SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
11.9.11 21:13

Ahoj Gábi :mavam: to vůbec nevadí že jsi tu už včera nepřišla ,však Danielek tě taky musí trošku pozlobit jinak by jsi nevěděla že ho vůbec máš. :lol:

Jak ses dneska měla ,při pěkné neděli?

Odpoledne jsme si vyjely z Marečekem na kolech,do vedlejší vesnici na dětské hřiště tak jsi asi tak dvě hod .zaskotačil a jely jsme zase zpátky ale to už bylo horší protože to bylo do kopce.

To je dobře že je manžílek z Danielka moc nadšený,vdyť jse dočkal syna a ty chlapy známe to máš pravdu. :-)

Dali jsme dneska švagrové víno a čokoládu,a máme prý zítra večer ještě přijet a že ten svátek ještě jednou oslavíme.Tak bude Marečeka večer hlídat tchýně,a jestli pojedem dřív tak ho i uspí.

No řeknu ti pravdu že se na ty kačeny zítra vůbec netěším,ale naštěstí budou jen tři tak to nějak zvládnem. :-(

Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.9.11 21:26

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jste strávili neděli?U nás bylo nádherně :palec: .Tak jsme byly zase na hřišti,at si holky ještě zařádí než přijde podzimní studené počasí :jazyk: .Tentokrát s náma šla ta má kamarádka s dcerkou,tak jsem tam nebyla sama.

Danielek byl dnes milionovej :srdce: ,dneska nebyla ani bučecí pauza :mrgreen: ,tak doufám že to nepřijde v noci :think: .

Neplánovaně jsme si dnes opekly špekáčky,tak to byla fajnová večeře.Jen jsem si říkala jak to bude s malým kdyby měl tu svou bučecí chvíli.Naštěstí hned po kojení usnul a spinkal celou dobu.

Nakonec jsem přeci upekla ty kotletky na šlehačce na dnešní oběd a ještě nám zbylo.Tak mám i omáčku s knedlíkem a kotletky.Tak paráda,budu mít volno v kuchyni :palec: ,uvařím jen polévku :wink: .

Zítra musíme sjet do Pardubic,musím na pojištovnu aby byl malej přihlášenej :think: .Už jsem chtěla na konci týdne,jenže vlakem manžel nechtěl abych s malým ještě jela,tak jsme to naplánovali na pondělí že jsou tam trochu dýl a sjedem tam až přijede z práce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.9.11 22:29

Taky jsme jsi dneska udělali hezkou neděli,psala jsem ti že jsme byli na kolech a zajeli jsi také na hřiště a Mareček jsi to tam užil a já jsi přečetla kousek knížky. :palec:

Jsem teda fakt zvědavá jestli bude opravdu to babí léto ,jestli jsi ještě užijem toho sluníčka a teplíčka jak říkali . :-( Mareček už má rymku,a to odchodil teprve týden tak u nás už to pomalu začína ale do školky zítra půjde.

Taky zítra nemusím vařit a dokonce aňi v úterý,ještě nám zbyly řízky udělala jsem jich trochu víc tak ty budou zítra protože je mám obalené a to kuřátko jsi vezmem až v úterý. :palec:

To je dobře že byl Danielek dneska moc hodný,asi věděl že budete opékat a chtěl nechat také maminku trochu odpočinout. :palec: :lol:

A jakou máš vůbec pojištovnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.9.11 20:04

Ahojky Kamčo :mavam: ,včera jsem to sem vubec nestíhala.Ty večery…Daniel mívá touto dobou většinou tu svou probučenou chvíli,včera pomalu do devíti :roll: ,pak jsem s manželem dokoukala Četnické humoresky a šla se vykoupat.Potom bylo už dost hodin že se mě to ani spouštět už nechtělo :oops:
Ted tam také protestuje,přitom byl přes den moc hodnej :think: .Nechám ho bučet nejspíš,protože jakmile tam jdu a drncám ho do prdelky,to má rád tak je klid,odejdu a bučí :-? .Takový malý stvořeníčko a tak vyčuraný :roll:

