SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
8.8.11 22:27

Nakonec přijel manžel z práce okolo třetí,ale říkal že budou tak do šesti :-o .My byly s Kristy zrovna za rohem u té naší kamarádky.Tak mi volal kde jsme a přišel tam za náma.

Tak jo vzoreček pošlu a přibalím i bábovku s čokoládovýma flíčkama a bílou polevou :palec: ,co ty na to?Já chtěla péct takovou s ovocem a želém,jenže Kristy přemlouvala o bábovku s polevou :lol: ,tak je nakonec ta 8-) .

Vlásky mám uplně stejný řekla bych jak minule,možná vzadu více vystříhnutý,barvyčka mě chytla moc hezky jsem spokojená.Ale darda také 580kč :jazyk: :-o

Váš obídek zní také moc lákavě :palec:

Tak jsem dala zas nějaký věci na Aukro,tak snad něco prodám,válí se mi to tady zbytečně :think: a dobrá nějaká kačka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.8.11 22:48

Tak to je dobře že tam nebyl aspoň tak dlouho,a přišel potom za váma tak jste taky měli pěknou neděli. :palec:

Pošli,budu se moc těšit a snad tentokrát ten šotek mi to pošle a ne sám sní. :lol: :palec: A taky my prosím pošli ten receptík na ten nový švestkový koláč jak jsi ho zkoušela.A jaký byl chuťově?

Tak to je opravdu dost velká částka,ale hlavní je že ti to moc sluší a jsi spokojená. :palec: :palec:

Byl to opravdu dobrý obídek,vždyť se všechno snědlo i ty brambory nezůstali. :-D

Tak se hezky dneska vyspi a přeji ti dobrou noc!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.8.11 22:56

No jo vidíš ty jsi se vlastně ptala na ten spánek…hruza hruza hruza :cert: .Člověk se těší že by se po porodu mohl vyspat lépe,jenže to nejspíš také nehrozí :jazyk:

Jo vlastně receptík jsi chtěla,ajo promin.No na mě byla strašně sladká.Snědla jsem jeden kousek na ochutnání a pak už ani jeden,ale všem ostatním chutnala.Určitě ji ale udělej s mín cukrem :roll: .

Také mě to přijde strašná suma :cert: ,ale je fakt já nechodím často.Ikdyž bych samozřejmě chodila ráda častěji :think: .Ted jsem byla po cca 4.5měsících.Vím že nějak před Matějskou poutí jsem byla a to už je dlouuuuho :oops:

Jdu se odlíčit a také chrupkat,tak dobrou noc a sladké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.8.11 19:39

Ahoj Kamčo :mavam: ,
tak jak jsi se dnes měla?U nás pulku dne svítilo sluníčko,ale fučel teda studenej vítr a pak už se zatáhlo a občas přehánky,ale žádnej velkej slejvák.

Odpoledne mě nějak začlo bolet břicho.Ale hádám že k porodu to ještě není,spíš mě nesedl nanukáč nebo ledová káva,protože to začlo potom :think: .

Dneska jsem se táhla zase s docela těžkým nákupem,ještě že mám tu mou malou pomocnici :palec: ,měli v Penny kuřátka za 37.9 a já že nemám ani jedno už,tak jsem tři větší koupila :dance: .Taky konečně zelí a slabé pivko.Tak asi ve čtvrtek upeču kuřecí paličky nebo jedno to kuřátko s pivním zelím :palec:

Jé mě se zítra nechce k té zubařce :jazyk: ,no ale zase to budu mít za sebou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.8.11 21:01

Ahoj Gábi :mavam: tak to je mi líto to s tím tvým spinkáním tak snad to bude už dobré a ještě se aspoň trochu vyspíš než se ti Danielek narodí. :huban:

Taky u nás bylo takové počasí,ale odpoledne se zatahovalo ale nepršelo a dokonce i občas ještě vylezlo sluníčko a taky byl u nás studenéj vítr.

A udělala jsem prácičku do které se mi vůbec nechtělo,ale nakonec jsem se přemohla a umyla jsem jsi už šest okýnek ale ještě to nemám všechno tak snad zítra jsi to ještě dodělám.

Kristýnka je opravdu šikulka a hlavně velká pomocnice,a byla i dneska nějaká malá odměna. :palec:

Já ještě zase nevím co na zítra uvařím,manžel by chtěl nějakou tu omáčku a knedlík tak když nic jiného nevymyslím tak mu to přání splním. :lol:

Tak budu držet palečky u paní zubařky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.8.11 21:16

Kamčo :mavam: ,ale tak dá se říct že odměny jsou u nás každý den, :wink: jako nanuček …dneska jsem udělala pohárek :palec: .

My že jsme zítra v Pardubicích tak vařit nemusím,coz jsem ráda :wink: ,ale ve čtvrtek už budu.Dneska se manžel rozplíval nad večeří :potlesk: .To on muže bramboráčky s flákotou :mrgreen: kor vepřovou :mrgreen:

Tak tenhle víkend to vypadá že manžel pujde navíc jen sobotu.Tak aspon že tak.Vždyt si potřebuje taky trochu odpočinout.

