SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
3.8.11 22:36

Kamčo já dělám většinou polévky jen když s náma obědvá manžel.A pak ji třeba na začátku týdne ještě dojídáme.Ikdyž ted si ji muže manžel ohřát v práci,tak mu ji často dávám sebou.

Jinak nákupy za stravenky :palec: paráda,taky se mi to dříve líbilo :palec: .Také jsem přemýšlela nad vepřovýma plátkama na přírodno s rýží,to já mám ráda :wink: ,ale pak jsem vyndala to kuřátko.Kosti nechám na sobotu na polévku a bude to :-)

A už máš vymyšlíno co o víkendu?Já ti nějak nevím.Možná na neděli něco z vepřového třeba s bramboráčky bych si dala.Zítra se podívám v mrazáku po nějakém menším kousku a asi ho vyndám a pak naložím,to je dobrý nápad,ale sobota? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.8.11 22:55

Já mám právě blbý že manžel polévky vyžaduje,tak je musím taky vařit já bych se bez nich klidně obešla.Ale naštěstí mu nevadí když mu občas udělám taky polévku ze sáčku,které máme už vyzkoušené a jsou dobré.

Na pátek budu mít ten květák,ale na víkend zas nevím je to fakt pořád dokola.

Já mám malý mražák,a už tam taky skoro nic nemám tak budu muset zase zajít do masny koupit nějaké to maso za ty stravenky to je fakt výhoda. :palec:

Tak se budu loučit a půjdu se ještě okoupat a pak do postýlky,tak snad ti bude dneska lépe a už se konečně i trochu víc vyspíš.Dobrou noc!! :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.8.11 22:59

Kamčo máme 222 stránek :palec: ,pěkné číslo :wink: .
Dneska jsem si nějak naivně myslela že si pujdu dříve lehnout,že jsem nějak vyřízená,ikdyž stejně by mi to bylo nejspíš prd platný…no a zas už je jedenáct a já teprve jdu :-) .

Jinak hlava mě už přestala bolet,tak to je fajn :palec: .

Tak přeju zítra dobrou noc a hezké sny a at se jim nevyplní ty přepovědi s bouřkama.Tak papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.8.11 23:01

Jé ted koukám že jsi akorát psala :lol: .Manžel muj také polévky vyžaduje,ale k obědu.Kdežto on to co my obědváme má až k večeři za normálních okolností :wink: ,ale zase mi nejí sáčkový polévky :-? :lol:

Tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.8.11 20:22

Ahojky Kamčo :mavam: ,
prosimtě dnes mi zase hodně blbne internet,tak kdybych neodepisovala,tak se omlouvám ale nejde to :think: .A to se to zase docela srovnalo.

Tak u nás se navečer začalo hodně hřmít,ale nakonec z toho nic nebylo.Jsem zvědavá na noc jestli něco přijde.Co u vás,byly bouřky?

Vypadá to že budeme o víkendu sami,manžel přišel s tím že pujdou i sobotu i neděli makat.Blbý že si ani neodpočine.Ikdyž říkal že neděle ještě není jistá :think: .

Jinak dneska si Kristy stěžovala že jí bolí hlava,tak jsme ani venku nebyly.Já jsem přebrala pát tašek s většíma věcma co máme na pudě a vybrala jsem z toho co už ji bude a muže nosit,ještě mě čeká jeden pytel a mám to.Chtěla jsem to udělat ještě než se narodí mimčo abych se tím hned nemusela zdržovat.

A co ty,jak jste strávili den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.8.11 21:05

Ahoj Gábi :mavam:dobře,tak snad ti to půjde a aspoň něco jsi napíšem a když ne tak nevadí napíšem jsi zase zítra.

U nás bylo dneska krásně a horko, ideální čas na koupaní ale zajeli jsme si autobusem do Kravař na takové dětské hřiště kde jsou různé průlezačky a tam jsi opravdu Mareček užil aňi mu nevadilo že není na koupališti.

