Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Gábi
tak jsem dneska ráno byla u paní zubařky,čekala jsem asi hodinu než mně vzala no a měla jsem tam kazí ale už nemám . ![]()
Gábi,dneska jsem ti poslala ty penízky na účet,tak zítra nebo ve středu ti příjdou a snad jsem si dobře opsala tvoje číslo je možné že ho máš devitimístné?
Tak Mareček už je na prázdninách u babi a dědy,a bude tam jen do středy nebo do čtvrtka uvidíme ale dýl určitě ne. ![]()
To máš pravdu že ta medicínka med ze zázvorem,je kouzelná a hlavně moc učíná a pomáhá!!Tak jak ta Kristýnka,šla dneska do školy? ![]()
Danielek je opravdu šikulka,je dobře že ti tak hezky papá a hlavně všechno!! ![]()
Co mu dáš přes týden nového?
A jak ses dneska měla?
To zas bylo dneska venku hezky,no mohlo by to už tak být ale dívala jsem se na počasí a už od čtvrtka má zas pršet. ![]()
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!! ![]()
Ahojky Kamčo
,omlouvám se že píšu až dnes,ale včera jsem byla smutná a rozčílená v jednom a už se mi nějak nechtělo sedět u pc.
Rozbila se mi odsávačka a přišlo mě to líto,ještě jsem chtěla malému mlíčko odsávat a o ukončení jsem si říkala že až tak jak mi to nedá třeba jednu jeho porci.
No abych investovala 2000kč do nové to už se nevyplatí,bude mít čím dál víc příkrmu.No a ručně to je dřina,to jsem si zkusila při Kristýnce a po pár dnech jsem si říkala že to teda ne.
Tak nezapoměla si sbalit Marečkovi koníka? ![]()
Dneska jsem vařila květákové placičky s bramborem a oddělala jsem si květáček pro Danielka,tak jsem zvědavá co na něj zítra řekne
Zase ti to napíšu.
Ale i dobrá zpráva ze včerejška.Nevím jestli jsem ti psala roybil se mi mixér a chtěla jsem koupit ten uplně nejlacinější jako jsem měla ted.Jako na potvoru ale nikde v akci žádnej nebyl,viděla jsem nejlacinější za 900kč a to mi přišlo zbytečný.No představ si že včera přišel tchán s tchýní a že mi nesou předem dárek a dávaj mi novej mixér
.Koukám do záručáku a cena 2002kč
,to je dělo co?Býval by mi stačil za
Copak jsi vařila dobrého ty?Musím pokoumat co na zítra ![]()
Tak ted se budeš doma nudit vid?To je klid najednou ![]()
Chvilku to bude fajn a pak už si budeš říkat že ti to ticho doma vadí vid?
.Tak si hezky odpočin ![]()
Hezký den přeju ![]()
Jo zapoměla jsem odpovědět
Číslo učtu mám 9ti místné
tak to máš určitě dobře
,díky za poslání ![]()
Ahoj Gábi
no musím se podívat do sz jestli jsem jsi to opravdu opsala dobře,a neposlala to třeba někomu jinému. ![]()
Gábi,tak to je mi moc líto a věřím že jsi byla s toho smutná a nemůžeš jsi to třeba od někoho ještě půjčit kdo už to třeba nepotřebuje?Já to nemám ,a nebo jsi kup v lékarně je tu obyčejnou je to takový balonék a umělá hmota a to tak saješ a též by ti to mělo brát mlíčko.Pošlu ti fotečku ,jak to vypadá ale musím to najít kde jsem to zas schovala. ![]()
Nezapoměla,Mareček jsi ho sám dával do batůžku a ještě jsi ho několikrát kontroloval jestli ho vůbec má.
To byla též sranda!! ![]()
Super obídek,květákové placičky!!!
Myslím že určitě bude květáček Danielkovi moc chutnat,a bude mít zase málo . ![]()
Já jsem dneska vařila,porkovou polévku, dušenou mrkev s hráškem ,brambory a opekla jsem k tomu gothaj a super oběd!! ![]()
A zítra udělám smažený sýr a k tomu amarické brambory a okurkový salát.
Ne,ne to jsi mi nepsala a teď jsou i ty mixéry docela drahé já mám po babičce skoro nový.Tak to je super,tak havně ať ti hezky slouží a dlouho!! ![]()
No já se doma nenudím,mám pořád co dělat a hlavně se mám co učit ale je doma takové nezvyklé ticho a nikdo po tobě nic nepotřebuje.Tak ještě budu muset to vydržet zítra,a ve čtvrtek jsi pro něho odpoledne pojedem. ![]()
A jak ses dneska měla? A co Kristýnka je už v pořádku a ty taky?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!