Jinak jsi teda dobrá :palec: :palec: :palec: 6oken :potlesk: ,to já jen vyžehlila dvě pračky,ale i za to jsem ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.8.11 22:04

Gábi,to máš teda pravdu s těma odměnama u nás je to taky tak že má skoro pořád nějaké ty maličkosti.Ale pohárek je dobrý nápad taky jsi ho musíme někdy udělat. :palec:

Tak to máš super že nebudeš zítra vařit,aspoň budeš mít pauzu v kuchyňi jako já v pondělí. :palec: :lol:

Ještě pořád mně ale nic nenapadlo co na zítra uvařit,vůbec mně nic nenapadá. :-(

To máš pravdu,že jsi taky potřebuje manžel trochu odpočinout když musí pořád pracovat.

Taky jsi šikovná,a palec ti dávám na horu protože já to prádlo ještě stále nemám vyžehleno. :palec:

Jak se dneska citíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.8.11 22:15

Jé Kamčo to já bych se tady nehla :pankac: ,to od té doby je aspon dalších 5praček.Ted jsem měla jednu s cejchama a druhou s prádlem :roll: ,na zahradě na sušáku další várka,ale naštěstí s montérkama :pankac: ,tak to mě uklidnuje že ty nežehlím :dance: .Další tmavý prádlo je v koši na prádlo :think: .Je to furt do kolečka.

No omáčka není špatnej nápad.Já mám v mrazáku to naporcovaný hovězí na kostky a pak taky játra.A máme moc rádi ty vepřový plátky na přírodno a to je docela rychlé kdybys udělala :wink:
Hovězí guláš jsem také měla v plánu uvařit ještě před porodem.Mám ted zas plnej mrazák,tak mám z čeho brát :lol:

Dneska mě odpoledne bolelo břicho.Ijsem tak trošku přemýšlela jestli to nezačíná :think: ,ale byla to jiná bolest…spíš mě nesedlo jídlo.Možná ty bramboráky…to víš česnek…

Jsem ráda že zítra pro nás přijede manžel do Pardubic k našim,tak jsem nadšená.Tu cestu bych fakt nedala už :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.8.11 23:01

Mně se to prádlo teď nějak nahramadilo ,tak to bude docela fuška to zase vyžehlit asi jsi najmu nějakou tu pomocnici když mi trochu pomůže s tím prádlem. :-( :lol:

Tak asi udělám koprovou omáčku a knedlík a udělám k to mu to vepřové masíčko,děkuji za radu. :palec:

Tak budu ti držet zítra palečky,a přeji pěkný den snad bude zítra tepleji a sluníčko. :palec:

Dobrou noc a snad se už dneska lépe vyspíš!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.8.11 01:26

Tak si představ Kamčo že jsem byla ted v Pardubkách v porodnici :roll: .Když jsem se šla vykoupat tak jsem zjistila že trochu krvácím červenou čistou krví.No tak jsem tam volala a oni at se přijedu radši ukázat.

No ale pustili mě domu že to je od toho jak se začínám otevírat atd…že vše je ok.

Tak trochu hektickej večer :jazyk:
Také přeju dobrou noc a sladké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milča 5
10.8.11 08:57

Ahoj! tak jak jsi na tom? už je Daniel na světě? vypadá to nadějně dej vědět.myslíme na tebe at to dobře dopadne. :palec:

• Citovat
  • Upravit
6473
10.8.11 19:20

Ahoj Milčo :mavam: ,ještě jsem celá :wink: .Ale mě to tak nějak bylo jasný že si mě tam nenechaj.Protože jsem otevřená jen na špičku prstu,tak jsem si říkala že takovej fofr to asi nebude.
Ale zalekla jsem se,to víš.O špinění nešlo,čistá červená krev ale bylo ji málo.No možná jsem nemusela plašit :think: .Jenže já když tam volala že se na to zeptám,tak mi řekli at se přijedu radši ukázat,no tak to jsem se pak už zase bála nejet :think:

Takže ještě musím počkat :roll: a mužu ti říct když už jsem tam byla že bych to ráda rovnou odrodila :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milča 5
10.8.11 19:52

Tak já už myslela,že už je daniel na světě. :-D No mě právě v pondělí psala kamarádka že se jí narodil syn a to měla termín 23.8. :-D Tak doufám,že nám dáš vědět.odpočívej at máš hodně sil.

• Citovat
  • Upravit
6473
10.8.11 21:33

Ahoj Kamčo :mavam: ,jukala si na moji hektickou včerejší noc? :-o
Jinak jsem ráda u zubního mě nic nedělala :potlesk: ,s tím jsem ani nepočítala.vím že mimča berou dost vápníku,takže jsem počítala aspon s dvouma kazama :roll: .

Zase se mi podařilo koupit hodně levně tři oblečk pro mimčo ale větší už,manžel kdýž viděl katata tak se culil jaký jsou frajerský :palec:

Copak zítra vaříš?Já přemýšlím bud tu kuřecí sekanou do hřbetu nebo kuřecí paličk na tom pivním zelí nebo guláš :nevim: ,já nějak ani nevím na co mám chut :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.8.11 21:52

Ahoj Gábi :mavam: až teď jsi to dočítám a je dobře že jsi tam jela aspoň víš že jsi v pořádku a už se ti to blíží tak ti moc držím palečky ať to oba dobře zvládnete. :palec:

Tak buď ráda,že ti paní zubařka nic nenašla,vždyť teď pořádně nic nemlsáš tak nemůžeš mít žádné kazy.

Udělala jsem tu koprovou omáčku ale tu jsme snědli ,nebo manžel jí snědl že byla prý tak dobrá ale masíčko ještě zbylo ze šťávou tak jen zítra naškrábu brambory.Jakou budeš mít polévku?
Musím zítra nějakou uvařit?

A jak ses měla dneska ,a co jsi měla na oběd u rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.