SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
1.8.11 22:34

Gábi,jsou ty fotky opravdu moc hezké a máš pravdu že Kristýnka je jak malá modelka možná se jí i stane. :palec:

Tak mi prosím až ti to výjde ten receptík pošli,a já ho taky zkusím ale dám už asi méně cukru protože já vždycky davám do buchet míň než píšou.A taky dám heru nebo stelu,protože já máslo vůbec nekupuji jen tu zlatou Hanu v té žluté krabičce a to je jen na chleba.

Právě jsem vymyslela ,že asi vytáhnu zase prejt a naškrábu brambory ale musím udělat zelí a polévku mám kulajdu.

Tak už by opravdu nemuselo pršet,vždyť je celá zahrada mokrá a hlavně plná blátá a těch slimáku je všude. :-( Nevím,jestli nebude zítra pršet,tak bych mohla odpoledne jet s Marečkem autobusem do té Opavy ale nesmí pršet.

A bude stebou manžel u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.8.11 22:41

Hlásí Kamčo na zítra až 25' a neljepší den.Pak teploty celkem slušný,ale na čtvrtek dokonce bouřky a až do pondělka pak pršení i přes víkend.Takže to je teda počásko.
Já se také cystám do Pardubic ale ve středu,tak též doufám že tam nezmoknem,hlavně se nevracíme nejspíš autem tak to je docela nemilé,ale zkusím pokud to pujde aby pro nás manžel přijel zase na nádraží aspon.

Manžel nevím jestli bude u porodu,furt se k tomu uplně nevyjádřil,moc se mu myslím nechce,ale já bych ho tam měla ráda.Zase všude píšou at partnera nenutíme pokud nechce,no ale fakt bych byla ráda.

Ok receptík ti pošlu.
Ráda bych si došla ještě před porodem ke kadeřnici na sestříhnutí a barvu a měla bych jít ještě podruhé k zubaři,ale to nevím jestli stihnu.Volala jsem tam párkrát minulý týden,ale měli asi dovču,nikdo mi to nezvedal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.8.11 22:58

Gábi,tak to bylo bylo super kdyby jím to vyšlo zítra tak opravdu bylo .Tak se necháme na zítra zase překvapit,protože je to fakt unavné a deprimující sedět pořád doma. :-(

Pošli,a nemusíš vůbec spěchat jak ti to výjde a děkuji! :palec:

Tak manžela nenuť, a ještě se ho jednou zeptej a uvidíš a nebo jsi vem třeba mamku nebo někoho jiného.Můj manžel nebyl u porodu Marečka ,prostě to nestihl a u císaře stejnak nemohl aňi být.

Ale k té kadeřnici jsi ještě zajdi,potom opravdu nebudeš mít ze začátku vůbec čas a musíš být hezká. :palec:

Tak se měj zítra moc hezky,a snad jim to počasí výjde a budem jsi užívat zase sluníčka.Dobrou noc a hezké sny,a snad se ti bude dneska lépe spinkat!!Pa. :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.8.11 23:01

Tak doufám že dnes se vyspím :jazyk: .Kristy taky nemohla dnes nějak zabrat,ikdyž je fakt že ráno brzy nevstává.
Co ted vlastně čteš,když už nemáš HP? :wink:

Pujdu už na kutě.
Tak ti přeju dobrou noc a hezké sny :mavam: :kytka:,pa zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.8.11 19:45

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak se vám vydařil dnešní výlet? :palec: U nás bylo krásně.Dopolko teda sluníčko ještě nesvítilo,ale po poledni se to krásně vybralo a kdyby byla teplá voda v bazénu,tak je i na koupání.Ale máme ji tam ted studenou že nebylo moc hezky.

Jinak noc včera byla ještě horší :-? .Zase mi bylo špatně,vyzvracela jsem se ale bylo to prd platný.Moc těžko mi bylo furt,vubec jsem kvuli tomu nemohla zabrat :cert: .

Ted dělám teplý toustíky :palec: mnam ,už to budu mít tak se hned najím :wink: .Už jsme docela dlouho toustíky neměli 8-)

Zítra se chystáme do Pardubic,ale manžel pro nás teda nepřijede,ale aspon nás tady vyzvedne :palec: .Mě by švihlo jít to pěšky,dnes mě břicho zase bralo moc :think: .Jsem zvědavá jestli mi zítra v poradně něco řekne,jako že už se třeba otevírám,ale myslím že asi ne.Ani minulý týden mi nic neřekla doktorka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.8.11 21:09

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jsme dneska měli stejné počasí ale do Opavy jsme nejeli a pojedem až zítra a přijede také i moje mamka.

Odpoledne jsme si udělali s Marečkem malý výlet na kolech, a zajeli jsme si do vedlejší vesnice na dětské hřiště a pak zase jeli domů.