Také jsem měla i dnes volno v kuchyni :dance: ,ale zítra už vařit musím :think: ,tak přemýšlím co.Mám v mrazáku uzený tak možná s bramborovou kaší udělám a polévku dojíme ještě s nočkama co máme.
Dneska jsem dělala hermelínovou pomazánku,ale já jsem si nedala,že tam mám syrovou cibuli.Tak jsem si uvařila vajíčka samotný že si dám na chleba s máslem,jen jsem se k tomu ještě nějka nedostala :think: .

Konečně jsem zase dnes žehlila,dvě pračky jsou za mnou :dance: ,ještě mě tady čeká jedna :roll: .

Co ty,jak jsi se dnes měla?A co Mareček ,je mu lépe?To víš ten kolektiv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.9.11 10:54

Ahoj Gábi :mavam: to nevadí vůbec se neomlouvej,já jsem tu také v pondělí nebyla slavili jsme večer ten svátek od švagrové a pak jsem jse už také nepřihlašovala bylo už pozdě.

Mareček má pořád rymku ale do školky chodí,učitelka zatím nic neřekla a už se umí hezky vysmrkat tak jsi myslím že není žádný problém aby tam nemusel chodit. :-(

Dneska taky nemusím vařit,máme ještě z neděle vepř,kotletky a jen jsem naškrábala brambory a polévku taky ještě mám ale zítra už taky musím.Ale zase budem zítra škubat ty hnusné kačeny,tak budu muset něco rychlého a zdravého ale ještě nevím co to bude to přemýšlení je fakt nejhorší. :-(

Danielek musí být opravdu zlatíčko když je takový hodný,škoda že ho nemůžu vidět a také jsi ho pochovat. :huban: A ty večery jsi musí trochu poplakat,jinak by jsi nevěděla že vůbec ho vůbec máš. :-)

A kdy zas půjdete do poradny na vážení?

A ještě pořád hubneš?

Tak ti přeji hezký den,a měj !Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.9.11 21:56

Ahojky Kamčo :mavam: ,no ten náš andílek tady bučel pomalu od šesti hodin :-o ,on fakt přes den a v noci super,ale ty večery :jazyk: .
Hodně to teda taky holky píšou tady na diskuzi co jsem,že jim také dítka takhle večer vyvádí :think:

Tak zítra vás čekají zase ty kačeny?To ti nezávidím,ale snad jich nebudete mít moc :roll: .

Já na zítra ted dovářím ještě gulášovou polévku a vyndám z mrazáku kynutý knedlíky.Mám tam kupovaný teda,dvoje merunkový a jedny jahodový.A mám na ně i docela chut :palec: .Ještě jsem myslela na buchtičky se šodou,to zase Kristýnka měla chut,tak je také musím někdy udělat :wink:

Musím se zase zvážit abych věděla jak ta váha jde :think: .Naposledy když jsem se vážila tak to bylo těch -9kg :roll: .Hodně to na sobě vidím,za některý partie jsem ráda,ale něco mě štve,třeba zápěstí :-o ,hodinky se mi furt otáčej dolu a když si je stáhnu ještě o jednu dírku dál,tak mě to je těsný…tak to mě trochu rozčiluje,furt hodinky otáčet :think:

Do poradny jdu až v šesti týdnech,je to dlouho vid?Říkala sestra když tak pěkně přibíral že není potřeba chodit dříve,jen kdybych chtěla na převážení.Ale tak Danielek bučí jen ty večery,tak já doufám že nehladoví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.9.11 20:19

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak dnes to u nás vypadá na klidný večer :wink: ,Uf to jsem ráda,protože včera měl výdrž teda :jazyk: .Ale neboj neboj bučení si vybral dnes pro změnu dopoledne :mrgreen: :pankac:

