SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milča 5
27.8.11 11:37

Ahoj! no je to chlapák je krásnej.hele normáleně můžete chodit ven, 1. den 20.min a postupně to natahovat. My už jsem pak chodili na 1h. hlavně ted máš teplo, my jsme byli na zimu. tak se klidně ozvi.mám i facebook. Milena Konečná já taky pila kojící čaje nejvíc mě chutnal od lerosu, jěště ho občas piju. :-)

• Citovat
  • Upravit
1901
27.8.11 21:07

Ahoj Gábi :mavam: za včerejšek se vůbec neomlouvej ,myslela jsem jsi to že se budeš taky dívat Na HP ale jsi přitom i šikovná ale moc se nepřemáhej a šetři se. :huban:

Omlouvám se že jsem podala tvé kamarádce mylné informace,nevím jak jsem přišla na to že budeš rodit císařským řezem a že je vše pořádku když nebylo tak mi to promiň neměla jsem jí radši nic psát příště už budu vědět. :cry:

Malý Danielek je moc krásný!! :palec: :palec:
Přeji vám hodně zdravíčka,ať krásně přibývá a hlavně dlouho kojte jak to nejvíc půjde.

To ti musí Kristýnka dost pomáhat je to šikulka ,a je také dobře že se i zapojuje manžel ikdyž má moc svojí práce.

Jak vám jde kojení?

Dneska jsem měla na oběd vepř.maso a rýži,ale uvažuji že to budu mít i zítra na oběd a nemusím vařit a nebo něco ještě uvařím a v pondělí to budu mít bez starosti ještě nevím.

A na zítra už víš co budeš vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.8.11 23:01

Ahoj Milčo,taky se ti musím omluvit že jsem ti podala špatné informace sama nevím proč jsem jsi myslela že Gabka bude rodit císařským řezem tak se nezlob!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.8.11 23:16

Ahoj Kamčo :mavam: ,to vubec nevadí,to je v pohodě :wink: .
Dneska zapíjí manžel Danielka v Pardubkách,tak jsem zvědavá s jakou zítra dorazí…znáš to když tatkové zapíjí svá dítka :poblion: :roll:

Kojíme kojíme,ale bojím se trochu jestli má dost.Většinou kojím po třech hodinách,někdy chce dřív,ale nebývá to zas tak často.Ale tak to jedno kojení denně,mě pak ne a ne zabrat jako třeba ted.On mi totiž u kojení usíná rošták,proto se bojím aby si vzal dostatek. Četla jsem v těch brožurkách z porodnice,že najedený mimi takhle malý má žlutohnědou stoličku v pleně s hrudečkama a často čurá a to máme,tak snad jen zbytečně plaším no.Ale vzpomínám na Kristy která netahala a nerada bych znova víš :think:

Stavila se mi sem kamarádka ta má na osmou,tak jsem ji vyprávěla jak jsem válčila v porodce a čas utíkal a ani jsme si nevšimly že už je tolik :wink: .

Já furt nevím co vařit.Jdu se naložit do vany a snad mě tam něco napadne :roll:

Tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milča 5
28.8.11 06:58

Spáčo,vůbec se neomlouvej.Hlavně že to vše dobře dopadlo. :-) hezký den!

• Citovat
  • Upravit
1901
28.8.11 21:12

Ahoj Gábi :mavam: to nevadí že ti to včera nevyšlo ,tak snad dneska jsi aspoň něco málo napíšem jestli ti to Danielek dovolí. :huban:

Tak jak dopadnul tvůj manžílek na zapíjení synečka?
Manžel jak se narodil Mareček musím přiznat,že ho zapil velmi dobře že ho museli druhý den do porodnice zavést protože sám nebyl vůbec schopný řídit. :-(

Jen se moc nestresuj,ať máš stále plno mlíčka a Danielek jsi zvykne a půjde to pak samo a hlavně vydržte to je důležité . :palec: :palec: A používáš tu přísavku ?

A co jsi nakonec vymyslela na nedělní obídek?