![]()
Ahoj Kamčo
,děkuju za fotečku.Já mám od ségry takovou jinou manuální,no dnes jsem s ní musela párkrát trochu odsát,protože mě prsa bolela,ale říkám při Kristy než jsem si koupila elektrickou jsem to s ní dělala a nedá se to na dýl,bolí z toho postupně vše.To je tak když chceš občas nárazově,ale když chceš několikrát denně místo kojení,tak to je špatný.
A copak zítra vaříš?Já mám ještě placičky,ale ne už pro všechny.Tak je necháme asi manželovi a já s Kristy si dáme ten sáček od Maggy
.Měla bych chut na ledvinky,možná udělám na sobotu,vím vím ty je nemusíš
.Nevím na neděli,něco z vepřového bych si dala ![]()
Jsme čoveče pořád nachcípaný.I manželovi nějak dnes nebylo nejlíp.Snad se z toho rychle vylížem.Co vy,u vás ta chřipková epidemie neřádí?
Jdu chrupkat,tak ti přeju krásný sny,dobrou noc
![]()
Ahoj Gábi
no já jsem to taky aňi moc nepouživala tu odsávačku jak jsem ti posílala fotečku ,Mareček už moje mlíčko nechtěl tak jsem pak vařila sunar .
Já jsem dneska vařila a nebo smažila ten sýr,a k tomu měla ty americké brambory a super oběd ! ![]()
A zítra udělám asi rizoto z vepřového masa a zeleniny a polévka ještě bude porková.
A co Danielek papal ti ten květáček?
No,musím zatím klepat jsme zdravý tak uvidíme snad nám to vydrží!! ![]()
Aňi nevím,jestli u nás řádí chřipková epidemie jsou prázdniny tak fakt nevím. ![]()
A jak se dneska dařilo?
a dostala jsi už dneska ty moje penízky na účet? ![]()
A už jste složily tu ohrádku?
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!!
![]()
Ahojky Kamčo
,ano díky korunky mám
.
Dany je správnej jedlík
i květáček mu jel
,tak jen tak dál
,příště bych mohla zkusit brokolici nebo kedlubnu s bramborem a pak už asi začnu pomalu přidávat masíčko,at to má ještě trochu lepší šmoulík ![]()
No je to hruza,manžel se nějak nechytá aby složil ohrádku,ještě že neleze fakt ještě.Ikdyž se pohybuje a spíš tak šoupootáčí
,ale zatím to je v rámci možností
.
Myslíš že bude vadit když bude mít na zemi jen třeba dvě deky jako má ted?
Ty jsi tam dávala matraci?
Nachlazení už máme lepší,jsem ráda.Jeden den mě tak nepříjemně dloubalo v hlavě
,ale už ta rýma odchází ![]()
Ještě jsem zítřejší vaření nevymyslela
.Dnes jsem vařila ještě vývar s nočkama,takže polévka je a k druhému…možná jen hamburgry nebo tak něco.
Kolikpak u vás stojí vajíčka?No já myslela že mě klepne,v Bille dnes už 57.9
to je strašný.Ještě že manžel donesl 20domácích
.
Těšíš se na Marečka zítra vid?Sice troška klidu a větší pohody někdy bodne,ale zas bez těch prdolku našich nemužem být,že? ![]()
Zavážu ještě krabici se sběrem zítra Kristýnce do školyčky a pujdu chrnět.Přeju hezké sny ![]()
Ahoj Gábi
tak první řadě ti přeji všechno nejlepší k svátku,hodně štěstí a zdravý,pohody,a hlavně ať jste všichni šťastní jako rodina!! ![]()
Tak to je dobře,že ti penízky přišly a ještě jednou moc děkuji!! ![]()
Gábi,já jsem tam měla takovou tenkou malou matraci,ale myslím že to nebude vůbec vadit když tam budeš mít jen deky ale dej jich tam víc aby nebyl Danielek na tvrdém. ![]()
Tak co jsi dneska nakonec uvařila?
Já jsem udělala to rizoto,a mám ho i na sobotu a na zítra asi bude něco sladkého ještě uvidíme. ![]()
Tak už mám dneska Marečeka doma,odpoledne mi ho přivezli autobusem rodiče tak byla velká radost a koníka hned dával do své postýlky že půjde spinkat . ![]()
Nevím přesně kolik u nás v obchodě stojí vajíčka,ale jka jsme byli minulý týden v té Opavě tak ve městě v Hrušce stály něco přes šedesát korun no je to hrůza to máš pravdu. ![]()
Kristýnka nosí do školy sběr,tam mají nějakou soutěž?