U nás bouřky zatím nejsou,tak uvidíme zítra jak zas bude snad se to počasí nepokazí. :-(

Tak snad bude Kristýnka zítra v pořádku a přestane jí ta hlavinka bolet ,vždyť má prázdniny tak jsi má užívat.

Máme opravdu pěkné číslo 222 stránek my teda jedem,tak uvidíme jak potom budem pokračovat a snad ti občas výjde čas mi něco písnout jak malý
Danielek papá a podobně.

A jak ti bylo včera,bylo to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.8.11 22:36

Kamčo stojí to za prd :cert: ,furt mě to tady přemýšlí :cert: .Zítra to zkusím spustit v tom druhým prohlížeči zas :think:

No ty začátky až se Daniel narodí asi lehký nebudou.Ale snad se rychle zaběhneme a pujde to.Když si vzpomenu na začátky při Kristýnce :roll: :jazyk: a ted když pendluješ už okolo první třídy a celé domáctnosti,no určitě by bylo lehčí kdyby do té školky ještě rok chodila :think: ,jenže to asi bych nemohla být v této rodině…víš jak jsem ti psala :pocitac:

Tak u nás zatím taky žádný hromy ani déšt.Byla jsem zalít,protože to ani nevypadá že by mělo něco přijít :think: ,ale těch slimáku,to je děs.Manžel to vždy večer likviduje,ale to je šílený.Celou dobu to jakžtakž šlo a ted poslední večery hnus :poblion:

Co budeš zítra vařit?Já tam mám ty prsa na řízky.Na dnešním obědu si Kristýnka náramně pochutnala,ona miluje tyhle zapečené těstoviny s masem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.8.11 20:17

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak doufám že dnes si písnem více :think: .Omlouvám se za včerejšek,ale byla jsem ráda že mě to vubec dovolilo napsat druhej příspěvek kterej se ovšem přes pul hodinu načítal.A čekat třeba do dvanácti abych se rozloučila na to jsem nějak neměla sílu.

Ted se mi dvě noci spalo líp,ale nemluvím teda o tom jak mi doslova hořej nohy :cert: ,ale ta žáha nezlobila,tak doufám že dnes nebude zrovna tak :think:

Tak dnes jsme si přeci jenom udělali s Kristýnkou výlet do Pardubic do té Hypernovy jak jsem ti psala.Ale ono bez auta toho člověk zas tak tahat nemuže před porodem.Naštěstí jsem měla malou pomocnici :palec: ,která mi toho dosti nesla :andel: .Jsem ji za odměnu koupila dva takový šmrncovní prstýnky :lol: ,tak byla také ráda.

U nás byl zas dost pařák,jakpak bylo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.8.11 21:02

Ahoj Gábi :mavam: ,taky se za včerejšek omlouvám že jsem potom už neodepsala,jak jsem se tu dívala tak jsi ještě nepsala tak jsem jsi říkala že ti to asi nejde tak jsem se potom odhlásila a šla spát.Tak snad ti to dneska půjde a napíšem jsi víc.

Dneska jsme měli na oběd rajskou polévku bylo to přání Marečka,a květákový mozeček a brambory a okurkový salát.A na zítra plánuji že udělám filet a bramborovou kaši a na neděli kuřátko.

Tak jste jsi z Kristýnkou udělali malý výlet,a taky výhodně nakoupily a odměna musí být to máš pravdu když ti tak hezky pomohla. :palec:

A ty u máš vymyšlené co budeš vařit o víkendu?

U nás bylo taky vedro,ale byli celý den černé mraky a kolem páté odpoledne začalo docela dost pršet ale prádlo na sušáku z balkonu jsem stihla ještě zavčas schovat tak ho mám pěkně suché.

