Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamčo u našich výborný překvapení
.Bramborový placky
takový ty na sucho na plotýnce jen pomaštěný pak,no já je tak strašně dlouuuho nejedla,tak jsem z nich byla vážně nadšená.Pak mě tam babi nachystala jeden marcipánek
,tak jsem jsi výborně osladila odpoledne.
Já polévku uvařím až na víkend zas.Ale kdyby tady s náma manžel obědval tak ji také musím vařit ![]()
Tak jsem se rozhodla že vyndám ty paličky,knedlík mám v mrazáku a zelí a pivko koupený,tak nemusím nic dokupovat ![]()
Jsem tak unavená za dnešek,ale vím že až si pujdu lehnout že mi stejně nepujde usnout ![]()
Kamčo je mi hrozně těžko a bolej mě nohy,radši se jdu natáhnout.Ikdyž si myslím že se pujdu asi vyzvracet ještě,jak mě to tam tlačí.To je hrozný,já už chci trochu klidu ![]()
Tak se omlouvám,ale zabalím to dnes dříve.
Hezky se vyspinkej,dobrou noc
![]()
Gábi,já jse dneska omlouvám že jsi toho moc nenapíšem ale byla jsem ve vaně a nějak jsem se tam začetla tak proto jsem se dneska později přihlásila.
Tak to věřím že jsi byla nadšená,taky bych jsi dala říc a možná jestli se my bude chtít tak jsi je taky udělám v pátek na oběd když my děláš takové chutě.
![]()
Já právě musím polévku nějakou vymyslet,manžel je vyžaduje a já je zas nemusím a když vidí že jsi třeba nedám tak nadává že je nejím. ![]()
Taky budeš mít výborný obídek,a je dobře že nemusíš jít do obchodu že máš všechno doma.
Možná že jsi dneska víc unavená, že lehneš a konečně se už víc vyspíš.
A co budeš vařit v pátek a hlavně o víkendu?
Gábi,dobře jen jsi běž hezky lehnout a hlavně odpočínout a budu ti držet palečky ať se už aspoň trochu vyspíš!
Dobrou noc a hezky se vyspi!!Pa.!
![]()
Ahoj Kamčo
,tak jak jsi se dnes měla?U nás byl krásný sluneční den
,kdyby to tak chtělo vydržet na pár dní,at se ještě vykoupeme.Letos jsme si toho bazénu zas tak moc neužili ![]()
Tak včera jak mě bylo hrozně těžko,jsem se před spaním musela
a pak se mi fakt ulevilo a dokonce jsem celkem rychle usnula a dá se i říct že docela dobře vyspala
.
Dneska jsme s Kristýnkou vlezly tady to hoho sekáče a zas mám pár ulovku za 10kč a super botičky pro ty špuntíky jen tak z frajeřiny když ještě zdaleka nechoděj,tak za 20kč ![]()
Představ si dneska obědváme a někdo zběsile zvoní,tak si říkám co blázní ten dotyčnej a jdu otevřít.A on manžel že jde na oběd a zvonil ze srandy takhle.Kolegové z práce že jdou tady do hospody na oběd,tak Jára že to je zbytečný že vařím tak se přišel najíst.To bylo milý překvapení,ale ještě že jsem měla uvařeno ![]()
Ted na véču jsem udělala tousty v toustovači mnam mnam ![]()
Ahoj Gábi
byla jsem dneska docela aktivní a umyla jsem tchýňi i sobě okýnka,tak ti řeknu že jsem docela i dost unavená asi jsem to zase přehnala. ![]()
U nás bylo taky celkem teplo ale byl docela studený vítr,jak byl Mareček venku na dvoře dávala jsem mu obléc ještě mikynu.Aňi nevím jak hlásí na víkend,mohlo by být fakt už hezky máme teď ten odpust tak ať nakonec nejsme ještě doma.
Tak to je dobře že jsi se šla včera ještě dobrovolně víš co?A pak jse ti lépe spinkalo tak doufám že se ti dneska také bude ať máš ještě něco víc naspáno než příjde na svět Danielek.