Tak máme zítra obě dvě výletníckou středu,tak hlavně aby bylo jak dneska.Manžel bude mít ještě ten prejt červený,a zelí z cukety jsi jen ohřeje a tchýně mu naškrábe a uvaří brambory už to máme domluvený a my dva s Markem jsi zajdem na obídek tak to mám zítra bez vaření.A jak ty?

To je blbý ,že ti bylo včera špatně a že ses vůbec nevyspala když teď ten spánek tolik potřebuješ.Tak snad to bude dneska lepší,budu ti držet palečky a taky zítra v poradně ať je všechno v pořádku. :palec:

A jak ses jinak měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.8.11 21:23

Kamčo Kristýnka také nakonec byla řádit na hřišti :wink: .Stavila se kamarádka s klukama že má od včera dovču 14dní a pak si Kristýnku vzali a šli ještě s klukama na hřiště.To jsem ráda,protože já už tam s ní dlouho nemužu.
Za jedno ty tepla,už tam nevydržím sedět a za druhý se nemám kde vyčurat :oops: ,tak jsem byla ráda že si tam pohrála.

Ani nevím co budem zítra u našich obědvat :wink: a manželovi tomu udělám něco rychlého večer.Nevím ale co ještě.Párky z mrazáku jsou skoro snědený,tak nevím :nevim:
Něco pořádnýho uvařím až na čtvrtek.

Představ si také mě nepřišly ještě žádný peníze,doufala jsem že to pošlou nějak zpožděně když se to ten minulý týden uzavřelo,ale oni to fakt asi pošlou zpětně v puli tohodle měsíce.Že ale nemá člověk dva měsíce pomalu prachy,nikdo neřeší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.8.11 22:01

Gábi,taky jsi tam Mareček hezky za řádil a nechtěl jet domů,pořád mamko ještě chvilku.Tak pak jsem mu ještě slíbila nanuk na cestu,tak potom řekl že už radši pojedem. :-D To máš pravdu ,že se tam nedá nikde zajít se uvolnit,Marek to má jednoduché. :-)

Já teď zase čekám na to rozhodnutí z pracáku,jestli vůbec dostanu nějaké penízky a jedu tam až příští středu tak říkala že bych to už měla vědět.Jim je to úpně jedno,ale ty platit musíš hned a to je ten bordel u nás!

Taky nevím ještě co jsi dáme zítra dobrého,ale jestli bude řízek tak jsi ho Marek určitě dá.

A ptala ses mně včera co teď čtu,tak od Vlasty Javořické" Trny do srdce " jsou to takové příběhy ze života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.8.11 22:37

Jojo u nás také padl nanuček :lol: .Bez něj to nejde :roll: .Já jen doufám že zítra nezmoknem,už hlásí deště,ale teploty přijatelný :think: ,no a na ten čtvrtek i bouřky,ještě že nemáme nic v plánu jako cestování.

Dneska jsem se objednala k té kadeřnici.Sice nemám moc korunek,jenže kdoví jestli bych to pak ještě stihla.Na zubním mi to zase nikdo nezvedal :think:

Psala jsem ti včera jak jsem se spálila škaredě na ruce :cert: .Když jsem vyndávala ty bramborový knedlíky z vody tak mi málem sklouzly z pokličky ,no a jak jsem je chytala tak jsem se přitřela o pekáč čerstvě vytáhlej z trouby :cert: ,no jsem to nešika.Pěkně to pálilo a mám to dost velký teda.Šikovná opravdu.Manžel mi pak říkal,ježiš tak si je měla nechat spadnout vždyt bys je opláchla,jenže v tu chvíli to je takovej reflex…no a už to bylo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.8.11 22:57

Tak já to Kamčo pro dnešek balím,ikdyž mám obavy že bude noc stát zase za prd.Už ted mi je těžko nějak.Mám z tohodle docela vítr,jestli mě bude takhle až do porodu a nevyhnu se zvracení…no užasný teda :pocitac:
To bych byla fakt ráda kdybych porodila o trochu dříve,mrnousek už je plně vyvynutej tak by to vubec nevadilo.

Tak zítra dobře pořidte a nezmokněte s Marečkem :wink:

Dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.8.11 23:05

Gábi,taky doufám že nám to počasí zítra výjde protože nechci chodit po městě s deštníkem a nebo se někde s chovávat po obchodech.Tak uvidíme,jestli bude ráno pršet tak asi nepojedem ale Marek už to ví tak by bylo zase škoda kdyby byl zklamaný.

Dobře jsi udělala že ses objednala ke kadeřnici,až se ti narodí Danielek tak to by ses už asi nedostala.Taky se chystám jít,ale musím se první objednal ale já jse nechám jenom ostříhat a barvu mi pak dá na hlavu mamka.Potom pošli prosím fotečku!!

