SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
18.8.11 21:35

Kamčo musím teda říct že Kristýnka byla skvělá :andel: až jsem se divila teda fakt :palec:
Já ji říkala že ji odvedu k našim a do nemocnice sjedu sama,ale ona chtěla se mnou a já teda počítala s tím že mě tam jen objednaj na to vyvolání…jenže tenhle doktor už pak nevěřil žádnýmu vyšetření od mé dr,tak jsem musela vše podstoupit znova v nemocnici :think:

Jediný z čeho mám radost je to že jsem se otevřela potom hmatu teda asi na téměř dva celý prsty,to je jediný co mě potěšilo jakžtakž.

K našim jsme pak dojely,ale poprosila jsem manžela aby se nikde nezdržoval že mi není moc dobře aby přijel dříve pro nás.No tak přijel dřív,ale dali jsme stejně všichni ještě kávu,tak se jelo asi za 3/4hodiny.
Naši už netrpělivý co se děje,že jsem jim jen cestou volala že se trošku zdržíme,že sjedu na otočku do té nemocnice…haha na otočku která trvala asi 4hodiny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.8.11 22:26

Gábi,to je Kristýnka opravdu dobrá že to všechno to čekání stebou podstoupila a aspoň jsi se měla s kým povídat a neseděla tam sama. :palec: :palec:

My máme dneska další pět řádků brambor posbíraných,a ještě dalších pět zítra a máme to všechno uděláno jen pak ještě přebrat a rozstřídit a je pak zase na rok klid s bramborama.Tak nesmí zítra pršet,ať to uděláme a nemusíme to třeba ještě dělat v sobotu nebo v pondělí.

Já se budu pro dnešek loučit,jsem unavená s těch brambor a vůbec mně to už nebavilo to sbírat.

Tak se opatruj,a přeji ti krásný pátek a budu ti stále držet ty palečky ať už ten porod nastane a máš Danielku už u sebe. :huban: :palec:
Dobrou noc a hezké sny! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.8.11 22:43

Kamčo ani se ti nedivím že jsi tak unavená,vždyt to musí být fuška a zádička musí bolet :-? …no ale pak svoje bramburky :palec:

Tak si pěkně odpočin a děkuju za držení palečku :hug:

Dobrou noc a sledké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.8.11 20:22

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak tě zdravím ještě celá :think: ,doufala jsem ale asi zatím marně :roll: .

Dneska se těším na HP na Nově :palec: ,to určitě budeš koukat taky,vid? :lol: Mám tam várku prádla,tak to asi vyžehlím at mám od toho klid.Zítra dám prát možná další,uvidím jak počásko.Dneska bylo u nás tak střídavě oblačno.Foukal velký vítr to jo,ale bylo teplo ale občas déšt a odpolko i liják pořádný a hromy :think:

Copak budeš zítra vařit?Já ještě nevím,možná ty vepřový plátky na přírodno s rýží? :nevim: :think: Nebo jestli mě napadne něco lepšího :think:

Tak co máte sesbíraný bramburky? :wink: Snad vám do toho nepršelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.8.11 21:23

Ahoj Gábi :mavam: takže jsi ještě celá tak možná zítra to příjde ,budu ti držet palečky ať to máš už za sebou a držíš Danielka v náručí. :huban:

Koukám na HP,ale vadí mi tam ty reklamy ale Ondra mi slíbil potom dvd tak jse podívám ještě jednou.

Tak máme brambory posbírané,samozřejmě že jsme odpoledne zmokli ale je to aspoň hotová tak jsem ráda.Jen potom ještě přes týden přebrat,a pak už jen brát a papat.

Na zítra budu vařit vepřový guláš a knedlík,bylo to manželovo přání apolévku mám ještě zeleninovou.

A vyspala ses aspoň trošku ?

A na neděli už víš co budeš vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.8.11 22:05

Spala jsem hrozně,stejně jako pomalu každou noc.To je fakt vyjímka když se jakžtakž vyspím :think:

No my zítra večer jsme pozvaný na zapíjení narození dcerky té kamarádky jak jsem ti myslím psala,že měla rodit až po mě.To víš manžel by si přál abych porodila taky aby to mohli zapíjet společně,ale moc tomu neveřím.Takže budeme spát u našich v Pardubicích,tak nejspíš v neděli budem obědvat tam.Musím jim to ještě zítra potvrdit.
Já jsem teda myslela že bych nejela a zustala s Kristy doma.Víš co už se na to necejtím,fakt.Ale zase manžel se bojí že to na mě přijde a co pak víš.Že je to jak zákon schválnosti,když by se napil.To by byla ještě další cesta pro mě z Pardubic k nám.
Tak že by pil jen málo aby v nejhorším mě mohl odvést,tak by bylo lepší abych jela taky.Oni by policajti nemohli dát pokutu když by mě vezl do porodky,ale tam by musel auto odstavit a jet městskou.No ale uvidíme to se třeba ani nestane.