To věřím že tě manžel překvapil,že přišel na obídek a že mohl hned papat když jsi měla navařeno.A co budeš vařit zítra?
Kamčo myslím že na víkend hlásí docela hezky
,tak vám počásko snad vyjde ![]()
Teda ty jsi borec
,nechceš přijet na okýnka i k nám
,vím vím to by mohl říct každý ![]()
Také přemýšlím co uvařit
.Zítra tady bude na oběd naše mamka.Chtěla přijet a že sjedou s Kristy do Pardubic ke kamarádce a večer že ji přiveze.To víš já už tam jen tak nejedu,to bříško mě bolí už po pár metrech chuze ![]()
Tak přemýšlím jestli neuvařím ten hovězí guláš s těstovinama.Protože knedlík nemám.Ale tak on byl dneska k těm paličkám kuřecím,takže by klidně mohly být těstoviny.
Co budeš vařit ty?
Doufám že bude o víkendu hezky ,a nemusí být sluníčko ale jen aby hlavně nepršelo.V deset hodin večer bude ohňostroj, a půjde s náma i Mareček má to už slíbiné nechce být doma s babičkou.A hlavně moc se těší na ty kolotoče,a kamarády ze školky že jsi s něma tam zaběhá.
Tak já ti pošlu to ještě nevyžehlené prádlo a hlavně manželové košile,a po víkendu ti klidně okýnka umyji když jsem teď tak v nich zaběhnutá. ![]()
Máš dobrý napád, a těstoviny se k tomu hodí!!
![]()
Mám dvě varianty,buď ty bramborové placky na které jsi my udělala chuťě a nebo sladké knedlíky a polévku jsem dneska udělala mrkvovou z vajíčkem.
A jak ses ty jinak dneska měla?Odpočívala jsi?
Tak jo platí
,ale moc mi toho neposílej,platí? ![]()
Nějak rychle mi ten dnešek utekl.Stávala jsem před devátou,Kristy ta se vzbudila až o pul desátý.Pak jsem chystala ten oběd,ale to byl docela fofr,tím že jsem nemusela porcovat kuře,ale že jsem to udělala z těch paliček.Pak po obědě jak nám slehlo jsme šly s Kristy na poštu.Prodala jsem dvě věci na aukru a už mi za to přišly kačky,tak jsem to musela poslat,cestou jsme nakoupili.No a chvilku na to pak přišel manžel z práce.To si vždy dáváme kávyčku a nanuk a šup a byl pomalu podvečer,fakt mě to dnes nějak uteklo.
Čistila jsem houby co manžel přivezl od mámy,zítra se tady prý také staví a donese králíka.Myslím si že mám ještě jednoho v mrazáku
,tak pak ho někdy upeču na té slanině a porku,jak jsem ti dávala ten dobrej recept ![]()
No a na ten víkend já ti nějak nevím co uvařím.V sobotu jsme nejspíš bez manžela zas,tak když by zbyl guláš dojíme ho a na neděli…
.Mám koupené šlehačky,tak jsem tak přemýšlela jestli neudělám zase ty kotletky na šlehačce.Sice to myslím není moc dlouho co jsem je dělala,no ale my je mužem
.Nebo vymyslet něco jiného abych zdělala šlehajdy
.
Mám také v plánu něco upéct zítra,aby mamka vzala domu a daly si s babi.Možná nějaou s ovocem uvidím ještě.
Gábi,promiň ale já se dneska stebou rozloučím jsem fakt docela dost unavená no prostě jsem to přehnala a také už nejsem nejmladší. ![]()
Mám toho prádla docela dost,protože jse my to tam teď nějak nahromadilo ale pošlu ti třeba jen půlku ať toho nemáš moc teď se musíš šetřit!!
Zítra tu ještě večer budu,tak jsi ještě napíšem ale o víkendu už ne ale v pondělí jse zase ozvu .
Receptík na toho králíka jsi my posílala ,ale ještě jsem to nedělala a nevím jestli by to šlo udělat i z kuřátka.
Tak se měj zítra moc hezky,a dobře se zase vyspi ať máš něco víc naspáno.Dobrou noc a hezké sny!Pa.