Já jsem nakonec dneska jen oběd ohřála ale jen jsem musela uvařit oběd,ale zítra budu muset něco uvařit .Asi udělám kuřátko,a nebo by nevyli špatné roládky ještě nevím.

A jak jste se dneska měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.8.11 13:49

Ahoj Kamčo :mavam: ,já si spíš myslím že se utrhnu takhle přes den když bude chvilka klidu,večer asi moc ne.Protože okolo tak té desáté většinou se mi už zase vzbudí,předtím se jdu vykoupat atd.Tak já spíš budu psát přes den ju? :wink:

Dneska jsem volala na dětský abych se objednala na tu první kontrolu a tady to chodí tak,že přišel pan doktor sám a my pujdem až příští týden.Říkal že je všechno v pořádku,že nevypadá vubec že by byl nespokojenej že by měl hlad.Říkal že nemusím kojit jak v porodnici z každého prsa 15min,protože já si stěžovala že mi malej usíná často u prsa,tak abych kojila 10+10,že zbytek se akorát ty děti unavěj a spíš si cumlaj jen a je fakt že jsem teda kojila takhle když odešel a zrovna si malej odříhl pěkně,tak si říkám kdyby byl hladovej že by neměl co říhat jako Kristýnka než se přišlo na to že si mlíčko nevytáhne sama.

V neděli jsem vařila hovězí polévku s nočkama a zapečený brambory,měla jsem šunku v mrazáku tak jsem ji tam nakrájela a aspon se zdělala,ona je už taková horší z mrazáku,taková fakt mokrá.Dneska jsme to baštili taky a na zítra musím něco vymyslet.Polévka teda zbyde a to je dobře protože ted zas budu muset polévky jíst aby bylo mlíčko,takže aspon nemusím vařit.

Jukni od manžela na Facebook,dávala jsem tam nějaký první fotečky z porodnice :srdce:

Za chvilku jdem na první procházku v kočárku,tak Kristýnka už má nachystanou tu svou milovanou panenku Julii zaparkovanou ve svým kočárku a vujede s ní též :mrgreen:

Tak kdybych se sem už nedostala přeju hezký den a když ti to vyjde tak třeba od zítřka jukni takhle přes den sem :-) .Tak pa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.8.11 22:04

Ahoj Gábi :mavam: nevím jak to budu ráno všechno stíhat,ale jestli mi to výjde tak ti ráno napíši ale kdyby mi to nevyšlo tak se taky nezlob.

Mareček se už moc těší do školky,už počítá dny a říká mi mamko už jen dva dny a že uvidí toho svého kamaráda Tomáška.A co Kristýnka?

U nás to tak taky bylo,že první k nám přišla paní doktorka na první prohlídku a potom ten další týden jsme přišli už mi do ordinace.Tak vidíš,že je všechno v pořádku tak jen hezky kojte dál a zbytečně se nestresuj.

Jaká byla první procházka s Danielkem,a Kristýnkou která taky byla připravená s panenkou?

Tak se měj hezky ,a anad mi to zítra ráno výjde a napíšem jsi trochu více.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.8.11 09:25

Ahojky Kamčo :mavam: ,
Ted mám chvilku tak píšu :wink: .Za chvilku pujdu zbudit toho mého šmoulíka a nakrmit ho :lol: .Včera byl na procházce moc spokojenej,celou ji prospal :mrgreen: a pak to ještě dospal než jsem ho vzbudila na kojení ještě na chodbě v kočárku.Kdybych ho nevzbudila tak by tam spal snad do ted jako Ruženka :mrgreen: .

Kristýnka se také těší do školy.Já jsem si myslela že jdou až od dalšího pondělí,to mi říkala kamarádka a ono ne.Jdou normálně od čtvrtka.
Včera jsem ji chtěla koupit menší cvičky na tělocvik a tady u nás u jednich vietnamcu měli jen akorát a veliký,tak se musím dnes podívat jinde.Protože máme jen větší.Myslela jsem si že do nich doroste,ale padaj jí.