Je fakt že ten čípek mám teda uplně jinaj,otevřenej a taky mě docela více kape to mlezivo z prsou.Dneska mě říkala kamarádka že potom hmatu ze včera od dr mě kleslo dost břicho :think: .Ale říkám nějak tomu nevěřím,ale tobě moc děkuju za podporu :hug:

Tak to je fajn že máte hotovo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.8.11 22:56

Gábi,tak to je mi líto že jse nevyspíš tak snad bude Danielek hodné miminko a bude v noci spinkat a tebe nechá taky aspoň trochu . :huban:

Psala jsi mi to o té kamarádce ,a manžel má teda pravdu že by jsi měla jet taky ať je ti poruce kdyby to na tebe přišlo.

Však uvidíš zítra ,jak ti bude a možná se už stane když ti už bříško dost kleslo.Držím,pořád držím! :palec: :palec:

Ještě dokokám na HP a půjdu spinkat,jsem už okoupaná tak jen ta postýlka mně čeká.Tak dobrou noc a snad se dneska lépe ještě vyspíš!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.8.11 23:50

Děkuju Kamčo za držení palečku :hug: ,zítra tady teda nebudu,ale kdyby něco pošlu ti smsku a jinak si písneme v neděli :hug: .

Tak ti přeju krásný víkend a dobrou noc,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.8.11 21:01

Ahoj Gábi :mavam: tak jsem od tebe sms žádnou nedostala tak to vypadá že ještě pořád nic Danielek nechce ven. :huban:

Jak jste se včera měli na té oslavě narození dcerky od kamarádky?

To máme zase pěkné počasí,už by tak mohlo zůstat abychom mohli jet ještě s Marečkem někam přes týden na výlet.

Včera jsme byli u našich,a opékali jsme na zahradě makrely ale hlavu ještě nemám pořád nabarvenou mamka přijede až zítra my to nabarvit a Marečka ostříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.8.11 21:17

Ahojky Kamčo :mavam: ,jojo bohužel jsem ještě celá :pankac: .Zítra jedu zas do té nemocnice do rizikové poradny,tak se už nejspíš dozvím podrobnosti jak to bude v uterý :roll: .Doufala jsem v přirozený porod,ale ze jeden den se nic nezmění,nemám ani poslíčky nic :think: ,takže to bude vážně vyvolaný :think:

Jinak na oslavě,no celkem fajn,ale to víš,já už nevěděla jak mám sedět atd.Takže kdybych tam nebyla tak se nic nestane.Dala jsem si ale aspon nealkoholický mochito,tak to byla mnamka.Ale docela jsem tam vydržela ještě dlouho.Manžel mě doprovázel domu o pulnoci a pak se tam ještě vracel.Domu přišel okolo druhý :roll:

Dopoledne jsme se s mamkou prošly do Kauflandu pěšky a ani to nepomohlo k rozhýbání Daniela :roll: .Babi nám upekla maso s bramborama,tak jsme se pěkně naobědvali :palec:

My jsme ted večer opékaly buřty,ale vyhnal nás pak malý déšt.Naštěstí já s Kristy jsme už byly nabaštěný a manžel ten tam ještě chvilku poseděl pod slunečníkem a pak si ještě jeden opekl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.8.11 21:48

Gábi,tak uvidíš co ti zítra řeknou v poradně ale já jsi myslím že už tě pak rovnou pošlou do porodnice když máš zítra termím a pořád nic.Budu na tebe myslet,a moc ti držet palečka ať už to budeš mít brzy za sebou a Danielka držet v náručí. :huban: :palec:

Věřím ti že jsi tu oslavu moc neužila,ale bylo lepší když jsi šla a manžel tě mněl pod kontrolou a také jsi ochutnala něco dobrého a nového.

Dneska jsme jsi s Marečkem odpoledne vyjeli na kole na Albertovec na koníčky,tam se pohoupal ale svést na koníkovi se nechtěl a pak zase jeli domů a musím napsat že bez nehody a breku. :palec:

Takže zítra nemusíš vůbec vařit,a půjdeš zase k rodičům na oběd?A vem jsi zítra sebou do poradny malou svačinku,aby jste zase s Kristýnkou nebyli ohladu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.8.11 22:12

Kamčo jojo on to říkal doktor že mě to v uterý vyvolá když nic,ale že si myslí a doufá že pomuže ten hmat co mi dělal,no nic no :think: Říkal právě že mě nemá kam vtěstnat na pátek nebo pondělí,takže by přicházelo v uvahu až uterý.