Teda musím říct že dnes jsem si na těch sladkých knedlíkách pochutnala.Navrch jsem si dala i tvaroh že jsem ho měla,tak mnam mnam.Já už je vlastně hrozně dlouho neměla,Od začátku těhu 100%.Nejdřív jsem na sladký neměla ani pomyšlení a když už bych si dala,tak jsem zas nemohla :jazyk:

Zas přemýšlím co uvařím zítra.Gulášovku mám i na zítra a zbydou tam i nějaký knedlíky,ale spíš jen pro manžela,nebo pro nás dvě :think: .Tak přemýšlím že bych vařit nemusela a večer udělala manželovi třeba jen knedlík s vajíčkem.Zbyl mě od omáčky a manžel ho má rád s vajíčkem,tak možná jo :think:

Dneska jsem pekla,rybízovo třešnový bleskový koláč :palec: .Škoda že nejsi poblíž,hned bych ti dala na okošt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.9.11 10:31

Ahoj Gábi :mavam: promiň že jsem ti včera nenapsala,ale byla jsem unavená a šla jsem jsi brzy lehnout.Tak kačeny jsme ráno zvládli bylo jich pět,a ještě v pondělí budem dělat tři a budem mít zase chvíli klid než budou další a odpoledne jsme měli brigádu dřeva takže bylo celý den co dělat.

Máme svoje jablíčka ze zahrádky tak jsem na dnešek udělala ty jablkové knedlíky tak budem mít skoro stejný oběd.Zkusila jsem uvařit úplně novou polévku nějakou bramborovou tak snad bude dobrá ale asi jo vypadá celkem dobře. :palec:

Jsi opravdu šikula a koláč bych jsi teda dala,jen je ta nevýhoda že jsme od sebe tak daleko a poštou by to asi nešlo. :palec:

Jak se jinak daří ?A co Kristýnka ve škole?

Ve středu jsme měli ve školce třídní schůzky,tak budem teď dávat víc na ten třídní fond nebo jak se tomu říká ,a také víc na hračky .A zase máme ve školce vši,je to vůbec možné!

Tak přeji hezký den,a měj se moc hezky!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.9.11 15:03

Ahojky Kamčo :mavam: ,
to se vubec nic neděje,protože mě to také často nevyjde.Ještě tak na první zprávyčku a pak už nestíhám,je to fakt mnohem větší záhul když už jsou dítka dvě :jazyk: .
Mužu ti říct že když kojím,tak že to je takovej čas že sedím a nic nedělám a vypnu jakoby,že se přistihnu jak mi padne hlava a hned se probírám zase :mrgreen: .Nedá se říct že bych byla strhaná :lol: ,ta zas ne,ale je to znát.Jsem ráda že mi Danielek hezky spinká v noci,protože to nezávidím maminkám co mají stres v noci že jim dítka pláčou.I tak že 2× vstáváš na kojení noc co noc je znát,já pak lehnu do postele a v momentě spím a to je co říct :mrgreen: s tím svým spánkem :lol:

Prosimtě u Kristýnky ve školce byly vši opravdu často,to u vás to ještě jde a hlavně Mareček je ještě neměl vid?To od Kristy jsem je jednou chytla i já…hruza :pocitac: .Chtěla jsem se kouknout v lékárně kolik stojí ten sprej Paranit nebo tak nějak jak je ted v reklamě,ale vždy na to zapomenu :roll:

U nás je zítra slavnost Františka Filipovského,on se tady narodil,hned v domě za rohem :palec: ,tak se pořádají rok co rok slavnosti.Bude i dětská diskotéka a soutěže a ruzný kapely,letos bude zpívat Konvičková za Superstar jestli si ji pamatuješ.A děti když přijdou v maskách tak dostanou nějaký dáreček,tak chcem jít,doufám že tam ten hluk nebude Danielkovi vadit.Kristy chtěla samozřejmě za princeznu,ale jsem ji vysvětlila,že když si vezme kašpárka,že bude moci do skákacího hradu a soutěžit,že se jí nebude plést sukně :lol: .

