Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Gábi
tak jsem se tu po třech týdnech dostala, našla jsem jsi malou brigádku na několik měsíců a jsem i večery unavená tak chodím brzy spát tak se omlouvám snad to bude teď lepší a dostanu se tu častěji. ![]()
Musím ti napsat, že už mám autoškolu zdárně udělanou udělala jsem ty jízdy na potřetí ale ještě nemůžu jezdit nemám tu kartičku (řidičák) ![]()
Danielek je fakt šikulka, škoda že nebydlíme kousek od sebe to mně moc mrzí!
Tak ať stále dělá pokroky, a hlavně roste a je pořád jak sluníčko a dělá vám pořád jen radost! :kyt
ka:
Marečkovi už také vypadl první zoubek v předu, tak k nám přišla zoubečková víla a dostal malou plyšovou hračku. Už se ptá kdy bude mít prázdniny, a kolikrát se ještě vyspí než začnou. V pátek na sobotu mají ve školce rozloučení předškoláci tak tam bude spát zatím se těší tak uvidíme v sobotu co pak bude říkat snad ho tam moc nevystraší. ![]()
A co Kristýnka, jaké bude mít vysvědčení a jak se těší na prázdniny?
Děkuji za email z fotečkama, super už mně to můžeš prosím poslat a všechno jsi to pořádně spočítej a já ti zas penízky pošlu na účet ale napiš mi ho prosím znovu do sz. ![]()
A jak se máte, a daří se vám? A co ta tvoje práce?
Tak se mějte zas moc hezky, a snad mi to teď výjde napsat dřív a pěkné prázdniny! ![]()
Ahojky Kamčo
,jé to je dobře že máš autoškolu hotovou
,gratuluju
a na řidičák těch pár dní zvládneš počkat
.
Já si to myslela jestli nechodíš někam pracovat, že jsi tady tak dlouho nebyla. Taky se těším na výplatu
,peníze tady nejsou vubec špatný. Minimálně pulku mateřský si tady vydělám a to je ta skromější varianta
.A kde jsi sehnala brigádku, na pracáku? U nás nenabízej nic
.Jsi v obchodě někde u vás?
Tak vás také už navštívila zoubková víla
.No to máte jak Kristy, také poslední rok ve školce ji jeden možná dva zoubky vypadly
.A Danielkovi pro změnu rostou, už jich má pět
a další se zas nejspíš dere, myslím druhá dvojka nahoře ![]()
Musím se pochlubit
,Kristýnka přinesla krásné výsvědčení se samejma jedničkama
šikulka moje
.Tak dostala odměnu
,panenku Winx
,musela jsem jen kvuli ní jet do Pardubic, protože u nás se nedá sehnat ![]()
Dobře dobře, hned příští týden balík pošlu. Já už ho mám zabalenej, ale já ho odložila, on je docela velkej aby se tady nepletl
a ted jak jsme si dýl nepsali, tak já na něj uplně zapoměla
.Ale hned příští týden 100%posílám.
Přeju krásný večer a rovněž krááásné prázdniny
,papa ![]()
Ahojky Kamčo
,
já už jsem si říkala jestli ti přišel balík, ale nic mi na zpět nepřišlo
,tak jsem věřila že jsis ho vyzvedla
.
Napíšu ti do SZ učet a částku. A jak se ti věcičky líbí? Ty košile jsou boží vid? ![]()
A jak se stále máte? Chodíš často do práce?
Ted se u nás počásko trochu pohoršilo, jinak se stále čachtáme v bazéně doma
.Už v něm byl i Danielek, sice ze začátku brečí, asi že se lekne, ale pak je spokojenej.
Včera jsme si udělalivýlet do Prahy, manžel jak vyhrál kolo, tak jsme pro něj jeli. Vyjížděli jsem teda poměrně dlouho, jak přijel manžel z práce a návrat byl taky dost dlouho. Až o pul desáté večer. Malej pak nemohl zabrat v postýlce, že jsem mu přetrhla spánek
.
Tak já jdu zase něco dělat. Ještě ti písnu zprávyčku.
Přeju krásný víkend a písni až ti to vyjde jak žijete
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.