Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamčo tak to máte určitě fajnovější cestování,než autobusem ![]()
Jinak máš uplnou pravdu
.Kristýnka je natěšená že tady bude s Aničkou
.
To prádlo…no já vím no
,ale jo pošli ho,já zaměstnám sestru
.Dobrej plán co myslíš ![]()
Tak já pujdu do postýlky.Přeju ti dobrou noc a hezké sny.Zítra se nejspíš nepřihlásím,ona že tady bude sestra,tak asi nebude čas,tak písnu v sobotu?Ikdyž to zas jedete na grilovačku vy vid?Tak jak to vyjde písnem si.Tak papa
![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak dopadla grilovačka,konala se?U nás uplně celý den propršel,takže z toho sešlo.Začlo už včera navečer a nepřestalo
A to jsem si včera naložila kuřecí paličky do medové pikantní marinády a ani nevím jaká je
.Dneska jsem si k tomu chtěla přichystat ještě hermelínky
.No tak uvidíme jak zítra,kdyby to klaplo ![]()
Jinak Kristýnka si hezky vyhrála s Aničkou.Potvurky ponocovali ani nechtěli jít spinkat
.Tak jsem zvědavá jak bude ráno dlouho chrupkat ![]()
Vařila jsem nakonec kuřecí polévku s mušličkama a krutí čínu s rýží,manžel ted zbytek dojídá
.Ale lámu si hlavu co uvařit zítra.Polévku máme ještě,pak taky ze včera tu plněnou roládu.Ale mohla bych uvařit něco čerstvého a tohle dát manželovi třeba v pondělí do práce na oběd.Co budeš vařit ty?
Ahojky Gábi
,grilovačka se včera konala jeli jsme na půl sedmou a přijeli jsme domů až po desáté hod.tak promiň že jsem už nenapsala.
Tak to je dobře že jsi Kristýnka s Aničkou vyhráli,a mají prázdniny tak můžou přece jednou ponocovat.A jak potom ráno dlouho spali?
A dneska jste grilovali?
Dneska jsme měli na oběd slepičí polévku,vařené brambory a kuřecí řízky a obalovanou cuketu které mi pomáhal obalovat Mareček.A zítra nebudu vařit,máme ještě ten guláš který jsme měli v pátek na hostině a hodně nám ho zbylo.
Ahoj Kamčo
,já si to myslela že jste pryč,tak jsem jen tak písla jestli náhodou nejste doma
.
No právě že ráno obě děvčátka byly pěkně brzy vzhuru a už tam drnčely…znáš to ženský
.Dneska to ale dospala
.Představ si dneska jsme spali až do deseti hodin
.Mě to bodlo takový spánek,ale já vyndaný maso ovčí že ho na dnešek udělám…copak jsem to stihla?Ještě že jsem měla zbytek tý rolády z mletýho masa,tak jsem akorát přidělala brambory a okurkový salát udělala.Maso jsem si očistila a naporcovala a udělám zítra,je toho dost,tak to také bude aspon na dva dny určitě.
Dnešek u nás bohužel také téměř celý propršel
,tak jsem to přichystala doma na pánvi.Akorát ty hermelíny to se špatně dělalo.Plotýnku mám celou mastnou od toho a to jsem si myla sporák odpolko ![]()
Kamčo zítra mám tři týdny do porodu…to to uteklo co? ![]()
Gábi,taky jsem nepočítala že tam budem tak dlouho a manžel nás vezl autem a měl potom i volno.Ale potom večer už bylo docela zima,ještě že jsem jsi vzala pod kalhoty aspoň silonky a Marek měl potom i punčoháče.
Marek taky dva dny ponocoval,ale v sobotu se zbudil už o půl sedmý a to jsem ho ještě hnala do postele ale dneska spinkal aspoň do osmy tak mu asi ten spánek chyběl že vydržel tak dlouho spát.
Nám včera vyšlo to opékání, ale kdyby to bylo dneska tak by asi nebylo nic protože u nás taky pršelo ale večer jsme si udělali malou procházku.
Tak nemusime zítra obě vařit,tak to máme volno v kuchyňi!! ![]()
Opravdu se ti to kráti,a moc ti držím palečky!!
![]()
Kamčo já musím vařit
,ale mám aspon očištěný a naporcovaný maso.Knedlíky bramborový ty dělám ze sáčku,takže to je rychlovka.Dříve jsem je dělala vždy z brambor,ale co je Kristýnka nějak nemám celé dopolko abych je dělala z brambor…člověk zpohodlní ![]()
U nás taky jen 15',no nic moc no
,ale říkám zase mě tak nebolej nožky a lépe se mi spí.Ikdyž moc mě bere bříško při trochu větší chuzi,tak ono je furt něco.Při Kristýnce mě to takhle na konci vubec nebralo jako ted.Ale tak když to shrnu,tohle těhu bylo mnohem pro mě snažší než první.
Ve středu jdu poprvé na monitor,tak to se těším jak uslyším mimčo ![]()
Tak já se budu pro dnešek loučit.Ještě že mám to masíčko aspon takhle nachystaný,kdybysme náhodou zase dýl chrupkali
,tak by to tak nevadilo
.