Tak to je dobře že už ti není špatně,a teď jsi můžeš dát nožky hezky na horu a odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.8.11 21:29

Jojo Kristýnka byla spokojená,protože si stihla pohrát i v dětském koutku :dance: .A navíc ty prstýnky :lol: :lol: .
A já byla spokojená také,protože jsem toho nakoupila a za moc dobré ceny :palec:

Dneska jsme vubec nesnědli ty řízky.Já je mám teda jen obalený a brambory uvařený.Jsou tam čtyři větší a dva malý,tak budou na zítra k obědu a na neděli? :nevim: Uplně jsem zapoměla vyndat to vepřový maso abych ho naložila,tak nevím :nevim:
On že manžel donesla od mámy sklenici drštkový polévky a kynutý knedlíky,tak si dali s Kristýnkou k véče.

Tak zatím vím že jde manžel do práce v sobotu,neděle ještě jistá není.Ale dlouho říkal tak pátá šestá,že je tam práce dost.

Mám docela velkou chut na ty bramboráčky :dance: ,tak že bych stejně nějakou minutku k tomu udělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.8.11 22:02

Jste obě šikulky,a hlavní je že jste byli obě dvě spokojené a udělali jsi hezký den. :palec: :palec:

Tak máš zítra v kuchyňi volničko, a můžete aspoň dlouho ráno spinkat a nebo ležet jen v postýlce.Já taky nemám moc náročný oběd,jen jsi musím ten filet než půjdu spát vytáhnout tak snad nezapomenu. :-(

Tak to je škoda,že musí jít manžel zítra do práce, tak snad bude mít aspoň tu neděli volnou a budete spolu.

Jestli bude v neděli hezky,chtěli bychom jsi zajet do Hlučína na ten dětský ranč,pořád o tom mluvíme ale ještě jsme tam nebyli tak snad už v neděli pojedem do opravdy.

A příští týden budu muset jeden den umýt okna aspoň ze předu,budeme mít u nás zas Odpust a kolotoče pro děti to se už MAreček těší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.8.11 22:37

Gábi,budu se už loučit a půjdu jsi ještě lehnout do vany a přečíst kousek knížky a pak hned skočím do postýlky.

Tak mějte zítra s Kristýnkou moc hezkou sobotu,a snad to počasí bude hezké jak dneska.Dobrou noc a hezké sny.Pa! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.8.11 22:37

Týjo ty jsi dobrá :palec: ,také mám špinavý okna,ale už se do toho rozhodně pouštět nebudu :lol: ,ikdyž třeba bych vážně trochu uspíšila porod :lol: ,ikdyž já ho tím neuspíším a budu KO totál jak se znám :lol:

Tak jsem si vyndala malou kotletku s kostí,tak ji vykostím zítra a z kostí uvařím polévku a když bysme náhodou dlouho spinkaly :mrgreen: ,tak manžel s náma obědvat nebude,tak polévka počká na neděli.Řízek s bramborem a okurkový salát je dost vydatný oběd tak by se nic nestalo. Jakpak kotletku naložím :think: :wink: ,něco vykoumu zítra :lol:

Jo to věřím že se Mareček těší,to i Kristy by byla nadšená :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.8.11 22:38

Dobrou Kamčo :mavam: .Také přeju krásnou sobotu :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.8.11 19:56

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak jaký jsi měla dnes den?U nás bylo zase nádherně :palec: .I jsem si tak myslela že bysme mohli grilovat,jenže manžel přijel z práce pomalu až o pul šestý,dali jsme si kávu a pak hned jel s kamarádem pro nějaké dřevo na chatu,tak to jsem si říkala kdoví v kolik hodin se vrátí…no a taky jo,ještě doma není.

Tak budeme i zítra bez manžela,také jde do práce :think: .Sice říkal že ho dost bolej nohy…no ale víš jak ted na tom nejsem zas tak uchvatně,tak že pujde,kačky se budou hodit.

Ráno jsem si naložila na zítra tu kotletku a z kostí uvařila polévku,ale říkám si jestli si to dáme zítra když tam jsou ještě obalený řízky,tak jestli to nenechám třeba na pondělí :think: ještě uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.