špatně a dobrou noc!!Zítra se měj hezky,snad už nebude pršet.Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.7.11 23:07

Je to těžký Kamčo vím vím,ale vzpomen na mého manžela.To ten tvuj ještě souhlasil i s adopcí a muj :cert: ,ještě že aspon pil ty čajíky :think: .

Možná škoda že jste je už vysadili,ikdyž zkus hlídat ty plodný dny,manžel to nemusí vědět at nemá pocit že se s ním miluješ právě pro ten vhodný den :think:
Tolik bych vám to přála :hug: ,jenže to jsou ti chlapi.Muj taky…tak se smiř s jedním,vždyt o to víc budeme moci Kristýnce dopřát.No samozřejně je to pravda,jenže my ženy takhle neuvažujeme.

Také ti přeju hezké sny a zítra pěkný den,papa :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.7.11 19:53

Ahojky Kamčo :mavam: ,teda dnes bylo krásně vid?Tak jsem si nakonec vyjela s Kristýnkou do Pardubic po nákupech.Našim přišla reklama že je v Agrobance v sálu velký hrabák sekáč a vše za 30kč,vybrané výrobky mín a zítra za 20kč co se dnes neprodalo.
Teda kdyby jsi to viděla :lol: .Mě teda to hrabání nebaví že to je na dýl,ale já toho měla :dance: .
Ale co myslíš pro mě tam byla jen košilka s tou všitou podprdou,jinak vše Kristýnka a Daniel,ale až
trošku vyroste většinou
Mám pro něj třeba prostěradlo froté do dětský postýlky za 15kč,tu :dance: hrací měkou hračku co zatáhneš za šnurku a ona něžně hraje za 30 a to našla Kristýnka :palec:,pak dvě větší bundičky po 30kč ale fakt frajerský,to jsem si říkala že tam nemužu nechat :mrgreen:

A Kristýnka ta si našla sama barbínku jak novou za 20,pak má snad patery tepláčky větší krásný,slabší bundičku a vše po 30 :lol: ,no a oblečky za 5kč na tu svou milovanou Julinku a to já je třeba kupovala k vánocum za 80kč :roll: .Takže zkrátka dnešní nákupy se zadařily.

Pak abych to dovršila tak v tesku sleva na kuřecí paličky že maj popraskaný krabičky a znova zabalený tou potravinovou folií.Tak je měli v akci za 60 kilčo ze 75kč,no ale z těch 60 ještě 30%sleva :mrgreen: kvuli tomu balení .Ještě že měla Kristýnka sebou batoh,protože si musela nějaký ty oblečky sama nést,já už bych vše nepobrala,no ani se neptej kolik jsme toho měli :mrgreen: Plnej batoh Kristýnky,já velkou kabelu plnou masa a pak dvě plný igelitky ještě :mrgreen:

No a jaký den si měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.7.11 20:51

Ahojky Gábi :mavam: my jsme neměli moc pěkné počasí bylo pod mrakem a potom začalo dokonce pršet ale jen tak lehce.

Pořád říkám že jsi šikula a umíš dobře nakupovat,ale je škoda že bydlíme od sebe tak daleko a nemůže chodit spolu.Už jsem ti asi psala,že se jsou u nás oba sekáče zrušené a v Opavě jsme nebyli ve městě jen v tom Globusu.Byl tam také výprodej texilu a bot,ale nic my nepadlo do oka jen Markovi jsem koupila nátělník ze slipama za 60kč a původně to stálo 99kč.

Zašli jsme si na oběd do restaurace na zimáku,a dali jsme jsi fazolovou polévku,a kuřecí měšec ze šunkou a sýrem a k tomu rýži a můžu říc že jsem si pochutnala.

Jak jsi to zvládla včera večer,bylo to dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.7.11 21:08

Kamčo :mavam: ,kuřecí měšec se šunkou a sýrem… :palec: už jen ten název mi zní lákavě :lol: natož chut :palec:

Včera mi bylo večer dost těžko,ale nezvracela jsem.Jestli to fakt ovlivní ta večeře v deset :think: ,nebo to byla náhoda.

To jo dnes se mi ty nákupy fakt zadařily :dance: ,i z té hromady kuřecího masa mám radost.Něco ugrilujem určitě :lol: .Ted v neděli jsem je zrovna dělala k obědu s bramborem a okurovým salátem :wink: ,dělala jsem je jako grilovaný ale v troubě 8-)

Taky jsem se divila že bylo až tak nádherně,podle předpovědi až tak hezky být nemělo.

Ted si tak přemýšlím co uvařím zítra k obědu :nevim: .Dnes jsem udělal manželovi to lečo,tak byl rád :dance: ,má i zítra do práce.
Donesl mi od mámy játra a ledvinky,tak jestli ledvinky s rýží,my je máme rádi,já vím ty ne :mrgreen:
Co budeš vařit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.7.11 21:44

Gábi,moc jsem jsi pochutnala a manžel mi hned řekl že bych to mohla někdy uvařit i doma na oběd. :palec:

Tak jsi dávej ještě večer tu svačinku,možná to opravdu vliv má a věřím že to bude dneska zase lepší budu držet palečky. :palec:

Tak jsi manželovi udělala určitě velkou radost,když jsi mu udělala to lečo a ještě mu zbylo i na svačinku.

To máš pravdu že já to nejím a taky to doma nevařím,ale Mareček jak to mají ve školce tak to papá.
Koupila jsem v Globu tu sekanou v té vaničce,tak jí asi upeču a budu to mít aspoň na několik dní na oběd ale ještě to není jisté.

A byli jste taky někde na obědě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.