![]()
Kamčo jasně,mě je dnes docela dobře,ale také už pujdu chrupkat.Teda až na nohy,ale to je klasika dennodenní
.
Jojo naše babi dělá ten recept na králíka z kuřátka,tím že králíka domácího nemá a kupovat ho nechce.A říká že výborný ![]()
Tak dobře když mi pošleš jen polovinu prádla,beru to
Já mám ted vše vyžehlíno.Ale ráno budu věšet tmavé prádlo,tak zase tady něco bude.Ale ta jedna pračka jde ![]()
Manžel zrovna koukal na ty botky co jsem dnes koupila za 20kč na mimíška,tak se tady culil že jsou srandovní.
Tak já se taky loučím,dobrou noc a hezky se vyspi
![]()
Ahojky Gabi,
tak jsem včera podstoupila 3 IUI a zarověn jsme zažádali o IVF.....už je to v běhu v sobotu začínám brát první léky.....22.8 jdu na UZ jestli náhodou nevyšla IUI ale nepředpokládáme to.Manžel bral 4 měsíce všechny vitamíny co mu poradili,pil i čaj ale stejně mu to morfologii nezlepšilo,jen rychlost a hustotu ale to měl OK už předtím ,prostě patříme k té vyjímce na které nepůsobí vitamíny jak bysme chtěli.
Ale IVF prý vyjde určitě,pokud se neobjeví nějaký problém,doktoři jsou na IVF hodně pozitivní tak to nám dodává naději a sílu:-)
Ahoj Monrei
,no tak to je super,to mám radost.Hodně se říká že třetí IUI je uspěšný,tak uvidíš,ale ikdyby teda náhodou ne,je paráda že hned mužete na IVF že tam nebude třeba dvouměsíční skluz,to je super ![]()
Tak na tebe moc myslím a držím palečky
určitě dej vědět,papa
![]()
Ahoj Kamčo
,tak jak jsi strávila dnešní den?U nás bylo moc hezky,až ted k večeru se zatáhlo a možná i něco přijde.
Stejně jsem si říkala že je teprve devět hodin a venku je černočerná tma a to je furt léto,divný vid?Jak kdyby byl podzim už
.
Mamka si přijela pro Kristýnku před obědem a hned jeli na špacír.A vrátili se až po sedmý,mamka nejdřív že pojede domu,že ji hodíme autem na nádraží,ale ted že se jí rozbolavěla hlava a záda že se ji nikam nechce,tak tady přespí.
Gulášek nám zbyl i na zítra,tak uvařím akorát polévku a na neděli jsem si vyndala to krutí maso a zítra si něco nakrájím na nudličky a něco většího nechám na plátky na grilování nebo napíchám na ražníčí,hmmm to bych si dala
.V neděli má být uplně bez přeháněk tak nám snad grilovajda vyjde ![]()
Co ty máš v plánu vařit?
Ahoj Gábi
tak nebudu tě rušit když máš u sebe doma mamku?
U nás bylo dneska celkem pěkně,až k večeru se zatáhlo a trošku popršelo a to bylo všechno.Taky jsem jsi toho všimla ,že je skoro půl deváté a už je venku tma fakt jak by byl podzim a ten teprve příjde a myslím že tu bude letos brzy že nebude aňi babí léto. ![]()
Tak nám už dneska večer začal venku odpust,už tam hrají a mám otevřené okno a slyším to jak to duní.
Mareček se chtěl jít už odpoledne podívat na kolotoče, jestli se už točí,ale měla jsem práci tak jsme nakonec aňi nešly ale říkal mi že se těší na zítra večer jak jsi to užije tak snad nám výjde počasí. ![]()
Na zítra mám vymyšlené na oběd že obalím gothaj a kuřecí masíčko,a naškrábu a uvařím brambory a udělám také okurkový salát.
A na neděli mám kačenu kterou my upeče zítra tchýně,jen jsi udělám bramborové knedlíky a zelí a budu mít výborný oběd a zbyde my i na pondělí. ![]()
A jak se citíš dneska?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.