Copak budeš vařit na víkend?Já si vyndala kuřátko,z prsou udělám v neděli řízečky asi s kaší a zbytek vykostím na čínu nějakou zítra.A mám to.Snad nebude Danielek večer vyvádět si abych to zvládla si připravit.

Tak přeju krásný zbytek dne :palec: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.9.11 15:09

Ahoj Gábi :mavam: tak to budete mít dneska moc hezké sobotní odpoledne,možná ten hluk nebude Danielkovi vůbec vadit a prospí ti v kočárku.A máš pravdu s Kristýnkou že je lepší jít za kašparka než za princeznu,aby se jí nemotala sukně jak bude soutěžit a také jich tam bude určitě mnoho. :palec:

Na dnešek jsem uvařila brambory a opekla lunč a okurkový salát,a na zítra budem mít kačenu,kterou jsem jsi ve čtvrtek oškubala a tchýně mi jí upeče. :lol: Udělaám k tomu bramborové knedlíky,které máme moc rádi a zelí už udělané vytáhnu z mražáku.

K večeru jedeme ke švagrové opékat,ale budu muset vzít sebou i bundy ať nám tam pak není zima. :-(

Včera jsem se přemohla a upekla jsem jablečný závin,ale dneska už zbyl jem malý kousek přístě budu muset upéct asi víc. :-)

Ale řeknu ti že mně ty vši v té školce taky štvou,že se tam taky pořád oběvují né tak často jak to bylo u vás ale taky.Dívala jsem se tak zatím Mareček nic nemá,tak ťukám ťukám na dřevo ať je vůbec nedostane.

Jak bylo,určitě moc hezky ?

Tak přeji moc hezké odpoledne a užijte si to tam!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.9.11 21:14

Ahojky Kamčo :mavam: ,dnes tady asi nebudeš když opékáte.To nevadí,tak si to přečteš zítra :wink: .Tak at večer nezmrznete,ale naštěstí u ohýnku se ohřejete.

Na slavnosti to dnes bylo fajn.Kristýnka dostala dáreček,že přišla v masce,tak byla moc spokojená.A pak jsem s ní soutěžila jen tak v dětském rokenrolu :mrgreen: ,měl tancovat rodič s dítkem.Tak jsme ještě spolu vyhrály takovou plyšovou hvězdičku :mrgreen: ,ale hruza mě uplně padaly kalhoty,to je čoveče až nějak moc.Ale jsem se vážila a zatím jsem více nezhubla.

To je dobře že na Marečka vši nejdou,jen tak dál :palec: .
Jinak za závin máš jedničku :palec: ,ten já taky zbožnuju.Manžel tolik ne,ale taky ho sní.Ale já ano :mrgreen: .

Měla si pravdu.Danielkovi ten hluk vubec nevadil.Usnul hned jak jsem vyjeli a prospal to až do kojení,pak jsme tam šli znova a to už moc usnout teda nechtěl,ale na chvíli si taky zdříml.
Víš s kým mě manžel vyforil? :mrgreen: S Ivanem Mládkem,pak s Pitkinem a ještě s jedním pánem od Mládka ale to nevím jméno,pak ti pošlu na mail fotečky až je od manžela budu mít :lol: .

Tak přeju hezký večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.9.11 21:48

Ahoj Gábi :mavam: opékání bylo super a pěkně jsem si nadlábla bříško,a pak jak už byla venku zima tak jsme šli dovnitř a přijeli jsme domů až v jedenáct hodin i Mareček to tak dlouho vydržel. :-)

A dneska jsme si udělali moc hezký výlet do Hlučína na ten dětský ranč,a Marek se dokonce svezl na velkém koňíkovi.Byli tam králici,husy které už měli pékačovou míru,ovce a hlavně koně a ještě tam měli lamy.Bylo to opravdu moc hezké,a Marek byl nadšený hlavně s toho koňíka že se mohl svéz. :palec:

Taky jste včera měli moc hezké odpoledne, a Kristýnka jsi to určitě moc užila a pak jsi bude i užívat Danielek až bude větší teď to musel bohužel prospat. :huban:

Fotečky určitě pošli,budu se moc těšit! :palec:

A jak ses měla dneska při krásné neděli?