U našich se zítra stavovat nebudem nejspíš.Jen možná na skok když pojedem autem.A autem pojedem jen když nebude pršet,protože to muže manžel do práce jet na motorce.Já zas kdybych tam čekala na manžela a domu se dostala až k večeru,tak to mě moc nevyhovuje.Víš co,já zítra nejspíš poslední odpolko doma,tak tady potřebuju ještě něco zmáknout at to nemusím dělat hned po návratu.

To jsem ráda že jsem si dnes vyžehlila a co se týče prádla žádný resty :palec: ,pak jsem vytřela,zametla…Tak ráda bych zítra upekla třeba bábovku aby tady manžel měl a chci mu udělat ještě rajčátkový salát a umýt vanu umyvadlo záchod…případně utřít prach…

Ještě máme ze včera polévku a vepřové plátky na přírodno s rýží,ale nechám mu to tady jak budu v porodnici a zítra asi upeču picu :dance: .Ještě má kdyby něco v mrazáku plněný bramborový knedlíky s uzeným,ale myslím že i mamka mu něco napakuje znáš to,nebo naši mu udělaj véču až tam bude vysazovat Kristýnku…no věřím že hlady tady neumře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Copak budeš vařit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.8.11 22:55

Gábi,tak to tě chápu že chceš být ještě zítra odpoledne doma když už budeš muset v úterý nastupoval ale asi ti to vyvolají až ve středu nebo už hned v úterý?

Jen to zítra nepřežeň s tím úklidem,pomalu však to určitě máš v pořádku a čisté. :palec:

Taky zítra nemusím vařit,mám ještě oběd z dneška kotletku na žampionech jen uvařím rýži tu jsme dneska snědli a polévku mám vepř.ze zeleninou a kudláskama.

Tak se budu pro dnešek loučit,a snad jsi ještě zítra napíšem a když ne tak budu na tebe moc myslet a držet ti palečky!! :palec: :palec:

Dobrou noc a ještě se hezky vyspi!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.8.11 23:05

Kamčo myslím si že mi to vyvolaj hned v uterý,když už by to býval udělal v pátek kdyby to šlo :think: .Prý mimča cukrovkářek hodně přibíraj každým dnem co jsou navíc v bříšku,tak si myslím že to nechtěj riskovat.No zítra písnu co mi k tomu doktor řekl.

Chtěla jsem když bysme jeli autem,vysadit Kristy u našich ráno,jenže ona chce jet se mnou.Tak ji vezmu,posledně byla moc hodná.To víš ona už asi ví,že mě pár dní nebude mít doma,tak nechce být beze mě :hug: .Dneska mě říkala že tam s tatkou hned za mnou přijedou první den,tak jsem ji berušce musela říct že uvidím jak to bude,že možná až ted druhý den,tak teda řekla že jo,že hned druhý den přijedou :kytka:

Tak se hezky vyspi a zítra přeju krásný den,dobrou :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.8.11 20:57

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak dnes v poradně mě natočili krásný monitor.Celkem pravidelný vysoký kontrakce i doktorovi se nález líbil :wink: .
Podle něj je šance že by to mohlo přijít ještě dnes v noci,ale to si myslím že je moc málo času :think: .Tak pokud nic,nastupuju zítra v 6.30 do Pardubic do porodky na to vyvolání.Nevím přesně podrobnosti,ale bude to už zítra,protože od pulnoci nesmím nic jíst a pít,to uschnu žízní asi :think:
Jinak mě uplně extrémně dnes braly záda,skoro jsem brečela.Ségra mi říkala že to jsou kontrakce do zad,že to taky někdo má.Tak uvidíme,ale jinak se cítím uplně stejně.

Jako na potvoru ted přišel manžel s tím že jsem píchla Hiundae.Že tam je hřebík.To je v pr.Tak to ted nějak dává do kupy.

Tím jak mě berou ty záda moc,jsem z té naplánované práce udělala jen rajčatový salát a picu,jinak nic.Nešlo to jak to bolelo.Ted se teda pustím ještě do žehlení.Mám tady další várku a tradičně se poslední suší na zahradě.Tu bych už teda neprala,ale manžel jak někomu spravuje pračku,tak pak to vždy potřebuje vyzkoušet,tak jsem mu ještě po bytě sebrala prádlo :wink:

A co ty,jak jsi strávila dnešnmí den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.