A co dneska Danielek papal a kdy dáš masíčko?
Tak přeji hezký večer,a užij jsi ten dnešní svátek!!
![]()
Ahojky Kamčo
,moc moc děkuju
![]()
Nosíme sběr do školičky ano,vypadá to že 2× za ten školní rok.Děti z toho pak dostanou polovinu
,ale ono to je nic.Minule nesla 10kg papíru a dostala 8kč
,tak jako kvuli penězum se to vubec nevyplatí,ale Kristy je ráda,kdo donese sběr dostane pochvalu a smajlíka do žákovský
a o to jí jde.
Těch 8kč ze sběru si hodila do pokladničky minule
.Když si na to vzpomenu až pojedem k našim,vezmu jim tam letáky a bude mít pochvalu ještě jednu ![]()
Já dělala smaženici a na zítra jsem si očistila ledvinky a uvařím je na kmíně s rýží.Ted mi psala ta má kamarádka že to je sice na rychlo,ale že by zítra mohli přijet,tak jsem ráda
,sice nemám buchtičku že to je tak na rychlo,ale bude zas fajn den.
Ten víkend jsem vymyslela,na sobotu budou také ledvinky a v neděli kotletky na šlehajdě
.Copak budeš vařit ty?
Zítra maj Kristýnka ve škole focení,tak jsem jí musela nachystat sukýnku a hezké oblečení,to víš ženská
.
Taky u vás sněžilo?No já byla ráno v šoku
.
Danielkovi příště uvařím brokoličku s bramborem a pak bud ještě nějakou zeleninu a pak už začnu přidávat masíčko a pomalu začnu s ovocem
,on si zaslouží přilepšení když tak krááásně dlabe ![]()
Pujdu spinkat,přeju dobrou noc a hezké sny
![]()
Ahoj Gábi
u nás včera pršelo ze sněhem celý den,a já měla k večeru jízdy ale zvládla jsem to dobře a 28 března budu dělat zkoušky tak mi potom prosím drž palečky. ![]()
A dneska ráno nic,ale bylo pěkná zima jen dva stupně musela jsem jít do obchodu a také do květinářství tchýně totiž má dneska svátek. ![]()
Já jsem dneska měla na oběd zase ty jablíčkové knedlíky ,a zítra mám ještě to rizoto.A nevím jestli jsem ti psala ale naši mi zas přivezli tu hlívu ústřičnou tak v neděli udělám vepřové masíčko a dám tam ty houby a rýži a bude to super oběd. ![]()
Tak dneska Marečkovi končí prázdniny,a Kristýnce právě začínají ta se má.. ![]()
Tak přijela ta kamarádka?
To je jasný že Kristýnka musí být parádnice když se bude fotit!! ![]()
Tak jsem dneska stihla poklidit a vysát celý baráček,ale upéct už nic ale tchýně měla dneska ten svátek tak nám dala dneska i zítra ke kávičce. ![]()
Brokolici mám moc ráda,to taky bude určitě Danielkovi moc chutnat a máš pravdu že jsi zaslouží brzy i masíčko vždyť je to chlap!
![]()
Tak přeji hezký večer a dobrou noc!! ![]()
PS:A co jsi dostala hezkého na svůj svátek?
Ahojky Kamčo
,omlouvám se že jsem už včera nepísla.Jak ted neodsávám,tak si sem už večer nesednu pokud nestíhám.
Týjo tak už se ti blíží závěrečky
,tak to je jasnačka,palečky budem mačkat o 106
,ikdyž ty to určitě ani nepotřebuješ ![]()
U nás čtvrtek bylo taky ošklivo,nejdřív sníh a pak déšt,ale včera bylo hezky,hlavně na sluníčku a dopoledne,pak se to trochu pohoršilo.No a dnes bylo nádherně.Kamarádka mi přijela,tak jsme se pěkně šmajdaly venku
.
Chudinka dostala pokutu tady u nás,že stála tam kde se správně nemá,přitom tam všichni stávají
.No ale došli jsme na policii a pán ji naštěstí jen domlouval,platit nemusela nic ![]()
Dneska jsem vařila polévku a ty ledvinky a bylo toho dost,tak přemýšlím že nebudu zítra péct ty kotlety na šlehajdě,ale že si dáme tohle.
V pondělí že má Kristy prázdniny zajedeme k našim do Pardubic,první cesta s Danym vlakem a nazpět s manželem autem.Už jsem nachystala ten nový sporták kočárek a těším se že s ním vyjedem.