To jsi mi teda včera nepsala,měla jsi to opravdu pustit na zem než se takhle ošklivě spálit.Namazala jsis to potom něčím ať tě to nepálí?Chudáčku!! :huban:

Tak se budu loučit,a měj se zítra moc hezky a hlavně ti budu držet palečky!! :palec: :palec: Taky ti přeji ať ti není dneska špatně a už se lépe vyspíš!!Pa a dobrou noc!! :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.8.11 19:39

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak u nás byl teda pařák.Mažel říkal že bylo 30',fakt pařec.Možná je nějakej divnej tlak,protože nás oba s manžou bolí nějak hlava,tak si asi vezmu jeden paralen a bude klid.

Jinak noc tragédie :cert: ,jsem to přesně čekala.Ted mi zatím těžko není,tak kéž by to dnes bylo lepší :think: .

Jinak v poradně vše v pořádku.Doktor napsal do zprávy že je čípek zkrácený a otevřený na špičku prstu.Na ten monitor jsem musela k jinýmu doktorovi zas :roll: .Mám výbornou křivku povídala sestra i doktor řekl že je vše v pořádku.Akorát se mi docela udělalo špatně jak ležíš na zádech,tak pak jsem se musela otočit.Uplně mě polejvalo horko :-( .

Babi upekla k obědu vdolky a byla hustá polévka,vdolečky mnam mnam :palec: :dance: ,copak jste si dali dobrého vy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.8.11 20:57

Ahoj Gábi :mavam: ,bylo dneska opravdu krásně aňi my to horko vůbec nevadilo a výlet do Opavy jsme si užily.Mám nakoupenou tu kosmetiku kterou jsem potřebovala a taky samozřejmě nové tričko , a manžel mi řekl že mám plnou skříň a já mám pořád málo.Taky jsem už ráda že nemusím chodit už v černém,tak jsem jsi koupila krásné zase fialové tričko.

Tak to je mi líto že ti zase bylo špatně,snad to bude dneska lepší a říkala jsi to paní doktorce?
A je hlavní že je všechno v pořádku,moc jsem ti držela palečky. :palec: :palec:

Vdolečky mám taky ráda,to jste si určitě moc pochutnali. :palec:
Já jsem si dala španělského ptáčka a dušenou rýži a okurkový salát,a Mareček jsi dal dětskou porci kuřecího řízku a bramborovou kaši ,a mamka jsi dalala hovězí maso na šťávě a taky rýži.Všem moc chutnalo,že byli talíře prázdné a potom po chození po obchodech jsme si ještě zašli na kávičku a mamka jsi dala i zákusek a Mareček jsi dal zmrzlinu a pak kolem třetí jsme jeli domů.

Koupila jsis taky dneska něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.8.11 21:40

Kamčo tak to je fajn že se vám výlet tak vydařil :palec: .Já si ani nic nekoupila jako na sebe,nemám ted moc kaček jak mi žádný nepřišly,ale do domáctnosti jsem trochu koupila,to bych nebyla ani já.Měli tablety jarový do myčky s jarem za výbornou cenu,tak jsem si vzala hned dvoje a kdybych měla nějakýho nosiče sebou,vzala bych jich více do zásoby.Uplně mě láká tam ještě i zítra sjet a koupit si je právě do foroty,to byla fakt dobrá cena :palec: .

Juu Kamčo,španělskýho ptáčka bych si dala také :dance: .To já si na zítra vymyslela že vyndám kuře a prsa si nechám na řízky na zítra a zbytek vykostím a zapeču s těma vrtulema :palec: ,ale si představ že jsem ho málem nenašla v tom plným mrazáku na chodbě.Mám tam čoveče poslední kuřátko,potřebovala bych nějakou super akci na ně :lol:
Copak budeš vařit ty?

Ona má moje dr dovču a tomuhle jsem to neříkala,ale vím že se píše v knížkách že to muže být,že tam mimčo moc tlačí na jícen nebo kam že :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.8.11 22:20

Gábi,já jsem taky moc neutrácela a jen jsem jsi koupila tu kosmetiku kterou už jsem potřebovala,to tričko a něco malého Marečkovi a ten oběd byl za stravenky.Je dobré mít doma zásobu když je to opravdu dobrá cena,a tím určitě i ušetříš než abys to měla koupit za drahý peníz.Já to taky tak dělám,ale manželovi to neříkám že jsem toho třeba koupila víc najednou.

Na zítra jsem vymyslela že udělám něco z vepřového masa,a k tomu třeba rýži mně to nevadí že jsem jí měla dneska protože pořád zas doma máme brambory.

Taky máš dobrý nápad na zítra na obídek!!

U nás mají teď levný květák za deset kč,a teta tam pracuje tak mi přinesla krásný velký tak ho budu mít v pátek na oběd a ještě jsi dám do mražáku apak do polívky.A budeš vařit zítra polévku? Já musím nějakou taky vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.