Copak vaříš dnes dobrého?Já jsem si vyndala játra a vařím gulášek s rýží,vím vím ty to nemusíš :lol: .Nějak mě vubec nenapadalo co uvařit,tak jsem si říkala játrový guláš nebyl dlouho :lol: .

Tak snad ti to vyjde jsem číhnout přes den,mě snad také ještě :huban:
Tak pěkné dopoledne přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.8.11 10:44

Ahoj Gábi :mavam: tak jsem se tu na chvilku dostala tak ti napíši než půjdu ohřívat oběd. Chtěla bych ho mít dneska dřív protože chci jet odpoledne s Marečekem do Kravař,mu koupit do školky tenisky na zahradu a ještě nějaké tepláčky jinak máme všechno.Taky budeš kupovat Kristýnce cvičky,tak jsme na tom stejně tak dobře kupte. :palec:

Do školky jdeme taky už ve čtvtrek,a Mareček se moc těší ale ještě nevíme do které třídy bude chodit ale jsi myslím že zůstane v jablíčku už tam chodil dva roky.

Tak to je dobře že ti malý tak hezký spinká že ho musíš budit,Mareček byl taky takový tak jsem byla ráda že mi vždycky spinkal v kočárku a nebrečel mi někde cestou.

Máš dobrý oběd vymyšlený,snědla bych ho ale bez té játry a rýži mám ráda tak té bych jsi dala víc než toho guláše. :lol:
Ale nevím co budu vařit zítra ,ještě se zkusím zeptat manžela co by tak chtěl dobrého.

Půjdete určitě i dneska na malou procházku?Tak hlavně někde nezmokněte,protože u nás se už začíná nějak mračit.Měj moc hezký den a přeji dobrou chuť k obědu a zase ti napíši večera a nevadí když jsi to přečteš až zítra.Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.8.11 17:11

Kamčo ahojky :mavam: jojo na procházce jsme byli :wink: .Ale dneska jsem v zákoutí musela vyndat mlékárnu a nakojit :mrgreen: ,byl nějakej hladovej brzy.A pak to teda zalomil a chrupká ještě ted.Ale už ho pujdu budit za chvilku.Nachustám mu koupel a pujdem se čachtat :lol: .

Doktor mi říkal at ho koupu ob den,že se jim zbytečně vysušuje kužička,tak dnes se naloží do vodičky :mrgreen:

Představ si cvičky jsem nesehnala.A už jsem byla ve třech obchodech :think: .Mají vybraný velikosti hrozně :-? ,nebo je nemají.

Já mám gulášek i na zítra ale uvařím nějakou polévku.Normálně bych ji nevařila,ale at mám mlíčko,tak je ted budu vařit víc.Juknu jestli nemám v mrazáku třeba zavářku,dlouho jsme neměli knedlíčkovou,ale myslím že ani nemám a nějak se mi nechtěj zase mlet játra.Ikdyž mám kuřecí v mrazáku,ale pak umýt ten mlýnek,to mě neba :oops:

Kristýnku si zítra bere babi-tchýně,jdou k Marušce na oslavu.Jak jsem ti psala že se manžel se sestrou strašně pohádal,tak mi tam nejdem,jen Kristy.
Tak zítra mám poloviční volno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.8.11 21:47

Ahoj Gábi, :mavam: tak u nás nakonec vůbec nepršelo ale ráno se tak zatáhlo a vypadalo to že začne a celý den nic taky dobře aspoň jsme nezmokli. :-)

Tak se procházky Danielkovi určitě moc líbí,a to jsi dobře napsala že jsi musela vytáhnout mlékárnu to mně teda fakt rozesmálo. :lol: Je taky dobře že jí nosíš sebou horší by bylo kdyby jsi jí neměla,a Danielek ti plakal tak jsi ho hezky nakrmila a za odměnu ti usnul v kočárku. :huban:

Když nepršelo tak jsme nakonec jeli do těch Kravař,a koupila jsem Marečkovi jedný takové obyčejné tenisky a druhé už lepší třeba na cestu do školky a domů.Tak jsi nakonec Kristýnce nic nekoupila,to asi spíš už bylo přebrané a nové zboží ještě neměli tak třeba se zkus podívat příští týden jestli nedostanou nové zboží.