Zítra asi upeču nějakou buchtičku,ale ještě nevím jakou.Vy máte ještě sladké z pátku?A musím se pochválit Kamčo
,všechno prádlo vyžehlené a to ani ségra nezapracovala ![]()
Tak se hezky vyspinkej,dobrou
![]()
Gábi,tak aspoň že to masíčko máš připravený a bram.knedlíky taky budeš mít rychle hotové tak taky nebudeš moc dlouho vařit tak jsi můžete klidně přispat.
Já zatím péct nemusím,zbylo nám toho cukroví opravdu moc a tchýně měla strach že bude málo tak jsi dám ještě i do mražáku a až bude chuť tak pak jen vytáhnu.
Jsi šikula,tak ti zítra pošlu to moje pořád mi na něho nezbývá čas. ![]()
Taky se budu loučit a půjdu spát,tak se měj zítra moc hezky a přeji ti dobrou noc!!Pa.
![]()
Ahoj Gabi,
dlouho jsem na této diskusi nebyla.Mám otázku dnes jsem to dostala a měla bych se objednat na 9.8 na UTZ,ale oni mají v sanusu dovolenou do pátku.....Myslíš že když tam zavolám v pondělí,tak mě vezmou? Nechci obětovat další měsíc?Nás stejně čeká IVF…manželovi našli špatnou morfologii a tím to je.
Ahoj Monrei
,
myslím že tě neodmítnou,že snad chápou že je pro nás ušetřený měsíc duležitý.Akorát budeš muset třeba dlouho čekat,že ti řeknou že tam mají pacientek dost,ale tak to řekni že klidně počkáš.
A co je přesně ta morfologie?Jako spermiogram?
Sestra moje má obě děti z IVF tam je zas docela velká šance,mnohem větší než IUI.
To moc držím palce at vyjde hned první pokus ![]()
To je tvar......Já si klidně počkám ale at mě vezmou…Manžel jich má málo správně tvarovaných.IVF bude určitě nelepší.Dík a já se zase ozvu. ![]()
Momrei,jo tak.U nás byla myslím rychlost horší a mohlo by jich být více,ale na IUI že to stačí no
.
Tak dej vědět,snad tohle chápou,že prostě člověk nechce ztratit další měsíc
.
Držím palce
,papa ![]()
Ahoj Kamčo
,tak jak jsi se dnes měla?Já uplně hrozně dnes spala.Tak to mi asi tělo říká,že mi stačí jeden jedinej den se dobře vyspat a finýto
Jinak břicho mě bolelo,ale snesitelně oproti minulému týdnu,tak aspon tohle šlo
.
Ted mám v troubě buchtičku,nový recept,tak jsem zvědavá jaká bude.Měla mít nahoře z těsta mřížky ještě,ale těsto byla taková zprominutím sračka,že jsem nahoru udělala drobenku.Ale jinak je s mákem a švestkama,tak jsem na ní zvědavá.Mohla by být fajnová
.Takovou žádnou jsem ještě nedělala.
Týjo to by se mi také líbilo,dát si takhle cukrovíčko do mrazáku a pak ho vytáhnout
,ty se teda máš
.
Ahoj Gábi,
dneska odpoledne mi manžel ukázal nové fotečky na facebooku jak tam je Kristýnka s Aničkou moc hezké . ![]()
Měla jsem se celkem dobře,už mně to počasí opravdu nebaví zase u nás pršelo ale tak že jsme zase museli být doma ale odpoledne přestalo tak jsme zašli aspoň na tu poštu a do obchodu.To nemá opravdu cenu někde jet na výlet abychom tam někde z mokli ,ale chtěla bych jet aspoň ten to týden do Opavy tak uvidíme jestli nám to výjde.
A zase nemám vyžehleno,i když jsem byla dneska doma nějak jse mi do toho vůbec nechce. ![]()
Jsi šikulka ,tak mi taky prosím pošli receptík do sz máme totiž švestky na zahradě a kompot jse mi teda dělat nechce ale tu buchtičku bych i zkusila.
Už mám to cukroví v mražáku,ale myslím že se tam moc dlouho neohřeje protože manžel je mlsný a bude to chtít za chvilku vytáhnout. ![]()
A budeš zítra vařit?
Kamčo jojo
pár fotek jsem tam přidávala.No ta jak holky maj ty papírový masky je moc hezká a pak taky jak sedí na tom stromu a otáčí se na nás.Pohled modelky vid? ![]()
Tak ti nevím,z buchtičky nadšená teda extra nejsem,je moc sladká.Recept ti klidně napíšu,ale já z ní v extra euforii nejsem
,škoda.Recept vypadal zajímavě
.Kombinace švestek a máku
,leda to tak nesladit no.Jenže poprvé tak to pečeš podle receptu a to jsem ji ještě trochu ošidila.Mají být dva sáčky máku,já dala jeden a taky má být z másla a já dala Heru,no to by vyšla na dost peněz teda i ![]()
Na zítra mám ještě to ovčí maso,ale musím přidělat knedlík bramborový.Mohla jsem zrovna udělat ze dvou sáčku no ![]()
Copak budeš vařit ty?Manžel přivezl od mámy kačenu a kus hovězího.Tak možná ten guláš v týdnu nakonec ještě taky udělám.
U nás bylo počásko taky takový všelijaký.Dopolko nic moc,po obědě se to vybralo až dusno dost bylo,ale k večeru trochu sprchlo a ochladilo se.Na zítra hlásí pěkně,tak si vyperu cejchy…a zas bude co žehlit
,kdepak já nevydržím dlouho bez toho nežehlení ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.