A budeš zítra vařit?

Já nemusím,zašli jsme jsi Hlučíně na oběd tak tu kačenu budem mít zítra ale musím udělat ten knedlík bramborový a nezapomenout vytáhnout to zelí z mražáku.

Tak se měj moc hezky!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.9.11 21:15

Ahojky Kamčo :mavam: ,omlouvám se za včerejšek,ale pustila jsem se do vaření na dnešek,protože jsem měla jít na tu glykemii,tak jsem si říkala že nebude šance abych to stihla uvařit a už mi nezbyl čas abych sem vlítla.
Také mám ještě z dneška oběd na zítra.Dělala jsem uzený vývar s rýží a plněný bramborový knedlík s uzeným,no mnam mnam :palec: ,akorát já si na to nemohla dát osmaženou cibulku a to byla jediná škoda,jinak delikatesa :palec: .

No tak to musela být paráda na tom ranči :palec: .To i Kristýnce by se moc líbilo :wink: .

Ve čtvrtek mi přijede zase ta má kamarádka jak jsme spolu chodily do dia poradny v těhu a přiveze kojeneckou váhu,tak jsem ráda že si Danielka převážím :palec: .Dneska byl zas tak zlatej :andel: :hug: ,ani moc nevyváděl večer,byl dobrej dnes :palec:

Kristýnka mi začala docela kašlat,tak jsem ji hned nasadila sirup a sprejujem i do nosu,tak snad bude brzy fit a malej to nechytne,to bych nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.9.11 21:59

Ahoj Gábi :mavam: to nevadí já jsem ti také včera nenapsala nevšimla jsem jsi že jsi my psala tak také promiň.

V neděli bylo opravdu tak pěkně že nám ten výlet vyšel,a od pondělka taková zima že jsem musela už vytáhnout podzimní bundu a Markovi jsem už ve školce kraťasy vzala domů a nachystala kalhoty a také bundu i mikynu do skříňky.

Představ jsi že je u nás ve školce plno dětí nemocných,tak jsou jenom dvě třídy a řádí angína tak zas ťukám ať to nechytne i Mareček. :-(

Budu ti na čtvrtek držet palečky,ať ti Danielek hezky zase přibere jak ho budeš vážit . :palec:

A jak Kristýnka ještě ti kašle?

A jak se daří,je pořád Danielek hodný?

Tak měj se hezky,a opatrujte se !Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.9.11 22:01

Ahojky Kamčo :mavam: ,
už jsem myslela že se sem dnes nedostanu.Furt mě to nechtělo zobrazit stránku :-x .

Tak jak jsi strávila dnešní den?U nás bylo škaredě :-? ,skoro celý den pršelo :think: .Ani se ted odpolko nedostanem ven,včera to samé :-? .Ale zítra hlásí líp,tak snad jim to vyjde.
Ani se nedivím že mi tak teče z nosu :think: .Rýmu přinesla domu teda Kristýnka,ale v tomhle střídavém počásku se není čemu divit :think:

Copak budeš zítra vařit?Nějak nevím :nevim: .Ve čtvrtek čekám tu jednu kamarádku z dia poradny,tak budu vařit také a pozvu ji na obídek,ale také ještě nevím co :think: :think: .Asi uvařím buřtguláš zítra :wink: a polévku tam s Kristy ještě máme,manžílek teda už ne :roll:
To je furt přemýšlení v té kuchyni vid? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.