Na svátek mi manžel nadělil nedávno friták a kytici ruží,Kristýnka mi nakreslila obrázky
Od tchýně s tchánem mixér a od našich nějakou tu korunku dostanu a něco si vyberu sama.
Přeju hezký večer,zatím ![]()
Ahoj Gábi
to nevadí,nemusíš se omlouvat mně to taky někdy nevýjde a napsala jsi dneska . ![]()
No já nevím,jestli to opravdu zvládnu ty zkoušky moc jsi nevěřím a radši mi ty palečky drž !!Děkuji!! ![]()
Dneska bylo opravdu venku hezky,ale potom už byla zima ještě to pořád je na tu zimní bundu ale je to dobré znamení že se už to jaro k nám blíží.
![]()
Tak to jste měli opravdu hezké dopedne,a měli jste jsi určitě pořád co povídat a je super že tu pokuta kamarádka platit nemusela že jí jenom domluvili. ![]()
No my jsme dneska dojedli do rizoto,a zítra budu muset udělat to vepřové masíčko s tou hlívou už jse na to i těším a určitě toho udělám víc a budu to mít i na pondělí. ![]()
Tak to věřím že se moc těšíš,na pondělí až pojedete vláčkem na první výlet s Danielkem ten to určitě prospí a nebo bude hezky koukat a dívat se na okolí. ![]()
Jak ses dneska měla?
A co jsi dneska dala Danielkovi nového na papu?
Taky přeji hezký večer!! ![]()
Kamčo ahojky
,zase se hlásím ![]()
dneska Danielek poprvé baštil tu brokoličku s bramborem a taky mu jela
,jak jinak
,vypadá na pořádného jedlíka
který zblazne vše co dostane ![]()
Do mrazáku jsem si navařila na pár dní do krabiček mrkev+celer+brambor a brokolice+brambor,chtěla bych si k tomu uvařit už i masíčko a vždy si to po těch jeho malých porcičkách zamrazit.
Pak budu mít vždy na pár dní klid a nebudu muset vařit
.
My jsme dnes sjeli do Lhoty za tchýní s tchánem,cestou jsme koupili věnečky a dali si ke kávě
,tchýně pekla štrudl
,tak byl ke kávyčce pěkný výběr
.
Taky chci zítra něco sladkého upéct,abych vzala našim do krabičky.Babička je na sladký,ikdyž říká že nesmí kvuli cukrovce,ale hřeší jednu ke kávyčce ![]()
Musím pokoumat co upeču.Koukala jsem do mrazáku že mám tam mám švestky,tak možná švestkový koláč s drobenkou
Jé představ si už máme venku druhý zoubek
,ale dal mu broučkovi zabrat.V noci teda spinkal dobře co vylezl ten první ale odpolka to je protivnej ted,tak dufám že už se mu trošku uleví a bude na chvilku klid ![]()
Jak se Mareček těší do školky po volnu?Kristy je nadšená že nebude muset vstávat brzo a treperenda byla vzhuru před pul sedmou dnes
,jsem ji nakázala at si kouká přispat zítra ![]()
Jdu se naložit do vany,tak přeju hezký zbytek večera a dobrou noc ![]()
Ahoj Gábi
no já jsem tu pak včera večer nebyla,tak ti píši až dneska tak promiň. ![]()
Danielek je opravdu velký jedlík a to je dobře,vždyť je to kluk jak buk a je to dobře že ti tak hezky papá jen tak dál. ![]()
No já jsem nepekla nějak jsem to nestihla,ale nevím jestli jsem ti to psala že nám tchýně dala roládu a takovou třenou buchtu ke kávě A příštý týden jsme pozvání na padesátku tak to taky nebudu nic péct.
A pekla jsi nakonec ten švestkový koláč,a nebo něco jiného?
Dneska u nás pršelo a bylo venku docela zima,tak jsme byli doma a koukali na televizku,učila jsem se a hráli různé hry a odpoledne nám pěkně uteklo. ![]()
No teda,už máte druhý zoubek ale je to trápení viď? ![]()
No Mareček se do školky i těší,ale mají takový blbý oběd zítra vločkovou kaši s ovocem a nevím jestli to bude vůbec jíst tak mu asi nechám oběd co budem mít my aby chudák nebyl o hladu. ![]()
Tak jka jste se měli dneska ?
A co zoubky u Kristýnky?
Marečkovi zatím ještě drží ty mléčné zoubky,a nestěžuje si tak uvidíme kdy mu vypadnou. ![]()
Tak přeji hezký večer,a dobrou noc!!
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.