Chválím tě že budeš teď vařit polévky,manžel by řekl že polévka je základ oběda ale já je taky moc nemusím ale vařit je musím. :-(

Ještě pořád nevím co zítra uvařím na ten obídek,a nejhorší je že mně nic nenapadá. :-( Jakou budeš vařit polévku?

Tak měj se hezky,a snad se tu zase ráno dostanu a když ne tak ti napíši zase večer.Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.8.11 11:10

Ahoj Gábi, :mavam: tak ti to dneska nevyšlo tak nevadí,napíšem jsi zítra nebo až ti to bude vycházet.

Měj hezký den!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.8.11 13:13

Ahoj Kamčo :mavam: ,já musela dopoledne do práce s papírem na peníze a pak už jsem se s malým prošla po venku.Čekala jsem ještě na tchýni s tchánem kdy si přijedou pro Kristýnku,pak jsem nakojila a frčela.Chtěla jsem vyjet dřív,ale zasekla jsem se že si nepřijeli včas pro Kristýnku.Bylo domluveno na osmou tak jsme byly nachystaný a přijeli po devátý :roll:
Nejdřív byla teda i docela zima,ale pak se to dost ohřálo a já otevírala zavinovačku a odkrývala,dala jsem malýmu takovou pěknou teplejší jakoby bundičku,tak jsem si říkala aby se neupekl pak.

Tak copak jsi nakonec vymyslela k obídku?Já si ovařila vepřový kosti s masem a zeleninku,ale pak když jsem se vrátila tak už jsem to dodělat nestíhala.Ale to neva,hlavně že si přes den tu polévku dám.Daniel teda zatím vždy to dospává pak ještě na chodbě,jenže to už já se akorát stihla naobědvat převléknout a ustlat…no a už jsem ho šla zase vzbudit :roll:

Koupila jsem u nás dvě kuřátka ve slevě,tak jedno oberu a možná zítra udělám ty zapečený těstoviny.Manžel bude asi doma,kvuli prvnímu školnímu dni Kristýnky :andel: ,tchýně říkala že by přijela a pohlídala malýho at ho nemusím sebou brát mezi tolik dětí,tak myslím že to pak zvládnu v klidu uvařit když si dnes kuře vykostím a polévka bude z dneška.To je furt přemýšlení nad tím vařením vid? :jazyk:

Doma je zas tak zvláštní klid :lol: ,Kristýnka pryč,Danielek spí :lol: a jsem tady samotinká :mrgreen:

Musím se ti pochválit,včera jsem zvládla upéct první buchtičku po návratu z nemocnice :palec: ,tak byl manžel moc mile překvapenej :wink: .A co ty už jsi zkoušela tu švestkovou s mákem?

Tak ti přeju hezký den a snad se sem ještě dostanu během dne,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.8.11 20:53

Kamčo :mavam: ,moc moc děkuju za přáníčko pro Danielka :hug: .Moc mě to potěšilo :hug: vážně :hug:

Týjo tak je tady konec prázdnin :roll: ,dva měsíce jsou zase fuč,ten čas tak letí vid?I to těhotenství když se zpětně podívám uteklo rychle a přitom to je 3/4roku :think: .

Představ si dneska na jiné diskuzi co jsem,psala maminka že jim umřela holčička v 37tt+2.Příčinu zatím neznají :cry: .To je strašný co?Já to obrečela když jsem to četla.Fakt člověk si myslí když překoná ty první měsíce rizikový že už se s největší pravděpodobností tohle nestane a takhle na konci no to je tak smutný.

Jak to vypadá s tebou.Zkoušíte ty plodný dny?Do čajíku už nechceš jít?Já bych ti tak přála mimíška Kamčo :hug: .

No já jdu dožehlit prádlo :roll: ,nechce se mi,ale třičtvrtě jsem si udělala už odpolko,tak ten zbytek budu mít za chvíli…aspon něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.